Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Legend no Gin - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 702 sanaa, 4682 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2017-11-06 05:08:36 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Mielestäni Ginin äiti olisi ansainnut isomman osan tarinassa. Rikiä ja Fujiä ei näytetty yhdessä missään kohtauksessa. Tässä tarinassa Ginin veljetkin pääsevät näyttämään taitonsa. Mielipiteet kiinnostavat.

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 1843 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Hyvin tehty, Fuji. Olet kaikkein paras koira", Daisuke niminen 11-vuotias poika katsoi punaruskea-valkoista akita-koiraa, joka makasi vajan oljilla imettäen kolmea pentua, jotka olivat äskettäin syntyneet. Fujin jalat olivat polvista alaspäin valkoiset ja sen vatsan alapuolikin oli valkoinen. Sen kasvoissakin oli valkoista ja silmät olivat ruskeat. Fujin kaulapanta oli ruskea. Yksi pentu oli punaruskea-valkoinen, toinen oli valkoinen ja kolmas oli
hopeinen ja tiikeriraitainen.

Daisukella oli yllään punainen takki, farkut ja mustat kengät, keltainen myssy ja kaulaliina. Hänen kehonsa oli urheilullinen. Daisuken hiukset olivat mustat ja hänen ihonsa oli päivettynyt. Pojan silmätkin olivat mustat.

Vajan seinät olivat ruskeat ja ulkona oli kamala lumimyrsky.

"Isoisän ja Rikinkin pitäisi tietää pennuista, koska Riki on näiden pentujen isä. Harmi, että he ovat metsästämässä Akakabutoa. Pennuille pitäisi keksiä nimet. Tämä tiikeriraitainen voisi olla Gin, valkoisen nimi on vaikka Giyan, ja tämä punaruskea-valkoinen voisi olla vaikka Hiyan", Daisuke sanoi.

------------------------

Gohe Takeda käveli lumisessa metsässä yllään tummat vaatteet. Hänellä oli päivettynyt iho, harmaat hiukset ja harmaa parta. Hän oli keholtaan vahva-rakenteinen. Hän oli suunnilleen 67-vuotias. Hänen silmänsä olivat ruskeat. Hänen vasemman korvansa oli kulki arpi, joka näytti karhun käpälältä. Hänellä oli mukanaan kivääri ja luoteja.

Gohen edessä käveli kolme koiraa. Kaksi mustaa akitaa ja yksi ruskeakellertävä. Jokaisen koiran panta oli musta ja ne nuuhkivat maata.

Hieman taempana käveli mies jolla oli silmälasit. Hänellä oli yllään tummankeltainen takki valkokeltainen myssy. Hänen käsissään oli ruskeat hanskat ja jaloissa oli mustat housut ja mustat saappaat. Hänen ei ollut yhtä vahvarakenteinen kuin Gohe, mutta hänkin oli hyväkuntoinen. Hänen ihonsa oli päivettynyt ja hänen silmänsä olivat ruskeat. Hän oli Higashinarusen kylän kunnanjohtaja.

Viisi vuotta sitten Akakabuto-karhu raateli Gohe Takedan vasemman korvan. Siitä lähtien Gohe on pitänyt karhua pahimpana vihollisenaan, ja hän on vannonut kostavansa sille. Pieninkään liike ei jää häneltä huomaamatta, eikä hän aio levätä, vaikka on ollut liikkeellä koko yön.

"Odottakaa! Ei niin nopeasti, odottakaa!" kunnanjohtaja huusi.

"Emme ehdi pelastaa hiihtäjää ellemme kiiruhda", Gohe vilkaisi maassa olevia suksien jälkiä. "Hän on hiihtänyt suota kohti. Akakabuto oli aiemmin liikkeellä".

"Oliko se varmasti Akakabuton tekosia?" kunnanjohtaja kysyi muistettuaan, mitä yhdelle metsästäjälle oli tapahtunut aiemmin. Paikalta oli löytynyt karhun jälkiä.

"Minä tunnen sen jäljet silloin, kun näen sen", Gohe sanoi.

"Ole hiljaa karhusta, muuten laskettelijat kaikkoavat ja kyläläiset jäävät ilman työtä", kunnanjohtaja kompastui. "Kuuntele nyt. Karhusta ei saa puhua!"

"Ei käy. Akakabuto on vaarallinen", Gohe tuhahti.

"Paraskin siitä puhumaan. Sinun takiasi Akakabuto on hengenvaarallinen", kunnanjohtaja nousi jaloilleen.

"Minun takiani", Gohe tuhahti.

"Sinun luotisi vahingoitti Akakabuton keskushermoston. Se ei nuku talviunta ja unettomuus tekee sen vain väkivaltaisemmaksi", kunnanjohtaja käveli vanhemman miehen eteen.

Gohe työnsi miehen turhautuneena sivuun jatkaen matkaa.

"En tarkoita mitään pahaa, mutta asia nyt vain on niin. Ymmärräthän sen?" kunnanjohtaja kysyi.

"Hiljaa, ettei Akakabuto kuule", Gohe varoitti.

Silmälaseja käyttävä mies pälyili hermostuneena ympärilleen.

Grr!

Gohen ruskea koira alkoi murista.

"Mitä nyt?" kunnanjohtaja kysyi.

"Se haistoi jäljen", Gohe sanoi ymmärretyään tilanteen.

"Mitä siellä on?" silmälaseja käyttävä mies kysyi hermostuneena. Hänen selässsään juoksi kylmiä väreitä.

"Katso tuonne!" Gohe sanoi seurattuaan koiraansa.

"Sehän on yksi hiihtäjistä!" silmälaseja käyttävä mies sanoi nähtyään maassa makaavan miehen, joka oli yltäpäältä veressä.

Gohe ja kunnanjotaja ryntäsivät kohti hiihtäjää, mutta ruskea koira tarttui Gohen takkiin hampaillaan ja alkoi repiä sitä. Akakabuto oli lähettyvillä ja voisi hyökätä milloin tahansa.

"Mtä nyt, Riki? Mitä tarkoitat?!" Gohe kysyi koiraltaan.

Kraks!

Joukkio kääntyi ympäri nähdäkseen tosi ison karhun, jonka selässä oli punaista. Karhulta puuttui oikea silmä.

Gruooooo!

Karhu hyökkäsi joukkiota kohti.

"Nopeasti pois täältä! Se on Akakabuto!" Gohe huusi tunnistettuaan karhun.

Riki ja muut koirat hyökkäsivät karhun kimppuun.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste