Vapaa sana

Heipä hei!
Olen tällainen -99 tytteli tukkukylästä. 
Vittuunnun täällä sheiBelandiassa, josta en pääse vielä vuoteen pois. Elämääni kuuluu perhe, ystävät ja toinen kotini cosplaytapahtumat.

Luonteeltani olen sosiaalinen, ystävällinen ja erittäin kuuntelija ihminen. Mutta minusta kuvan voit luoda itse ^^

Harrastuksiin kuuluu: Cosplay, hokutoriyuu ju-jutsu, larppaus, roolipelaaminen,fantasiakirjojen lukeminen, ficcien kirjottelu... 

Lempi sarjoja on ihan liikkaa, mutta muutamia mm:

-FullMetalAlchemist
-One Piece
-Naruto
-Durarara!!!
-Shingeki no Kyojin
-DRAMAtical Murder
-Free!!!
-Hetalia

Ficci ideoita saa heitellä ^ ^ parhaiten osaan kirjottaa shone-aita, ja noista yllä näkyvistä sarjoista :33
Rope seura ois kans aika mahtavaa ^^

Thanks ihmiset!! ♥w♥

Kommentit (Lataa vanhempia)
Aromaa - 2014-05-24 15:09:45
Saatpahan sitten kattella sokerihumalaista pikkuveljeäs. :D Ja kaikia muita kakun syöneitä.
Kyllä olen facessa. :) Voisin seuraavaksi käydä kattomassa asian. Oot ehkä maininnu mulle tosta aijemminkin (ko/kö) En mä voi varmaksi muistaa.
Mun Kakuni viettää aikaa sen kavereiden kanssa tänään (kyllä on törkeen kuuma.) 28c astetta varjossa ja mä oon sisällä kuolemassa tylsyyten ilman tuuletinta.Voisin sanoa olevani kuolemaisillani tylsyyteen ja mustasukkaisuuteen. :( (tulikin mieleen että mun iskä kertoo aina semmosta juttuu että kun olin pieni ja sain kerran viikon kotiarestia, niin alle kymmenessä minuutissa aloin huutaa et kuolen hapenpuutteeseen.) Äiti sanoo aina että oo  välillä liian dramaattinen.
Aloin muuten viikolla kirjoittamaan uutta ficii. Semmonen missä olis perinteiset Hidan ja Kakuzu. Nimi tulee olemaan "Where my demon's hide".

Aromaa - 2014-05-26 07:49:31
Tein eilen tiikerikakkua. :3 Kaverit menkeen tappeli siitä. Muistan yhden kommentin liittyen kyseisen porukan supernatural cossiryhmään; "Meidän Cass osaa leipoa!" Meinasivat mennä ympäri tamperetaloa sitä huudellen. D:(piiloutuu siinä välissä takkinsa sisään. Tarkoitukseni oli traconia varten leipoa pari piirakkaa.
"Mun uutta singleäni". Kuulostaa siltä kun mä olisin joku kuuluisakin. :D mitä en ole

Aromaa - 2014-05-30 08:26:38
Älä vaan. Melko hyvältä kuulostaa.
Mulla on huomenna(lauantaina) päättärit D:! Peruskoulu loppuu ja amis alkaa. Ja se desukin on kohta. Jep jep... mua jännittää niin paljon ettei mitään rajaa, reissaaminen jännittää aina. :/

Aromaa - 2014-05-31 06:50:35
Peruskoulu kunnialla suoritettu ja tuloksia odottelemaan, että tietää pääsenkö perhoon vai roihikkaan >u<

Aromaa - 2014-06-02 10:40:24
:D Ehdottomasti! Viikset kasvamaan vaan x)
En malta odottaa! Torstaina lähetään jo porukalla reissuun ja pääsee Decuun! >^< Mulla on uudet jengätkin, koska kävelin edelliset puhki :D Ja ne väittää mua laiskaksi! O^o Kengät kertoo kyllä muuta. ;)

Aromaa - 2014-06-04 10:45:30
Jesh! Pääset sittenkin tulee siinä asussa. :3
Eii!! Sä varastit sen multa! D: Oon ainakin 2 kuukautta halunnu pistää sulle tämmösen tekstin; "...Ja Decukonissa nähdään ;)" Mut sä pöllit sen multa TGT. *Ylireagoi.* No mutta just niin. :D Con on jo tällä viikolla! Mä en malta odottaa, koska mä poksahdan kun mua jännittää!

Iskän kommentit on muuten välillä mahtavia. Meinasin eilen tukehtuu kurkkupastilliin kun katoin New Girliä ja kun meen kertoo iskälle, niin se vaan tokasee: "Se kulkee näköjään suvussa."
Siis mitä! Kiitos taas huolenpidosta. :D

Mun pitäs innostua taas kirjoittamisesta. Oon vaan pirtäny kaikkee, mutten kirjottanu mitään! Vaarallista! Toisaalta mä en oo levänny kirjoituksieni suhteen hetkeäkään kolmeen vuoteen, joten tauko ei ehkä olis pahitteeks... mutta sitä ennen teen Dyktitk:in valmiiksi. *päättäväinen ilme.*

Conissa nähdään? :)

Aromaa - 2014-06-05 15:08:32
Matkalla lahteen! Huomenna nähään jos törmätään. Sulla on kolme päivää aikaa bongata. ;)

yueyay - 2014-10-11 10:58:41
MÄ OON HATAKE KAKASHI JA TULIN TUOLTA >w< -->

yueyay - 2014-10-30 12:52:22
^w^ mäki haluun piikin..

Nozo - 2014-11-03 18:27:09
Aaaahhh!! Ei haittaa myöhäiset kommentit olleskaa!! Ja kiitos aivan hirrrrmuisesti! ;OO Oon tosi otettu ;___; Kirjottelen kun on aikaa!! :3


Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste