Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Naruto, Sasuke ja Akatsuki :3 - MokotoSan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K11- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 0 sanaa, 0 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2014-01-28 17:16:32 - Sarja kesken
Kansio: Muu - muu

Tää on mun ensimmäinen kirjoitus täälä joten älkää tuomitko.. Siis on Naruto maailmassa Naruto hahmoja jne.. Ja tarkotus ois olla hauska tarina :D Kertokaa sitten jatkanko :D




Naruto käveli sokkona metsässä, hänen taskulampustaan oli juuri loppunut patterit. Hän ei kuullut muuta kun omat askeleensa pimeydessä, josta ei tuntunut pääsevän pois. Yhtäkkiä Naruto törmäsi johonkin, tai jonkuun.. "Auts!" kuului ääni "Mikä se oli..?" Kuului toinen. Sitten kuului naksahdus, ja joku laittoi taskulampun päälle.Naruton edessä seisoi ninja, joka muistutti kasvia. Naruto säikähti niin että kaatui maahan istumaan. "Se on vaan pieni lapsi.." sanoi kasvi.  "Lähdetään jo, meillä on kiire." Kuului nyt erilainen ääni, jotenkin kimeämpi. "K-k-k- kuka sinä oikein olet..?" Naruto änkytti. "Zetsu." vastasi möreämpi ääni. "Akatsukista!" lisäsi toinen. "Aiotko tosiaan kertoa kaikille vastaan tulijoille mistä me olemme..?" Tuhahti möreämpi ääni, ja sitten hän lähti kävelemään pois päin, ja jätti Naruton jälleen yksin. "Akatsukista.." Naruto toisti. "Olen kyllä kuullut tuon jossain.."

Sasuke hätkähti kun Naruto ryntäsi hänen huoneeseensa. "SASUKEEE!!" Naruto huusi. Sasuke huokaisi ja nousi seisomaan kirjoituspöytänsä äärestä. "Mitä asiaa sinulla oli..?" hän kysyi turhautuneena. -"Mikä on Akatsuki?"
-"MIKÄ ON AKATSUKI?"
-"En mä tiiä, mä tulinkin just kysyy sulta!"
-"En minä.. siis minä kyllä tiedän mikä Akatsuki on.." Sasuke sanoi ja pyöräytti silmiään. -"Mutta sä kysyit.." Naruto väitti. "Aivan sama... Akatsuki on rikollisjärjestö, joka jahtaa nykyään "Häntä Demoneita"..." Sasuke selitti. "Joten kannattaa olla varovaisempi jatkossa.." hän lisäsi. "Miksi se- eikun hän ei
sitten  tappanu mua..?" Naruto kysyi. "Ehkä sä et näytä niin "vaaralliselta" kun muut hännälliset.." Sasuke pilkkasi.Naruto hyppäsi tämän niskaan ja kaatoi hänet. "En kyllä usko että näit oikean Akatsukilaisen.." Sasuke sanoi. -"Miten niin?" Naruto kysyi. -"Koska et selviäisi sellaisesta." Saskuke tokaisi ja potkasi Naruton päältään. "Sasuke!! Mä kerron Kakashille!" -"Ai että tärmäsit mielikuvitus olentoon?" Sasuke sanoi ja paiskautti oven mennessään. "Sasuke on ihan outo.." Naruto tuhahti. "Ja harvinaisen typerä.. Jätti minut huoneeneeseensa.. EIKUN TONKIMAAN!" Varmuuden vuoksi Naruto lukitsi vielä oven, ja sitten.. Sitten katsotaan kuka viimeiseksi nauraa..

Zetsu seisoi kokoontumispaikan ovella, ja huokaisi. Hänen olisi pakko kertoa Painille heidän törmäyksestään yhdeksän häntään. "Miksemme olisi voineet vain ottaa hänet mukaan..?" Valkoinen Zetsu kysyi. "Emme ota turhia riskejä." Musta sanoi. "Emme tiedä kuinka voimakas hän on..
 "Emme ota mitään riskejä.." Kuului matkiva ääni. "Hidan?" Musta kysyi. -"Hidan." Valkoinen vastasi.  Hidan seisoi heidän takanaan Jashin kädessään. "Miten saatoitte päästää hänet vain menemään?" Hän kysyi muka tyrmistyneenä. "Emme ota riskejä..."Musta toisti. Hidan pyöräytti silmiään jä meni edeltä Kokoontumispaikalle, jossa odottivat jo Konan, Pain, Deidara,Sasori, Itachi, Kisame ja Kakuzu. "Mikä kesti?" Konan kysyi. "Ei mikään.." Hidan sanoi. "Mutta voisit kysyä uudestään noilta." Hän sanoi ja vinkkasi Zetsuun päin. Zetsu painoi katseensa heti alas. "Zetsu?" Pain sanoi.  "Sano jotakin!" Musta tiuskaisi. "Mitä?" Valkoinen kysyi. "Keksi jotain!"  -"Ummm.. Me... Käytiin Desuconissa..?" Valkoinen sanoi.   "Desuconissa..?" Konan kysyi tyrmistyneenä. Zetsu perääntyi askeleen, "Desuconissa... ILMAN MINUA?!!!" Konan huusi ja hyppäsi kalliolta alas, jolla Akatsukilaiset istuivat. "Sori, Konan.." Zetsu sanoi. turhaan.. "PAIN!! KONAN KÄY KÄSIKSI!" (xD)  Konan suuttui tästä vaan enemmän, ja rupesi kuristamaan Zetsua. Pain hyppäsi alas ja irrotti Konanin Zetsusta. "Mitä ihmettä Konan..?" Pain kysyi "OOTKO SÄ COSSAAJA?! Kauanko tätä on jatkunut?" Konan punastui päästä varpaisiin. Siinä olikin selittämistä..

Sasuke käveli metsässä, ja otti taskustaan kuvan, jota hän katsoi hyvin usein; Itachin kuvan. Se oli aikaisemmilta, ja onnellisimmiltä ajoilta. Sasuke katsoi surullisena kuvaa, ja käänsi sen lukeakseen siellä olevan tekstin: 'Sasuke, sitten kun luet tämän tekstin, olen hävittänyt klaanin ja liittynyt Akatsukiin. Toivon ettet tuomitse minua yhden Uchiha-Klaanin takia. Itachi'" "Ei Itachi, en tuomitse sinua.. enkä ikinä.." Sasuke sanoi. "Enkä ikinä voi antaa anteeksi.. Njah.. en minä tiedä.." Vilkaistuaan vielä kerran kuvaa hän laittoi sen takaisin taskuunsa, ja käveli syvemmälle metsään.

Itachi katsoi Sasuken kuvaa, niiltä ajoilta kun tämä oli ollut aivan pieni.   Hän käänsi kuvan ja luki ties kuinka monennen kerran tekstin: ' Itachi, Kun luet tämän, olen jo kaukana. (lähi metsässä, ettet huolestu) ja ellet tuo  minulle onkeani tunnissa... niin en tule kotiin!' Itachi hymyili, ja laittoi kuvan taskuunsa."En kyllä tuonut hänelle hänen onkeaan.." Itachi huokaisi, "Koska se oli katkennut..joten.. kannoin sinut kotiin reppuselässä ja-" "Kenet kannoit?" Kisame uteli. "Kannoin?! siis tarkoitan.. että.. annoin.. tuota.. vanhainkotiin..rahaa..?" Itachi sai sanotuksi. -"Ei kannatta.. siellä on vaan jotain pari tyyppiä.." Kisame tuhahti. "Evätkä nekään kunnioita että saavat asua siellä.." Hän lisäsi ja hyppäsi alas katsomaan Painin ja Konanin kiistelyä.

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 1205 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti

Kommentit (Lataa vanhempia)
SutsuMalzu - 2014-01-29 14:28:55
Kerrassaan ihana ;D

Afeni - 2014-01-30 13:40:30
Lisäsin tagin. Muistahan ensi kerralla laittaa itse ;)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste