Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tenken 9 - Michiyo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K7- - Kieli: Suomi - Osia: 9 - Pituus: 1405 sanaa, 9562 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2014-01-21 13:59:55 - Sarja kesken
Kansio: Muu - S-K13

Naruto ajettin pois Konohasta neljä vuotta sitten ja sen jälkeen hän on luonut itselleen kokonaan uuden elämän vaeltavana ninjana. Hänet tunnettaan nimellä Tenken (Heavenly Blade), mutta vain harvat tietävät kuka hän todellisuudessa on. Nyt hän on kuitenkin olosuhteiden pakosta tullut takaisin ja elää valheellisella identiteetillä.

Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 1527 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
A/N: Hmm... Tässä tämä lähti taas omille teillensä, joten tulevaisuus on kyseenalainen. Kuvittelin että historian käyminen olisi mennyt jo, mutta syystä tai toisesta oli kuitenkin pakko edetä Juonessa(TM). Valitettavasti muistelmien ulkopuoliset tekstit eivät ole niin laadukkaita kuin mitä ne olivat, mutta rakas tulikettumme päätti heittää alkuperäiset tekstit tuonelan syövereihin. ^^ Naottikoos.

Tenken

Shikamaru makoili huoneensa sängyllä selvästi rentoutuneena. Ilta oli venymässä pitkäksi ja ruskeahiuksisella miehellä oli vielä paljon kysyttävää lattialla risti-istunnassa olevalta ystävältään. Vaikka aiemmat tarinat valaisivat paljon sitä kuinka Narutosta tuli Tenken, ja valoitti jälleen miehen kykyä tehdä entisistä vihollisistaan parhaita ystäviään, niin ne jättivät vielä pari avainkysymystä vastauksetta. "Mitä tekemistä Amen ja Akatsukin johtajilla on toistensa kanssa? Ja miksi sinä palasit takaisin Konohaan? Tarkoitan, miksi palata kun olet luonut itsellesi uuden elämän Konohan ulkopuolella ja selkeästi pärjäät hyvin, kun vaihtoehtona on eläminen Shiiana kylässä joka karkotti sinut?"

"Akatsukin ja Amen johtajilla on paljonkin yhteistä, ja he toivat tietooni asian joka johti minut takaisin Konohaan. Se kaikki alkoi yhtenä rauhallisena päivänä aivan Amen rajoilla..." Naruto aloitti tarinansa.

Kuchiyose no Jutsu: Furasshubakku! SAI!

"Niin, Itachi, löysitkö meille jotain missioneita?" Naruto vaeltaa tämänhetkiseen leiriin ja istahtaa lämpimälle kivelle, johon siivilöittyy valoa puiden lehtien välistä. Joukko sisältäen Naruton, Gaaran, Hakun, Zabuzan ja vierailevat Itachin ja Sasorin oli löytänyt kyseisen aukean metsän keskeltä aivan Amekaguren ulkopuolelta. Toisin kuin sateisessa Amessa, täällä tapasi paistaa runsaasti aurinko ilman että ymäristä kuivui, mikä takasi rehevän kasvillisuuden ja riistakannan.

Naruton hyväntuulisuus oli tarttuvaa ja leirissä vallitsi leppeä ilmapiiri. Puiden lomasta kutitteleva tuuli pörrötti ajoittain vapaana olevia hiustupsuja ja tutkiskeli leiriin kerääntynyttä kirjavaa joukkoa. Naruto istui Hakun jalkojen välissä, samalla kun vanhempi poika kampasi tämän kullanväristä pehkoa. Itachi ja Sasori istuiva aivan blondin edessä vaihtaen kuulumisia ja nauttien täydellisestä rauhasta. Hieman sivummalla Gaara oli haastanut miekkamestarin shakkiin ja oli syventynyt peliin yhdessä Zabuzan kanssa, aina silloin tällöin suoden silmäyksen leirin muita asukkaita kohden.

"Ei varsinaisesti missiota, mutta tarina joka voi antaa meille tavoitteen. Oletko kuullut Amen Jumalasta, Peinistä? Pein ei ollut aina se mikä hänestä on nyt tullut. Pein, tai pikemminkin Nagato oli alkujaan lapsi ninjasodan raunioittamassa Amekaguressa. Eräänä yönä sodan aikana kaksi konohalaista ninjaa murtautui nuoren Nagaton ja hänen vanhempiensa kotiin etsimään ruokaa, sillä he luulivat, että asunto oli hylätty. Nagaton vanhemmat taas uskoivat, että ninjat aikoivat tappaa heidät, joten he päättivät hyökätä ensin heidän kimppuunsa, jotta Nagato pääsisi pakoon. Konohalaisninjat taas luulivat Nagaton vanhempia vihollisninjoiksi ja tappoivat heidät. Nagato puolestaan kauhistui vanhempiensa kuolemaa ja aktivoi tunnekuohuissaan ensi kertaa oman verenperimänsä, jolla hän sitten tappoi taas konohalaisninjat.

"Kun Nagatolla ei enää ollut mitään mitä kutsua perheeksi, vanhempansa haudattuaan hän lähti vähin varustein harhailemaan päämäärättä. Hänen vastaansa tuli kulkukoira, jonka kanssa hän ystävystyi ja jolle hän antoi nimeksi Chibi. Myöhemmin hän tapasi Konanin ja Yahikon, jotka olivat myös sodan orpouttamia lapsia. He alkoivat ryhmänä huolehtia toinen toisistaan.

"Eräänä päivänä kolmikko sitten päätyi Sanninien ja Hanzoun väliseen ristituleen, minkä seurauksena Chibi kuoli Nagaton käsivarsille. Tapauksen näkeminen kiivastutti Yahikon, joka ilmoitti, että hänestä tulisi joskus maailman jumala ja että hän pistäisi pisteen tälle kaikelle hulluudelle. Tästä unelmasta tuli myöhemmin myös Nagaton unelma.

"Kun sota viimein päättyi, orpokolmikko tapasi Sanninit uudelleen. Tällä kertaa Sanninit olivat varsin haluttomia auttamaan heitä: Orochimaru jopa ehdotti, että lapset tapettaisiin, jotta heidän ei enää tarvitsisi kärsiä. Lopulta kuitenkin Jiraya päätti pitää lapsista jonkin aikaa huolta.

"Kun he kaikki neljä, orvot ja Jiraiya, olivat eräänä iltana yhdessä syömässä illallista, Nagato pillahti itkuun, koska illallisen syöminen muistutti häntä hänen perheestään. Hän myöhemmin karkasi pois talosta Yahikon kanssa. Kaksikko kohtasi Iwakaguren ninjan, joka satutti Yahikoa. Kauhuissaan Nagato aktivoi taas Rin'neganinsa ja tappoi vihollisninjan. Tapaus säikäytti häntä valtavasti. Jiraiya kertoi myös Nagatolle hänen silmistään ja sanoi, että silmien avulla voisi tuoda sen rauhan, jota he molemmat ovat kaivanneet maailmaan. Jiraiya päätti myös silloin kouluttaa Konania, Nagatoa ja Yahikoa ninjutsussa. Kolmen vuoden koulutuksen jälkeen Jiraiya totesi, että lapset olivat kyllin taitavia pärjätäkseen itsekseen, ja päätti tulla tapaamaan heitä uudelleen, kun he olisivat kasvaneet aikuisiksi.

"Myöhemmin Jiraiya uskoi, että Nagato ystävineen olisi kuollut hämärissä olosuhteissa, mutta se ei ole totuus. Tosiasiassa Nagato, Konan ja Yahiko olivat aikuisiksi kasvettuaan perustaneet jengin, jolla he yrittivät ajaa rauhanasiaa, jota Jiraiyakin kannatti. He saivat sadekyläläisistä lukuisia kannattajia, ja Yahiko oli heidän joukkonsa johtaja. Valitettavasti kuitenki Hanzou piti Yahikon jengiä uhkana omalle imperiumilleen, joten hän juonitteli yhdessä Danzoun ja tämän Root-järjestön kanssa keinon eliminoida jengin. Hanzou huijasi Yahikon jengeineen "rauhanneuvotteluihin", jotka käytäisiin Hi no Kunin, Kaze no Kunin ja Tsuchi no Kunin välillä. "Neuvotteluissa" Hanzou kuitenkin otti Konanin panttivangikseen, ja naisen henkeä uhaten Hanzou määräsi Nagaton tappamaan Yahikon. Nagato kauhisteli päätöksentekoa, eikä asiaa auttanut se, että sekä Konan että Yahiko tarjosivat omaa henkeään alttiiksei toisen hengen puolesta. Nagato kiemurteli yhä päätöksessään, kunnes Yahiko painoi väkisin Nagaton yhä pitelemän kunain omaan rintaansa. Juuri ennen kuolemaansa Yahiko käski Nagatoa selviytymään, sillä hän uskoi, että Nagatosta tulisi vielä maailman pelastaja.

"Kun Yahiko oli kuollut, Hanzou määräsi myös Nagaton tapettavaksi, mutta Nagato onnistui karkottamaan lentävät kunait Shinra Tensei-jutsullaan. Kun Nagato oli vapauttanut Konanin, Hanzou nappasi Nagaton ja asensi tämän liepeille räjähtäviä sinettejä, jotka räjähtäessään polttivat Nagaton jalat ja kädet vakavasti. Kuitenkin Nagato jatkoi taisteluaan ja määräsi Konanin viemään itsensä ja Yahikon ruumiin turvaan. Konanin aneluista huolimatta Nagato käytti seuraavaksi Kuchiyose, Gedou Mazou-tekniikkaa ja niitti sillä paljon sekä Hanzoun että Danzoun joukkoja, joskin molempien joukkojen johtajat onnistuivat pakenemaan jutsulta. Kuitenkin jutsu jätti Nagaton riutuneeksi, ja hänen selkäänsä oli jäänyt lukuisia chakranvälittimiä. Myös hänen raajansa olivat palaneet. Luultavasti tästä syystä Nagato käytti myöhemmin robottiajoneuvoaan. Jengin johtajuus siirtyi Nagatolle, joka teki viillon omaan otsasuojukseen osoittaakseen, että hän kapinoi Amegakuren entistä hallintoa vastaan ja että hän on alkanut opettaa omaa "tuskan kautta valaistumisen oppia".

"Jossain vaiheessa Nagato otti itselleen lempinimen "Pein", johti oman joukkonsa voittoon sisällissodassa ja salamurhasi Hanzoun. Hän myös järjestelmällisesti tappoi kaikki suorassa liitossa Hanzouhon olleet, ja näin myöten hän pääsi Amekaguren johtajaksi. Tämän voiton vuoksi Nagatoa eli nyttemmin nimettyä Peinia ylistetään Sadekylässä, ja ihmiset pitävät häntä jopa myyttinä. Siellä Painia sanotaankin jumalaksi, mutta jostain syystä minusta tuntuu että hän saattaa kaivata sinun apuasi, Naruto. Ainoa jonka kanssa hän viettää aikaa on Konan, joka on huolestunut miehestä.

"Mitä sanot?" Itachi viimein päätti pitkän kertomuksensa.

"Tuo on jo kolmas kerta kun Danzo on sotkeutunut asioihin, joihin hänen nokkansa ei kuulu. Voitteko tehdä huomaamattomia kyselyitä aiheesta? Minusta alkaa kovasti tuntua ettei sen miehen kunniakäsitys ole enää mitä sen kuuluisi. Hänen tekemisensä haiskahtavat epäilyttävästi suuruudenhulluudelta. Me muut matkaamme sillä aikaa Ameen ja koitamme päästä tämän Nagaton puheille."

Kuchiyose no Jutsu: Furasshubakku! KAI!


"Se mitä sain Danzosta oppia pian tämän jälkeen ei ollut kaunista luettavaa. Puhumme nyt miehestä, joka rakastaa sotaa enemmän kuin rauhaa." Naruto alusti. "Nyt olen Konohassa päättäässä hänen valtansa lopullisesti, sillä hän jos kuka on ylittänyt rajansa. Shiia on keinoni kulkea kylässä huomaamatta, sillä kukapa nyt kiinnittäisi huomiota pieneen geniniin." Naruto kallisti päätään levittäen silmiään kuin viattomuuden perikuvana.

Shikamaru purskahti nauruun, kunnes Naruton kertomat asiat alkoivat vihdoin upota syvälle hänen ymmärrykseensä. "No, jos kaipaat apua, olen täällä. Vaikka minun onkin pakko sanoa, että elämä on aina hieman vaivalloisempaa sinun lähelläsi." Shikamaru lopulta totesi ja väläytti ystävälleen pienen hymyn.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste