Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Joulu Konohassa - Suisui
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 2 - Pituus: 742 sanaa, 4996 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-10-02 19:01:41 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Eli tämä on ihka ensimmäinen ficcini!!

Olen lukenut _paljon_ tämän sivuston ficcejä, ja aion todella laittaa tämän oudon tarinan tänne... Ghehe xD

Anteeksi jos kuvailen joidenkin henkilöiden tunteita sun muita enemmän kuin muiden x3

Antakaa kritiikkiä! Toivon ruusuja ja risuja (erityisesti jälkimmäisiä, jos niistä voin oppia jotain, eli _EI_ pelkästään sellaisia missä vain kertoo jotain et tä on ihan kuusesta, eli toivon perusteluja, kiitos)

Tämä on ennen aikahyppyä, eli ei shippuuden, vaan aiempi... (anteeksi huono selittäminen(?))

En omista hahmoja! Ne kuuluvat Masashi Kishimotolle! 

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 1015 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Lee, turhaan sinä nyt taas haastat Nejin. Häviät kuitenkin taas, kuten aina." Ruskeahiuksinen tyttö sanoi uhmakkaalle pojalle, jonka musta pottatukka oli ihan lumihiutaleiden peitossa. Pottatukka haastoi parhaillaan pitkähiuksista poikaa taisteluun. Tenten huokaisi ja pyöräytti ruskeita silmiään nähdessään Rock Leen ilmeen. Neji pudisteli päätään hieman tylsistyneen oloisesti.
"Häviät kuitenkin taas, mutta mikäs siinä." Neji sanoi vihdoin ja viimein. Tenten katsoi poikia, omia ryhmäläisiään. Tenten kuuli ryhmänsä sensein, Maito Gain hölissemässä jotain "nuoruuden huumasta". Tenten oli jo aikoja sitten kyllästynyt Maito Gain ja lähes tämän nuoren kopion "nuoruuden huuma" löpinöihin, ja Tenten tiesi, ettei ollut ainoa. Hän oli monta kertaa häpeillyt yhdessä Nejin kanssa muiden ryhmäläistensä "yli-innokkuutta". Tenten huomasi heti ajatuksistaan herättyään, että ottelu oli jo päättynyt, sillä ihan samalla tavalla kuin aikaisemmin, eli Nejin voittoon. Lee makasi maassa Gain asellessa tämän luokse selittäen koko ajan "nuoruuden huumasta". Muutaman minuutin kuluttua Gai sanoi Nejille ja Tentenille:
"Voitte lähteä jo koteihinne, minulla on asiaa Leelle." Heidän senseinsä oli sanonut sillä perus pepsodent-hymyllään. Tenteniä suoraan sanottuna alkoi hieman yököttää. Tenten katsahti nopeasti taivaalle suojaten silmiään sirosti putoilevilta lumihiutaleilta. Tenten tajusi juuri jotain, ja hänen kasvoillaan oli kirkas ilme. Hän tajusi, että jouluaattoon olisi enään vain muutama päivä.
  Neji oli jäänyt katsomaan Tenteniä hetken, mutta teki äkkilähdön kun huomasi Tentenin laskevan katseensa taivaasta. Neji lähti kävelemään kohti Hyuuga-taloa. Hän oletti tapaavansa siellä jomman kumman sekuistaan, setänsä Hiashin, joka oli klaanin pää eli johtaja, tai edes jonkun. Kuitenkaan astuessaan sisälle taloon ei hän nähnyt ketään. Neji tajusi olevansa yksin. Hän meni huoneeseensa ja otti kirjan hyllystä ja uppputui siihen. Ei kuitenkaan aikaakaan kun hän jo kuuli serkkunsa Hinatan avaavan takaoven ja kipittävän huoneeseensa. Poika keskeytti kirjansa hetkeksi ja meni nopeasi tervehtimään Hinataa, ja häipyi takaisin huoneeseensa lukemaan kirjaa.
  Hinata hiippaili huoneeseensa vähin äänin, kuten tavallisesti. Tytön kasvot olivat hailakan punaiset, ja Hinata kyllä tiesi miksi. 
"Päivää Hinata." Neji huikkasi nopeasti. Hinata vastasi samalla tavalla ja sulkeutui huoneeseensa. Häntä nolotti, kun oli jälleen epäonnistunut tehtävässä. Tyttö huokaisi ja kaatui sängylleen, painoi päänsä tyynyyn ja muisteli tätä päivää. 
#Kaaduin sitten taas puun juureen...# Hinata ajatteli hieman pettyneenä itseensä, jälleen. 
  Rock Lee virnuili ja hymyili. Tämä oli saanut juuri uuden tehtävän. 
#Hmm... Riisiä jaaah....# Poika mietti. Tästä näki selvästi, että Lee mietti, koska hänen katseensa oli lasittunut ja hän oli nostanut sormensa leualleen. Jos pojan nyt näki, olisi voinut luulla tätä aika hulluksi. Lee ei kuitenkaan kiinnittänyt huomiota mahdollisiin tuijottajiin.
Samaan aikaan toisessa kylässä...
Temari istui huoneensa sängyllä katsoen kattoon. Gaara, hänen punahiuksinen pikkuveljensä oli kertonut, että heillä olisi pian menoja. Vaaleahiuksista tyttöä alkoi mietityttää. Hänestä tuntui siltä, että myös hänen vanhempi pikkuveljensä Kankuroo olisi tiennyt asiasta. Temaria ärsytti hieman, mutta ei sille voinut mitään. 
#Veikkaisin että Konohaan.# Hän ajatteli. Ei ollut kulunut paljoakaan aikaa, kun viimeisimmät chuunin tentit olivat olleet. Temari muisti viimeisimmän ottelunsa, jossa hän taisteli Konohan Shikamarua vastaan. Tyttö pudisteli itsekseen hieman päätään.
"Mitä sinä päätäsi pudistelet?" kuului jostain pahvilaatikosta huoneen oven vierestä. Temari loikkasi nopeasti pystyyn ja meni katsomaan pahvilaatikkoon.
"Kankuroo! Kuinka monta kertaa olen kieltänyt vakoilemisen?!!" Tyttö huusi. Kankuroo virnisti.
"Noin 99 kertaa." Kankuroo vastasi. Temari katsoi vanhempaa pikkuveljeään ärtyneenä.
#No tämä ei ole niin paha kuin silloin, kun hän oli asettanut huoneeseeni piilokameran ja kuvasi kun kirjoitin päiväkirjaa...# Temari ajatteli. Sitten hän hätisteli veljensä pois huoneestaan. Tytöstä tuntui siltä, että hän voisi räjähtää hetkenä minä hyvänsä.
  Kankuroo naureskeli siskonsa huoneen oven takana aika kovaan ääneen, vaikka hänet oli huomattukin, tosin, kuka ei olisi huomannut puhuvaa pahvilaatikkoa... Kankuroo kuuli pikkuveljensä Gaaran askeleita, ja ne lähestyivät Kankuroota ja heidän siskoaan Temaria. 
"Lähdemme nyt, sano Temarille." Hän sanoi Kankuroolle, ja Kankuroo avasi siskonsa huoneen oven.
"Lähdemme nyt, oi itsekseen päätään pudistelia" Kankuroo vitsaili ja odotti Temarin tulevan huoneestaan. Sitten kaikki kolme Hiekan ninjaa lähtivät kohti Konohaa...

Kommentit (Lataa vanhempia)
Chii-Chan - 2013-10-02 23:11:57
Täähän on hyvä ficci yhtä asiaa kyllä nyt joudun silti pyytämään voisitko pistää vuorosanat omille riveilleen se helpottaisi paljon lukemista kun nyt ne on vain yhdessä pötkössä niin se on hieman hankalaa mutta niin sujuvaa tekstiä muutama kirjoitus virhe ja hyvä idea :))

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste