Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Aiheet - Freyr

Sivuja: [1]
1
Pelit ja pelaaminen / Diablo 3
« : Toukokuu 18, 2012, 02:01:16 »
Noin 10 vuotta tätä peliä on odoteltu ja nyt se on viimein täällä \o/

Mielipiteitä? Muita pelaajia? Minkä hahmot valitsit ensimmäisenä?

Itse lähdin Monkilla liikkeelle ja olen tykännyt hahmosta kovasti. Sopivan tasapainoinen taikojen ja fyysisten iskujen käyttäjä. Muutenkin pidän enemmän close ranged -hahmoista, joten varsin passeli minulle. Juuri sain ensimmäisen actin loppuun. Ensivaikutelmat ovat olleet lähinnä sellaiset, että vaikka samankaltaisuuksia on paljon Diablo 2:een verrattuna, ei tätä välttämättä Diabloksi silti tunnistaisi ellei etukäteen tietäisi. Harvoista peleistä kuitenkaan innostun. Tämä peli onnistui sen kuitenkin tekemään. Alustavasti ajattelin pelata läpi yksin ja sen jälkeen voisi koittaa kaveriporukalla aloittaen alusta uudella hahmolla :)

2
Manga / [Japanin tahtiin] Hunter X Hunter
« : Helmikuu 23, 2012, 20:48:25 »
Dodiih. Itse sain tänään juuri kiinni mangan kokonaisuudessaan, joten sitä uskaltaa aiheesta tehdä topiciakin tulematta spoilatuksi ;D

Heti alkuun on todettava, että itse Hunter Exam ja Greed Island olivat ehdottomasti melkeinpä parasta antia mitä mangoista on vastaan tullut. Vaan mitä tapahtui sen jälkeen?! Sarja otti kyllä täydellisen käännöksen ötököiden ja vaalien kanssa ja kummastakaan juonesta en pitänyt sitten yhtään. Ököt olivat oikeasti aivan liian vahvoja ja lopun ratkaisu päästä niistä eroon oli mielestäni varsin typerä ja puiseva. Kuningas myös itsessään oli hahmona varsin typerä. Neteron kuolema oli niin ennalta-arvattava, että todella toivoin ennemminkin sitä yllätystä että se ei olisi kuollut. Ainoa valonpilkahdus kaiken turhakkeiden keskellä oli mielestäni se mustekala :P Vaan entä nuo vaalit sitten? Taas tuotiin esille vain liuta uusia entistä typerämmän näköisiä hahmoja, jotka ovat ne parhaimmista parhaat ja jostain syystä silti niistä emme olleet aiemmin kuulleet ollenkaan. Ja kaiken tämän jälkeen Gon lopulta tapaa Gingin noin järkyttävän typerästi. Oikeesti?! Henkilökohtaisesti olen kyllä sitä mieltä, että jos taso ei nyt nouse, niin olisi ollut paljon parempi kun sarja olisi päättynyt Greed Islandin jälkeen siihen kun Gon käyttää kortin ja olisi nimenomaan sen avulla päässyt Gingin eikä Kaiton luo.

Noh, aika näyttää mihin tämä nyt tästä etenee. Vaalit on ohi, ököt voitettu ja Ging löydetty. Toivottavasti nyt sitten lähtee tosiaan täysin uusille tuulille tämä.

Tulipas katkeraa tilitystä ;D

3
Pelit ja pelaaminen / Dominion
« : Helmikuu 13, 2012, 15:06:45 »
Pelin perusidea on siis rakentaa omaa valtakuntaa, joskin tämä voi terminä hieman hämätä. Jokaiselle pelaajalle jaetaan aluksi rahaa ja muutama pistekortti. Pelin voittaa se, jolla lopussa on eniten näitä pistekortteja (läänejä yms, eli sitä valtakuntaa). Erikoisen pelistä tekeekin se, että koko pelin ajan näistä pistekorteista ei ole kuin haittaa! Tämän lisäksi käytössä on laaja valikoima erilaisia toimintakortteja jonka avulla voi keskittyä joko oman valtakunnan kehittämiseen tai haitantekoon vastapelureita kohtaan.

Noh, mikä tästä pelistä tekee sitten niin erikoisen ja mielenkiintoisen? Variaatiot. Normaalissa pelissä on käytössä 10 erilaista toimintakorttia. Kaikkien ilmestyneiden lisäosien myötä valittavia eri toimintoja aletaan lähestymään kolminumeroista lukua (ellei olla jo ylitettykin)! Näistä voi siis kasata erilaisia 10 toiminnan kokonaisuuksia niin monenlaisia, että yksikään peli ei ole samanlainen ja tämä luo taas pelille suuren taktikoimiselementin mahdollisuuden.

Lisää infoa itse pelistä: http://www.lautapeliopas.fi/peliarvostelut/dominion-valtakunta/

Ja sitten itse asiaan! Mahtaakohan tämä lauta/korttipelien kuningas olla tuttu animulaisille? Löytyykö itseltäsi kenties kyseinen peli ja lisäosia? Suosikki korttisi? Entäpä inhokit? Mahdollisesti jopa suosikki kokoonpano?

Itseltä löytyy pelin lisäksi jo kaikki ilmestyneet lisäosat. Kavereiden kanssa pelaillaan yleensä kerta viikkoon jokusen tunnin ajan ja ollaan aivan koukussa :D Jokaiselle on alkanut muodostumaan selkeät taktikointitavat miten asiaan lähtee lähestymään, mutta varianssia tähänkin tietty löytyy. Viimeaikoina ollaan tykätty pelata niin, että pelissä on joukossa myös siirtomaat ja platina-rahat. Sääntöjäkin ollaan hieman sovelletty sen suhteen mihin peli päättyy aina riippuen tarjolla olevista korteista.

Henkilökohtaisiin suosikkikortteihin kuuluu ehdottomasti taktikko, apuolento, golem ja oikeastaan kaikki erilaiset kylät. Kaikkein mukavinta on se, kun pääsee kunnolla kombottamaan pitkän liutan toimintoja jonka jälkeen lopuksi saa ostettua kerralla jotain kunnollista :D

Inhokkikorteiksi on ehdottomasti muodostunut merirosvolaiva ja toistuvan toiminnan kortit, JOS niitä on useampia yhtä aikaa valittavana (varsinkin jos antavat lisätoimintoja seuraavalle vuorolle)

Vielä mitään valmiita kokonaisuuksia pöytään otettavista korteista meille ei ole syntynyt sillä kokeiltavaa riittää tosiaan niin paljon eri muodoissa kun kaikki lisäosat kerran on käytettävissä. Olisi kuitenkin mahtavaa kuulla jos täältä joltain löytyisi hyväksi havaittuja kokonaisuuksia, niin voisi niitä seuraavilla pelikerroilla kokeilla :)

4
Manga / [Japanin tahtiin] Naruto
« : Joulukuu 27, 2011, 13:21:23 »
Oikeastaan aika jännää ettei kukaan ole vielä tästä aiheesta topicia tänne tehnyt :P

Manga on kyllä ollut jo pitkään piinaavan jännä, mutta nyt viimeisimmät pari chapua ovat taas mielestäni olleet vähän turhaa paikallaanjunnaamista. Kuka hitto sieltä "Madaran" maskin takana oikein on? Itselle oli kyl mieletön pommi se, ettei Tobi nyt sitten ollutkaan Madara. Kukas sitten? Petyn kyllä suunnattomasti jos se onkin vain jokin uusi tuntematon hahmo eikä entuudestaan tuttu tapaus. Ei vain oikein riitä mielikuvitusta enää keksimää kuka se voisi olla. En millään jaksa uskoa kuitenkaan, että kyseessä olisi myöskään Obito niin kuin moni muu on arvellut.

Entä nyt tuo Kyuubin kanssa kaveeraus? Alkaa menemään pikkuhiljaa semmooseks järjettömäks poweranimemätöksi tämä touhu jos se nyt kaveeraamisen myötä saa vielä enemmän voimia häntäveikolta käyttöönsä. Kai sieltä kätköistä löytyy taas joku omaperätön uusi versio rasenganista (jonka käyttöön vaaditaan kyuubin antamia voimia) vaan millä voitetaan ties ketkä vihulaiset.

Jokseenkin toivon jo että sarja saisi päätöksensä eikä sitä pitkitettäisi turhaan. Mangahan on itsessään kuitenkin ollut varsin hyvä ja tapahtumantäyteinen animeen verrattuna (mikä muutenkin on mielestäni turhaan mustamaalannut muuten hyvän tarinan mainetta).

5
Manga / [Japanin tahtiin] Bleach
« : Joulukuu 27, 2011, 12:55:46 »
Itse innostuin lukemaan Bleachia vasta viime kesänä kun työpaikalla oli paljon luppoaikaa (työnkuva mahdollisti mangan lukemisen niin, että samalla myös työt tuli tehtyä ;D). Sainkin kesän aikana luettua koko sarjan.

Mielipiteitä siitä mihin Bleach on nyt mennyt? Jotenkin itseä häiritsee suunnattomasti tuo fullbring-juttu. Tuntuu ennemmin filleritarinan idealta kuin pääjuonelta. Vai alkaakohan normaali bleachin idea olla jo sitten niin loppuunkuluttu että jotain tämmöistä oli pakko keksiä? Johdonmukaisuuttakin puuttuu, sillä jos tuollaisia fullbring-tyyppejä on koko ajan ollut olemassa, miksi niistä ei ole kuultu aiemmin? Nyt tosin alkaa tämäkin aihe olla lopun edellä, joten saa nähdä minkä suunnan sarja saa jatkossa.

Varsin erikoista kohdallani on se, että lempihahmoni sarjasta on juurikin Ichigo. Yleisesti ottaen on harvinaista kohdallani, että pidän juuri päähenkilöstä eniten.

6
Anime / Hunter x Hunter (Remake)
« : Joulukuu 27, 2011, 12:37:02 »
Aikoinaan yksi ensimmäisistä animesarjoista minkä katsoin oli Hunter x Hunter. Vielä tänä päivänäkin arvostan kyseistä sarjaa paljon ja rankkaan sen korkealle hyviä sarjoja luetellessa. Ei siis varmaan ole kovin suuri yllätys, että innostuin todella kun sain tietää, että sarjasta on alkanut tulemaan remake-versio. Toki pieni pelko piili siitä, että olisiko tämä uusi sarja vanhan veroinen. Nyt on 13 jaksoa ilmestynyt ja niiden perusteella voin sanoa, että vähintään yhtä hyvää settiä on kuin edellisessäkin! Suoraan en voi kuitenkaan sanoa eroavatko nämä paljoakaan toisistaan, sillä vanhemman sarjan katselukerrasta itsellä on pitkä tovi. Mangaan en ole vielä itse tarttunut (on kyllä seuraavana juuri listalla) joten sen enempää en voi sanoa yhdenmukaisuudesta senkään suhteen.

Löytyykös täältä muita HxH:n faneja? Löytyykö suosikkihahmoja?
Omiin suosikkeihin pääsee Hisoka ja Killua. Molemmat omaperäisiä ja omalla tavallaan mysteerisiä hahmoja. Itselläni on se kiva puoli vielä, etten tosiaan muista paljoa vanhasta joten hahmojen suhteen riittää pohtimista ja jännäämistä :)

Pieneksi pettymyksekseni tosin todettava, että tuo uusin 13. jakso oli recap vanhoista tapahtumista. Ihan turhaa täytettä tuollaiset :-\ Ennemmin sitten vaikka pitäisivät viikon taukoa kun tekisivät tuollaisia.

HUOMIOI ETTÄ KESKUSTELU POHJAUTUU REMAKE-VERSIOON, ELI EI SPOILEREITA VANHAN SARJAN POHJALTA

Sivuja: [1]