Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - NeitiHoo

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Vs: Suosikki paritukset
« : Marraskuu 04, 2017, 23:56:43 »

Naruto/Sakura Narutosta. Minula ei ole oikeastaan väliä päätyykö Naruto Hinatan tai Sakuran kanssa yhteen, mutta tämän parituksen näen kaikkien realistisimpana. Sakura on alkanut pitää Narutosta ja hieman tykästyä häneen. Vaikka Sakuralla varmaan vielä on tunteita Sasukeen, niin hän selvästi ajatelee Narutosta nykään ennemmän hyvää kuin pahaa. Lisäksi Narutohan haluaa olla Sakuran kanssa ja tehdä hänet onneliseksi.


Rakastin tätä paritusta nuorempana, mutta yäk. Tosin en nauti Narutosta muutenkaan, se varmaan vaikuttaa ;D

Omissa lempiparituksissani on kaikkea vähän sekaisin, ei saa suuttua XD

Lähdetään liikkeelle canonista: Tooru ja Kyo sarjasta Fruits Basket. Ne kaks on vaan niin tui tui söpöjä yhdessä :3

Sitten tykkään Ranma/Akane -parituksesta (Ranma ½), tähänkään en oikein osaa perustella mitään järkevää. Mutta tarviiko parituksista puhuttaessa kaiken olla järkevää?

Sitten miun suurin yaoi-paritus: Haruka ja Rin (Free! Iwatobi Swim Club). Ei näistäkään oikein irtoo mitään kunnon perusteluita. Kehittelen vaan semmosta ajatusta et ne ois hyvä pari :D


Eli järkevää keskustelua ei kyllä irtoa aiheesta miun kohdalla ;D
PS. Miun Ultimate OTP on Hermione/Draco (Harry Potter) vaikkei animea olekaan :D

2
Pelit ja pelaaminen / The Legend of Zelda
« : Marraskuu 04, 2017, 23:39:28 »
Miten kukaan hieno ihminen ei ole aloittanut keskustelua loistavasta, uskomattomasta, kerrassaan eeppisestä pelisarjasta The Legend of Zelda?

Tervetuloa tähän topicciin hehkuttamaan kanssani sarjan hienoudesta - tai vetämään minut alas maahan (ja sen alle) ja kertoa, että tää sarja on hirveää kuraa. Sen jos teet, niin saat kyllä perustella asian! ;D

Ja koska suosikeista on aina hyvä aloittaa keskustelua, mikä on sinun suosikkisi Zelda-pelien maailmassa? Oma henkilökohtainen suosikkini ei perustu mihinkään järkiperusteeseen :D Se on siis Wind Waker, MUTTA perustelen valintaani ja mieltymystäni sillä, että kun tämä peli ilmestyi, olin lyhyt pieni tappi ja sain silti pelata tätä ;D Kyseessä on siis ensimmäinen videopelini ikinä, ja siinä on erityisesti silloisiin lapsen silmiini miellyttävä ja yksinkertainen grafiikka. Siksi sanon Wind Waker, vaikka narratiivisilta ja monilta muilta osiltaan monet muut pelit olisivat parempia. #feels

3
Pelit ja pelaaminen / Vs: Yleinen keskustelu peleistä
« : Marraskuu 04, 2017, 23:03:06 »
Uusia tuulia, eletään jo 2017, kohta 2018! Tänä vuonna rakastuin totaalisesti The Legend of Zelda: Breath of the Wild -peliin. Olen tosin rakastunut videopeleihin kyseisen pelisarjan kautta, joten hypetän jokaista TLoZ-peliä ;D Olen usein miettinyt, miksi kyseinen pelisarja saa minut lankeamaan polvilleni, mutta osa pitää sitä suorastaan roskana. Tulin lopputulokseen, että se on minulle se tuttu ja turvallinen. Itse pidän peleistä, koska niissä on selkeä juoni, jonka mukaan edetä eikä aivan päätöntä juoksemista ja juonen kannalta merkityksettömiä tehtäviä ei ole pakko tehdä, eikä niitä huijata tekemään ;D Varsinkin myöhempien pelien visuaalinen toteutus on omaan mieleeni <3 Lisäksi pelisarjan musiikki on eeppistä. Tosin monella varmaan juilii esimerkiksi, ettei hahmoa voi kehittää omien toiveiden mukaisesti, vaan sinulla on ainoastaan se yksi suunta edessä. Haluaisiko joku valottaa, miksi The Legend of Zelda - pelisarja EI olisi maailman paras sarja ikinä? :D

Tänä vuonna tutustuin myös Blizzardin areenapeliin Heroes of the Storm. En ikinä oikein päässyt tietokonepelien hienon maailman ymmärrykseen ennen tätä. Luonnollisesti tämä johdatti minut myös kokeilemaan muita uusia pelejä. HoTSista vielä sen verta, että yleensä MOBA-tyypin pelit ei iske minnuun, mutta tää kolahti kyllä. Tosin turhautuessani meinaa läppäri lentää... Onko muillakin pelien suhteen pieniä vihanhallintaongelmia? Mutta tykkään siis HoTSista. En osaa oikein sanoa, mikä sen erottaa muista MOBA-tyypin peleistä siinä määrin, esimerkiksi LoL ei iske kerta kaikkiaan. Iso miinus on kyllä kommuunin ääretön toksisuus. Vähentää ajoittain pelihaluja.

Mikä tekee pelistä hyvän?

4
Anime / Vs: Mitä katsot tällä hetkellä
« : Marraskuu 04, 2017, 22:37:15 »
Mie kattelen tällä hetkellä Junjou Romanticaa, jaksan aina vaan yllättyä siitä, miten paljon pidän yaoista.

 
On tullut nyt viime aikoina taas katsottua enemmän animea..
Katsoin Free!:n ja nyt katson Kuroko No Basukea. Ihan hyviä sarjoja ovat.. ja yleensä, kun en katso urheiluanimeita ollenkaan.

Siis katoin ton Free! Iwatobi Swimming Clubin pari kuukautta takaperin tavoistani poiketen ja rakastuin <3 Innostuin katsomaan YouTuben laajan AMV-valikoiman pohjalta. Kuroko no Basukea en oo kattonut, vaikka moni sitä kehuu, onkohan oikeastikin katsomisen arvoinen? :)

5
Yleinen keskustelu / Vs: Kirjoittaminen
« : Marraskuu 04, 2017, 19:59:57 »
Nyt herätellään foorumia ja topiccia!! :D

Kirjoittaminen on mahtava harrastus, ja itse nautin siitä suuresti. Aloitin tarinoiden kirjoittamisen fanficcien kautta, muistaakseni ensimmäinen tekstini oli Harry Potter-fanifiktionia. Tai no, se oli VARMASTI juuri sitä ;D 

Nykyään kirjoittelen paljon myös originaaleja. Olen kuitenkin pöytälaatikkokirjailija, enkä uskalla julkaista tekstejäni juuri missään. Kirjoittaminen on (lukemisen ohessa) yksi parhaita keinoja paeta todellisuudesta ja siirtyä aivan toiseen paikkaan. En usko, että olisin edes hengissä juuri nyt ilman kirjoittamista. Minulle kirjoittaminen on henkireikä. Mitä kirjoittaminen sinulle merkitsee?

- Hoo


PS. Jos joku vielä jatkossa tarvitsee oikolukijaa, ota yhteyttä. Teen sitä mielelläni :)

Sivuja: [1]