Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Plaze

Sivuja: [1] 2
1
Manga / Vs: [Japaniin tahtiin] One Piece
« : Tammikuu 18, 2012, 16:26:18 »
Postatkaa nyt muutkin ettei tää ihan mee mun yksinpuheluks :)

Tää 653 oli hyvä chapteri. Paljon kaikkee pientä kivaa. Namifanina on hieno huomata kuinka Oda hiukan vaihtoi taas Namin hiustyyliä. Muutokset vaatteissa ja hiustyyleissä on aina tarkkailun alla arcien vaihtuessa. Hyviä ilmeitä oli paljon taas ja niistä tykkäsin.

Zoro ja Franky eivät olleet antamassa lupausta Shirahoshille eli he voivat olla jossain muualla säätämässä kun muun joskus kenties palaavat Fishman Islandille.

En ymmärrä miten jotkut ovat tämän jälkeen innoissaan että olivat oikeassa siitä että Jinbe ei liity Strawhatteihin. Kaverihan sanoi liittyvänsä kun saa hoidettua velvollisuutensa alta pois joka myöhemmin paljastettiin liittyvän Big Momiin. Kun selkkaus Big Momin kanssa on selvitetty niin aivan varmasti Jinbe on menossa mukana.

Tykkäsin.

2
Manga / Vs: [Japaniin tahtiin] Naruto
« : Tammikuu 18, 2012, 12:47:45 »
Tää uusin (570) oli ihan asiallinen. Nyt kysymys kuuluu alkaako Kurama vähän sooloileen ja Naruton pitää voittaa taas sen luottamus vai menikö ihan tällä. Veikkaan jälkimmäistä. Mielenkiinnolla jään seuraan kyl miten homma lähtee tästä eteneen.

3
Yleinen keskustelu / Vs: YLE-vero tulee
« : Tammikuu 13, 2012, 21:55:09 »
Mitä ihmettä, joku on eri mieltä jostain :o Tarkoittaako se sitä, että tänne voi saada keskusteluakin!

Hyviä pointteja Cyran. Itse en kannata YLE-veroa niin simppeleistä syistä kuin:
A) En käytä suoraan YLE:n palveluja edes netissä (välillisesti varmaan muiden lainatessa YLE:ä) varsinkaan nyt kun jääkiekkokin siirtyi sieltä pois.
B) En pidä siitä, että jollekkin asialle annetaan oma erityisveronsa.
C) En katso televisiota, josta sitä ensisijaisesti maksetaan.
D) YLE:n ohjelmatarjonta on hanurista.

Ei varsinaisesti herätä suurempia tuntemuksia tuo YLE-vero kun valtiovalta säätää niin typeriä asioita muilla tonteilla. Loppujen lopuksi pienin paha kaikesta mitä tässä on viritteillä enkä nyt tiedä Cyranin perustelujen jälkeen onko se nyt niin paha.

4
Yleinen keskustelu / Vs: Lukio vai ammis?
« : Tammikuu 13, 2012, 15:16:18 »
Itse kävin lukion mutta vain kuvataidelinjan vuoksi. En halua lukea miten jotain tehdään vaan haluan oppia enemmän tekemällä. Kuvataide sujui lukiossa ihan hyvin ja englanti meni näppärästi lukemattakin mutta muut aineet tuottivat haastetta kun tein mieluummin jotain omiani kuin luin tekstiä.

5
Manga / Vs: [Japaniin tahtiin] One Piece
« : Tammikuu 11, 2012, 17:18:13 »
Ihan jees chapteri. Ei sillai mitään suuria hailaitteja varsinaisesti mutta viikon paras silti chaptereista :D

6
Manga / Vs: [Japaniin tahtiin] Naruto
« : Tammikuu 11, 2012, 16:02:50 »
Tänään mentiin kyllä siitä missä aita on matalin. Sivutolkulla flashbackkiä jota ei oltu jaksettu edes piirtään uudelleen. Repesin kyllä Naruton ilmeelle kun se sai idean.

7
Yleinen keskustelu / Vs: Nettisensuuri
« : Tammikuu 09, 2012, 20:26:58 »
Lainaan itseäni Facebookista:

Onneks saadaan Suomessakin näköjään sensuurijärjestelmä vireille niin ei tarvi enää kauhistella pelkästään Kiinan ja Pohjois-Korean toimintaa. En oo PirateBaytä ikinä mihinkään käyttänyt mutta tuo sen sensurointi tekee kyllä musiikkibisneksen ja Suomen oikeuslaitoksen naurunalaiseksi. Koskakohan saatais päättäviin elimiin joku joka ymmärtäis edes vähän internetin päälle?

Elisaahan tässä ei voi syyttää sillä se taistelee tuota tekijänoikeusmafian haastetta vastaan. Eipä tuo sinänsä haittaa minua, että Piratebay on näennäisesti estetty mutta huolestuttavaan suuntaan tässä ollaan etenemässä.

Aion jatkossakin boikotoida musiikkibisneksen toimintaa ja olla ostamatta yhden ainoata CD:tä. CD:t ovat niin typerän vanhanaikaista jo, että niiden myynnin yrittäminen on kuin koittaisi myydä mustavalkotelkkaria melkeinpä. Vaikka siinä onkin tietty pointti, että artistit menettävät tuloja niin voin ihan rehellisesti sanoa, että en olisi yhden yhtä mangaa ja animesettiä ostanut ikinä ellen olisi aikoinaan ladannut Narutoa ja vastaavia sarjoja. Nykyään onkin hyllyssä mangaa ja animea jo yli tuhannen euron edestä enkä usko, että olen millään muotoa ainoa. On vain käsittämätöntä miten yksinkertaisia ovat A) Tekijänoikeusmafia ja B) vallassa olevat joille a):n lobbaukset menevät täydestä. Loppujen lopuksi tässä nettisensuurissakin on kyse vaan tekijänoikeusmafian lobbauksesta. Vaikka en tuekaan sinällään Anonymouksen kaltaisten hakkerien verkkoterrorismia niin juhlin joka kerta kun joku kaataa tuon käsittämättömän ihmisryhmän sivuja tai tekee jotain muuta kiusaa.

Onneksi Islannissa sentään oli jotain lakiesitystä täysin vastakkaiseen suuntaan. Siinä vaiheessa kun Suomen mottipäät säätävät lait sellaisiksi ettei täällä tietotekniikkaihmiset ole niin on sentään joku maa, jonne voi sitten hakeutua moisiin hommiin.

Meni vähän offtopic mutta oon tänään ollu jotensakkin hermostuksissani siitä miten musiikkialan mafia saa säädellä sääntöjä kun eivät osaa liiketoimintaa harjoittaa ja kehittää tuotteitaan asiakkaiden haluamaan suuntaan.

8
Yleinen keskustelu / Vs: YLE-vero tulee
« : Tammikuu 07, 2012, 17:39:07 »
Mielestäni verotus on kunnollinen ratkaisu niin ylelle kuin myös katujen kunnossapitoon ja muihin peruspalveluihin. Yle vertautuu helposti kirjastoihin, mutta kuinka moni oikeasti haluaisi rahoittaa niitä ellei olisi pakko?

Onko olemassa erillinen "katujen kunnossapito -vero"? Entä "Kirjasto-vero"? Jos YLE on verrattavissa noihin, miksei YLE voi saada rahoitusta samalla tavalla kuin nuo? Miksi siihen pitää olla erillinen veronsa? 8)

9
Kuvataide / Vs: Välineet - paperit, kynät ja värit
« : Joulukuu 28, 2011, 21:31:30 »
Mitäköhän kaikkee sitä tuleekaan käytettyä...

Lyijykynäjuttuihin ja yleiseen piirrusteeluun Technica-X 0.5 lyijytäytekynää. Tykkään tosi paljon vaikka onkin vaan ihan normi lyijytäytekynä.

Tussaustusseina käytän ihan Pigma Micron 005 tai vähän isompia. Kokeillu oon kaikkia pullotusseja piirtoterällä ja näin mutta en saa niillä mitään näyttämisen arvosta aikaan.

Värittelytusseina on normi Copicceja joku parisenkymmentä mutta en oikein välitä niistä. Jotain 40 onkin sitten Neopiko-2:ia. Ne jotenkin toimii paremmin mun käytössä ja niitä saa useemmasta paikasta ku Copicceja.

Normi printteripaperi workkii hyvin peruspiirtelyyn mitä harrastan mut sit jos Copiceilla ja Neopikoilla säädän jotain niin piirtelen tämmöselle jollekki Schoellershammer paperille. Ei hajuakaan mitä toi tarkottaa ku se on saksaa veikkaan ma. Tommosella tekstillä varustetun paketin myyjä tyrkkäs kouraan ku aikanaan Copicceja ostelin.

Tämmöstä välineurheilua.

10
Manga / Vs: [Japaniin tahtiin] One Piece
« : Joulukuu 27, 2011, 15:28:33 »
Sillain ihan mielenkiintosta, että kun tultiin Grand Linelle oli niskassa Shichibukai ja nyt kun tullaan New Worldiin on kimpussa Yonkou.

Tykkään noista Big Momin piraattien designeistä. Toi 3-silmänen on kohtuu perus ODan tyttödesign mut ihan hauskan olonen. Mielenkiinnolla odotan mitä skillejä sillä on saatika miks se on tommosen mussuttajan joukoissa. Sit toi Pekoms on ihan vekkuli ilmestys. Baron Tamagon design on imo oudon helmi ja tykkään hahmosta näillä näytöillä. En kyllä pysty kuvitteleen ketään näistä Shounen-tyyppisissä taisteluissa mutta eiköhän Oda yllätä taas. Big Mom on kohtuu hullun olonen mutta samalla lailla Moriakin saatiin näyttään karmeelta aikanaan. Eiköhän tostakin vielä kohtuu läppä ilmestys tuu kun sen designin pääsee kokonaan näkeen :D

11
Manga / Vs: [Japaniin tahtiin] Bleach
« : Joulukuu 27, 2011, 15:21:57 »
Bleachissä oli joskus jotain tolkkuakin. Kuten monessa paikassa moneen kertaan olen tuonut ilmi (":D") Soul Societyn loppumisen jälkeen Bleach on ollut mielestäni puhdasta alamäkeä. Hahmodesignit ovat olleet liian samanlaisia kuin kaikki aiemmat minun silmissäni, meno on ollut liian Hollywoodin mallista ylimielisyyttä ja huumorikohtaukset ontuvia. Ichigon design vaihtuu joka kymmenes chapteri kun Kubo keksii jonkun hauskan repaleisen pitkän takin sille. Fullbringit ovat niin outoja etten ole tykännyt yhtään. Taustoja ei ole lainkaan ja välillä saadaan kulutettua kolmekin sivua siihen että on valkoisia ruutuja joissa on jotain puhekuplia ilman ainuttakaan hahmoa tai taustaa. Se ruutujen käyttö hävettää eniten koko touhussa.

Miksi sitten luen tätä edelleen? Bleach oli joskus mun suosikkisarja ja piirrostyyli on itsellä hyvin samantyyppistä kuin Bleachissä. Pääsyynä varmaan yleissivistys mangan saralla mutta osittain se on sitä että haluaa jotain Mr. Beanin kaltaista seurattavaa; jotain jota seuratessa voi tuntea syvää myötähäpeää.

12
Manga / Vs: [Japaniin tahtiin] Naruto
« : Joulukuu 27, 2011, 15:14:40 »
Ei siinä kauaa menny, että joku sai tehtyä Narutollekkin topicin :D Odottelin, että kauanko Naruto.fi:n väki on ilman Naruto-topiccia vaikka One Piecestä on jo topic.

Toivoisin Naruton loppuvan tämän arcin lopuksi. En sen takia, että Naruto olisi pohjattoman huono eikä ansaitse jatkua vaan siksi, että se on manga jonka toivoisin loppuvan ennen kuin se on loppuun kulutettu. Viime aikoina on esitelty niin jäätävä määrä uusia hahmoja etten muista edes ulkonäöltä puoliakaan. Okei, rakastamassani One Piecessä on tehty samaa mutta Narutossa hommassa on mielestäni jossain määrin epäonnistuttu.

Nyt meinaa mennä Pokemoniksi tuo touhu. Pitkästä aikaa jossain määrin innostuin Narutosta viime chapterin perusteella ja jossain määrin jännittyneenä odotan mihin suuntaan homma lähtee luistamaan ensi chapterissa.

Jokunen mielenkiintoinen juonikuvio on vielä ratkomatta mutta pääsääntöisesti Naruto alkaa olla aika lailla paketissa.

13
Manga / Vs: [Japaniin tahtiin] One Piece
« : Joulukuu 26, 2011, 23:10:30 »
Big Mam onkin vekkulin oloinen tapaus. Helmiä noi sen apuritkin. Hieno chapteri kyllä ja jään mielenkiinnolla odottamaan miten lähtee käyntiin New World. Mitäs ajatuksia muilla? :D

14
Pelit ja pelaaminen / Vs: Käsikonsolit
« : Joulukuu 19, 2011, 14:54:08 »
[off]Tuo PSP hieman kiinnostaisi, mutta sitä ennen kyselisin muutamasta asiasta: Käsittääkseni PSP:llä pystyy pelaamaan vanhoja PS1-pelejä. Onnistuuko tämä suoraan laitteella vai pitääkö laite olla modattu? Jos pitää, onko modausoperaatio kuinka vaikea/kallista? Missä menee laillisuuden raja? Omistan kasan PS1-pelejä aitona ja niitä haluaisin juurikin pelailla sitten tuolla. Imageksihan ne pitää toki ensin muuttaa. Voiko näitä PS1-pelejä myös ostella suoraan laillisesti jostain PSP:lle? Toimiiko tallennukset näissä peleissä?[/off]

En tuohon modauspuoleen ole perehtynyt mutta PlayStation Networkista voi ostaa laillisesti PS1-pelejä. Valikoima tosin on rajallinen. Olennaisimpia klassikoita kyllä löytyy ihan ok kattavasti. Itsellä on Final Fantasy 7 ladattuna PSP:lle ja itse tykkäsin melkeinpä enemmän pelata ko peliä PSP:llä kuin PSOnella isolla ruudulla. Mutta kuten nähty tässä topicissa käsikonsolit on vähän makuasia ;) Joku Crash Bandicootti tuli kans ladattua ja sekin workkii ihan kivasti. Lisämaksuahan noista tulee valitettavasti meille jotka ollaan jo aiemmin ostettu noi samat pelit PSOnelle. Sonyn Media Go hässäkkä millä PSN:ään pääsee valitettavasti heittäytyy hankalaksi niin en voi hintoja tarkistella mutta 10 euroo +/- 5 muistaakseni oli per peli.

15
Pelit ja pelaaminen / Vs: Käsikonsolit
« : Joulukuu 18, 2011, 17:17:08 »
En oikeen erityisemmin alustasta pidä. Näppäimet ovat halvan tuntusia, näytöt selvästi huonompia kuin olen iOS laitteissa tottunut ja nykypäivänä pitäisi käsikonsoleissa olla jo enemmän toimintoja. Saisivat jo vääntää jonku nettilaitteen/puhelimen siihen mukaan.

Itse taas olen vahvasti sitä mieltä, että keskittyisivät vaan peleihin eikä mitään monitoimilaitteita. Haluan, että kamerani on mahdollisimman hyvä eikä vain ominaisuus jossain yleiskoneessa järjettömän heikolla laadulla tai että pelit ovat vain joku kiva pikku angry birds oheishärpäke jonkun hiustenkuivaajan metrien pituisessa ominaisuusluettelossa. Toivon, että pelialustoihin panostettaisiin nimenomaan siinä mielessä, että niille saisi mahdollisimman hyviä pelejä eikä niinkään, että saan niistä kännykän, tietokoneen, navigaattorin, mp3-soittimen, television, pölynimurin, sähkövatkaimen, lentokoneen ja/tai avaruusaluksen korvikkeen. That's just my opinion though...

Sivuja: [1] 2