Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Viime hetkellä! - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2453 sanaa, 16300 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2015-02-27 14:44:50
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Moi, tässä on ficci Narutosta tyttönä. Naruko on lähtenyt muiden kanssa pelastamaan Hanabia Tonerilta ja tekee hyvin epäitsekään päätöksen. Voiko mikään tai kukaan pelastaa häntä? Tilanne sijoittuu elokuvaan nimeltä Naruto the last movie. En saanut kyseisestä elokuvasta oikein tolkkua ja tapahtumat tapahtuvat lähinnä Narukon näkökulmasta. Otan vastaan kaikenlaisia kommentteja.

Arvostelu

Katsottu 1694 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Naruko istui pimeässä huoneessa silmissään hyvin sumea katse. Hänellä oli yllään musta mekko ja mustat sormikkaat. Hänelle oli myös puettu tummansiniset korvakorut. Ja hänen pitkät, vaaleat hiuksensa oli letitetty taakse ja kiedottu nutturalle. Hänen kasvonsa olivat läpinäkyvän, mustan hunnun peitossa.

Hän oli lähtenyt ryhmänsä kanssa pelastamaan Hinatan siskoa mieheltä, joka oli suunnitellut naivansa Hinatan. Naruko tiesi kuitenkin, että Hinata rakasti Kibaa, joten kuultuaan, miksi Toneri halusi naida Hinatan, hän oli ehdottanut Tonerille erästä asiaa. Kyseinen asia vaikuttaisi hänen omaan tulevaisuuteensa lopullisesti.

"Tämä on ainoa keino, jolla voin pelastaa Hinatan joutumasta Tonerin vaimoksi. Sasuke ei piittaa minusta ollenkaan. Hänellä on paljon fanityttöjä, jotka ovat minua kauniimpia. Hinatalla on oikeus olla rakastamansa miehen kanssa", Naruko ajatteli.

(Flashback)

Naruko oli löytänyt Sasuken eräästä baarista pari vuotta sodan loppumisen jälkeen. Hän oli yllättynyt siitä, että Sasuke oli kapakassa, ennen kuin lähtisi vaeltelemaan pitkin ninjamaailmaa. Sasuke oli ollut tosi humalassa, eikä ilmeisesti nähnyt kunnolla eteensä viinan noustua hänen päähänsä, mutta siitäkin huolimatta hänen ympärillään oli pyörinyt kokonainen lauma tyttöjä.

Naruko oli päättänyt kertoa tunteensa Sasukelle senkin uhalla, että saisi rukkaset. Ja kun tytöt olivat menneet joksikin aikaa pois Sasuken läheltä, Naruko oli kävellyt Sasuken eteen ja avannut suunsa:

"Sasuke, olen ihastunut sinuun".


"Et kelpaisi kenellekään miehelle. Noilla äskeisillä tytöillä on kauniimmat kasvot kuin sinulla. Kuka edes olet?" Sasuke oli kysynyt siristellen silmiään nähdäkseen, kenelle puhui. Hän oli ilmeisesti niin humalassa, ettei nähnyt kunnolla muiden kasvoja.

Kun Naruko oli kuullut Sasuken sanat hänestä oli tuntunut siltä, kuin joku olisi iskenyt veitsen hänen sydämeensä ja hän oli rynnännyt ulos baarista itkien. Hän oli itkenyt itsensä uneen sinä yönä. Hän ei myöskään mennyt saattamaan Sasukea, kun tämä oli lähtenyt matkalleen.

Monet pojat olivat alkaneet kiinnostua Narukosta yhä enemmän sen jälkeen, kun neljäs ninjasota oli päättynyt, mutta Naruko oli myöntänyt itselleen, että pystyi rakastamaan vain Sasukea.


(End of the flasback)

Sasuke oli lähtenyt matkalleen kolme kuukautta sitten ja pari päivää kyseisen tummatukan lähdettyä Naruko oli avautunut Sakuralle ja Hinatalle tunteistaan Sasukea kohtaan, koska nämä halusivat tietää, miksi hän oli näyttänyt niin surulliselta. Kun Uzumaki oli päättänyt kertomuksensa Sakura ja Hinata olivat lohduttaneet häntä ja Sakura oli kertonut seurustelevansa Leen kanssa. Se oli yllättänyt Narukon hieman, koska hän tiesi Sakuran olleen varsin pakkomielteinen Sasukesta.

Vaikka Naruko olikin yrittänyt ystäviensä kannustamana unohtaa tunteensa Sasukea kohtaan, hän ei ollut pystynyt siihen. Konohassa oli ollut rauhallista, kunnes eräänä iltana Hinatan pikkusisko oli siepattu. Naruko oli lähtenyt Kakashin käskystä ystäviensä kanssa pelastamaan Hanabia ja joutunut eräässä taistelussa erilleen muista Konohalaisista putoamalla lähteeseen, jossa oli vaaleanvihreää vettä. Kaiken lisäksi hän oli vieläpä menettänyt tajunsa kaaduttuaan pahasti, kun oli uinut pintaan ja päässyt lammen rannalle.

Kun hän oli herännyt seuraavan kerran, hän oli huomannut olevansa luolassa, jossa  oli leijunut outoja, vihreitä kuplia. Silloin hän oli hieman hermostunut, mutta rauhoituttuaan hän oli lähtenyt tutkimaan luolaa ja tavannut miehen nimeltä Toneri Otsutsuki.

(Flasback)

"Kuka olet?" Naruko kysyi valkohiuksiselta mieheltä vetäen kunain esiin.

"Olen Toneri Otsutsuki. Sinä et ole Hinata, mutta tulit hänen kanssaan etsimään hänen pikkusiskoaan", Toneri oli sanonut.

"Missä Hanabi on?" Naruko kysyi.

"Hän nukkuu palatsissani", Toneri kertoi.

"Miksi sieppasit ystäväni pikkusiskon?" Naruko mulkoili miestä.

"Tarvitsen hänen Byakuganiaan tuhotakseni maa-planeetan. Hanabin Byakugan on nyt minun silmissäni. Esi-isäni Hamura halusi maa-planeetan tuhoutuvan. En pidä tavasta, jolla käytätte ninjitsua. Ansaitsette rangaistuksen. Haluan Hinatan menevän naimisiin kanssani", Toneri sanoi.

"Joten siitä tässä on kyse. Älä ole naurettava. Ei ketään voi pakottaa kanssaan naimisiin!" Naruko huusi vihaisena.

"Miksei muka?" Toneri kysyi.

"Koska jokaisella on oikeus valita itse, ketä rakastaa ja kenen kanssa menee naimisiin", Naruko sanoi purren hammasta. Toneri tuntui ajattelevan olevansa kaikkien lakien yläpuolella.

"Hinatahan rakastaa poikaa nimeltä Inuzuka Kiba, mutta miten voit olla noin varma, ettei se katoa tuosta vain? Tiedätkö jotain rakkaudesta?" Toneri kysyi.

"Tosirakkaus on toisen asettamista oman etunsa edelle ja olen nähnyt omin silmin, miten Kiba suojelee Hinataa. Hinata on ystäväni ja tiedän varsin hyvin, että hänen tunteensa Kibaa kohtaa ovat aitoja. Hinatalla on oikeus olla sen kanssa, jota rakastaa. Minulla sitä onnea ei ole, koska rakastamani henkilö inhoaa minua!" Naruko huusi ja kyyneleet nousivat jälleen hänen silmiinsä kuten aina, kun hän ajatteli Sasukea.

"Miksi hän muka inhoaa sinua?" Toneri kysyi kuulostaen uteliaalta.

"Koska kasvoni ovat rumat", Naruko itki.

"Minun mielestäni sinun kasvosi ovat kauniit, mutta haluan silti vain Hinatan", Toneri sanoi ja oli lähdössä luolasta, kun Naruko tarttui häntä olkapäästä:

"Miksi pysäytit minut?"

'Minun on jotenkin autettava Hinataa. Hän ei olisi onnellinen Tonerin vaimona. Sasuke inhoaa minua eikä halua varmasti enää nähdä minua. Minun on tehtävä jotain! Haluan ystävieni olevan onnellisia, vaikken itse olisikaan onnellinen', Naruko mietti ja samassa hän keksi ratkaisun ongelmaan.


"Toneri, olen Uzumaki Naruko. Jos annat Hinatan pelastaa siskonsa ja palata muiden ystävieni kanssa Konohaan, minä tulen vaimoksesi", Naruko sanoi.

"Miksi naisin sinut?" Toneri kysyi.

"Minussa on Ashura Otsutsukin tahtoa ja Kurama on sinetöity sisälleni",
Naruko kertoi.

Toneri laski kätensä Narukon pään päälle ja tarkisti tämän chakrankierron:

"Sinussa todella on Ashuran tahtoa. Chakrasikin on varsin vahvaa ja tunnut tulevan toimeen Kuraman kanssa. Olisi varsin kiintoisaa, jos sinusta tulisi vaimoni. Puhun ensin Hinatan kanssa. Odota täällä", Toneri sanoi kadoten varjoihin.

Naruko odotti muutaman tunnin, kunnes näki Hinatan lähestyvän häntä kantaen Hanabia reppuselässään:

"Naruko-chan, Toneri, joka sieppasi siskoni, palautti Hanabin ja antaa meidän palata Konohaan. Hän pyysi minua vaimokseen, mutta kieltäydyin. Hän sanoi, että joku oli tarjoutunut hänen vaimokseen minun puolestani".

"Kaikki järjestyy. Minä lupauduin hänen puolisokseen, vai mitä?" Naruko kysyi huomattuaan vähän matkan päässä olevan Tonerin, joka nyökkäsi.

"Miksi teit sen? Entä omat tuteesi?" Hinata kysyi hermostuneena.

"Haluan sinun olevan onnellinen", Naruko sanoi.

"Tunnut tosiaan pitävän Hinataa ystävänäsi. Sinussa on myös Ashura Otsutuskin tahoa. Olisi varsin kiintoisaa, jos sinusta tulisi vaimoni. Tartu käteeni", Toneri ojensi kätensä eteenpäin.

Naruko tarttui Tonerin kädestä ja vilkaisi vielä kerran Hinataa, ennen kuin katosi Tonerin kanssa kirkkaassa välähdyksessä.

(End of the flasback)


Naruko kaivoi Sasuken kuvan varustepussistaan ja katsoi sitä, kyyneleet silmissään.

"Hän inhoaa minua", blondi kuiskasi.

"Tuo mies ei vastaa tunteisiisi. Kun sinusta tulee vaimoni ja tuhoan maapallon, hän katoaa sen mukana ja voit aloittaa uuden elämän unohtamalla hänet. Poistan siis surusi aiheuttajan ja samalla tuskasi. Hänhän yritti tappaa sinut, eikä kyse ollut vain yhdestä kerrasta", Toneri sanoi.

Naruko säikähti ja kääntyi nopeasti ympäri, kun käsi iskeytyi hänen kurkulleen ja hänet painettiin seinää vasten.

"Toneri, miten tiedät siitä?" Naruko kysyi. Hänen oli hieman vaikea saada henkeä. 

"Luin mielesi kun nukuit. Poistan Sasuken mielestäsi", Toneri sanoi ja loi oikeaan käteensä valkoisen chakra-pallon, jonka iski Narukon rintaan, minkä seurauksena blondin katse muuttui lasimaiseksi.

"Tule", valkoihiuksinen mies sanoi sinisilmäiselle naiselle ja johdatti tämän ulos huoneesta.

Käveltyään vähän aikaa kaksikko tuli huoneeseen, jonka katossa oli vaaleanvihreä ympyrä, joka liukui sivuun. Tonerin ja Narukon alla oleva alusta nousi aukosta ja he olivat suuressa juhlasalissa.

"Mene", valkohiuksinen mies sanoi osoittaen eteenpäin.

Sinisilmäinen tyttö käveli eteenpäin tottelevaisesti kuin marionetti, jota liikuteltiin narujen avulla.

"Rakastan Sasukea!" Naruko huusi mielessään ja halusi pysähtyä, mutta hänen kehonsa ei totellut häntä.

"Naruko", tummahiuksinen nuorukainen, jolla oli punaiset silmät, astui saliin. Hänen katseensa ei irronnut Narukosta hetkeksikään.

"Uchiha Sasuke. Tästä tytöstä tulee pian vaimoni. Sinä särjit hänen sydämensä. Hoitele hänet, Naruko", Toneri sanoi ja kyseinen kunoichi ryntäsi tummatukkaa kohti yrittäen lyödä ja potkia tätä.

"Tuo liero on aivopessyt minun Narukoni! Tämä on minun syytäni", Sasuke ajatteli väistellen. 

"Naruko, lopeta. Se olen minä, Sasuke! Hinata kertoi kaiken. Minä olin typerys, valtaa hamuava ääliö, oikea jääräpää ja läpimätä liero. En tarkoittanut yhtään loukata sinua. Luulin sinua erääksi toiseksi tytöksi, joka piiritti minua. Ansaitsen vihasi. Kaikki mitä tein sinulle sen jälkeen, kun petin Konohan oli minun jääräpäisen ylpeyteni syytä Haluan, että palaat ennallesi", Sasuke sanoi siirtäen käteensä chakraa ja iskien kätensä Narukon rintaa, jonka seurauksena Naruko pyörtyi hänen syliinsä.

Sasuken mieleen välähti kuvia Tonerista, joka kuristi Narukoa.

Sasuken kuva vaaleahiuksisen tytön käsissä ja kyyneleet Narukon silmissä.

"Olin typerys kun sanoin Narukolle niin rumasti", Sasuke mietti ja veti valkoisen chakrapallon Narukon rinnasta ja murskasi sen. Hän katui tosissaan sanojaan. Naruko oli oikeastaan aina ollut hänestä kaunis, mutta hän itse oli todellinen jääräpää.

"Ohjailit Narukoa!" Sasuke sanoi ja kerrankin hän uskalsi luopua viileästä asenteestaan.

"Tänne", Toneri sanoi ja Naruko lähti leijumaan häntä kohti.

"Näpit irti hänestä!" Sasuke tuhahti ja lähti juoksemaan kohti valkohiuksista miestä..

"Tämä ei kuulu sinulle", Toneri sanoi ja ampui paineaallon Sasukea kohti. Sasuke oli kuitenkin aavistuksen verran nopeampi ja väisti iskun lähestyen Toneria uudelleen.

"Älä enää ikinä koske minuun, Toneri!" Naruko huusi. Hänen sietokykynsä oli tullut täyteen ja hänen kehostaan lähti kultainen chakra-käsi, joka repi Tonerilta silmät ja muotoutui niiden ympärille läpinäkyväksi palloksi.

"Silmäni!" Toneri huusi ja peitti kasvonsa käsillään, jonka seurauksena hänen tekniikkansa lakkasi toimimasta.

"Hanabin Byakugan", Naruko totesi katsoen käsissään olevia silmiä vilunväristysten kulkiessa hänen selässään, ennen kuin ryntäsi Sasuken eteen:

"Sasuke, tarkoititko jokaista sanaasi?"

"Kyllä. Olin todellakin ääliö, kun sanoin sinulle niin kuin sanoin", Sasuke totesi katsoen Narukoa katuvasti:

"Usko minua. Kasvosi ovat aina olleet minusta kauniit".

Narukon silmiin nousi ilon kyyneliä. Hän uskoi Sasukea.

Silloin Toneri ampui Narukon selkään voimakkaan paineaallon, jonka seurauksena Naruko kaatui Sasuken syliin.

"Naru!", Sasuke sanoi huolissaan, ennen kuin kyseinen tyttö pyörtyi.

(Naruko)

Naruko avasi hitaasti silmänsä huomatakseen olevansa Sasuken sylissä:

"Jäikö minulta jotain näkemättä?"

"Missasit juuri minun ja Tonerin taistelun. Sakura otti Hanabin silmät ja sanoi palauttavansa ne hänelle. Hinata tuhosi Tenseigan, jonka seurauksena hyökkäykset maahan loppuivat http://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fnaruto.wikia.com%2Fwiki%2FTenseigan_%2528Energy_Vessel%2529&ei=m20YVabfPIqvPKeigOgD&usg=AFQjCNE5aLGwXLqrpQ8DJZ4JniFjNhMqAg&bvm=bv.89381419,d.ZWU", Sasuke sanoi auttaen Narukon jaloilleen. "Muut ryhmäsi jäsenet palasivat jo Konohaan".

"Taistelit varmaan tosi miehekkäästi", blondi sanoi.

"Naruko, olen anteeksi pyynnön velkaa sinulle. Lopetan hyökkäyksen maahan. Voitte palata kotiin. Taisin vihdoin ymmärtää, mitä esi-isäni todella halusi. Ei hän halunnut tuhota maata", Toneri sanoi.

"Entä sinä?" Naruko kysyi nousten jaloilleen.

"Minä kuulun tänne. Hyvästi", Toneri sanoi kadoten varjoihin.

"Mennään kotiin", Sasuke sanoi tarttuen Narukoa kädestä.

"Miten sait tietää, mitä on tekeillä, jos et ollut Konohassa ja miten pääsit tänne?" Naruko kysyi kävellessään Sasuken kanssa luolassa.

"Tulin tänne samaa kautta kuin sinäkin. Eiköhän sitä lähdettä pitkin pääse myös Konohaan. Kun tulin Konohaan, siellä oli täysi taistelu käynnissä. Sitten näin Hinatan ja hän selitti, mitä oli tekeillä ja miten epäitsekään teon teit hänen onnensa puolesta. Kiiruhdin heti tänne ja näyttää siltä, että tulin viime hetkellä. Minä olin typerys vuosia sitten, kun auoin sinulle päätäni humalassa. Jos olisin ollut selvin päin, en olisi sanonut sinulle niin", Sasuke sanoi.

"Tiedän, kuulin, miten haukuit itseäsi torjuessasi hyökkäyksiäni", Naruko sanoi.

"Nielin viimein ylpeyteni, joten annatko anteeksi?" tummatukka kysyi.

"Kyllä", Naruko sanoi hypäten Sasuken kanssa vaaleanvihreään veteen. Hän näki Sasuken silmistä, että tämä oli tosissaan ja näytti huojentuneelta siitä, että oli saanut anteeksi.

"Naruko, sinut minä halusin alusta lähtien", Sasuke sanoi, kun hän ja Naruko lähestyivät lähteen pintaa. Vesi ei ollut tavallista vettä, vaan sen alla pystyi hengittämään.

"Mikset vain sanonut sitä alusta lähtien?" Naruko kysyi.

"Olin liian itsepäinen", Sasuke myönsi ja hänelle tuli oudon huojentunut olo, kun hän sai viimein sanottua pitkään piilottamansa asian oikealle henkilölle.

"Sitten olemme samassa veneessä. Minäkin halusin sinut alusta pitäen, mutta olin liian itsepäinen sanoakseni sen. Helpottaa myöntää se", Naruko sanoi.

"En anna kenenkään muun miehen viedä sinua minulta. Huomasit jo varmaan sen", Sasuke sanoi.

"Ei sitä voinut olla huomaamatta", Naruko sanoi, kun he jatkoivat matkaa muistellen menneitä.

Pam!

Maisema Narukon ja Sasuken ympärillä alkoi tuhoutua ja tummatukka nappasi blondin syliinsä ja alkoi juosta nopeammin.

"Pidä kiinni", Sasuke sanoi ja siirsi vasempaan käteensä chakraa, jota ampui alas. Iskun voimasta kaksikko nousi nopeasti kohti lähteen pintaa.

Kun he nousivat lähteestä, lähde haihtui ilmaan ja kaksikko jatkoi matkaansa öiselle taivaalla, joka oli lukuisten tähtien peitossa.

"Kaunista", Naruko totesi katsoessaan tähtiä Sasuken laskettua hänet sylistään.

Vaaleahiuksinen tyttö ja tummahiuksinen poika lähestyivät toisiaan miltei huomaamatta, kunnes heidän huulensä kohtasivat toisensa. Molemmat halusivat tällä hetkellä pysyä vain toistensa lähellä.

(5 vuotta myöhemmin)

"Tachibana, anna nukke takaisin Ayamelle", Naruko sanoi mustahiuksiselle pojalle tiskaten astioita lounaan jälkeen.

"Äiti, voitko opettaa jonkin tekniikan myöhemmin?" Tachibana kysyi annettuaan nuken blondille pikkusiskolleen.

"Hyvä on", Naruko sanoi.

"Kuulehan Tachibana, älä ota siskon tavaroita ilman lupaa", Sasuke sanoi pojalleen, joka näytti aivan häneltä. Ayame taas näytti äidiltään.

"Olet ihan tossun alla, isä", Tachibana tuhahti.

"Olen Hokagen aviomies, joten onko minulla muka varaa suututtaa häntä?" Sasuke kysyi katsoen vaimoaan.

"Tachibana vain härnää", Ayame naurahti. Naruko vilkaisi läheisellä pöydällä olevaa hääkuvaa itsestään ja Sasukesta, jossa oli kuvia myös hänen ja Sasuken lapsista. Hän oli aina toivonut perhettä, ja nyt hänellä oli perhe.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Sweetie - 2015-08-17 19:56:30
Naawh, onnelliset loput on kyllä ihania. ^^ Tyksin tosi paljon, tosin tarinassa oli vähän toistoa (jotkin asiat kerrottiin pari kertaa mutta eri muodossa). Mutta muuten tosi selkeä tarina. Tykkään Narukosta hahmona tosi paljon ^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste