Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Viimein selvitellen pudotusta maahan - Michiyo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 4 - Pituus: 1444 sanaa, 10218 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-10-27 11:42:31 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - muu

Sijoittuu samaan maailmaan kuin aikaisemmin julkaisemani 'Viimeinen joka tietää'"

Sakura on pitänyt joitankin asioita itsestäänselvinä, eikä oikein osaa reagoida kun hänen uskomuksiltaan viedään pohja alta. Ja mikä Kiballa on ongelmana?

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 1212 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Viimein selvitellen pudotusta takaisin maahan

Disclaimer: En omista Narutoa.
________________________________________

"Hei, Sai, missä Naruto on?" Sakura tiedusteli.

Tietenkin, Sai – ollessaan itsensä – ei ikinä voinut vain vastata kysymykseen kuin normaali ihminen. ”Miksi etsit häntä?”

”Emme ole oikeastaan jutelleet sen jälkeen kun julistin kuolematonta rakkauttani häntä kohtaan ja hän lähti etsimään Sasukea.” Sakura vastasi välittömästi.

”Sääli ettemme ole löytäneet häntä,” Sai totesi ohimennen. ”Kuitenkin, ottaen huomioon että vain Naruto on onnistunut paikantamaan hänet kerran neljän vuoden aikana, se ei kenties ole mikään yllätys.”

”Niin….” Sakura huokaisi. “Törmäämme Sasukeen ennemmin tai myöhemmin, tai ainakin kuvittelisin.”

”Ja tapamme hänet.” Sai lisäsi.

Sakura nielaisi raskaasti. ”Ja tapamme hänet.”

”Luuletko että meidän tulisi kertoa tämä Narutollekin jossain välissä?” Sai tiedusteli.

”Yritin, todella yritin, mutta hän ei vain kuunnellut minua.” Sakura sanoi ärtyneenä, ravistaen päätään.

Sai kohotti toista kulmaansa. ”Kai tiedostat että olin paikalla?”

“Kyllä. Miksi?” Sakura kysyi hämmentyneenä.

“Sanoit jotain tapaan ’Rakastan sinua ja Sasuke on kaukana suorittamassa kammottavia rikoksia, joten unohdetaan hänet’,” Sai kertoi hänelle.

Sakura odotti toisen jatkavan. Kun vaikutti vahvasti siltä ettei toinen aikonut jatkaa ajatukstaan, hän kehotti: ”Ja?”

”Et oikeastaan tehnyt mitään vakuuttaaksesi Narutoa ajatuksesta ja lähdit mainitsematta suunnitelmaamme tappaa Sasuke.” Sai piti tauon. ”Mikä oli koko idea lähtemisen kanssa.”

”En halunnut satuttaa häntä.” Sakura sanoi hiljaisesti. “Pääsen siihen kyllä ennemmin tai myöhemmin!”

”Ottaen huomioon että Naruto on ainoa meistä edes jotenkin Sasuken tasolla, jos puoletkaan tiedoistamme Kage Summitin taistelusta ovat totta…” Sain ääni vaimeni. ”Jos suhteesi heihin vaikeuttaa asian toimittamista, niin voin aina-”

”Ei, sen on oltava minä.” Sakura keskeytti toisen pojan. ”Hän on kuitenkin rakastunut minuun.”

Kiba, joka oli kulkemassa oli, koki tarpeen korjata tytön lausumaa: ”Ei, hän on rakastunut Sasukeen.”

”Mistä sinä tuon idean olet saanut?!” Sakura vaati.

Kiba virnisti kuin olisi halunnut avautua asiasta jo pidemmän aikaa. ”Hän on pakonomaisesti jahdannut häntä jo kolme vuotta ja oli obsessoinut Sasukesta jo ennen tämän lähtöä. Ja jos mietit niitä kaikkia tyttöjä jotka kirjaimellisesti heittäytyvät häntä päin… Ja silti hän on vain kiinnostunut Sasukesta.”

”Aion tappaa sinut hitaasti ja kivuliaasti.” Sakura lupasi armollisesti. Pakotettuna luopumaan Sasukesta kokonaan – jonka ylitse pääseminen oli täysin toinen asia, koston agentiksi ryhtyminen toinen – oli tarpeeksi paha omillaan, mutta kuullessaan Kiban pälpättävän kuinka Naruto oli oikeasti rakastunut Sasukeen, eikä häneen? NIIN, sitä mitä hän ei halunnut kuulla.

”Etkö ollut etsimässä Narutoa?” Sai muistutti hanta, onnistuen olemaan tahdikas kerran elämässään.

”Oh, aivan niin. Koska olemme rakastuneita, meidän tulisi alkaa seurustelemaan.” Sakura päätti. “Hän ei voi olla kovin kokenut, jos hänen tavoitteettomuus on saanut Kiban päättämään Naruton olevan homo, joten voisin aloittaa vain sillä että hän saa ostaa minulle ramenin.”

”En koskaan sanonut, että hän olisi homo.” Kiba reagoi.

”Sanoit että hän on rakastunut Sasukeen.” Sakura osoitti.

”Niin sanoin. Haluaisin ottaa tämän mahdollisuuden tiedoittaa, että kieltäydyn uskomasta että olet rakastunut häneen, koska se oli maailman epäonnistunein ja epäromanttisin rakkaudentunnustus jonka olen ikinä kuullut.” Kiba totesi karusti.

“No, sinä myös kuvittelet että Sasuke ja Naruto ovat rakastuneita toisiinsa, joten sinulla ei ole kovin paljoa sanomisen varaa.” Sakura ampui takaisin.

”Miten vain sanot, Sakura. Mutta jos olet Narutoa etsimässä, niin näin hänet Ichirakulla aikaisemmin.” Kiba sanoi osoittaen ramenkioskin suuntaan, mikäli Sakura olisi vaikka unohtanut sen sijainnin.

”Tietenkin.” Sakura sanoi silmiään pyöräyttäen. Vastahakoisesti hän tarjosi: “Kiitos. Menenkin tästä ja-“

”Hinatan kanssa.” Kiba täsmensi.

Sakura jäätyi hetkeksi. “Mitä…” hän ravisti päätään. “He ovat ystäviä, siinä ei ole mitään outoa. Etenkin jos hän saa Hinatan puhuttua maksamaan…”

“Tämä on ensimmäinen kerta kun olen nähnyt heidät yhdessä sitten Hinatan rakkaudentunnustuksen ja he näyttivät erittäin onnellisilta.” Kiba jatkoi puoliksi itsekseen.

”Naruto ei huomannut Hinatan pitävän hänestä puolet heidän elämistään. Uskoisin, että se on laskettavissa puuttuvan kiinnostuksen piikkiin.” Sakura totesi jäisesti. ”Ja luulin että sanoin Naruton pitävän Sasukesta.”

”Sanoin.” Kiba myönsi. “Mutta olen varma ettei Hinataa haittaisi jakaa.”

Sakura vain tuijotti Kibaa kuin mielisairaalasta paennutta. ”…Kiba? Tiedän että Hinata on erittäin mukava ja kaikkea, mutta hän ei ole noin hyväksyvä.”

”Ne on aina ne hiljaiset, jotka ovat villeimpiä.” Kiba totesi viisaasti.

”Minulla ei ole sanoja tähän… Menen etsimään Naruton nyt.” Sakura ilmoitti, kiiruhtaen pois paikalta.

Tehden matkaa kohti Ichirakun ei-enää-yhden-miehen-kioskia, Sakura vakoili Narutoa ja Hinataa, jotka istuivat yhdessä pöydässä. Kiba oli oikeasssa. He näyttivät onnellisilta.

”Ihanko totta?” Naruto oli sanomassa, kuulostaen huvittuneelta. ”Kaikki nämä vuodet?”

Hinata punastui hieman. ”Kyllä. Toivon ettet ajattelisi sitä outona.”

”Nah, se on aika imartelevaa.” Naruto rauhoitteli tyttöä. ”Miksi et koskaan sanonut mitään?”

”Minä – ” Hinata aloitti kun huomasi toisen tytön paikallaolon. ”Oh, hei Sakura.”

”Hei, Sakura-chan! Miten menee?” Naruto kysyi, kääntyen hanta kohti.

”Mitä te teette täällä?” Sakura kysyi teennäisen iloisesti. ”Kiba sanoi että te-”

”Voi luoja, joka loi tämän kaiken. Minä EN ole rakastunut Sasukeen!” Naruto väitti. ”Ei väliä kuinka monta kertaa hän kysyy minulta siitä, vastaus ei ole muuttumassa!”

No, sepä oli huojennuttavaa. Nyt vain seuraavaan Sakuran mieltä painavaan asiaan. “Hän sanoin, että sinä ja Hinata olitte, no…” Sakura ajelehti hiljaisuuteen epäröiden

”Kokeilemassa tätä koko ’seurustelu’-juttua?” Naruto täydensi. ”Niin olemme.”

Sakura katsoi Hinataan varmistaakseen asian, joka punastui ja nyökkäsi iloisesti. ”Mutta… mutta entäs minä?” pinkette kysyi.

Hämmentynyt ilme hiipi Naruton kasvoille. “Mitä sinusta?”

“Kerroin rakastavani sinua. Kuinka voit vain kääntyä ja alkaa seurustelemaan jonkun muun kanssa selkäni takana?” Sakura vaati.

”Hinata kertoi rakastavansa minua, myös.” Naruto kertoi. ”Ennen sinua, jopa. Ja sinä vain tiputit tiedon niskaani kuin pommin, kun olitte jäljittäneet minut Summitin läheltä ja lähdit kun keskustelu ei mennyt sinun haluamallasi tavalla.”

”Mutta sinä rakastat minua!” Sakura protestoi. “Kaikki sanoivat niin. Paitsi… no Kiba, mutta hän ei ole se luotettavin informaation lähde.”

”Te istutte keskenänne ja keskustelette rakkauselämästäni?” Naruto kysyi yllättyneenä.

Hinata nyökkäsi. “Se on varsin kuuma aihe ja koska et oikeastaan koskaan sitoudu kehenkään. Me myös keskustelemme siitä pitääkö Shikamaru Temarista vai Inosta, ja pitääkö Ino Shikamarusta vai Saista, ja mikälu Neji-niisan seurustelee Tentenin kanssa. Ah, ja Kiban mielestä Kakashi ja Iruka ovat suhteessa.”

”Tietenkin hän uskoo niin.” Naruto murahti. “Ei, Sakura, en rakasta sinua. En rakasta Hinataakaan. Minulla oli ihastust sinuun ties kuinka kauan, ja sain tietää Hinatan tunteista vain vähän aikaa sitten.”

”Miksi olet valitsemassa hänet minun ylitseni?” Sakura vaati vastauksia. ”Vuosia minun on tarvinnut kuunnella kuinka tunteeni Sasukea kohtaan olivat vain ihastus ja että sinä todella rakastit minua ja nyt kerrot ettei se ole totta?”

Naruto ravisti päätään avuttomana. ”Te molemmat tunnustitte hyvin lähellä toisianne. Hinata ketoi minulle seisoessaan Nagaton ja minun välissä. Sinä et voinut edes katsoa minuun, sanoit jotain naisten ailahtelevaisuudesta, ja esitit ette välittänyt Sasukesta.”

”En välitä Sasukesta!” Sakura valehteli.

”Ja minä en koskaan tule uskomaan sitä.” Naruto sanoi tiukasti.

”Se ei tarkoita etten rakastaisi sinua.” Sakura vastasi aivan yhtä tiukasti.

”Sepä juuri, Sakura: jos tunnustat rakastavasi minua samalla selvästi valehdellen, kuinka voin luottaa siihen että todella tuntisit niin minua kohtaan?” Naruto haastoi.

”Miksi kertoisin sinulle mitään muuta?” Sakura uteli.

Naruto huokaisi syvään. “En tiedä, Sakura. Kenties koska kuvittelet minun olevan rakastunut sinuun ja huolehdit minusta ja et halua jättää minua yksin sen jälkeen kun Sasuke kuolee.” Hänen silmänsä kovettuivat. ”Mieluiten minun käteni kautta, eikö?”

Sakura räpäytti silmiään. “Kuinka sinä-“

“Hänen täytyi tietää, ja sinä todistit että mielummin yrittäisit ja tappaisit Sasuken kuin kertoisit Narutolle asian todellisen laidan.” Hinata puhui yllättäen.

Naruton seuraavan sanat olivat diplomaattisempia kuin hän odotti. “En ole yksimielinen päätöksesi kanssa, mutta aion löytää tavan pysäyttää Sasuken keinolla tai toisella. Minä… arvostan, luullakseni, huolenpitoaasi, mutta vihaan sitä että muut juonittelevat selkäni takana ja ansaitsen parempaa kuin sinut, jonka on ’tyydyttävä’ minuun. Sinä ansaitset myös. Tule, Hinata, haluan näyttää sinulle suosikkipaikkani Konohassa.”

Sen lausahduksen myötä he olivat poistuneet paikalta ja Sakura oli jätetty yksin seisomaan keskelle ramenkioskia, miettien sitä mitä juuri oli tapahtunut.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Itachisan - 2013-10-27 21:06:17
Jei, NaruHinaa! (mikäli se sitä oli) Hyvä ficci! ;)

Suisui - 2013-10-29 20:19:04
Uuu~o3o
Mahtavaa! *ei keksi mitään järkevää sanottavaa*
Repesin noissa Kiban viisauksissa XD

variksenpoika - 2013-10-29 23:42:13
Hei täähän oli hyvä! Naruto oli hirveen fiksuna. Kiba oli aika loistava ja mikä parasta, Sakura sai mitä kerjäsi... Jonkun oli pakko sanoa sille noi asiat, jotenkin tyytyväinen fiilis kun ne on nyt sanottu. Vaikkakin fanfictionin muodossa :D Great job anyway!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste