Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Kirjoittaja Aihe: Mitä pelikoneita omistat/olet omistanut?  (Luettu 56388 kertaa)

Shinji

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 98
    • Profiili
Mitä pelikoneita omistat/olet omistanut?
« : Syyskuu 10, 2013, 12:00:27 »

Elikäs mitä pelikoneita omistat tai olet omistanut. Halutessasi voit mainita eri koneen peliin, josta pidit eniten kyseiselle konelee.

Nintendo Enterteiment Systems (NES)

Tälle ei ollut kovin paljoa pelejä meillä, mutta tätä tuli muksuna pelattua paljon. Lisää peletavaa sai, kun siihen aikaan kun tämä oli (80 luvun lopussa ja 90 luvun alussa), niin pelejä pystyi vuokramaan. Tälle vuokrattiin mm. Super Mario Bros. 2 ja Batman vuodelta 1989, joita ei päästy läpi, mutta niitä oli mukavaa pelata.

Suosikkini peli tälle konsolellile on Super Mario Bros. ykkönen tai sitten sen kolmas osa. Niistä alkoi innostukseni peleihin.

Super Nintendo Enterteiment Systems (SNES)

Tälle oli pelejä vielä vähemmän tarjolla kuin NES:ille, mutta tällekin vuokratiin pelejä ja kaverilla tuli pelattua muita SNES pelejä.

Paras peli tälle konsolille mielestäni on Donkey Kong Country. Hyvän näköinen ja mukaansa tempaava tasoloikka peli. En pääsyt peliä läpi muistaakseni, muta loppu bossiin ainakin päästiin.

Nindento 64

Tämä on ainoa vanha Nintendon konsoli, mikä meillä on.

Paras peli tälle on Super Mario 64, joka on minun kirjoisani paras peli koskaan. Ositain siksi, koska en ole päästy yli 10 vuoteen pelaamaan vanhoja Mario pelejä (Mario kakkosta lukuunotamta), joista jonkun muun sanoisin parhaaksi peliksi koskaan.

Playstation (PS1)

Kun tämä tuli meille, pelasin oikeastaan vain räiskintä pelejä ja niitä homatiin tälle paljon. Ensimmäinen Crash Bandicot (tasoloikka) oli meillä toisin vähän aikaan. Maineikaita pelejä meillä oli tälle kuminkin. Esim. Doom,Duke Nukem 3D, kaksi ensimmäistä Resident Eivliä ja Metal Gear Solid (näitä en toisin pelannut).

Parhaaksi peliksi sanon PS ykköselle ensimmäisen Medal of Honnorin. Tästä alkoi innostukseni Toisen maailmansodan peleihin.

Playstation 2 (PS2)

Tälle meillä on vain räiskintä ja toiminta pelejä, mutta myös tälle on 3 Grand Theft Auto peliä, josta alkoi pitämiseni vapaan maailmaan peleihin.

Tälle on valitettavasti osaa valita suosikki peliä.

Game Boy Advance (GBA)

Ensimmäinen käsikonsoli minkä omistan. Tälle on vain peleinä Super Mario Bros. kakkosen GBA versio (paras peli tälle konsolille) ja sitten muualta löytyneet Pokemon Red vanhalle Game Boyle (en ole pääsyt läpi, kun en paljoa tiedä mitä tehdä) ja Powepuff Girls (ihan ok peli xD).

Xbox

Kun tämä tuli meille, niin tälle alettiin keskittyä todella paljon. Pelejä tälle ostettiin ja tätä käytettiin paljoa.

Paras peli tälle on Halo 2. Upean näköinen, musiikki on loistavaa ja taistelut toimii.

PC

Tätä olemme käyttäneet todella todella harvoin, mutta tällekin on löytynyt peletavaa sopivasti.

Tälle suosikki pelini on Medal of Honor: Allied Asualt,

Meillä on myös omistuksessa Nindento DS, Xbox 360, PS3 ja 3DS, mutta en nyt kertoisi mitä tälle on, koska näiten "sukupolvi" on vielä kesken.
Kirjattu
"Ihmiskunnan suurin vihollinen on ihminen itse" Gendo Ikari

Bu_fu

  • Newbie
  • *
  • Viestejä: 7
    • Profiili
Vs: Mitä pelikoneita omistat/olet omistanut?
« Vastaus #1 : Syyskuu 24, 2013, 15:44:08 »

Tällä hetkellä omistan: Xbox 360 ja 3DS. PC myös löytyy mutta se ei ikivä kyllä ole pelaamista varten.

Ja en oikee jaksa kaikkia luetella mitä olen omistanut mutta ensimmäinen pelikonsolini oli: Nintendo Game & Watch, Donkey Kong. Ja oli se kyllä vaikee. Sitten sen jälkee kaikkea on ollut 8 bittisestä Nintendosta Pleikka 3:seen.
Kirjattu
Peace