Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Mysteerin loppu - SutsuMalzu
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 3 - Pituus: 539 sanaa, 3715 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2014-06-06 16:03:37 - Sarja kesken
Kansio: Impro - Impro 1


Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 1612 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"HIIJAA!" Kisame ja Tobi, kuten kaikki muutkin, kääntyivät katsomaan, kun se ainoa ikkuna pirstoutui ja mustahiuksinen Uchiha hyppäsi köyden avulla sisään.
 Kaikki tuijottivat hetken suu auki ja Itachi huitaisi lasin siruja hiuksistaan. Hiljaisuus...
 "Anteeksi, Kisame. Käytiin matkalla Mäkkärissä. Et muuten usko! Niillä on pirtelöitäkin!" Itachi päivitteli. Hiljaisuus jatkui taas hetken aikaa, kunnes Hidan päätti rikkoa sen.
 " Jaaha." Hidan nyökytteli päätään hitaasti, tuijottaen Itachia kummallisesti.
 "Juuh... Itachi, tule tännne. Meillä on jo neljä epäiltyä ja tarvitsemme sinun mielipiteesi." Kisame veti kaikki taas todellisuuteen.
 Itachi suoristi paitaansa ja oli tulossa Kisamen luo, kun hän tunsi kirpaisevan kovan iskun takaraivossaan.
 "Senkin hullu! Olisit voinut loukata itsesi!" Rouva Pyllerö hakkasi Itachia, Hidanin hieroessa kaulaansa ja perääntyen ilkeästi hekottaen.
 Kisame juoksi väliin suojellen Itachia, jolta vuosi jo nenästä verta.
 "Hän sentään pelasti meidät. Osoita nyt vähän kunnioitusta!" Kisame sanoi.
 Ikkunalaudalla oli istumassa vaaleahiuksinen haho, joka näytti hetken empivän, mutta tarkasteltuaan tarpeeeksi käytävässä olijoita, hän hypähti sisäpuolelle huokaisten ja sulkien silmänsä tietäeen , mitä tapahtuisi.
 Käytävän toisessa päässä Tobi veti henkeä j hänen maskilleen valui onnenkyynel : "Senpai! Senpai! Tulit pelastamaan minut!" 
 Tobi juoksi halaamaan agentti Deidaraa ilosta sokeana. Deidara huokaisi ja melkein kaatui, kun Tobi ryntäsi hänen luokseen.
 "Minä tiesin, että välität minusta, vaikka suutuitkin aina ja koko ajan minulle ja olen pahoillani, että kiusasin sinua!" Tobi itki hätääntyneenä.
 Deidaralla oli kummassakin kädessä suu, mutta nyt ne oli peitetty mustilla haskoilla. Itachi ei ollut luultavimmin pitänyt niistä. Ennen Deidara ja Tobi, sekä Itachi ja Kisame olivat työpareja, sitten Deidara tahtoi vaihtaa paria.
 Itachi ja Kisame tulivat auttamaan Deidaran irti Tobin kuristusotteesta.
 "Joten, Kisamen kertoman ja olkapäässäni olevan mustelman perusteella, voisin tietenkin tuomita  heti syylliseksi rouva Pyllerön!" Itachi julisti.
 Kaikki haukkoivat henkeä.
 "Mutta", Kisame vilkaisi Tobiin ja Itachiin. "Todellinen syyllinen on..."
 Kaikki vilkaisivat salaa toisiaan.
 "Hatake Kakashi." Itachi ja Kisame sanoivat yhteen ääneen.
 Kakashi istui lähimpänä ikkunaa ja yritti paeta, muttaDeidara kamppasi hänet vaistomaisesti. Deidara ja Kakashi olivat tavanneet ennenkin, mutta silloin Deidara oli kompastunut Tobiin ja Kakashi oli päässyt pakoon.
 Tobi soitti oikeat poliisit viemään Kakashin pois, mutta kun kaikki muut saatiin laskettua ikkunasta alas, missä rouva Miracleekinn näytti olevan, Tobi, Kisame, Deidara ja Itachi jäivät hotelliin.
 "Tämä etsivän ja agentin työ käy jo hieman hankalaksi. Mitä luulette pojat, olisiko aika jäädä eläkkeelle?" Kisame venytteli.
 "Joo, tai ryhdytään terroristeiksi, hm!" Deidara alkoi innostua.
 "Jotta voisit tehdä taidettasi, vai?" Itachi hymähti. 
 Deidara nyökkäsi: "Ensimmäisenä aion räjäyttää Tokion, hm!"
 Kisame naurahti: "Alan olla kiinnostunut taiteestasi, Deidara. Mitä jos lähdetään tyylikkäästi."
 Tobi katsahti Deidaraan, joka otti hanskat pois käsistään ja syötti suille savea, tehden pommin. Tobi juoksi ikkunaan ja vilkutti Hidanille ja Niklas Pyllerölle. Niklas esitti ampuvansa Tobia ritsalla ja Hidan vain nyökkäsi vienosti hymyillen. Samalla hotelli räjähti ja Tobi, Itachi, Kisame sekä Deidara kotosivat mysteeristen mysteerien jälkeen -
Mysteerisesti!

Kommentit (Lataa vanhempia)
E-chan - 2014-06-06 20:26:03
XDDD tää on vaan niin ihanan läppää luettavaa! Niin söpöjä ovat kaikki. <3 kiitos erittäin piristävästä lukutuokiosta! >8D

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste