Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : Heinäkuu 12, 2020, 11:05:46 
Aloittaja ramenkauppa - Uusin viesti kirjoittanut ramenkauppa
Villin idean saatuamme asiakkaaltamme Redditistä sana kiertämään! Animeruokaa suoraan Japanista tuo Ramenkauppa.fi (https://ramenkauppa.fi/).


 2 
 : Heinäkuu 12, 2020, 11:05:09 
Aloittaja ramenkauppa - Uusin viesti kirjoittanut ramenkauppa
Ketju kaupallisesti orientoituneita posteja varten.

 3 
 : Syyskuu 26, 2019, 15:21:25 
Aloittaja Plaze - Uusin viesti kirjoittanut nadal
Joululahjapaketista paljastui punainen 3DS XL miehelle ja minulle yhteiseksi. Mukana tuli myös The Legend of Zelda: A Link Between Wolrds (miehelle) ja Bravely Default (minulle). Valitettavasti laturi ja muut tarvikkeet jämähtivät ilmeisesti postin jouluruuhkaan, joten konsolia ei pääse ainakaan ennen perjantaita lataamaan. Saas nähdä, tulevatko silloinkaan vielä :D

Mutta tosiaan nyt on kaunokainen kotiutunut ja kovasti odotellaan, että jotain pääsisi myös pelaamaan. Täytynee myöhemmin miettiä sitäkin, että mitä pelejä laitteella lopulta hankkii.

Ai että, tuosta Legend of Zelda -pelistä olen kyllä miehellesi enemmän kuin kateellinen.

 4 
 : Syyskuu 26, 2019, 15:20:40 
Aloittaja NeitiHoo - Uusin viesti kirjoittanut nadal
Miten kukaan hieno ihminen ei ole aloittanut keskustelua loistavasta, uskomattomasta, kerrassaan eeppisestä pelisarjasta The Legend of Zelda?

Tervetuloa tähän topicciin hehkuttamaan kanssani sarjan hienoudesta - tai vetämään minut alas maahan (ja sen alle) ja kertoa, että tää sarja on hirveää kuraa. Sen jos teet, niin saat kyllä perustella asian! ;D

Ja koska suosikeista on aina hyvä aloittaa keskustelua, mikä on sinun suosikkisi Zelda-pelien maailmassa? Oma henkilökohtainen suosikkini ei perustu mihinkään järkiperusteeseen :D Se on siis Wind Waker, MUTTA perustelen valintaani ja mieltymystäni sillä, että kun tämä peli ilmestyi, olin lyhyt pieni tappi ja sain silti pelata tätä ;D Kyseessä on siis ensimmäinen videopelini ikinä, ja siinä on erityisesti silloisiin lapsen silmiini miellyttävä ja yksinkertainen grafiikka. Siksi sanon Wind Waker, vaikka narratiivisilta ja monilta muilta osiltaan monet muut pelit olisivat parempia. #feels

On kyllä todellakin paras pelisarja mitä on koskaan tehty. Oma suosikkini silti alkuperäinen Zelda 8-bittiseltä Nintendolta.

 5 
 : Toukokuu 07, 2019, 19:58:33 
Aloittaja Shinji - Uusin viesti kirjoittanut Okkels
Mun mielestä saa katsoa ihan millä kielellä haluaa.

 6 
 : Toukokuu 07, 2019, 19:56:19 
Aloittaja Kipsi - Uusin viesti kirjoittanut Okkels
Apex Legendsiä

 7 
 : Huhtikuu 16, 2019, 13:24:46 
Aloittaja Fador - Uusin viesti kirjoittanut weeblbob
Shonen toimii jos vain skippaat kaikki fillert, eli about puolet jaksoista :D

Full Metal Alchemist: Brotherhood on ylivoimaisesti paras kun miettii tarinaa, draamaa, huumoria, jaksojen määrää ja ytimekkyyttä. 64 jaksoa ja tekee enemmän kuin mitä vaikkapa Dragonball Z tekee 300 jaksolla. Nyt kun DB Superkin on linjoilla, niin sen sisältö on niin hirveää kuraa että arvostus alkuperäistä DB:tä kohtaan on vain noussut. Se oli enemmän itse seikkailusta ja kasvamisesta, kuin "tuo seuraava iso paha vastustaja hakattavaksi, eka hävitään, sit voitetaan, sit hävitään taas, bullshit transformations, sit voitetaan".

Death Noten ensimmäinen puolisko on yhtä intensiivistä, kuin Breaking Badin katsominen. Jos hip hop-inspiraatiot maistuvat, niin ehdottomasti Boodocks ja Samurai Champloo :D

 8 
 : Kesäkuu 04, 2018, 14:45:34 
Aloittaja Kipsi - Uusin viesti kirjoittanut kushisama
pelaan aikalailla Assassin's Greed IV Black Flag:a

 9 
 : Kesäkuu 04, 2018, 14:41:30 
Aloittaja ukas - Uusin viesti kirjoittanut kushisama
tällä hetkellä katson Persona 5 Animation:a, Souten no Ken Re Genesis:ä, Seven Deadly sins 2:a, Borutoa ja one piecea

 10 
 : Helmikuu 18, 2018, 13:12:29 
Aloittaja ukas - Uusin viesti kirjoittanut nakkisormi-chan
Katon tällähetkellä Gintamaa ja One Piecen Enies Lobby arc:ia. Gintama oli jonku vuoden(?) tauolla ku ei jaksanu kiinnostaa, mut nyt ollaan siskon kanssa katottu joku 40 jaksoa parissa viikossa. One Pieceäki katoin joskus, mutta animaation laatu meni niin huonoksi, etten viittiny kattoa sitä. Vanhat jaksot on kuitenki iha  hyvin katottavissa ku animaatio oli vielä ees jotenki tasokasta.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10