Animu.fi foorumi

Tarkempi haku  

Uutiset:

Tervetuloa uudelle Animu.fi foorumille, muista käyttäytyä!

Kirjoittaja Aihe: Suosikki paritukset  (Luettu 87164 kertaa)

Shinji

 • Jr. Member
 • **
 • Viestejä: 98
  • Profiili
Suosikki paritukset
« : Heinäkuu 20, 2013, 15:38:26 »

Ajattelin, että koska inhokkit on täälä niin suosikitkin voisi mainita. Tämä avulla voidaan saada lisä keskutelua foorumille. Tähän voi laitaa suosikki hetero ja homoseksualisia parituksia.

Tässä 3 suosikkiani, joista ensimmäinen on suurin suosikkini.

Shinji/Asuka Neon Genesis Evangelionista. Minä tiedän, että Asuka on välillä ärsytävä ja törkeä Shinjiä kohtaan, mutta uskon silti Asukan jollain laila pitävän tästä. Lisäksi näen tämän realistisimpinä vaihtoehtona Shinjile (Rebuild of Evangelionissa on uusi tyttö, mutta en voi sanoa tästä mitään, kun en ole sitä katsonut) kuin esim. Rei joka on vähä persoonalinen. Asuka taas on inhmilisempi ja personalisempi (ja minun kirjoisani samaistutavempi), että kyllä hän minusta sopii Shinjille paremmin. Lisäksi tekijät ovat laitaneet NGE:ehen ja sen muihin spin-off sarjoihin (niisä käytetään hahmoja ja teemoja, mutta ne sijoittuvat usein eri maailmaan joissa hahmot voivat olla hieman erinlaisia) viitauksia parituksesta. Minusta nämä kaksi voi myös laitaa melkein mihin tahansa tilanteseen olivat he pari tai ei. Omasta mielestäni juuri Shinji ja Asuka ovat kaikkein parasta NGE:essä. Eivät pelkästään koska paritan heitä vaan hahmoina ylipäätänsä.

Otaru/Lime Saber Marionette J:estä. Koska sarja on haremia, niin Otaru ei voi yksinkertaisesti valita yhtä tyttöä kolmesta. Lime on kuitekin näistä tyttöistä kaikkein erinlaisin. Tietämätömin ja hupsuin, mutta sammala hän on kiltti, hyväsydäminen ja periksiantamaton. Muut naiset haluvat Otarun kanssa vaan seurustella ja mennä naimisiin. Lime kuminkin viatomasti taas sanoo rakastavansa Otarua eikä sano haluavansa mennä naimisiin vaan haluaa olla hänen kansaan yhdessä. Uskon hänenkin rakastavan tätä kaikkein aidoimilaan.

Hideki/Chi Chobitsista. Hideki on kyllä välillä aika pervo (toisin minusta melkein viatomasti) ja hän saata ajattela Chiistä pervoa välillä, mutta ei kuitenkaan halua tälle mitään pahaa vaan pelkää hyvää. Chi on aika viatoman oloinen minusta, mutta tässä sarjassa se ei haitaa. He kuuluvat minusta yhteen.

Nämä seuraavat paritukset ovat sellaisia, jotka ovat minulle sillai "ihan sama" vaikka pidän niistä jotekin.

Luffy/Nami One Pieceistä. Jos reheallisiä olaan, niin minusta Luffyn ei kuulu seurustella kenekään kanssa, mutta jos joku on pakko valitava hänelle kumpanikseen, niin sitten Nami. Vaikka hän on vuoden vanhempi kuin Luffy, ei sen pitäisi olla esteenä. Itse en pane pahakseni olenkaan, jos Luffy päätyisi sarjan lopussa Namin kanssa yhteen. Kunhan siitä ei tehdä rommantista mikä ei sovi Luffyle.

Naruto/Sakura Narutosta. Minula ei ole oikeastaan väliä päätyykö Naruto Hinatan tai Sakuran kanssa yhteen, mutta tämän parituksen näen kaikkien realistisimpana. Sakura on alkanut pitää Narutosta ja hieman tykästyä häneen. Vaikka Sakuralla varmaan vielä on tunteita Sasukeen, niin hän selvästi ajatelee Narutosta nykään ennemmän hyvää kuin pahaa. Lisäksi Narutohan haluaa olla Sakuran kanssa ja tehdä hänet onneliseksi.

Soul/Maka Soul Eateristä. Olen oikeastaan vasta ihan alussa tässä sarjassa, (manga pokkari vitosen puolessa välissä) mutta tähän asti tämä paritus on minusta toimivan oloinen. Kumpikin ei suoraan sanoa positiivista toisesta, mutta silti huomaa kummankin välitävän toisesta pohjinmiltaan.
« Viimeksi muokattu: Elokuu 09, 2013, 00:28:23 kirjoittanut Shinji »
Kirjattu
"Ihmiskunnan suurin vihollinen on ihminen itse" Gendo Ikari

NeitiHoo

 • Newbie
 • *
 • Viestejä: 5
 • Nörtti n:nteen potenssiin
  • Profiili
Vs: Suosikki paritukset
« Vastaus #1 : Marraskuu 04, 2017, 23:56:43 »


Naruto/Sakura Narutosta. Minula ei ole oikeastaan väliä päätyykö Naruto Hinatan tai Sakuran kanssa yhteen, mutta tämän parituksen näen kaikkien realistisimpana. Sakura on alkanut pitää Narutosta ja hieman tykästyä häneen. Vaikka Sakuralla varmaan vielä on tunteita Sasukeen, niin hän selvästi ajatelee Narutosta nykään ennemmän hyvää kuin pahaa. Lisäksi Narutohan haluaa olla Sakuran kanssa ja tehdä hänet onneliseksi.


Rakastin tätä paritusta nuorempana, mutta yäk. Tosin en nauti Narutosta muutenkaan, se varmaan vaikuttaa ;D

Omissa lempiparituksissani on kaikkea vähän sekaisin, ei saa suuttua XD

Lähdetään liikkeelle canonista: Tooru ja Kyo sarjasta Fruits Basket. Ne kaks on vaan niin tui tui söpöjä yhdessä :3

Sitten tykkään Ranma/Akane -parituksesta (Ranma ½), tähänkään en oikein osaa perustella mitään järkevää. Mutta tarviiko parituksista puhuttaessa kaiken olla järkevää?

Sitten miun suurin yaoi-paritus: Haruka ja Rin (Free! Iwatobi Swim Club). Ei näistäkään oikein irtoo mitään kunnon perusteluita. Kehittelen vaan semmosta ajatusta et ne ois hyvä pari :D


Eli järkevää keskustelua ei kyllä irtoa aiheesta miun kohdalla ;D
PS. Miun Ultimate OTP on Hermione/Draco (Harry Potter) vaikkei animea olekaan :D
Kirjattu