Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tulipalo - Yorui
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 836 sanaa, 5383 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-12-30 21:42:36 - Sarja kesken
Kansio: Impro - Impro 1

Tämä on ensimmäinen kirjoittamani ficci. Tähän tulee luultavasti jatkoa jos niin halutaan. :)
Tässä ei ole mitään niin sanottua paritusta.

Itachi on menossa yöksi Kisamen luo ja Sasuke jää kotiin.
Ilta menee ihan hyvin, jos ei lasketa Hidanin raivokohtauksia...
Yöllä kuitenkin tapahtuu jotain hirveää.

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 1312 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Mustahiuksinen nuori mies penkoi vaatekkaappiaan. Hän piti reppunsa suuta auki samalla, kun tunki sinne mitä käten oli vaatekaapista sattunut. Pari T-paitaa, tummat farkut, harmaat college housut, musta huppari ja sukkia. Kun kaikki tarvittava oli pakattu, hän poistui huoneestaan ja sulki oven perässään. Hän juoksi portaita alakertaan ja sieppasi hammasharjan ja pyyhkeen kylpyhuoneesta. Hän heitti repun selkäänsä ja laittoi jalkaansa mustat tennarit.
"Äiskä! Mä menen nyt!" hän huusi keittiöön päin, missä hänen äitinsä raastoi porkkanoita.
"Okei! Pidä hauskaa Kisamen luona! Älkää rikkoko mitään!" Äiti huusi takaisin ja raastoi vahingossa sormeensa.
Itachi Uchiha hölkkäsi kohti parhaan ystävänsä Kisamen kotia. Kisame oli kutsunut hänet ja pari muuta ystävää yökylään. Poika odotti sitä innolla, sillä tämä oli ensimmäinen kerta kun hän oli yökylässä. Kisamen asui saman kadun varressa, joten sinne ei ollut pitkä matka. Itachi koputti Kisamen kotiovea ja Kisamen isä tuli avaamaan. Kisame ja hänen isänsä muistuttivat yllättävän paljon toisiaan. Kummallakin oli siniset hiukset ja sinertävä iho. He muistuttivat haita pienine silmineen ja kiduksineen. Itachi astui sisään ja jäi ihailemaan Kisamen kotia. Se näytti sisältä paljon suuremmalta, kuin oli näyttänyt ulkoapäin. Eteisessä oli kodikas tunnelma. Se muistutti heidän kotiaan. Lipaston päällä oli kuvia sukulaisista. Seinällä oli suuri taulu, jossa oli kuvattu lainehtiva meri. Eteisestä avautui olohuone kahvipöytineen ja nahkasohvineen ja keittiö ruokapöytineen, hyllyineen ja tiskialtaineen. Itachi huomasi heti että täällä oli siivottu. Ilmassa tuoksui pesuaine ja lattia kiilsi.
------
Korppitukkainen pikkupoika istui sängyllään ja katseli ulos ikkunasta. Hän oli juuri nähnyt isoveljensä juoksevan Kisamen luo. Hän hyppäsi alas sängyltään ja lähti alakertaan.
"Äiti... Mulla ei ole mitään tekemistä, kun Itachi on Kisamella..." poika valitti äidilleen, joka kietoi laastaria sormensa ympärille.
"Voimme tehdä illalla jotain hauskaa. Pelataan vaikka lautapelejä." äiti sanoi pojalleen nostamatta katsettaan. Sasuke nyökkäsi ja lähti takaisin yläkertaan. Hän avasi suuren kaapin ovet. Kaappi oli täynnä lautapelejä ja muita leluja. Hän alkoi penkomaan kaappia ja etsi hyvää peliä. Hän löysi pari mielenkiintoista. 
'Alias, Monopoli ja Afrikantähti, jos on aikaa voimme pelata näitä kaikkia' Sasuke sulki kaapin ja nosti kolme peliä Itachin sängylle. 
------
Itachi istui Kisamen sängyllä vieressään Sasori ja Hidan. Kisame etsi kaapistaan lempipeliään, mitä he aikoivat pelata PlayStation 3- konsolilla. Deidara, Kakuzu ja Zetsu auttoivat häntä etsimisessä. Pain ja Tobi kaatoivat karkkeja ja sipsejä kulhoihin. Tobi otti sipsikulhon ja käveli sängylle päin. Yhtäkkiä hän kompastui peliohjaimiin ja sipsit lensivät Hidanin päälle.
"Vitun torvi!" Hidan huusi ja syöksyi kiinni Tobin kurkkuun. Deidara ja Sasori yrittivät parhaansa mukaan erottaa tappelevan kaksikon.
"Lopettakaa! Te käyttäydytte kuin kymmenvuotiaat!" Pain torui Tobia ja Hidania. Hidan päästi irti Tobista ja oli lyömässä Painia kasvoihin. Itachi tarttui Hidania kädestä ja esti tämän aikeet. Hidan saatiin viimein rauhoitettua ja Kisame löysi etsimänsä pelin Zetsun avustuksella. Kisame työnsi levyn konsoliin ja peli alkoi. Television ruudulle tuli teksti GTA IV. Räiskintä kuului alakertaan asti, jossa Kisamen isä luki lehteä ja äiti tiskasi lautasia. Kakuzu katseli vierestä kun Hidan pelasi. Hidan oli pakenemassa poliiseja, kun yksi poliiseista ampui häntä. Hidan kirosi ja heitti raivoissaan kourallisen karkkeja Kakuzua päin. Kakuzu huokaisi raskaasti ja otti kulhosta kourallisen sipsejä.
'Hidan ottaa tämän liian tosissaan' Kakuzu huokaisi. Pojat olivat pelanneet jo pari tuntia, kun Kisamen äiti huusi että oli aika mennä nukkumaan. Pojat nurisivat vastaan haukotellen, mutta myöntyivät viimein. Kisame levitti sohvasta sängyn kahdelle. Hän itse nukkuisi omassa sängyssään. Deidara ja Sasori olivat tuoneet mukanaan omat patjansa jotka he laittoivat lattialle. Loput neljä heittivät tyynyjä ja peittoja isoksi kasaksi lattialle. Kun kaikille oli saatu paikka, he menivät nukkumaan. Kisame omaan sänkyynsä, Kakuzu ja Hidan sohvasta tehtyyn sänkyyn, Sasori ja Deidara patjoilleen. Itachi, Tobi, Pain ja Zetsu ryömivät peittokasaan. He juttelivat keskenään vielä jonkin aikaa, kunnes väsymys vei voiton.Itachi oli ainoa joka ei saanut unta. Hänellä ei ollut koti-ikävä, mutta jokin painoi hänen mieltään.Hän käänsi kylkeä peittokasassa ja huomasi vieressään nukkuvan Zetsun, joka oli sulkeutunut lehtiensä suojiin nukkuessaan. Itachi hymähti huvittuneesti ja käänsi katseensa kattoon. Hän oli sulkemassa silmiään, kunnes kova ääni herätti hänet. Se oli paloauton pillien ujellusta. Se ääni oli herättänyt myös Sasorin, Deidaran ja Kisamen. Kaikki neljä kerääntyivät Kisamen ikkunalle ja tähyilivät ulos. Pian he näkivät punaisen paloauton ajavan ikkunan alta.
"Jossain palaa..." Sasori totesi.
"Tai sitten kissa on jäänyt puuhun jumiin..." Deidara härnäsi. Itachi katseli paloauton perään, kun huomasi taivaalla tumman savupilven.
'Ihankuin se tulisi meiltä...' Itachi ajatteli.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Shinji - 2013-12-30 21:45:48
Tähän kanataa laita välit. Aina kun hahmojen puheet on oltava etikseen.

Suisui - 2013-12-30 22:33:34
Ihan hyvä :3 Välit kuitenkin helpottaisivat lukemista huimasti. Itse pidän, eli jatkoa vain tulemaan~ o3o

Yorui - 2013-12-31 13:11:36
Muokkasin tarinaan välit. Ihmettelin vähän niiden puuttumista, sillä olin laittanut ne kun olin tarinaa kirjoittanut. Näin se on kuitenkin helpompi lukea. :3

Thgilnoom - 2014-01-01 04:04:03
Kiva ficci.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste