Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kyuubi: Sisäänrakennettu Bestis - Michiyo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K7- - Kieli: Suomi - Osia: 4 - Pituus: 1784 sanaa, 11887 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-12-09 13:18:42 - Sarja kesken
Kansio: Muu - S-K13

Sijoittuu samaan maailmaan kuin aikaisemmin julkaisemani 'Viimeinen joka tietää'"

Miten käy, kun Naruto yrittää vakuuttaa Kakashia että Kyuubista on tullut yhtäkkiä hyvä.

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 1625 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Kyuubi : Sisäänrakennettu Bestis

Disclaimer: En omista edelleenkään.

Kakashi ei ollut aivan varma kuinka reagoida, kun hän törmäsi sillan kaiteeseen nojaavaan ja jokea tuijottavaan Narutoon. Pikaramenkuppi kädessä oli odotettavissa. Ketun häntä ja korvat, joita poika kantoi eivät.

"Naruto.", Kakashi kutsui varovasti. Tämä todennäköisesti sijoittui kategoriaan 'ei hyvää'. "Onko olosi hyvä?"

Naruto kääntyi katsomaan entistä senseitään – armollisesti piilottaen hännän Kakashin silmiltä – ja kallisti päätään sivulle. "Tietenkin. Miksi en olisi?"

"No.." Kakashi mietti miten esittää asiansa. Lopulta päättäen vain ilmaista huolensa suoraan, hän sanoi: "Sinulla on häntä. Ja korvasi ovat…erilaiset kuin viime kerran sinut nähdessäni."

"Ai, sinä tarkoitat näitä?" Naruton käsi pyyhkäisi ohimennen karvaisia korvia, ennen kuin tarttui häntäänsä nostaakseen sen paremmin Kakashin näkyville.

"Juurikin niitä.", Kakashi varmisti. "Onko sinulla joku erityinen syy sille, että sinulla on ketun korvat ja häntä tänään, vai heräsitkö vain noin?"

"Pidätkö niistä?" Naruto kysyi, irroittaen otteensa hännästään. "Minä en pitänyt, aluksi, koska no, ajattelin niiden näyttävän aika tyttömäisiltä. Tietenkin, tein virheen ja mainitsin siitä Sakura-chanille, joten hän potkaisi minua persauksille ja käsksi olla olematta typerä, sillä ne näyttivät syötävän suloisilta."

"En ole huolissani suloisuudestasi, Naruto." Kakashi tokaisi suoraan. "Minkä takia sinulla on ne, ja onko niillä jotain tekemistä Kyuubin kanssa?"

"Tietenkin niillä on jotain tekemistä Kyuubin kanssa!" Naruto kertoi iloisesti.

"Hyvä." Kakashi huokaisi helpottuneena. Ja pysähtyi. "Hetki. Niillä on?!"

Naruto nyökkäsi. "No miksi minulle muuten olisi yllättäen kasvanut ketun piirteitä, ellei sillä ollut jotain tekemistä vatsaani suljetun kettudemonin kanssa?"

"Ottaen sen huomioon, en ymmärrä miksi sinä olet kehittänyt ketunpiirteitä missään tapauksessa, en aio edes yrittää arvella syitä sen takana." Kakashi ilmoitti.

"Kyuubi sanoi että voisin käyttää hänen voimaansa enemmän ja tehokkaammin jos minulla olisi nämä." Naruto selitti. "Joten, vaikka en ole aivan vakuuttunut etten näytä typerältä näissä, minun on vain koitettava selvitä sen kanssa."

"Siis…Kyuubi rohkaisee sinua käyttämään hänen voimiaan?" Kakashi vaati vastausta. "Ja sinä kuuntelet sitä? Naruto, sinä tiedät että Kyuubin chackran käyttäminen on vaarallista! Se voi heikentää sinettiä – mikä on uudelleenlaitettu jo kerran – ja se on myrkyllistä muille."

"Tiedän." Naruto nyökkäsi. "Usko minua kun sanon etten ole typerä. Se oli ennen kuin Kyuubi piti minusta. Nyt hän yrittää auttaa minua ja häntä ja korvat auttavat minua turvallisesti käyttämään hänen chackraansa."

Naruton sanomassa oli aivan liian monta asiaa väärin, ettei Kakashi tiennyt mistä aloittaa. "Onko sinulla mitään takeita tästä, vai oletko vain luottamassa Kyuubin sanaan? Se ei kuitenkaan ole se kaikista luotetuin olento jo pelkän historiansa perusteella."

Naruto näytti hieman hämmentyneeltä. "No, tavallaan olen luottamassa vain Kyuubin sanomaan tässä vaiheessa, mutta hän vaikuttaa puhuvan totta. Kuitenkin, toisin kuin aikaisemmin, minulla ei ole ollut mitään ongelmia saavuttaa ja hallita Kyuubin chackraa ja en vaikuta kärsivän mistään sivuoireista. Luulisin että saattaisi olla hyvä idea antaa baa-chanin tai Yamaton tarkistaa tilanne joka tapauksessa."

"Vähimmillään." Kakashi nyökkäsi, onnellisena että Naruto oli ainakin valmis hyväksymään ulkopuolisia – ja selvästi paljon älykkäämpiä – mielipiteitä. "Onko sinulla jokin tietty syy, minkä takia uskot että Kyuubiin voi luottaa nyt?"

"Hän ei halua minun kuolevan." Naruto osoitti. "Hän ei koskaan halunnut, käytännöllisesti, kuten sen kerran kuin Kabuto melkein tappoi minut ja se melkein tappoi hänet myös, joten hän olisi mielummin ollut irtonaisena inusta."

"Uskoisin tuon olevan riittävä syy olettaa, ettei se halua tappaa sinua." Kakashi päätti. "Mutta se ei tarkoita ettei se yritä vaikuttaa sinuun tai jopa ottaa sinut täysin haltuunsa, ja nuo muodonmuutokset korviesi ja häntäsi kanssa olisivat vain ensimmäinen aste suunnitelmaa."

"Kyuubi ei tekisi sellaista." Naruto rauhoitteli opettajaansa.

"…Toistaisitko?" Tokihan Kakashi oli kuullut omiaan. Varmasti Naruto, joka tiesi juuri kuinka helposti hän menettäisi hallinnan demoniselle chackralle ja jonka lapsuutta olivat hallinneet ketun hyökkäyksen aiheuttama viha, ei ollut antamassa olennolla luottamuslausetta?

"Meillä on saattanut olla jonkin verran ongelmia menneisyydessä," Naruto myönsi. "Mutta Kyuubi ja minä olemme saapuneet yhteysymmärrykseen asioista. Enemmän kuin sitä oikeastaan, luulen että meistä on tullut ystäviä. Hän vaikuttaa pitävän minua enemmän ketunpoikasenaan, mikä on hieman epätavallista, mutta olen sinut asian kanssa."

Kakashi meinasi tukehtua sylkeensä. "Y-ystäviä? Sinusta on tullut ystäviä demonin kanssa?"

"Onko se muka niin yllättävää?" Naruto kysyi haastavasti. "Olen ainoa jolle hän voi jutella, ja hän on aina kanssani, joten miksi kuluttaa energiaa vihaamiseen? Kumpikaan meistä ei joka tapauksessa voi muuttaa sitä tosiasiaa, että olemme jumissa toistemme kanssa."

"Mutta...ystäviä..." Kakashi onnistui puristamaa ulos, jossain määrin edelleen shokissa.

"Tapasin vihata häntä, tiedätkö," Naruto uskoutui. "Minun ei ollut tarkoitus, sillä olin tehnyt lupauksen itselleni, että päästän irti vihastani kun olin nuorempi ja uskoin, että mikäli annan periksi millinkin, voisin ottaa takapakkia, mutta syytin häntä elämäni pilaamisesta, joten se oli vaikeaa. Hän vihasi minua, koska hän näki ruumiini vankilana, josta ei ollut poispääsyä."

"Ja kuinka kaikki tämä oikein muuttui?" Kakashi tiedusteli, toivoen että hänen kysymyksensä olisi retorinen ja Kyuubi ei ollut keksinyt keinoa päästä ulos vankilastaan.

"Ei se ole," Naruto rauhoitteli toista. "Mitä on muuttunut, on meidän omat katsantokantamme. Kyuubi on seurannut minua koko elämäni ajan, ymmärrät kai, ja vaikka se vaati jonkin verran aikaa häneltä myöntää asia, hän on suojelevainen minua kohtaan, ja itse osaan arvostaa sitä että joku vanhempi ja viisaampi on mukana avustamassa minua kun sitä tarvitsen."

"Joten nyt otat vastaan ohjeita sisääsi suljetulta demonilta?" Kakashi alkoi tuntea heikotusta. Tämä oli menossa koko ajan parempaan ja parempaan suuntaan... Milloin kaikki tämä oli tapahtunut, ja miksi kukaan ei ollut huomannut Naruton suunnitelevan hyppyä syvään päähän ennen tätä hetkeä?

"Ei se ole hänen syytään sen enempää kuin minun, että hänet suljettiin sisääni," Naruto selitti. "Se vain pyrkii tekemään pahasta tilanteesta parhaan mahdollisen ja keskenään toimeentulemisessa on paljon hyödyttäviä puolia."

"Kuten nuo korvat ja häntä?" Kakashi tiedusteli.

Naruto nyökkäsi. "Muun muummoassa. Esimerkiksi, hän tietää paljon Konohan historiasta, koska … no, on ollut paikalla kun se perustettiin. Opin paljon asioita Madarasta, joiden pitäisi auttaa kun vihdoin kohtaan hänet tappaakseni. Mainitsematta joitain tekniikoita joita vain hän tietää... Ja vielä, hän voi toimia järjen äänenäni silloin kuin tunteeni meinaavat päästä niskan päälle."

"Eikö Kyuubi halua, en minä tiedä, tappaa meidät kaikki hänen vangitsemisensa takia?" Kakashi painosti. Miksi Naruto ei ymmärtänyt hänen kantaansa?

Naruto ravisti päätään. "Ei. Hän halusi tappaa Yondaimen, mutta hän on jo kuollut – tai no, Shinigamin vatsassa. Hän haluaa tappaa Madaran, joka on minunkin tehtävälistallani, ja hän haluaa tappaa Sasuken, koska tällä on sharingan, mutta neuvottelemme asiasta par'aikaa.

"Kostolla on harvoin mitään merkitystä, Naruto, ja tiedän ettet oikeasti usko siihen," Kakashi kertoi hänelle. "Esimerkiksi, minä en halunnut Orochimarun kuolevan kostona Sandaimen kuolemasta. Halusin hänen kuolevan koska hän johdatteli Sasuken pois ja korruptoi hänet, sekä koska hänellä ei ollut mitään aikomusta lopettaa ennen kuin koko Konohan olisi maan tasalla. En halua nähdä Madaran kuolevan sen takia, mitä hän teki menneisyydessään, vaan sen takia mitä hän tekee Sasukelle parhaillaan ja koska hän suunnittelee tappavansa sinut ja tuhoavansa Konohan. Vain sen takia, että Kyuubilla ei ole syytä sille miksi se pitäisi sinua tai Konohaa vastuussa vangitsemisestaan, ei tarkoita ettei se ei olisi totta."

"Tiedän sen," Naruto vastasi vakavana. "Todella tiedän. Minä vain tiedän hänen puhuvan totta. Olen tärkeä hänelle ja Konoha on tärkeä minulle, joten hän ei koske siihen. En oikein osaa selittää miten tiedän sen, ja toisaalta miten sitä koskaan voi selittää tämänkaltaisia asioita? Hän kertoi minulle, ettei tekisi mitään vastaavankaltaista ja minä uskon häntä. Vaikka hän ei olekaan onnellinen siitä miten minua kohdeltiin nuorempana."

"Kukaan joka voisi edes teeskennellä välittävänsä sinusta nyt, ei voisi olla iloinen siitä miten sinua kohdeltiin lapsuudessasi," Kakashi vastasi neutraalisti.

"Joten...uskotko minua?" Naruto näytti niin innokkaalta että se oli melkein kivuliasta.

"Minä..." Kakashin ääni vaipui. Kyuubi oli aina ollut kaoottinen, kontrolloimaton pahuus, joka oli yrittänyt pyyhkäistä heidät maan pinnalta useammankin kerran. "Uskon, että sinä uskot sen."

Naruto kallisti päätään. "Tuo lasketaan, uskoisin."

Nyt Kakashilla ei ollut enää mitään vihjettä siitä mistä Naruto puhui. "Mikä lasketaan?"

"Sanoit, että uskot että minä uskon," Naruto selitti. "Minkä tarkoittaa että uskot minua, et vain usko minun olevan oikeassa."

"Se lienee yksi tapa tarkastella asiaan" Kakashi myönsi.

"Se tarkoittaa että minä voitin!" Naruto kiekaisi voitonriemuisesti. "Ja että Kiba on nyt minulle velkaa kuukauden annoksen ramenia. Oikeasti, hänen pitäisi pysytellä ihmissuhdespekulaatioissaan. Vaikkakin mikäli hänen piintymänsä siitä, että minä olen rakastunut Sasukeen on merkki hänen tarkkuudestaan, hän ei välttämättä ole järin hyvä edes siinä..."

"Se tarkoittaa että voitat mitä?" Kakashi kysyi, epäilys kasvaen vatsanpohjassa.

"Kiba ei uskonut että voisin vakuuttaa sinulle, että Kyuubi ja minä olisimme ystäviä, ja vaikka olisitkin epäileväinen Kyuubin tarkoitusperistä, niin luottaisit minuun!" Naruto ilmoitti.

Joten... sinä ja Kyuubi ette ole hyvissä väleissä?" Kakashi arvasi, helpotus leviten vähitellen hänen lävitseen, yhdessä hyvän annoksen ärtymystä kanssa.

Naruto naurahti nenänsä kautta. "Me? Ihan niin. Se vihaa minua, ja haluaa tappaa Sasuken. Joka ikinen kerta kun yritämme keskustella se joko yrittää saada minut päästämään hänet irti, tai huutaa minulle koska melkein tapatin meidät."

"Onko taustalla jotain erityistä syytä minkä takia yritit juuri aiheuttaa minulle sydänkohtauksen?" Kakashi vaati, ristien kätensä rintakehällään. Jos Narutolla ei ollut hyvää syytä tempaukselleen, niin...

Naruto kohotti kulmaansa. "Etkö sinä tosissaan tiedä? Se kenties selittää minkä takia se toimi."

"Tiedä mitä?" Kakashi painosti eteenpäin.

"Tarkista kalenterista," Naruto ohjeisti, ennen kuin poistui paikalta pienessä kiireessä etsimään Kibaa, kertoakseen tälle tulokset, ja osittain välttääkseen Kakashin mahdollisen väkivaltaisen reaktion.

Kakashi muisteli edellisiä päiviä. Eilen oli 31. maaliskuuta, mikä tarkoitti että tänään oli...

Tietenkin, Aprillipäivä.

A/N: Toivottavasti nautitte. ^^

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste