Vapaa sana

Mmmmuiii~ ^^

Duodanoin, ensimmäisenä taidan ilmoittaa eddäduoda meikäläisellä on ollut täällä ennenkin käyttäjä. Toimin täällä reilun vuoden nimellä NarskuNAM. Syynä uuden tilin luomiseen on se, että sain tässä aika äskettäin uuden tietokoneen, joka ei tietenkään suostu päästämään minua sisälle animuun. Muilla koneilla kyllä toimii, mutta ei omallani. Noh, meikäläiselle se on kyllä tärkeintä, että saa jammata netissä omalla koneella, eikä tarvitse tunkeilla muiden perheenjäsenten koneilla 24/7.

Mutta jooh, gaipa sitä vois mennä itse asiaan. 

Olen tosiaan tälläinen nuori tytöntylleröinen täältä hevonkuusesta. Animeaddikti, mangariippuvainen, ja kaiken lisäksi vielä pockyholisti. Cosplaytä harrastelen kaiken muun lomassa myös. 

Sellaisen nelisen vuotta olen tätä "animehöskää" harrastellut, ja ihan kivasti siinä ajassa on ehtinyt tapahtuakin. Useita manga-sarjoja on tullut keräiltyä, kavereitakin olen saanut kaiken tämän sivutuotteena useita kymmeniä. Varmaan pyöritään aika lähellä sataa immeistä. 

Nämä nelisen vuotta olen ollut hemmetin laiska animen katsoja, ja tyytynyt lukemaan vain mangaa. Useita kokonaisia, ja vielä useampia keskeneräisiä sarjoja tämän tädin hyllystä tosiaan löytyy. 
Näistä mainittakoon vaikkapa Naruto, Arki, InuYasha, Soul Eater, Bleach, sekä Doubt. 

Animea olen tässä nyt ihan vastikään innostunut katselemaan. Kesäloman viimeiset yöt ovatkin menneet kaikennäköisiä sarjoja seuratessa. 
Kovin montaa sarjaa en ole ehtinyt elämäni aikana katsoa, joten kovin suuri listaaminen niissä ei ole. 

Fruits Basket,
Elfen lied,
D.N. Angel,
School rumble,
Togainu no chi,
Hetalia - Axis powers,
Black rock shooter,
Serial experiements - Lain, 
Deadman wonderland, 
07-ghost, 
Zetsuen no tempest
Psychic detective Yakumo
K - project
Tengen toppa gurren lagann 
näiden parissa olen kuluttanut useamman tunnin elämästäni.

Roolipelaaminen on myös yksi todella tärkeä osa elämääni. Siihen kun voi purkaa tunteensa niin hyvin jaja se vain on miellyttävää puuhaa .u.
Samoin valokuvaaminen. Se on todella lähellä sydäntäni. 
Monesti, kun kavereiden kanssa lähdemme cossailemaan, toimin lähinnä kuvaajana. 

Rakastan yaoita yli kaiken. Ei siitä sen enempää. C;

Äsdf piirtelen myös nykyään suhteellisen paljon,  useimmiten käsin, värittelen puuväreillä, räpsäisen kauniilla kamerallani kuvan ja yritän siitä sitten saada kirkkaus-kontrasti - asetuksilla jotenkin siedettävän näköisen, jotta kehtaisin pistää sitä jonnekkin. 

Muttah,  eipä tässä taida olla enää mitään muuta kertomisen arvoistah~

Kommentit (Lataa vanhempia)

Ei kommentteja!


Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste