Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - sokeripommi

Sivuja: [1]
1
Pelit ja pelaaminen / The World Ends With You
« : Marraskuu 21, 2013, 12:43:15 »
elikkäs TWEWY-threadi : D

haluan kuulla kuka pelaa, ketä kiinnostaa, suosikkihahmoja, inhokkihahmoja, paras bossi, veemäisin bossi/noise jne jne.

omia suosikkejani on kariya ja uzuki, ne on hyvä tiimi ja hauskaa seurattavaa pelin edetessä.

2
Manga / Vs: Ensimmäinen managsi
« : Marraskuu 21, 2013, 03:08:55 »
Oma ensikosketukseni mangaan taisi olla joku paikallisen kirjaston pseudosusi-ihmismanga, nimeä en ny muista. Lisäksi muistan selailleeni esim. Akiraa ja Ranmaa, mutten koskaan kiinnostunut tuon enempää vaikka fanitin esim. Pokemonia ihan simona (huom. olin silloin vielä ihan napero, jossain kahdeksan ja kymmenen vuojen välillä).

Ekat omat pokkarini (joista kaikki sitten alkoi) olivat joululahjaksi saatu Azumanga Daoih 3 (toivoin Hartin chibipiirrosopasta, oikeastaan parempi vaan et en saanu :D) ja jatkumossa synttärilahjaksi saatu Fullmetal Alchemist 11 (toivoin muita AMD:n pokkareita, puusilmä kaveri luki vain sanan "manga" ja meni sillä). Aloin sit ostaan näitä kuukausittain ja innostuin kovasti tästä koko Manga jutusta : D

Muita sarjoja joita aloin joskus näihin aikoihin lukemaan ja joiden nimissä on jo aimo häivä nostalgiaa on Horoskooppimysteerit (eka shoujomangani, jota rakastan tästä syystä vielä tänkin päivänä vaikka se onkin aika tosi tyhmä :) ), Fruits Basket (!!!! yksi kaikkien aikojen suosikeistani, oikeasti liikuttava sarja jossa on monta hyvää sanomaa, joskin opin arvostamaan sitä kunnolla vasta kun luin sen tässä viime aikoina kokonaan uusiksi <3<3), Cherry Juice ja Sugar Sugar Rune (piilottelin näitä kaapissani kun en halunnut että pikkusisko pääsee lukemaan kun se ei ollut vielä takakannen ikärajojen tasolla ;P vaikka en kyllä ollu sen puoleen minäkään, henkisesti ainakaan...), Hellsing (näin tästä vähän jotain jänskän näköistä netissä joskus vuonna nakki ja pottu ja ostin välittömästi kun alkoi ilmestymään suomessa [varsinaisesta sisällöstä riippumatta haha]), Naruto tietenkin : D (olin tätä lukemaan alkaessani vielä niin pentu että se alkupään pusukohtaus aiheutti korkeintaan suunnatonta myötähäpeää xD siitä ollaan sitten menty vaan tasaista alamäkeä) ja Death Note (shippaan varmaan vieläkin jossain fujoshisydämeni perukoilla viattomasti Light/Ällää niin kuin silloin joskus...)

Huhhuh, tulee ihan vanha olo kun tämmösiä alkaa muisteleen : D

Sivuja: [1]