Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Kirjoittaja Aihe: Tracon 7 Tampere-talossa 8.-9. syyskuuta 2012  (Luettu 35895 kertaa)

Michiyo

  • Jr. Member
  • **
  • Viestejä: 50
  • I don't suffer from insanity, I enjoy it.
    • Profiili
    • Fanfiction.Net
Tracon 7 Tampere-talossa 8.-9. syyskuuta 2012
« : Huhtikuu 24, 2012, 14:57:37 »Tracon 7 Tampere-talossa 8.-9. syyskuuta 2012!

Maailmanloppu tunnetusti koittaa vuonna 2012, mutta Tracon ei jää sitä suremaan. Noin neljän tuhannen rohkean selviytyjän joukko nousee avaruusalukseen ja karistaa kuolevan Maan tomut pysyvästi jaloistaan. Tracon 7:n teema on maailmanloppua pakoon!

Tampereen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon vuosimallia 2012 järjestetään lauantaista sunnuntaihin 8.-9. syyskuuta 2012 Tampere-talossa. Tapahtuma kestää siis jälleen lauantaiaamusta sunnuntai-iltaan, ja tapahtumapaikka on auki yön yli.

Tracon 7 on noin viiden kuukauden päässä. Jos mielessäsi on konkreettisia ehdotuksia tai edes epämääräisiä ideoita, jotka tekisivät Traconista paremman tapahtuman, ota rohkeasti kantaa tällä foorumilla! Kaikki vastaukset luetaan, ja yritän vastata niihin tällä foorumilla parhaani mukaan.

Liput tulevat myyntiin Desucon Frostbitessä tammikuun puolivälissä ja niitä tulee olemaan myynnissä Traconin edustuspöydillä suurimmassa osassa muita coneja, ja verkkokauppa avautuu huhtikuun aikana. Tule Tracon-pöydälle kuulemaan uusimmat uutiset, tutustumaan tekijöihin ja antamaan palautetta!

 Lue lisää Tracon 7 -ennakkosivuiltamme osoitteesta

http://2012.tracon.fi

Tracon on myös julkaissut ensimmäisen mainosvideonsa Helmikuun lopussa osoitteessa:

http://youtu.be/anKiBXqJhZU

Kuten jotkut varmaan huomasivat, Tracon VI:ssä oli conipeli, jossa conin teeman mukaisesti poliisivaltio (violetti) ja vallankumoukselliset (oranssi) hiukan kähinöivät keskenään. Myös Tracon 7:ään on tulossa conipeli, tällä kertaa useammalla eri osapuolella ja hiukan enemmän pohdintaan ja yhteistyöhön kuin vastakkainasetteluun perustuen.

Tämä viestiketju on tarkoitettu sekä palautteelle edellisestä conipelistä sekä ehdotuksillenne seuraavaa varten. Täällä vastailemme myös kysymyksiin siinä määrin kuin voimme (koska kaikkea emme tietysti halua etukäteen kertoa 8) ). Pelin teko on kuitenkin jo varsin pitkällä, joten kaikki toiveet eivät tule olemaan mahdollisia vastata.
Kirjattu
When life hands you lemons, chuck them at people.
Don't take life too seriously. It isn't permanent.