Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Legend no Gin 12 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 978 sanaa, 6823 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2018-04-23 18:20:35 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Milestäni Ginin äiti olisi ansainnut isomman osan tarinassa. Rikä ja Fujia ei näytetty yhdessä missään kohtauksessa. Tässä tarinassa Ginin veljetkin pääsevät näyttämään taitonsa. Mielipiteet kiinnostavat.

Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 1418 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Anteeksi, että purin teitä kolmea korviin. Minua pelotti kovasti, että uhkarohkeutenne sattaisi teidät vaikeuksiin. Olen teille kiitollinen, koska autoitte minua taistelussa Sniperiä vastaan", Smith ajateli myöhään yöllä erään vesiptouksen edessä. Smith ja Gin veljineen olivat aiemmin pysähyneet kyseiselle paikalle pohtiakseen, mitä tehdä. Sniperin juonien takia oli parempi pohtia, mitä seuraavaksi tehtäisiin. Lopulta nelikko oli päättänyt etsiä Mossin kertoakseen tälle, mitä Sniper oli tehnyt eräälle Mossin ystävälle. Nelikko oli päättänyt kertoa Mossille senkin, että Mossin poika oli onnistunut pakenemaan Sniperiltä.

"Lähdetään, tai jäätte tänne!" Smith juoksi pentujen edellä.

"Tullaan!" Hiyan seurasi Smithiä veljiensä rinnalla.

"Ben ja muut joutuvat vaikeuksiin, jos ne menevät Sniperin ansaan", Gin ajatteli.

Taivaalla loisti kalpea täysikuu, jonka ympärillä oli tähtiä.

Smith ja pennut juoksivat koko ajan nopeammin. Ei kannattanut hukata aikaa, jotteivät Benin ja Mossin laumat alkaisi taistella keskenään.

Ympäristö muuttui koko ajan kallioiseksi ja jyrkäksi, mutta Gin veljineen vain lisäsi vauhtiaan. Niiden ja Smithin täytyi estää Sniperin aikeet.

"Tuolla!" Smith huusi nähtyään Benin ja Mossin taistelevan keskenään. Kummatkin laumat taistelivat armotta.

"Seis!" Gin huusi hypäten veljiensä kanssa Benin eteen.

"Mitä te pennut teette?!" Moss katsoi kolmea pentua.

"Me emme hyökänneet poikasi ja ystäväsi kimppuun, Moss!" Hiyan huusi isolle mastifille, jolla oli arpia ja piikkipanta kaulassaan. Akatora oli kertonut Mossin ulkonäön aiemmin Benin joukolle, joten Hiyan tiesi, miltä Moss näytti, ennen kuin tapasi sen.

"Mitä?!" Moss kysyi.

"Hyena ja Sniper pettivät meidät!" Giyan huusi.

"Hyena ja Sniper?" Moss kysyi.

"Autoimme poikaasi pakenemaan, kun Sniper yritti hyökätä poikasi kimppuun, Moss", Gin sanoi. "Poikasi onnistui pakenemaan".

"Onko se totta?!" Kurotora kysyi.

"On!" Smith sanoi. "Me näimme koko tapauksen!"

"Väitätte siis, että Jaguar!" Moss sanoi. "Kuka tämä Sniper on?"

"Röyhkeä dobermanni, joka oli laumassamme upseerina. Sniper osoittautui kuitenkin petturiksi. Sniper on aina ollut kateellinen Benille", Smith ilmoitti.

"Vai kateellinen?" Moss kysyi. "Miksi olet Benin laumassa, pentu?"

"Veli, minä hoidan tuon korston", Hiyan sanoi Ginille.

"Veli? Ymmärrän. Te kolme olette siis veljeksiä", Moss sanoi vilkaistuaan Giniä ja tämän veljiä, sillä se oli kuullut, mitä Hiyan sanoi Ginille.

"Moss, taistele minua vastaan! Nehän ovat vasta pentuja!" Akatora huusi.

"Pennuiksi ne ovat epätavallisen sisukkaita", Moss kommentoi. "Eikö äitinne opettanut, ettei kannata haastaa riitaa?"

Grrr! Gin veljineen alkoi murista. Irvailu äidistä oli jotain, mitä ne eivät voineet sietää. Ne muistivat jälleen, miten Akakabuto heitti niiden äidin rotkoon.

"Uskallakin puhua meidän äidistämme!" Gin murisi vihaisena.

"Otetaanpas rauhallisesti nyt", Moss ärisi.

"Tämä on minun taisteluni", Ben sanoi pennuille. Se ei ollut ennen nähnyt niitä yhtä vihaisina. Oli sanomattakin selvää, että Mossin sanat olivat osuneet arkaan paikaan. Vaikkei Ben tiennytkään mitään Ginin ja tämän veljien vanhemmista, Ben arveli, että pentujen emolle oli tapahtunut jotain.

"Odota, isä!" joku huusi ja kaikki näkivät Jaguarin ja Greatin juoksevan paikalle.

"Jaguar! Olet tosiaan elossa!" Moss huusi kuulostaen sekä helpottuneelta, että utelilta.

"Lloydin ja minun kimppuun hyökkäsi vieras dobermanni. Nuo pennut ja niiden ystävä pelastivat minut", Jaguar sanoi isälleen.

"Ymmärrän. Ne ovat kyllä sisukkaita taistelijoita, mutta taisteli on kesken. Uskon kyllä, että puhut totta, Jaguar. Ben, miksi toit joukkosi tänne?" Moss kysyi.

"Ben haluaa rinnalleen mahdollisimman monta koiraa, jotta ne voisivat voittaa Akakabuto-karhun", Jaguar sanoi isälleen sen, mitä oli kuullut Greatilta.

"Moss ryhdy Oun soturiksi. Ylipäällikkömme lähetti meidät kokoamaan lahjakkaita koiria Akakabuton pysäyttämiseen", Ben sanoi.

"Vai lahjakkaita koiria?" Moss kysyi. "Sinähän olet johtaja, Ben. Näytä, onko sinusta mihinkään. Suuren johtajan on oltava vahva. En pidä sellaisista, jotka vain puhuvat. Näytä, että sinusta on taistelemaan".

Moss ryntäsi Beniä kohti, mutta Ben siirtyi äkkiä vasemmalle, upotti hampaansa Mossin niskaan ja iski tämän maahan. Khak!

"Isä?" Jaguar katsoi Mossia huolestuneena ja Mossin lauma oli käymässä Benin kimppuun.

"Ei! Kukaan ei taistele, ennen kuin minä annan luvan!" Jaguar huusi.

"Jaguar, poikaseni. Olet jo tarpeeksi iso. Sinun on aika katsella vähän ympärillesi", Moss nousi jaloilleen. "Saat mukaasi Jaguarin ja 50 soturia, Ben. Riittääkö se? Olen valmis auttamaan sinua, sillä olet suuri johtaja. Sellaisia minä ihailen. Olen kuullut Akakabuto-karhusta. Se elelee Kakssoissolassa. Saat soturini käyttöösi. Olkaa valmiina taisteluun!"

Auuuuu! Kaikkialla kuului ulvontaa.

"Moss, me taistelemme pysäyttääksemme sen karhun", Ben sanoi.

"Heh heh! Vai sellaista?" Moss naurahti.

"Kiitos, Moss", Ben kääntyi Ginin ja tämän veljien puoleen. "Kertoisitteko, miksi suutuitte kun äitinne mainittiin?"

"Olimme vasta viikon ikäisiä, kun lähdimme äitimme Fujin ja Daisuke-nimisen pojan kanssa vuorille etsimään isäämme Rikiä ja hänen omistajaansa, jotka olivat kadonneet vuorille Akakabuton hyökättyä heidän kimppuunsa, kun he olivat metsästämässä sitä. He olivat onnistuneet piiloutumaan siltä kallion railoon. Olimme jäädä Akakabuton jalkoihin, mutta äitimme pelasti meidät. Akakabuto heitti äitimme rotkoon, kun äiti oli pelastanut meidät", Gin kertoi. Tuntui aika hyvältä avautua jollekulle.

"Sen takia siis hermostuitte, kun mainitsin äitinne. Aiotte kostaa Akabutolle", Moss kuulosti ymmärtäväiseltä.

Gin nyökkäsi:

"Isoisämme Sirokin joutui viisi vuotta sitten Akakabuton uhriksi. Isoisäämme sanotiin Karhukoira Shiroksi".

************

"Pahus soikoon!" Sniper oli vihainen näkemästään.

"Miten tuo on mahdollista?" Hyena kysyi seisoessaan Sniperin vieressä kalliolla katsomassa, kun Moss suostui auttamaan Beniä.

"Palaa Benin joukkoon!" Sniper murisi.

"M....mitä sinä aiot?" Hyena kysyi hermostuneena.

"Saatpa nähdä", Sniper tuhahti.

***************

Vihdoin Moss joukkoineen päätti tukea Benin koirajoukkoa ja ne aloittavat nyt yhteisen taipaleen kohti taistelua Akakabuto-karhua vastaan. Benin joukkoon kuuluu nyt 70 koiraa. Se on suuri ja hirveän vahva lauma. Niitä yhdistävä tavoite tuntuu vahvistavan niitä, kun ne jatkavat muiden koirien etsimistä tulevaa taistelua varten.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste