Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Legend no Gin 23 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 653 sanaa, 4620 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2018-09-17 18:00:37 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Mielestäni Ginin äiti olisi ansainnut isomman osan tarinassa. Rikiä ja Fujia ei näytetty yhdessä missään kohtauksessa. Tässä tarinassa Ginin veljetkin pääsevät näyttämään taitonsa. Mielipiteet kiinnostavat.

Tarinan osat

Arvostelu

Katsottu 4033 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Ylipäällikkö on pian täällä", Ben sanoi, kun Oun soturit olivat kokoontuneet sinne, mistä olivat lähteneet etsimään koiria taisteluun Akakabutoa vastaan.

Oli jo yö ja taivaalle oli kerääntynyt tummia pilviä, mutta kukaan tuskin huomasi sitä, sillä kaikki halusivat nähdä ylipäällikön.

"Millainen ylipäällikkö mahtaa olla?" Riki ajatteli seisoessaan poikiensa viressä.

"Sulkekaa silmänne. Avatkaa silmänne vasta, kun annan luvan", Ben sanoi ja kaikki tottelivat.

Jännitys oli melkein käsinkosketeltavaa.

Ylipäällikkö käveli kalliolle samalla, kun pilvet siirtyivät pois kuun edestä. Ylipäällikkö katsoi Oun kasvanutta joukkoa ylpeänä. Se tiesi, että nyt oli aika kertoa taistelu-suunnitelma. Kyseinen suunnitelma johtaisi Oun soturit taisteluun Akakabutoa vastaan.

Ben hermostui nähdessään ylipäällikön, sillä Benin täytyisi jossain vaiheessa kertoa ylipäällikölle Sniperin petoksesta ja siitä, mitä Sniper oli aikonut tehdä. Ben hermostui siitäkin, että ylipäällikön kehossa oli useita haavoja, jotka olivat jo paranemassa.

"Ylipäällikkö, näytätte siltä, että olette taistelleet kovasti", Ben sanoi kääntyen takanaan olevien koirien puoleen. "Voitte avata silmänne".

Oun soturit avasivat silmänsä nähdäkseen kalliolla seisovan, punaruskea-valkoisen akita-naaraan, jonka kaulapanta oli musta.

"Fuji?!" Rikin oli vaikea uskoa näkemäänsä todeksi. Ylipäällikkö näytti ihan Rikin puolisolta, jonka Akakabuto oli heitänyt rotkoon. "Selvisitkö taistelusta Akakabutoa vastaan? Miksi et palannut kotiin?"

"Onko hän ylipäällikkö?" Akame kysyi uteliaana.

Vaikka ylipäällikkö olikin naaras, sen silmissä oli varma katse, josta näkyi oikeudenmukaisuus.

"Ylipäällikkö, teimme kuten halusit", Ben sanoi.

"Hyin tehty, Ben. Kiitos, että saavuitte. Kuunnelkaa minua", ylipäällikö sanoi kuulostaen tyytyväiseltä. "Akakabuto on Kaksoissolassa. Se on vahvistanut joukkojaan. Aloitamme taistelun huomenna. Ennen taistelua jakaannumme neljää ryhmään. Taistelemme suojellaksemme muita Akakabutolta!"

"Äiti!" Gin olisi halunnut rynnätä ylipäälikköä kohti ja sanoa tätä äidikseen, mutta se ei ollut varma, oliko ylipäällikkö todella sen äiti. Ginin veljetkin ajattelivat samoin.

"Ylipäällikön ääni on samanlainen kuin Fujin ääni", Riki ajatteli. Rikin taistelutahto tuntui kasvavan entisestään. Se tekisi parhaansa tulevassa taistelussa poikiensa ja uusien ystäviensä puolesta.

"Tämän yön lepäämme, jotta jokainen on parhaassa taistelu-kunnossa" ylipäällkkö ilmoitti.

Vähän ajan kuluttua melkein kaikki koirat olivat nukkumassa.

"En ole sanonut mitään, mutta ylipäällikkö näyttää kovasti äidiltänne", Riki sanoi pojilleen hieman sivummalla.

"Kyllä isä", Gin sanoi. Se aikoi puhua ylipäällikölle jossain vaiheessa.

---------------------------------

"Cross, sinun on parempi olla taistelematta jonkin aikaa", ylipäällikkö sanoi Crossille katsoen Crossin vieressä nukkuva pentuja, jotka olivat syntyneet äsken. Pentuja oli kolme. Yksi oli Crossin näköinen ja kaksi näytti Beniltä.

Cross olisi halunnut taistella, mutta päätti kuitenkin totella ylipäällikköä.

"Ylipäällikkö, minun on kerrottava sinulle jotain", Ben sanoi. "Sniper petti meidät. Se aikoi syrjäyttää sinut ja ryhtyä itse ylipäälliköksi".

"Ymmärrän. En koskaan luottanut Sniperiin. Nimitin Snperin upseeriksi, jotta voisin tarkkailla sen tekemisiä paremmin. Kiitos, että kerroit tämän, Ben. Ben tästä lähtien sinä olet upseeri. Sinun on parempi olla Crossin ja pentujesi rinnalla tulevien taistelujen ajan. Tapahtuiko jotain muutakin sillä välin, kun olitte muualla?"

"Menetin näköni joksikin aikaa, joten tein Ginistä seuraajani. Eläinlääkäri kuitenkin paransi näköni", Ben sanoi.

"Ymmärrän. Onko Gin sen tiikeriraitaisen pennun nimi?" ylipäällikkö kysyi.

"Onko kaikki hyvin?" Cross kysyi ylipäälliköltä.

"Kyllä. Ehkä minullakin on jossain puoliso ja pennut", ylipäällikkö sanoi lähtien kävelemään muualle. "Huolehdi Crossista ja pennuistasi".

"Ylipäällikkö, anteeksi. Joudun valitettavasti rikkomaan käskyäsi", Ben ajatteli. Se oli odottanut taistelua Akakabutoa vastaan pitkään, eikä se aikonut jättää tulevaa taistelua väliin. Se ei olisi halunnut uhmata ylipäällikköä ja antaa Crossin ja pentujensa olla yksin sivussa tulevan taistelun aikana, mutta senkin täytyisi taistella, jotta Akakabuto pysäytettäisiin.

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste