Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Love Art 8 - Miri-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 8 - Pituus: 784 sanaa, 5605 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-12-09 16:15:02 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero


Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 797 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
------ 8. 12. ------

------
      Mustahiuksinen poika heräili hyvin nukutun yön jälkeen. Hän huomasi käsiensä olleen kietoutuneena kultakutrin vyötäisille tytön ollessa selkä häntä vasten. Sasuke alkoi silitellä nukkuvan tytön hiuksia kuiskien samalla rakastavia sanoja toisen korvaan. Naruko avasi silmänsä hitaasti laskien kätensä korppinsa kädelle.   
   "Huomenta rakas. Nukuitko hyvin?" nuorukainen kysyi sinisilmältä. Tämä kääntyi poikaan päin ja hymyili:"Huomenta vain sinullekkin. Kyllähän minä."

       Nuoret istuiva sohvalla syöden paahtoleipiään. Yön aikana oli satanut paljon lunta, ainakin puolimetriä.
    "Mitäs sinä haluat tänään tehdä?" poika kysyi vieressään istuvalta tytöltä. Tämä mietti hetken vastaten sitten:"Mennä ulos ja olla sinun kanssa."
    "Selvä, kuulostaa hyvältä, mutta miten olisi suihku ennen sitä?" korppi kysyi suukottaen kettunsa hiuksia nousten sitten ylös. Hän asteli yläkertaan, ja pian sinisilmä kuulikin jo veden lorisevan.

       Sasuke aurasi lunta takapihalta Narukon pöyrittäessä suurta lumipalloa lumiukkoonsa. Se pallo olisi alimmainen, joten siitä pitäisi tehdä myös suurin. Korpin saatua aurattua tarpeeksi suuren alueen, hän alkoi pyörittää toista palloa lumiukkoon. Uchiha huomasi sinisilmän kaatuvan lumikasaan, jonka hän oli juuri saanut aurattua. Poika jätti lumipallon tekemisen sikseen, ja meni auttamaan toisen pois lumipenkasta.
    "Kiitos", kultakutri sanoi ottaen kiinni Sasuken ojentamasta kädestä vetän tämän lumikasaan kanssaan.
    "Ääh! Naruko!" korppi huusi nauraen kellahtaen vatsalleen lumessa. He kierivät lumessa vielä hetken jatkaen sitten lumiukkonsa rakentamista.
     
      Lumiukko valmistui takapihalle ja sen seuraksi syntyi muutama lumilyhty etu- ja takapihalle.
   "Jäädytetään nää, jooko?" Naruko kysyi pyörittäessään viimmeistä lumipalloa etupihan toiseen lumilyhtyyn.
   "Kyllä se käy, mutta aikamoinen urakka siitä kyllä tulee. Mää lähden hakee nyyyt sitä vettä. Laitanko saunan päälle?" poika vastasi astellessaan sisälle.
   "Joo laita vaan", sinisilmä totesi hymyillen. Hän odotti hetken Sasukea, joka tuli sisältä kantaen ämpäriä täynnä vettä. Nuoret sivelivät vettä ensin lumiukon päälle, sitten lumilyhtyjen. Sasuke oli sisällä käydessään ottanut mukaan myös tuikkukynttilöit lyhtyihin laitettavaksi. Naruko sytytti kynttilä laitettuaan ne lumilyhtyihin. Lyhdyt valaisivat pihaa kauniisti pimenevässä talvi-illassa.

      "Sasuke, onko täällä jotain vanhaa pipoa ja kaulahuivia herra Lumiukolle?Ja porkkanaa nenäksi?" tyttö kysyi katsahtaen toiseen anovilla silmillään.
   "Niin mille?" toinen vastasi kysymykseen kysymyksellä.
   "Herra Lumiukolle! No, onko?"
   "Jaahas... Kyllä meiltä taitaa jokuen löytyä. Onko väliä minkä lainen?" kysyi Uchiha hymähtäen Narukon antamalle lumiukon nimelle.
   "Ei ole", tämä vastsi hymyillen. Poika nousi jälleen ylös mennäkseen sisälle. Hän haki Itachin vanhan pipon ja kaulahuivin sekä porkkana vieden ne sitten Narukolle. Kettu kietoi sinipunaraidallisen villakaulahuivin lumiukon kaulan ymärille laittaen sitten samaa sävyä olevan pipon sen päähän. Hän asetti porkkanan sopivaan kohtaan tukien sen lumella. Naruko oli jo aiemmin etsinyt kiviä lumiukon silmiksi, suuksi ja napeiksi. Sinisilmä astui kauemmaksi ihastelemaan tuotostaan. Tytöstä se näytti jotenkin somalta. Lumiukko oli häntä vain hieman matalampi. Se oli hyvin leveä ja näytti hassulta pienissä pallokäsissään.
   "Mennäänkö jo sinne saunaan?" Sasuke kysyi halaten Narukoa tämän selän takaa.
   "Mennään vain."

      Naruko nautti kovista löylyistä. Hän heitti vettä uudelleen ja uudelleen kuumaan kiukaasseen. Tytön kultaiset hiukset olivat liimautuneet tämän ihoon. Lämpömittärin viisari osoitti 80°C, mutta sinisilmä halusi enemmän. Hän halusi tuntea lämmön ihollaan. Joskus, kun Naruko oli ollut pienempi ja asunut sen humalaisen miehen luona, hän oli aina halunnut saunoa, kylpeä kuumassa ja kylmässä. Kuuma ja kylmä, kaksi vastakohtaa, jotka tuntiessaan Naruko tiesi olevansa vielä elossa. Kultakutri oli usein talvella leikkinyt lumessa aina tilasuuden tullen, pureskellut jääpaloja suussaan ja syönyt jäätelöä. Hän oli parikin kertaa saanut pieniä palovammoja sormempäihinsä koitettuaan oliko hellan levy vielä kuuma. Sinisilmä nousi lauteilta ja meni ottamaan suihkun. Hän pesi ensin hiuksensa, sitten vartalonsa.
   "Saske, sun vuoro. Siellä saattaa sit olla aika kuuma", tyttö huikkasi toiselle rappusten yläpäästä, ennen sitten huoneeseensa pukeutumaan.   "Selvä, ei se haittaa", poika vastasi kiiveten rappusia ylös.

      "Huuh! Se teki hyvää!" Sasuke totesi istuessaan tumman siniseen vilttiin kääriytyneen Narukon viereen. Tytöllä oli yllään ruskea villapaita sekä muctat collegehousut. Hiuksensa tyttö oli letittänyt yhdelle pitkälle letille.
   "No hyvä. Istu tohon" sinisilmä kehoitti osoittaen lattiaa edessään. Korppi sinisessä piktähihaisessa ja mustissa collegehousuissaan totteli vaihtaen paikkansa ketun eteen. Kultakutri otti pyyhkeen pojan harteillta alkaen kuivata tämän hiuksia.
   "Mitä sää..?" Sasuke kysyi kummissaan.
    "Kuivaan sun hiuksia. Mites muutenkaan?" sinisilmä vastasi kuullen toisen hymähtävän.

      Kaakaota juoden takassa tulen palaessa kaksi rakastavaista nukahtivat toisiinsa kietoutuneena.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste