Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - Afeni

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Kirjoittaminen
« : Huhtikuu 20, 2014, 11:48:16 »
Täällä on muutama topic fan fictioniin liittyen, mutta eipä osunut silmiin topicia, joka käsittelisi kirjoittamista harrastuksena yleisesti. Voisin kuitenkin veikata, että kirjoittajia Animu.fistä löytyy, sillä ficcejäkin on jonkinmoinen läjä täällä julkaistu. Itse kirjoittamista harrastavana olisi mukavaa vaihtaa ajatuksia muiden kanssa.

Elikäs tässä topicissa sopii ilmoittautua, mikäli kirjoittaa fan fictionia, novelleja, romaaneja, runoja, pakinoita tai mitä tahansa. Kerro ihmeessä, mitä kirjoitat tai onko sinulla jotain kirjoittamiseen liittyviä maneereja? Viihdytkö mieluummin koneen ääressä naputtamassa vai vihkon ja kynän kanssa? Mikä kirjoittamisessa on mahtavaa, mikä tuottaa päänvaivaa? Julkaisetko juttujasi jossain vai raapustatko pöytälaatikkoon? Mitä haluaisit kysyä muilta kirjoittajilta?

Sana on vapaa ;)

Itse kirjoittelen pääasiassa fan fictionia, mutta joskus hamassa menneisyydessä raapustelin myös runoja (ei-niin-hyviä sellaisia). Minulla on kaksi blogia, joihin pyrin julkaisemaan juttuja epäsäännöllisen säännöllisesti, ja yksi blogi, jossa julkaisen ficcejäni yms. Lisäksi kirjoittelen matkapäiväkirjoja ihan omaksi huvikseni. Näitä en ole missään julkaissut, mutta reissussa on aina vihko mukana ja sinne tallennan ajatuksia reissusta. Vaikken muuten enää pidä päiväkirjaa, tuosta on tullut tapa x)

2
Yleinen keskustelu / Animu.fin kilpailut
« : Heinäkuu 22, 2013, 14:36:42 »
Tässä topicissa ilmoitetaan jatkossa sivun puolella olevista kilpailuista. Varsinaiset kilpailutiedot löytyvät kuitenkin sivuston puolelta, mutta topiciin lisätään linkki meneillään oleviin kilpailuihin.

Meneillään olevat kilpailut:

29.9.-15.11.2013 Teemallinen ficcikisa


Vanhat kilpailut:

22.7.-18.8.2013 Piirrä admin / mode animehahmona -kilpailu

Sivuja: [1]