Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Legend no Gin 2 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1769 sanaa, 11890 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2017-11-13 11:24:46 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Mielestäni Ginin äiti olisi ansainnut isomman osan tarinassa. Rikiä ja Fujia ei näytetty yhdessä missään kohtauksessa. Tässä tarinassa Ginin veljetkin päsevät näyttämään taitonsa. + Tässä osassa on pari omaa keksimääni juttua, kuten se, että Gohe olisi kouluttanut Fujin. Fujin kouluttajan nimeä ei nimittäin ole koskaan mainittu. Ehkä Daisuken isä koulutti Fujin alkuperäisessä tarinassa, mutta idea Gohesta Fujin kouluttajana juolahti mieleeni. Toinen itse keksimäni juttu taas on Fujin äiti.

Mielipiteet kiinnostavat.

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 1583 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Tiedän, että olet elossa, Riki!" Fuji ajatteli seisoessaan laskettelija-keskuksen pihalla. Rakennusten seinät olivat ruskeat. Oli jo myöhäinen ilta. Fuji Daisuke oli maininnut Fujille, että Akakabuto oli hyökännyt Rikin ja Gohen kimppuun viikko sitten. Riki ja Gohe eivät olleet palanneet.

Etsintäpartio oli lähtenyt etsimään Gohea ja Rikiä parin koiran kanssa. Fujia ei oltu otettu mukaan, sillä pennut tarvitsivat Fujia.

Fuji tunsi Rikin hyvin ja tiesi tämän olevan vahva.

Fuji halusi esitellä Rikille ja Gohelle pentunsa, joten se oli päätänyt lähteä etsimään puolisoaan ja kasvattajaansa. Gohe oli kouluttanut lukuisia karhukoiria, joihin Fuji oli kuulunut. Oikeastaan Fuji oli ensimmäinen naaras, jonka Gohe oli kouluttanut. Fuji ja Riki oli koulutettu samaan aikaan ja Fuji oli jopa ollut metsästämässä Gohen ja Rikin kanssa. Kun se oli alkanut odottaa Rikin pentuja, sen oli ollut pakko olla menemättä metsästämään. Gohe oli antanut Fujin Daisuken perheen hoiviin huomattuaan tämän olevan tiinenä, sillä Fujin äiti oli ollut Daisuken perheen omistama karhukoira Tsubaki. Fuji oli kuitenkin edelleen karhukoira. Sen oli löydettävä Riki ja Gohe, ennen kuin näille tapahtuisi jotain kamalaa.

"Fuji!" Daisuke ryntäsi Fujin viereen talvi-vaatteet yllään. Hän piti Giniä ja sen veljiä sylissään. "Aiotko mennä etsimään Rikiä ja isoisää?"

Fuji lähti kävelemään kohti vuoria.

"Tulen mukaan. Rikin täytyy nähdä pentunne", Daisuke istui punaisen moottorikelkkansa kyytiin, käynnisti kelkan moottorin virtalukoon laittamallaan avaimella otettuaan avaimen taskustaan. Daisuke ajoi kelkallaan Fujin vasemmalla puolella. Pennut ryömivät pojan takin alle siten, että näkivät äitinsä pojan takin kauluksesta.

--------------------------

Gohe ja Riki olivat kallion raossa olevassa kolossa. Rikin selässä oli syvä haava, jonka Gohe oli sitonut takistaan repimällään suikaleella. Rikin vasen taka-jalka oli sijoiltaan. Gohen oikea jalka oli tosi kipeä, sillä Akakabuto oli raapaissut siihen syvän haavan. Gohen kaksi muuta koiraa olivat kokeneet karmean kohtalon. Kunnanjohtajan tilanteesta Gohe ei ollut tietoinen.

Kyseinen mies ja Gohe olivat paenneet eri-suuntiin, mutta kunnanjohtaja oli haavoittunut vakavasti.

"Miten Fuji mahtaa voida?" Riki pohti maatessaan Gohen jalkojen päällä.

(Takauma)

"Riki, kun palaat vuorilta, minulla on sinulle terveet ja vahvat pennut. Ole varovainen", Fuji makasi vajan oljilla katsoen edessään istuvaa Rikiä.

Pian Gohe tulisi vajaan ja lähtisi Rikin kanssa vuorille.


(Takauma ohi)

"Ovatkohan pennut jo syntyneet?" Riki pohti.

"Ole hyvä", Gohe antoi Rikille lunta, jota se söi.

"On kulunut jo viikko, eikä meitä ole löydetty. Sinä sait selkääsi syvän haavan. Jalkasi on sijoiltaan, ja oma jalkani on niin kipeä, ettei sillä voi edes seistä. Riki", Gohe kietoi molemmat kätensä Rikin ympärille. "Haluan kostaa Akakabutolle isäsi Shiron kohtalon. Riki, meidän täytyy selvitä! Vain sinä voit pelastaa meidät!"

Gruoooo!

Gohe kohotti katseensa nähdäkseen Akakabuton tuijottavan häntä ja Rikiä kallion railosta.

Grrrr!

Riki murisi karhulle vihaisena. Tuon karhun takia Riki oli menettänyt isänsä. Riki ei voinut taistella jalkansa takia, mutta vielä se kostaisi Akakabutolle.

---------------------------------

Fuji nuuhki maata. Sen hajuaisti oli tosi hyvä. Lopulta se vainusi tutun hajun, Akakabuton hajun. Se oli pari kertaa kohdannut kyseisen karhun silmästä silmään. Sen sisällä alkoi palaa tulikuuma raivo ja se lähti juoksemaan, josta haju tuli.

"Fuji sai vainun!" Daisuke lisäsi moottorikelkan vauhtia. He olivat selvästi lähellä.

"Et karkaa, Akakabuto!" Fuji ajatteli juostessaan eteenpäin. Lopulta se näki kyseisen karhun, joka oli työntämässä oikeaa etukäpäläänsä kallion railoon. Fuji haistoi jopa Rikin ja Gohen, mutta nyt täytyi hoidella Akakabuto. Fuji hyppäsi kiireesti Akakabuton kimppuun purren sitä kaulaan.

Gruooooooo!

Akakabuto nousi takajaloilleen karjuen raivosta. Se yritti lyödä Fujin kimpustaan etukäpälillään, mutta Fuji siirtyi nopeasti karhun niskaan purren ja raapien minkä ehti.

"Näitte uuden puolen äidistänne, Gin, Giyan ja Hiyan! Olemme tulossa, Fuji!" Daisuke huusi ajaen moottorikelkallaan karhun vasempaan kylkeen pudoten pentujen kanssa hankeen.

Krak!

Kelkka putosi vähän matkan päähän ja pennut putosivat pojan takin alta hankeen rynnäten eri-suuntiin. Vaikka niiden silmät eivät olleetkaan vielä kunnolla auenneet, ne kuulivat hyvin ja näkivät jotenkuten. Hajuaistikin oli kunnossa.

"Mikä tuo on?!" Giyan pelkäsi nähtyään iso, punaselkäisen olennon, jonka kanssa Fuji taisteli.

"Äiti ei selvästikään pidä siitä!" Hiyan ajatteli katsoen Fujin taistelua karhua vastaan.

"Äiti!" Gin tärisi.

Fuji laskeutui maahan väistäen Akakabuton lyönnin.

"Fuji auta!" Daisuke huusi, kun Akakabuto yritti iskeä etukäpälänsä häneen.

Fuji ryntäsi taas karhua kohti.

Jokin veti Daisuken hankeen samalla, kun Fuji upotti hamaansa Akakabutoon. Akakabuto ei satuttaisi Daisukea. Fuji puri Akakabutoa kuonoon ja karhu ryntäsi päin puuta.

Kraks!

Puu katkesi ja Fuji sinkoutui ilmaan.

Karhu raapaisi Fujia selkään ja hankeen putosi verta.

Auuu! Fuji ulvoi tuskasta, ennen kuin alkoi väistellä karhun hyökkäyksiä.

Karhukoiralla täytyy olla vahva halu selviytyä, eikä se koskaan saa luovuttaa. Fuji oli päättänyt taistella Akakabutoa vastaan haavoittuneenakin. Fuji ja Riki olivat kauan sitten päättäneet kukistaa Akakabuton. Gohe oli kouluttanut ne kyseiseen tehtävään.

Gin ja sen veljet eivät koskaan unohtaisi, miten niiden äiti taisteli hirvittävää Akakabuto-karhua vastaan.

*******************

Riki nuoli Daisuken kasvoja virvoittaakseen tätä. Gohe oli vetänyt Daisuken turvaan viime hetkellä, minkä vuoksi Riki oli helpottunut, mutta poika oli pyörtynyt.

"Daisuke!" Gohe sanoi, kun poika avasi silmänsä.

"Gohe? Riki?" Daisuke kysyi nousten istumaan. Hänen oli vaikea uskoa näkemäänsä.

"Olit jäädä Akakabuton jalkoihin, Daisuke, Gohe totesi huojentuneena siitä, että oli onnistunut pelastamaan pojan.

"Tiesin, että olette kunnossa", Daisuke hymyili. Hän näki pentujen kadonneen ja nousi äkkiä seisomaan. "Voi ei! Gin, Giyan ja Hiyan!"

"Mitä ne ovat?" Gohe kysyi.

"Rikin pentuja!" Daisuke sanoi.

"Rikin pentuja?!" Gohe kysyi uteliaana.

"Kyllä. Ne ovat Rikin pojat. Ja Fuji on niiden äiti. Voi ei! Fuji taistelee ulkona Akakabutoa vastaan!" Daisuke sanoi huolissaan.

Riki hermostui kuulemastaan ja ryömi Daisuken kanssa lähemmäs railoa.

"Ei! Jäätte Akakabuton jalkoihin, jos menette tuonne!" Gohe tarttui Daisukeen ja Rikiin molemmilla käsillään.

Kurkistaessaan ulos Riki, Daisuke sekä Gohe näkivä Fujin väistävän Akakabuton hyökkäyksiä. Välillä Fuji onnistui puremaan ja raapimaan karhua.

Akakabuto iski Fujin sivuun toisella etukäpälällään.

Auuuu! Fuji ulisi osuessaan puuhun.

"Fuji!" Gohe ja Daisuke huusivat.

"Fuji, jollei Gohe olisi tarttunut minuun, tulisin apuun!" Riki ajatteli huolissaan. Se tiesi, ettei siitä olisi jalkansa takia apua puolisolleen, mutta se ei kestänyt, kun näki Fujin kärsivän.

Hau hau! Gin, Giyan ja Hiyan haukkuivat ja vasta nyt Riki näki ne. Se olisi halunnut tavata pentunsa hieman paremmissa olo-suhteissa.

Akakabutokin huomasi pennut vasta nyt, sillä se ryntäsi niitä kohti.

Pennut ryntäsivät karkuun, mutta eivät päässeet pitkälle lyhyillä jaloillaan, ja Akakabuto löi niitä etukäpälällään.

Hiyan sinkoutui lähelle railoa, jossa Daisuke oli. Poika otti pennun syliinsä vetäen tämän turvaan:

"Gin, Giyan!"

Valkoinen pentu tarttui Ginin vasempaan korvaan hampaillaan ja ryntäsi pakoon karhulta, sillä Ginin silmiin oli mennyt lunta.

Akakabuto löi pentuja jälleen oikealla etukäpälällään ja nämä kaatuivat lumeen. Karhu ryntäsi niitä kohti, mutta Fuji oli nopeampi ja hyppäsi pentuja kohti tarttuen hampaillaan näiden niskakarvoihin hypäten kauemmas karhusta.

"Fuji!" Daisuke huusi.

Fuji hyppäsi kauemmas Akakabutosta ja heitti Ginin ja Giyanin Daisuken syliin.

Fuji katsoi Goheta, Daisukea, Rikiä ja pentujaan haavoittuneena ja uupuneena, mutta Akakabuto käytti tilanteen hyväkseen ja heitti Fujin ilmaan etukäpälällään.

"Äiti!" Gin huusi järkyttyneenä, kun Fuji putosi rotkoon. Ginin veljet itkivät.

"Fuji!" Riki huusi raivoissaan ja hyppäsi pois Gohen otteesta välittämättä loukkaantuneesta jalastaan. "Akakabuto, satutit isäntääni! Uhkasit Daisukea ja kävit pentujeni kimppuun! Heitit puolisoni rotkoon! Saat katua!"

Riki oli saanut lisää syitä vihata Akakabutoa. Se oli valmis taistelemaan ja halusi kostaa.

"Riki!" Gohe ryömi Rikin viereen veitsi kädessään. "Haluan itsekin kostaa Fujin ja isäsi kohtalon! Jätä tämä minulle! Tässä minä olen, kirottu karhu! Käy kimppuuni, jos uskallat!"

"Gohe, älä!" Daisuke huusi.

"Et pääse helpolla! Anna tulla, Akakabuto!" Gohen teki mieli hoidella Akakabuto paljain käsin. "Käy kimppuun Akakabuto!"

Pam!

Jostain kuului kiväärin laukaus ja karhu ryntäsi metsään.

"Odota! Tule takaisin, Akakabuto!" Gohe yritti ryömiä karhun perään.

"Seis, Gohe!" Riki tarttui hampaillaan Gohen puseroon. Sekin halusi kostaa Akakabutolle, mutta Gohen olisi ensin parannuttava.

"Onko siellä joku?!" matala ääni kysyi.

"Isä!" Daisuke huusi tunnistettuaan äänen.

Auuuuu! Riki ulvoi ja etsintäpartio tuli paikalle.

Gohe ryömi kohti rotkoa:

"Fuji!"

"Löysimme sinut ja Rikin, Gohe!" joku miehistä sanoi helpottuneena.

Daisuke laski pennut sylistään ja ryntäsi kohti rotkoa:

"Fuji!"

Daisuke ei suostunut uskomaan näkemäänsä todeksi.

"Seis Daisuke!" Gohe tarttui poikaan molemmilla käsillään ja tämä kaatui hankeen.

Riki tuli pentujensa kanssa paikalle ja katsoi rotkoon tuntien suurta tuskaa. Jokin tuntui särkyneen Rikin sisällä, eikä se kyennyt pidättelemään kyyneliään. Edes lumimyrsky ei vetänyt vertoja Rikin sisällä olevalle kylmälle tunteelle. Riki katsoi pentujaan. Pennut olivat korkeintaan viikon ikäisiä. Riki itse oli parin kuukauden ikäisenä joutunut eroamaan äidistään, Yamabukista, kun Yamabukin omistaja oli halunnut koiransa takaisin.
Yamabuki ei kuitenkaan ollut kokenut samaa kohtaloa kuin Fuji.

"Fuji! Daisuke huusi.

Gin veljineen itki.

"Fuji, minä kostan sinun kohtalosi", Gohe iski vihaisena nyrkkinsä lumeen. Hän oli viimeksi tuntenut tälläistä vihaa Akakabutoa kohtaan tässä samassa paikassa.

Riki tuntui kadottaneen kuulonsa tuijottaessaan rotkoon.

Viisi vuotta sitten Akakabuto tappoi Rikin isän Shiron, ja nyt Rikin puoliso Fujikin, joutui tuon hirvittävän karhun uhriksi. Molemmat kohtasivat kohtalonsa lumisilla vuorilla.

"Fuji, sinä taistelit urheasti. Kostan kohtalosi", Riki ajatteli vilkaisten lopulta isäntäänsä Goheta, joka oli nostettu paareille, joita kantoi kaksi miestä. Gohen päällä oli peitto, jottei miestä palelisi.

"Riki, sinulla on suloiset pienet pennut", Gohe katsoi Rikin poikia.

"Isoisä, minä huolehdin Rikistä, kunnes sinä paranet", Daisuke sanoi.

Joukkio lähti kohti kylää.

Verinen taistelu vaarallisen karhun ja karhukoira-suvun välillä sai alkunsa.

Gin ja sen veljet kulkivat hiljaisina isänsä vierellä. Ne muistelivat näkemäänsä rajua taistelua. Jonain päivänä, ne ehkä itsekin olisivat samassa tilanteessa.

Riki käveli varovaisesti kipeän jalkansa takia:

"Odotahan, kunnes paranen Akakabuto!"

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste