Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Viestit - Freyr

Sivuja: [1] 2 3
1
Pelit ja pelaaminen / Diablo 3
« : Toukokuu 18, 2012, 02:01:16 »
Noin 10 vuotta tätä peliä on odoteltu ja nyt se on viimein täällä \o/

Mielipiteitä? Muita pelaajia? Minkä hahmot valitsit ensimmäisenä?

Itse lähdin Monkilla liikkeelle ja olen tykännyt hahmosta kovasti. Sopivan tasapainoinen taikojen ja fyysisten iskujen käyttäjä. Muutenkin pidän enemmän close ranged -hahmoista, joten varsin passeli minulle. Juuri sain ensimmäisen actin loppuun. Ensivaikutelmat ovat olleet lähinnä sellaiset, että vaikka samankaltaisuuksia on paljon Diablo 2:een verrattuna, ei tätä välttämättä Diabloksi silti tunnistaisi ellei etukäteen tietäisi. Harvoista peleistä kuitenkaan innostun. Tämä peli onnistui sen kuitenkin tekemään. Alustavasti ajattelin pelata läpi yksin ja sen jälkeen voisi koittaa kaveriporukalla aloittaen alusta uudella hahmolla :)

2
Jokainen taaplatkoon tyylillään. Itse kuitenkin katselen ennemmin kaikki alkuperäisellä audioraidalla, oli kieli sitten mikä tahansa. Tekstityksissä taas oltava melkeinpä englanti (jos audio on englanniksi, niin sitten ei tekstejä lain).

3
Musiikki / Vs: Musiikkimaku
« : Maaliskuu 06, 2012, 16:14:38 »
CHARLESTON, vaikka et metallin ystäväksi ilmottautunutkaan, niin tämä tuli heti itselle mieleen ja on nyt pakko suositella ;D http://www.youtube.com/watch?v=osTu38yuuHo

4
Musiikki / Vs: Musiikkimaku
« : Helmikuu 25, 2012, 01:28:11 »
Pakko sanoo et o väel mahtava musamaku = D Paljon melodeathista tykkäävi ja pakko sanoo, et suomessa on aika paljo hyviä melodeathbändejä. Parhaat on Omnium Gatherum, Children Of Bodom ja Insomnium. Mun suosikki on Insomnium, varsinki toi One For Sorrow oli mukava albumi. Mut sitääki ennen sillä oli hyviä biisejä jotka on ali-arvostettuja kuten Against The Stream tai Down With Sun. Arttu Wiskari < 3 = D
Jos ei ole ennestään tuttua niin suosittelen tutustumaan seuraaviin bändeihin: Amaranthe, MyGRAIN ja Imaginary Flying Machines
Ollut kovassa kulutuksessa ainakin itsellä :)

Tuo metallimusiikin suosio ei sinällään ole ihme kun täältä myös niitä bändejä löytyy eniten :) http://www.riemurasia.net/jylppy/media.php?id=92121&c=5

5
Manga / [Japanin tahtiin] Hunter X Hunter
« : Helmikuu 23, 2012, 20:48:25 »
Dodiih. Itse sain tänään juuri kiinni mangan kokonaisuudessaan, joten sitä uskaltaa aiheesta tehdä topiciakin tulematta spoilatuksi ;D

Heti alkuun on todettava, että itse Hunter Exam ja Greed Island olivat ehdottomasti melkeinpä parasta antia mitä mangoista on vastaan tullut. Vaan mitä tapahtui sen jälkeen?! Sarja otti kyllä täydellisen käännöksen ötököiden ja vaalien kanssa ja kummastakaan juonesta en pitänyt sitten yhtään. Ököt olivat oikeasti aivan liian vahvoja ja lopun ratkaisu päästä niistä eroon oli mielestäni varsin typerä ja puiseva. Kuningas myös itsessään oli hahmona varsin typerä. Neteron kuolema oli niin ennalta-arvattava, että todella toivoin ennemminkin sitä yllätystä että se ei olisi kuollut. Ainoa valonpilkahdus kaiken turhakkeiden keskellä oli mielestäni se mustekala :P Vaan entä nuo vaalit sitten? Taas tuotiin esille vain liuta uusia entistä typerämmän näköisiä hahmoja, jotka ovat ne parhaimmista parhaat ja jostain syystä silti niistä emme olleet aiemmin kuulleet ollenkaan. Ja kaiken tämän jälkeen Gon lopulta tapaa Gingin noin järkyttävän typerästi. Oikeesti?! Henkilökohtaisesti olen kyllä sitä mieltä, että jos taso ei nyt nouse, niin olisi ollut paljon parempi kun sarja olisi päättynyt Greed Islandin jälkeen siihen kun Gon käyttää kortin ja olisi nimenomaan sen avulla päässyt Gingin eikä Kaiton luo.

Noh, aika näyttää mihin tämä nyt tästä etenee. Vaalit on ohi, ököt voitettu ja Ging löydetty. Toivottavasti nyt sitten lähtee tosiaan täysin uusille tuulille tämä.

Tulipas katkeraa tilitystä ;D

6
Pelit ja pelaaminen / Dominion
« : Helmikuu 13, 2012, 15:06:45 »
Pelin perusidea on siis rakentaa omaa valtakuntaa, joskin tämä voi terminä hieman hämätä. Jokaiselle pelaajalle jaetaan aluksi rahaa ja muutama pistekortti. Pelin voittaa se, jolla lopussa on eniten näitä pistekortteja (läänejä yms, eli sitä valtakuntaa). Erikoisen pelistä tekeekin se, että koko pelin ajan näistä pistekorteista ei ole kuin haittaa! Tämän lisäksi käytössä on laaja valikoima erilaisia toimintakortteja jonka avulla voi keskittyä joko oman valtakunnan kehittämiseen tai haitantekoon vastapelureita kohtaan.

Noh, mikä tästä pelistä tekee sitten niin erikoisen ja mielenkiintoisen? Variaatiot. Normaalissa pelissä on käytössä 10 erilaista toimintakorttia. Kaikkien ilmestyneiden lisäosien myötä valittavia eri toimintoja aletaan lähestymään kolminumeroista lukua (ellei olla jo ylitettykin)! Näistä voi siis kasata erilaisia 10 toiminnan kokonaisuuksia niin monenlaisia, että yksikään peli ei ole samanlainen ja tämä luo taas pelille suuren taktikoimiselementin mahdollisuuden.

Lisää infoa itse pelistä: http://www.lautapeliopas.fi/peliarvostelut/dominion-valtakunta/

Ja sitten itse asiaan! Mahtaakohan tämä lauta/korttipelien kuningas olla tuttu animulaisille? Löytyykö itseltäsi kenties kyseinen peli ja lisäosia? Suosikki korttisi? Entäpä inhokit? Mahdollisesti jopa suosikki kokoonpano?

Itseltä löytyy pelin lisäksi jo kaikki ilmestyneet lisäosat. Kavereiden kanssa pelaillaan yleensä kerta viikkoon jokusen tunnin ajan ja ollaan aivan koukussa :D Jokaiselle on alkanut muodostumaan selkeät taktikointitavat miten asiaan lähtee lähestymään, mutta varianssia tähänkin tietty löytyy. Viimeaikoina ollaan tykätty pelata niin, että pelissä on joukossa myös siirtomaat ja platina-rahat. Sääntöjäkin ollaan hieman sovelletty sen suhteen mihin peli päättyy aina riippuen tarjolla olevista korteista.

Henkilökohtaisiin suosikkikortteihin kuuluu ehdottomasti taktikko, apuolento, golem ja oikeastaan kaikki erilaiset kylät. Kaikkein mukavinta on se, kun pääsee kunnolla kombottamaan pitkän liutan toimintoja jonka jälkeen lopuksi saa ostettua kerralla jotain kunnollista :D

Inhokkikorteiksi on ehdottomasti muodostunut merirosvolaiva ja toistuvan toiminnan kortit, JOS niitä on useampia yhtä aikaa valittavana (varsinkin jos antavat lisätoimintoja seuraavalle vuorolle)

Vielä mitään valmiita kokonaisuuksia pöytään otettavista korteista meille ei ole syntynyt sillä kokeiltavaa riittää tosiaan niin paljon eri muodoissa kun kaikki lisäosat kerran on käytettävissä. Olisi kuitenkin mahtavaa kuulla jos täältä joltain löytyisi hyväksi havaittuja kokonaisuuksia, niin voisi niitä seuraavilla pelikerroilla kokeilla :)

7
Pelit ja pelaaminen / Vs: Juonittelupelit?
« : Helmikuu 13, 2012, 14:50:44 »
Siirsin tämän tänne pelit ja pelaaminen -osioon kun mielestäni tänne varsin hyvin sopii :) Kuulostaa kyllä varsin mielenkiintoiselta peliltä! En ole aiemmin pelannut, mutta mielelläni voisin ottaa osaa jos tällainen aikaiseksi saadaan :)

8
Manga / Vs: [Japaniin tahtiin] Naruto
« : Helmikuu 08, 2012, 14:30:22 »
Vaikka ei varsinaisesti hirveesti tässä chapussa tapahtunut, niin tykkäsin ja kovasti! Varsinkin Hinata ja sen sanat <3
Tulevat chapterit tulee oleen eeppisiä! :>

9
Musiikki / Vs: Musiikkimaku
« : Helmikuu 06, 2012, 00:56:32 »
en olis uskonnut freyistä...  ::)
+r

ja kuinkas niin? Mikä siinä oli niin uskomatonta? :D Metallin parissa sitä on menty jo viime vuosituhannen puolelta asti :)

10
Pelit ja pelaaminen / Vs: Käsikonsolit
« : Helmikuu 06, 2012, 00:53:42 »
No nyt löytyy itseltä sitten PSP. Tyydyin siihen Vitan sijaan kun kaikki oleellinen löytyy siitäkin ja sain sen verran halvalla :) Ja kolmessa päivässä onkin sillä tullut Final Fantasy ysiä tahkottua jo liki 15 tuntia ;D Ah, nostalgiaa <3

11
Musiikki / Vs: Musiikkimaku
« : Helmikuu 02, 2012, 21:40:26 »
Metallipainotteistahan tuo. Lähinnä Melodista death metallia, Progressiivisena vielä parempaa. Thrash, Deathcore, Mathcore, Doom, Grindcore... Klassinen uppoaa kanssa. Samoin joidenkin pelien sound trackit (varsinkin Nobuo Uematsun tuotanto). Muiden kuin metalligenrejen edustus koostuukin lähinnä yksittäisistä biiseistä sitten.

Saa tiirailla jos nyt jostain syystä enempi kiinnostaa last.fm: Zeralgim

12
Anime / Vs: Hunter x Hunter (Remake)
« : Tammikuu 31, 2012, 23:19:34 »
Aikas jännä toi ep 17 ja Gon..
(click to show/hide)
Kaverin kanssa tästä juuri puhuttiin.
(click to show/hide)

13
Manga / Vs: [Japaniin tahtiin] Naruto
« : Tammikuu 18, 2012, 14:38:28 »
Elämme tosiaan jännittäviä aikoja ystävät hyvät. Oon tykäny Kuramasta hahmona jo alusta asti, mutta tää chapu vaan nosti fiilikset kattoon asti ;D

14
Anime / Vs: Hunter x Hunter (Remake)
« : Tammikuu 15, 2012, 15:59:04 »
Itse uskon, että nyt ne tekevät tätä pidemmälle ja se tämän alkuperäinen idea on ollutkin kun on sitä materiaalia mistä sitten myös tehdä :) Toivon ainakin kovasti.

Itseäni ei oo ääninäyttelijät häirinneet lain, tosin siihenkin voi vaikuttaa kovasti se, että alkuperäisen katsomisesta on niin kauan aikaa, ettei edes muista niitä ääniä enää. Nyt tosin kun mainitsit, ni pieni muistikuva siitä ois, että Hisokalla oli juuri aika outo ääni aiemmin :P

15
Yleinen keskustelu / Vs: Lukio vai ammis?
« : Tammikuu 13, 2012, 14:42:28 »
Itse kävin aikoinaan lukion. Pitkään mietin kyllä vaihtoa ammattikoulunkin puolelle, mutta tyytyväinen olen siitä, että lukion loppuun kävin ja vieläpä mielestäni ihan hyvin arvosanoin. Lukio antoi hyvin lisää miettimisaikaa tulevaisuuden suhteen, joskin haitaksi ei olisi ollut vaikka aikaa olisi ollut enemmänkin ;D

Lukion jälkeen olen opiskellut ammattikorkeakoulussa ensin konetekniikan insinööriopintoja parin vuoden ajan ja nyt opiskelen viimeistä vuotta ammattikorkeakoulussa kirjastoalaa. Tarkoituksenani tosin on jatkaa tästä vielä ylempään korkeakoulututkintoon, jotta tulevaisuudessa minusta olisi kirjaston johtoasemiinkin :)

Lukio vs. Amis -väittely on ainaista, mutta mielestäni kovin turhaa. Molemmille on ehdottomasti oma paikkansa yhteiskunnassa ja molemmista valmistuneita tarvitaan. Se kumpi näistä vaihtoehdoista sopii kenellekin, on sitten täysin tapauskohtaista. Ja onhan aina vaihtoehtona käydä molemmat kaksoistutkintona! Oppisopimuskoulutuksesta itsellä ei ole paljoa tietoa, joten siihen en sen enempi ota kantaa.

Tähän minun on pakko sanoa, että minusta lukiosa pitäisi olla erityisopetusta, niin kuin ammiksesakin (erityislukioita voisi olla). Koska minusta on melkein syrjintää että toisessa paikassa on mahdolista saada hyvin apua, mutta toisessa se ei ole niin helppoa. Halveksin sellista opetustajärjestelmää.
Minä olisin varmasti mennyt lukioon, jos siellä olisi ertyisopetusta niin kuin peruskouluisa ja ammikisa. Mutta kun ei ole, niin pitää tehdä muuta (joisakin saa varmasti jonkilaista tukea tehtäviin ja kokeisiin, mutta ei sellaista mitä minä olen saanut kouluisani).
Ymmärrän halusi lukio-opetukseen, mutta tässä minun täytyy silti olla eri mieltä. Syykin on yksinkertainen: Lukio ei itsessään anna ammatillista koulutusta, vaan siitä on pakko jatkaa vielä eteenpäin. Jos lukioilta vaadittaisiin mahdollisuutta erityisopetuksiin, pitäisi sitten myös kolmannen asteen oppilaitosten kaikkien tarjota sitä tai erityisopetusta tarvitsevan lukiokoulutuksella ei tekisi yhtään mitään.

Kolmannen asteen oppilaitokset ovat taas kirjaimellisesti korkeakouluja, joista valmistuu pääasiassa ihmisiä sellaisiin työtehtäviin joissa tällaisista sairauksista kärsivät eivät pärjäisi. Asia on ikävä, mutta tosi. Kyse ei niinkään ole syrjinnästä, vaan realismista. Ei sokeakaan voi ammatikseen olla linja-autonkuljettaja, joten esimerkiksi keskittymishäiriöisen on todella vaikea olla työtehtävässä missä hänen pitäisi pitää huolta oman työpanoksen lisäksi myös alaisten tehtävänannoista ja toimeenpanosta. Toki poikkeuksiakin aloissa on. Joistakin korkeakouluopinnoista valmistuu perus työntekijäksi. Nämäkin alat vaan taitaa pääasiassa olla sellaisia, joissa pärjääminen tulisi olemaan todella haastavaa tai jopa mahdotonta.

Pahoitelen, jos nämä ovat radikaaleja ja ne luokavat joitakin. Kerroin oman ajatukseni vaan ertyisopetuksen puudesta. En halua loukata ketään. Minut voidaan bäntätä tältä foorumilta, jos se on tarvis. Kunhan saan olla animusa, jossa en tälläistä aio puhua. Tämän voi  myös poistaa, jos olen rikonut sääntöjä ja minä todella tarkoitan näitä.
Omia mielipiteitä saa tuoda esille ja se on vain hyvä asia. Foorumi olisi helposti kovin tylsää luettavaa jos niin ei saisi tehdä. Eli ei tietenkään olla sinua bannaamassa, on ennemminkin hienoa, että dysfasiasta huolimatta olet innokas osallistumaan! :)

Sivuja: [1] 2 3