Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
•Big Hero 6• Their fault, my fault #5 - Nozo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K18- - Kieli: Suomi - Osia: 7 - Pituus: 1943 sanaa, 12958 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2015-11-10 19:18:04 - Sarja valmis
Kansio: Muu - K13-K15

OSA 5. Mistakes

Genre: Erotiikka, draama
Ikäraja: K18

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 1996 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Olimme Tadashin kanssa edelleen välirikossa. En saanut otettua itseäni niskasta kiinni ja pyytämään anteeksi, vaikka halusin. Odotin jostain syystä vain veljeni aloitetta, jota ei näkynyt, kunnes eräänä viikonloppuna Cass ei ollut kotona ja Tadashi sulki yhtäkkiä huoneemme oven. Hän käveli taakseni, käänsi tietokonetuolin ympäri ja kumartui aivan kasvojeni eteen. Katsoi säikähtäneitä silmiäni. 

"Hiro... I'm really sorry, I was too harsh back then." Menin hämilleni isoveljen anteeksipyynnöstä, mutten laittanut pahakseni, koska olin odottanut tätä hetkeä liiankin monta viikkoa. Miksei Tadashi ollut aikaisemmin puhunut?
"It's okay bro, I was acting like an idiot too..." Sain vastattua käännettyä katseeni alaviistoon - en halunnut kohdata Tadashin katsetta sillä hetkellä. Sydämeni hakkasi häpeästä ja syyllisyyden tunteesta. "No, Hiro. I know you're a good guy if you want to. You're just in a difficult age, I understand that. But look, I just want you to use your gifts and be happy. That's all that matters." En saanut vastattua mitään, kun Tadashi jo veti minut pää alaspäin selkäänsä, heilutteli ympäri huonetta. Säikähdin aluksi, mutta lopulta en voinut kuin nauraa ja veljeni avulla nousin hänen harteilleen istumaan. Kyllähän ehkä aloin olla jo vähän liian painava harteilla istumiseen, muttei se näyttäynyt veljeäni haittaavan. 

Uskalsin laskea kasvoni Tadashin raikkailta tuoksuviin hiuksiin nuuhkien niitä. Tadashin hiusten tuoksu oli aina ollut taivas hajuaistilleni ihan pienestä pitäen. Ei minun tukkani siltä tuoksunut, vaikka samalla shampoolla ne pesinkin - niinä harvoina kertoina kun Tadashin patistamana suostuin menemään suihkuun.
Lopulta pääsin alas veljeni harteilta ja tunsin sormet hiuksissani. Ne sipaisivat etuhiuksia pois kasvoiltani Tadashin hymyillessä lempeästi minulle. Menin vähän punertavaksi korvistani, kun nojauduin päälläni enemmän vanhemman sormia vasten. Kaipasin veljeni hellyyttä, vaikken myöntänyt sitä ikinä kenellekään - edes itselleni. Tämä oli ensimmäinen kerta vuosiin. "Tadashi, you know... Thanks for always being there for me." Sanoin kiusallinen ja epätoivoinen katse vilahtaen kasvoillani. Sain veljeni huomion ja mies veti minut halaukseensa.
Se sai minut säpsähtämään, sillä emme olleet halanneet ainakaan vuoteen. En silti laittanut pahakseni, vaan jäin lämpimään halaukseen silmäni sulkien. 

"It's okay, Hiro. That's what I'm here for, knucklehead." Tadashi kuiskasi pehmeällä äänellään ja oli saada minut entistä punaisemmaksi. Oli ihanaa, että minulla oli niin ymmärtäväinen isoveli.

.
.
.

En koskaan saanut otettua itseäni niskasta ja tavattua Maggieta silloin, kun olisin halunnut. Päädyin vain leikkimään itselläni ja en ollut ollut uusien kavereideni kanssa vähään aikaan(paitsi Maggien), vaan olin alkanut jälleen hengata veljeni ja hänen ystäviensä kanssa. Käveleskelimme aina välituntisin käytävillä, teimme uusia keksintöjä - toki kukin omiaan - ja Tadashi jatkoi työtään Baymaxin parissa. En silti ollut saanut nähdä, millainen robotti siitä oikein tulisi. Tiesin vain, että hoitamiseen liittyvä se olisi.
Itse olin alkanut kehitellä mikrobottejani uuteen uskoon, sillä halusin parantaa niitä entisestään. Kokeet pysyivät suurinpiirtein hyvinä, mutta olivat alkaneet vähän laskea. En jaksanut opiskella yhtä paljon kuin ennen ja käytin vapaa-aikani oikeastaan Maggien ja Akin kanssa tekstailuun - muut siitä porukasta olivat jääneet vähän taka-alalle omasta mielestäni. Pidin eniten vihertukkaisesta hepusta ja omasta punkkaristani. 
Olin uskotellut itselleni, että meillä alkoi olla jotain pientä, jotain vähän enemmän kuin kaveruutta. Ainakin viestittelimme Maggien kanssa hyvin paljon ja tyttö puhui minulle flirttaillen, vihjaillen. Ikäni ei näyttänyt olevan enää este ja se teki minut todella onnelliseksi. 

Seksuaalisuuteni alkoi kehittyä vauhdilla ja olin aloittanut itseni tutkimisen paremmin. Tutkin kehoani aina kaikessa rauhassa, kun Tadashi oli jossain muualla ja olin oppinutkin jo asioita itsestäni. En kertonut kenellekään pienistä uusista seikkailuistani housuissani, mutta nautin niistä kaikin siemauksin. Jos olisin ennen ymmärtänyt sen tuntuvan niin hyvältä, olisin aloittanut sen jo kauan sitten. Se sai minut joskus miettimään, että tekikö Tadashikin sitä? Tai no, varmasti teki, mutta tekikö öisin, kun nukuin? Toivottavasti ei. 

Viikonloppu oli taas tullut onnekseni ja pystyin vain rentoutumaan autotallissa rakennellen kaikenlaista ja pelaillen. Aioin sinä iltana istua koneeni ääressä ja juoda limsaa koko loppuyön, kun olisin katsonut Doctor Who'n uusimman tuotantokauden. (Olin nuorempana sen sarjan fani, jos ette tienneet, omistin jopa pienoismallin Dalekista) Suunnitelmani muuttuivat kuitenkin todella radikaalisti saadessani viestin Maggielta.
"Wanna go to the club tonight with us? Me and Aki?" Klubille? Ihan aikuisten klubille vai? Miten hitossa muka pääsisin edes sisään. 

"Sure. How can I get in? I'm underage u know..."
"I'll get you in, it's a promise. So are you coming?"
"Yes."

.
.
.

Pörrötin tummia hiuksiani hermostuneena kävellessämme kolmestaan jonkun korkean rakennuksen juurelle. Alimmaisessa kerroksessa oli baari, se klubi mistä tyttö oli puhunut, ja toisessa kerroksessa oli VIP - huoneita, joita pystyi vuokrata. Paikka näytti jo ulkoa todella upealle, kuuntelin sisältä kuuluvaa bassoa ja menevää musiikkia - jotain elektromusiikkia ja dubsteppiä siellä näytti soivan. Pidin siitä ja huomaamattani aloin heilutella varpaita tennareissani seistessämme pian jo klubin sisäänkäynnillä. Maggie ja Aki kävelivät sisään, mutta portsari pysäytti minut. Aki sujautti portsarin käteen oudon pussin ja virnisti - he olivat tuttavia keskenään ja pussin saatuaan mies tunki sen taskuunsa ja päästi minut sisään. 
Mitä ihmettä Aki antoi hänelle? 

Kun astuin sisään basso alkoi heti tuntua rintakehässä ja välkkyvät valot muuten pimeässä tilassa saivat pääni pyörälle. En ollut koskaan ollut tällaisessa paikassa, joten minua jännitti ihan hirveästi. Kuuntelin ympäriinsä kuuluvaa ihmisten hälinää musiikin alta sivukorvalla, seurasin Akia sohville, kun Maggie meni käymään tiskillä baarimikon luona. 
Istuin hieman kauemmas vihreätukkaisesta lävärimiehestä ja naurahdin innostuneen näköisenä. "This place is awesome!" Kehuni sai toisen virnuilemaan leveästi ja ei aikaakaan, kun pinkkitukkainen punkkari liittyi seuraamme mustat, nahkaiset minishortsit naisellisissa jaloissaan ja verkkosukkahousut ihoa heikosti peittäen. Aitoa nahkaa olevat maiharimaiset korkokengät ja tumma, rintakehää paljastava toppi kruunasivat nuoren naisen asun. "You look tense, Hiro." Sain kommentin punkkarilta, jonka huulet olivat jälleen mustaksi maalatut - silmienkin ympärys oli meikattu kovin tummaksi. Se korosti hänen sinisiä silmiään, jotka olivat hienossa kontrastissa pinkin tukan kanssa - pari päivää sitten Maggie oli ajanut hiuksiinsa toiselle puolelle sivusiilin - pidin siitä. Se sopi mielestäni tytölle hyvin.
Vajosin pohtimaan hetkeksi, miksi ihmeessä Maggien kaltainen punkkari tuhlasi aikaansa minuun? Minähän olin vain normaali japani-alkuperäissyntyä oleva nörttipoika, jolla oli sekainen tumma tukka ja ruskeat silmät. Käytin shortseja, ruskeita tennareita keltaisilla nauhoilla ja t-paitaa, jossa oli robotin kuva. Sen alla valkoista pitkähihaista ja päällä sinistä hupparia. Olin kävelevä muotikatastrofi.

Maggie ojensi minulle siniseen taittuvaa juomaa hienossa tuopissa, hän hymyili minulle rohkaisevasti. "This is your first time doing alcohol, isn't it?" Laskin katseeni alas ja nostin hartiat korviin häpeästä. 
"Yeah..." Nyökkäsin, mutta en kauaa saanut pitää päätäni alas painettuna, sillä Maggie nosti kasvojani ja suukotti suupieltäni - tunsin kuinka tummanpunainen väri levisi kasvoilta korviin, jopa hartioille asti. Sydämeni hakkasi taas hulluna tuon tytön takia. En voinut kieltäytyä, joten nappasin tuopin käteeni ja haistoin juomaa. Se tuoksui hyvältä...
Mitähän Tadashi ajattelisi? Ei todellakaan olisi tykännyt hyvää. Eihän Tadashi kai itsekään ollut ikinä alkoholia kunnolla juonut. Ehkä saanut Cass-tädiltä pieniä maistiaisia silloin tällöin, muutoin miestä ei näyttänyt edes kiinnostavan. 

Otin ensimmäisen kulauksen ja nielaisin. Alkoholin maku oli selvästi havaittavissa, se poltteli kurkkuani hetken, kunnes lämmin tunne katosi. Maku oli todella miellyttävä, joten otin uuden kulauksen, toisen... kolmannen, neljännen. 
Jonkin ajan päästä olin huomaamattani juonut koko tuopillisen ja tunsin sen nousevan hiljalleen päähän - ainakin luulisin niin. Pää alkoi tuntua kevyemmältä ja näkökenttä tuli vähän jäljessä. Musiikki tuntui pehmeältä korvissa ja olo oli muutenkin lämmin. Uskalsin painaa pääni ihastukseni kainaloon silmät sireinä. Oloni oli mahtavampi kuin koskaan. Koko kehoni tuntui niin rennolta ja kuumalta, enkä osannut hävetä enää kauheasti. Uskalsin oikeasti koskettaa Maggien sisäreittä kädelläni, kun katsoin häntä silmiin. Siitäkös naisenalku innostuikin. Hän tarttui minua leuasta ja suuteli, vei ensisuudelmani tuona yönä hyvin osaavasti. Availi huuliaan kiihkeästi ja näykki alahuultani sopivan hellästi, lipoi kielellään suutani. En osannut vastata suudelmaan kovinkaan hyvin, mutta yritin parhaani mukaan liikutella huuliani hyvin hatarasti - kunnes se taivaallinen hetki loppui. Jos olisin ollut selvinpäin, olisin mahdollisesti hävennyt niin paljon, että olisin juossut pois paikalta, mutta nyt en tehnyt niin ja syyllinen siihen oli pelkästään alkoholin voima. 

"How are you feeling?" Maggie kysyi, kun olimme jääneet kahden - Aki oli lähtenyt jonkun naisen mukaan tanssimaan. "I feel great. I mean, amazing!" En huomannut ääneni sammaltavan hiukan. Tyttö levitti hiukan jalkojaan ja tarttui hänen sisäreidellä levänneestä kädestäni ja asetti sen privaattialueelleen shortsien läpi. Sydämeni pompahti pienesti ja katselin sinisiä silmiä sanattomana. En tiennyt, ymmärsinkö asian jotenkin väärin vai en, mutta Maggie tuntui haluavan minua. 
Ihan oikeastiko? 
En tiennyt, mitä tehdä, olin ihan avuton ja liikkumaton. "I don't know if we should." Vastasin hyvin tönkösti ja sain puristuksen jalkojeni väliin. 
Eikö tällä tytöllä ollut yhtään tietoa häpeästä tai omasta henkilökohtaisesta tilasta ja rajoista?

"If you come with me upstairs, I'll give you something good..." Ei siihen muuta tarvittu kuin kyseiset sanat, niin kaverini alkoi jo elämään hiukan alempana. Hormonit ja alkoholi sai minut suostumaan, sekä uteliaisuus. Mitä tämä "hyvä" olisi? Ehkä toinen samanlainen kerta kuin silloin.  
Poistuimme yläkertaan Maggien vuokrattua yhden huoneista, hän veti minua hihasta minun horjahdellessa puolelta toiselle. En voinut estää pieniä naurahduksia, joita minulta pääsi välillä. Humala teki minusta niin oudon, mutten itse huomannut sitä. 

Tyttö sulki oven takaani, lukitsi sen ja tarttui hupparini kauluksista, veti suudelmaan työntäen minua kohti huoneessa olevaa parisänkyä. "Aah, I want to suck you so bad..." Nuori nainen ajatteli ääneen, sai hupparini roikkumaan puoliksi alas harteiltani kaatuessani istumaan sängynreunalle. Ajatusteni kulku oli hidasta ja todella epäselvää, en kerennyt älytä missä mentiin, kun pinkkitukkainen naisenalku lipoi jo kaulaani. Huokasin miellyttävästä tunteesta ja kihelmöinnistä ympäri kehoani. 
Maggie vapautti erektioni shortsien ja boksereiden vankeudesta huoneen viileähköön ilmaan - haukkasin happea normaalia terävämmin. Jälleen jonkun toisen käsi - ja juuri sen punkkarin varsinkin - tuntui taivaalliselta herkällä iholla. Sormet alkoivat hieroa minua hitaasti ja selvästi kiusaavasti. 
Pelkäsin tulevani taas pian, mutta alkoholi jotenkin nähtävästi hidasti sitä, vaikka se tuntuikin hyvältä. "Mmh, ynnhh.." Ynisin kuin säälittäväkin varhaisteini ja sitähän minä olin siitä huolimatta, että yritin olla ikäistäni vanhempi. 
Silmäni laajenivat varmaan lautasten kokoisiksi tuntiessani jotain kuumaa ja kosteaa seisokillani - ja kun laskin katseeni alas, näin Maggien työstävän haarojani suullaan. Voihkaisin kovaan ääneen nuppini hieroutuessa nautinnollisesti tytön posken pehmeään sisäpintaan. Siinä minä olin, saamassa ensimmäistä suihinottoani humalassa klubin VIP-huoneessa. Tadashi oli varmasti yrittänyt soittaa minulle jo useita kertoja missä olin, sillä olihan kello jo kahdentoista. En kuitenkaan kuullut yhtäkään niistä puheluista, sillä olin täydessä ekstaasissa kaluni ollessa tytön pehmeässä suussa.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste