Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Kuinka hukata kundi 10 päivässä - Daligar
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2794 sanaa, 17443 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-05-02 09:47:24
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Juonittelua oman etunsa saavuttamiseksi rakkauden kustannuksella. Naruto ja Sasuke syyllistyvät tähän tavattuaan toisensa yllättäen juhlissa.

Naruto on nimittäin saanut tehtäväkseen kirjoittaa lehteen jutun siitä, kuinka mies hukataan kymmenessä päivässä. Mutta miten mahtaakaan käydä, kun Sasuken tehtäväksi lankeaa saada mies rakastumaan itseensä saman aikarajan sisällä?

Paritus: SasuNaru

Arvostelu
22
Katsottu 2100 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Palasin piinaamaan teitä uudella ficcisarjalla :D Tätäkin ficciä kirjoitan elokuvan pohjalta, jonka nimi on 'Kuinka hukata kundi 10 päivässä.' Luulisin tämän olevan tuttu ainakin joillekkin.

Toki tämä ei mene aivan elokuvan juonen mukaan. En muista enää, miten kaikki asiat elokuvassa menivät XD Ja on mukavampaa aina laittaa juoneen mukaan jotain omia juttujakin ^^

Toivottavasi pidätte tästä :)

---------------

Kuinka hukata kundi 10 päivässä


Vaaleahiuksinen nuori mies väisteli edessään pörrääviä tanssijoita parhaansa mukaan päästäkseen toiselle puolelle salia. Aivan liian usein hänen tiensä tukittiin, mutta sinnikkäästi hän jatkoi ikuisuudelta tuntuvaa matkaansa.

Päästyään viimein väentungoksen läpi mies suuntasi seuralaistensa luokse, jotka istuivat valkoisen, pyöreän pöydän ääressä. Mies istahti alas ja huokaisi huojentuneena.

”Mikä kesti näin kauan?” Mustahiuksinen mies kysyi kääntäen tummat silmänsä  vastatulleen puoleen.

”Haku, oletko sokea? Ei tuolla itikkaparvessa voi liikkua nopeasti jäämättä toisten jalkoihin ja liiskaantumatta pannukakuksi”, Naruto vastasi hörpäten hakemaansa drinkkiä.

”Hakun havainnointikyky ei ole parhaimmistoa”, vaaleahiuksinen nainen vinoili pöydän toiselta puolelta hihittäen vaaleanpunaiset hiukset omaavan naisen kanssa.

”Äh, pää kiinni. Älkääkä juoko enempää tytöt, muuten ette selviä huomenna töihin”, Haku ojensi tuijottaen Inoa ja Sakuraa moittivasti.

”Kylläpä täällä on hyvännäköisiä tyyppejä”, Naruto huokaisi silmäillen muissa pöydissä istujia.

”Katseletko miehiä vai naisia?”

Kaikkien katseet kääntyivät pöytään istuneeseen naiseen. Nainen oli ikäisekseen hyvin kaunis. Hänellä oli vaaleat pitkät hiukset ja huomattavan suuret rinnat.

”Kumpiakin väkisin näkee, Tsunade-sama”, Naruto vastasi naurahtaen.

”Anteeksi, että pilaan vapaailtanne, mutta minulla on kiireellinen työasia, josta meidän täytyy keskustella”, Tsunade sanoi vaihtaen aihetta.

”Kerro äkkiä, niin voidaan jatkaa illanviettoa”, Naruto sanoi kärsimättömänä.

”Yhden teistä täytyy kirjoittaa lehteemme juttu siitä, kuinka nainen saa ajettua miehen takuuvarmasti tiehensä elämästään. Se tulee varmasti olemaan menestyksekäs ja lukijoitamme kiinnostava. Sinä Naruto saat hoitaa tämän tehtävän.”

Naruton silmät suurenivat ällistyksestä ja suu jäi hieman raolleen. Hän tuijotti pitkän tovin hiljaa pomoaan, kunnes sai suunsa auki.

”Mu-mutta, enhän minä tiedä naisten käyttäytymisestä hölynpölyäkään! Miten minä muka keksin loistavia ideoita?!” Naruto rääkäisi epätoivoisena.

”Sinä olet mies hyvänen aika! Kai sinä nyt tiedät, mikä naisissa sinua ärsyttää ja milloin ottaisit hatkat. Ja sinua auttaaksemme, valitsemme sinulle täältä yhden henkilön, johon voit testata taitojasi. Hurmaa ja aja hänet tiehesi miten ikinä keksitkään”, Tsunade vastasi kärsivällisesti.

”Niin mutta minä olen mies ja silloinhan…”

”…Me valitsemme hurmattavaksesi miehen. Saat leikkiä mieleltäsi naista seuraavat kymmenen päivää. Se on aikaraja, jonka sisällä sinun on heivattava mies ulos elämästäsi, sillä lehtijuttumme otsikoksi tulee; ’Kuinka hukata kundi kymmenessä päivässä’”, Tsunade selitti yrittäen pitää malttinsa.

”Miksei kukaan muu voi tehdä tätä? Vaikka Ino tai Sakura, he ovat sentään naisia ja heille homma olisi helpompi!”

”Meillä muilla on kädet täynnä töitä, toisin kuin sinulla, joten onnea matkaan”, Haku totesi taputtaen ystäväänsä lohduttavasti olalle.

”Ja jos onnistut tässä, sinulla on hyvät mahdollisuudet ylennykseen. Saat valita tarkemmin, mistä aiheista haluat lehteemme kirjoittaa”, Tsunade vielä totesi yrittäen saada miehen kiinnostumaan edes vähän tehtävästään.

Naruto jäi aukomaan suutaan täysin voitettuna muiden jo suunnitellessa, kuka hänen uhrikseen joutuisi. Naruto ei ymmärtänyt, miten oli joutunut jälleen kerran tilanteeseen, joka ei miellyttänyt häntä piirun vertaakaan. Mutta pakkohan hänen olisi tämä tehtävä hoitaa. Hiljaa hän kirosi mielessään Inon käskiessä häntä kääntymään ympäri ja katsomaan uhria, joka hänelle oli valittu.

-------------

Tummahiuksinen nuorukainen istui rennosti ystäviensä keskellä kuunnellen näiden juttuja vain puolella korvalla. Kiba oli päässyt vauhtiin ’maistettuaan’ alkoholia ja tämä näytti ja kuulosti siltä, kuin olisi lähdössä lentoon minä hetkenä hyvänsä. Kiba oli muutenkin energinen, alkoholi tuplasi vaikutuksen.

”Sasuke? Sa-su-ke!”

”Mitä?”

”Kuunteletko sinä ollenkaan? Jiraya haastoi sinut juuri äsken juomiskilpailuun”, ruskeahiuksinen mies tokaisi varsin välinpitämättömään sävyyn.

”Enpä taida ryhtyä moiseen…”

”Minä olen Jiraya! Olen pomosi ja kaikkivaltiaasi! Tottele, jotta voin todistaa paremmuuteni juomalla sinut pöydän alle!” Valkeahiuksinen, heitä puolet vanhempi mies mylväisi iskien nyrkkinsä pöytään.

”Jiraya… me emme ole baarissa vaan juhlissa. Kuka antoi hänen juoda noin paljon?” Sasuke kysyi hiljaa häveten katseita, joita naapuripöydissä istujat heihin loivat.

”Ei kukaan jaksa vahtia isoa miestä”, vaaleanharmahtavat silmät omaava mies tuumasi hörpäten juomaansa.

”Neji… hän on pomosi. Mieti vähän mitä hänen käytöksensä tekee meidän imagollemme.”

Neji vain kohautti harteitaan ja jatkoi ihmisten katselemista. Sasuke päätti luovuttaa epäonnistuttuaan puhumaan ystävälleen järkeä. Tai kyllä mies varmasti ymmärsi hänen näkemyksensä, mutta asioita ei kuitenkaan voinut muuttaa enää miksikään. Jiraya oli humalassa ja Kiba menossa samaan suuntaan.

”Nyt loppui Kiba! Koita edes vähän rajoittaa tuota juomista, jotta minun ei tarvitse olla Nejin kanssa ainoat selväjärkiset”, Sasuke tiuskaisi riuhtaisten lasin toisen pojan kädestä.

”Hei! En minä aikonut juoda paljon!”

”Niin varmaan-”

”Anteeksi, tuota… tanssisitko kanssani?”

Pöydässä olijoiden katseet kääntyivät Sasuken eteen saapuneeseen tyttöön. Tällä oli kauniin kullanruskeat hiukset ja vihreät silmät.

”En”, Uchiha totesi kylmästi.

”Mutta minä voin!” Jiraya hihkaisi kuolavana valuen leukaa pitkin silmien tuijottaessa naisen povea.

Tyttö mulkaisi vanhempaa miestä ja lähti loukkaantuneena niskojaan nakellen matkoihinsa.

”Sinä se sitten osaat käsitellä ladyja, Sasse”, Kiba huomautti virnistäen.

”Osaanhan minä. Ei vain huvita olla kohtelias jokaiselle kysyjälle. Tuo oli varmasti kymmenes tänä iltana. Olen hurmuri sitten myöhemmin, kun taas jaksan.”

”Sasuken eteen kyllä lankeaa joka ikinen tyttö, jonka hän vain haluaa”, Neji totesi hymyillen.

Sasuke vain hymähti. Hän tiesi sen pitävän paikkansa. Hän olisi voinut olla joka yö eri naisen pedissä, jos olisi halunnut. Hän olisi voinut seurustella kenen tahansa ikäisensä kanssa, tai miksei hivenen vanhemmankin, hän oli tyrmäävän komea. Se vain kulki suvussa.

Ongelma olikin siinä, ettei hän tahtonut olla jokaisen naisen unelma. Oli inhottavaa olla aina tuijotuksen kohteena. Aina joku vinkui häntä ulos.

”Sasuke, hurmaa täältä joku nainen, se kun käy sinulta niin leikiten. Sitten jätät sen tylysti ja me saamme hyvät naurut”, Neji ehdotti luoden haaleiden silmiensä katseen Sasuken omiin.

”Miksi hitossa vaivautuisin?”

”Minulla on tylsää.”

”Hei, miten olisi tuo lyhythiuksinen nainen tuolla?” Kiba sanoi korottaen ääntään, jotta Uchihan vastaväitteet hukkuisivat.

”Joo, tuo käy, oikein hyvännäköinen ja-”

”Hyuga, tuo on mies”, Jiraya huomautti.

”Eikä ole, ei varmasti…”

Samassa vaaleat, lyhyet hiukset omaava nainen kääntyi sivuttain heihin ja he saivat todeta tämän todellakin olevan mies. Kasvot olivat särmikkäämmät kuin naisten ja rinnat puuttuivat.

”Kyllä tuo vanha pervo näemmä humalassakin erottaa miehet naisista”, Sasuke totesi. ”Eikä tuo näytä lainkaan naiselta, kun tarkemmin katsoo”, hän vielä lisäsi.

”Sasukelle antamanne tehtävä on liian helppo, hän hurmaisi naisen tuosta vain. Hurmaa tuo mies ja saa hänet rakastumaan itseesi, niin ylennän sinut”, Jiraya hihkaisi ja hikkasi hiljaa.

”Eikä…”

”Joo! Tästä tulee hauskaa! Ajattele nyt, saat ylennyksen noin helposta tehtävästä!” Kiba kiljaisi innoissaan.

”Onko aikarajaa?” Neji kysyi valkohiuksiselta mieheltä selvästi innostuneena tästä ideasta.

”Hmm… vaikka kymmenen päivää. Eiköhän Sasuke hoida asian siihen mennessä.”

”Vanha pervomme on todella humalassa, kun lupailee ylennyksiä, tämä pitää saada nauhalle, jotta hän ei pura lupauksiaan.”

”Hyvä kun tajusit tuon Kiba”, Neji mumisi kaivaen kameran taskustaan.

He laittoivat Jirayan toistamaan ehdotuksensa lupauksineen ja kuvasivat tämän puheet. Kamera katosi vikkelästi takaisin turvaan Nejin laukkuun työn valmistuttua.

Sasuke alkoi pikkuhiljaa kiinnostumaan uudesta haasteestaan. Jiraya ei kuitenkaan olisi johtajana enää kovin monia vuosia, niin hän ainakin uskoi. Hän saisi nyt kakkospaikan ja miehen vetäydyttyä melko varmasti tämän paikan mainosalan johtajana.

Tehtävään ei paljon vaadittaisi. Hänen ulkonäöllään hurmaisi kyllä miehiäkin, moni oli osoittanut kiinnostusta häntä kohtaan ennenkin. Naurettavan helppo homma. Hän vain hurmaisi tuon pojan, leikkisi tämän tunteilla ja hankkisi itselleen ylennyksen. Tuskinpa blondi kuitenkaan osoittautuisi niin kiinnostavaksi, että tämän kanssa voisi oikeasti seurustella.

”Jätkät… tuo blondi muuten on Composure-lehden toimittaja ja nuo muut ovat hänen työtovereitaan”, Neji hoksasi katseltuaan tarkemmin pöytäseuruetta.

”Kaksin verroin hauskempaa, saavat kirjoittaa jutun siitä, kuinka heidän omaa toimittajaansa vedettiin nenästä!” Kiba hihkaisi vahingoniloisena purskahtaen raikuvaan nauruun.

Sasuke ei voinut uskoa kuulemaansa. Miten mies pystyi kirjoittamaan naisille suunnattuun lehteen? Oli varmasti mielenkiintoista kirjoittaa meikeistä, kynsien hoidosta ja hiustenlaittovinkeistä. Miehen unelmahomma.

Sasuke hätkähti tajutessaan tuijottavansa blondia miestä suoraan silmiin tämän käännyttyä katsomaan hänen suuntaansa. Sasuke ei ollut koskaan nähnyt kauniimpia silmiä. Silmät olivat kuin siniset, kimaltelevat timantit.

’Ehkei tästä tehtävästä aivan kurja tulekaan’, Sasuke ajatteli nousten pöydästä suunnaten kulkunsa tiskille, josta tilattiin juomia.

Hetken kuluttua vaaleahiuksinen mies nousi pöydästään ja suuntasi häntä kohti. Naurettavan helppo tehtävä.

”Hei, saako tähän istua?”

”Istu vain”, Sasuke vastasi sinisilmäiselle miehelle tilaten itselleen drinkin.

”Minun nimeni on Uzumaki Naruto, entä sinun?” Blondi kysyi hento hymy kasvoillaan tuijottaessaan kimaltelevilla silmillään kohdettaan.

”Uchiha Sasuke. Saanko tarjota sinulle juotavaa?”

”Toki, otan sinisen enkelin”, Naruto vastasi.

Naruton saatua violetin juomansa miehet istuivat tiskin ääressä hetken hiljaisina nauttien juomistaan ja miettien, miten tästä tulisi jatkaa.

”Mitä teet työksesi?”

”Olen mainosalalla. Ja jollen täysin erehdy, sinä olet Composure-lehden toimittaja. Minun on aivan pakko kysyä, miten kestät tehdä moista työtä?” Sasuke uteli luoden hurmaavien silmiensä katseen sinisiin.

Sasuke yritti tehdä itsestään mahdollisimman puoleensavetävän. Hän sulatti katseestaan ja olemuksestaan puolet jäätävyydestään ja ainaisesta panssaristaan, mutta ei kuitenkaan kaikkea. Hän ei tahtonut poistaa salaperäisyyttä itsestään. Kuin ohimennen hän hipaisi Naruton lähellä ollutta kättä kurottaessaan omaa lasiaan, jonka hän oli juuri tätä ajatusta varten laskenut kauemmas itsestään.

”Et erehtynyt. Lehti ei ole paras mahdollinen minulle, mutta en päässyt muualle ja onhan sitä rahaa jostain saatava. Loppujen lopuksi homma ei ole lainkaan vastenmielistä, kuten ensin ajattelin. Aiheet eivät toki ole aina kovin kiinnostavia, mutta pidän kirjoittamisesta, joten hommat kyllä hoituvat”, Naruto kertoi vastaten Sasuken kosketukseen hennosti ja melko huomaamattomasti.

Sasuke hymyili sisäisesti. Hän huomasi heti Naruton vastaavan kosketukseensa. Hän oli luullut joutuvansa antamaan näkyvämmän flirtin, ennen kuin mies tajuaisi hänen ajatuksenjuoksunsa, mutta näytti siltä, että Naruto ymmärsi jo. Tosin pitihän asia vielä tarkistaa.

”Täällä on kamalan kuuma, mentäisiinkö ulos?” Naruto kysyi nojaten lähemmäs Uchihaa pilke silmissään.

”Mennään vain”, Sasuke vastasi nousten ylös.

Naruto lähti kulkemaan hänen edellään väenpaljouden läpi. Nuoren Uchihan katse eksyi edessään keikkuvaan takapuoleen.

’Ei lainkaan hullumpi. Naruto kyllä taatusti keikuttaa lannettaan ihan minua varten. Kukaan mies ei kävele normaalisti noin. Olenko oikeasti näin puoleensa vetävä miestenkin keskuudessa? Kaikki käy niin helposti.’

Naruto avasi ulos vievän oven tyytyväinen hymy huulillaan. Mies oli jo melkein täydellisesti hurmattu, ja pian varsinainen työ voisi alkaa.

”Ihanaa, raitista ilmaa… tuonne melkein pökertyi”, Naruto huokaisi ristien kätensä rinnalleen.

Sasuke ei vastannut mitään. Hän hivuttautui aivan blondin viereen seisomaan ja sipaisi kädellään Naruton silmien eteen heilahtaneen hiussuortuvan tämän korvan taakse.

”Se oli kauniiden silmiesi edessä.”

Naruto kääntyi hämmentyneenä katsomaan itseään hivenen vanhempaa miestä. Tämän vaaleilla kasvoilla oli hurmaava hymy. Mustat silmät kimaltelivat kauniisti pimenevässä illassa katutolpan valon osuessa niihin ja tummat hiukset heiluvat hiljaa lämpimän tuulen tahdissa.

Pienen pieni puna kohosi sinisilmäisen miehen kasvoille moisen näyn edessä. Hän ei voinut uskoa, että Sasuke todella oli näin tyrmäävän komea. Tällä tosin ei saanut olla mitään merkitystä, hänenhän piti tehdä tämän miehen seuraavista päivistä yhtä helvettiä.

”Tiedätkös… minä osaan ennustaa.”

”Ai jaa, mitäs sitten näet?” Sasuke kysyi aivan ihmeissään moisesta vastauksesta heittämäänsä kohteliaisuuteen.

Naruto otti Sasuken käden omaansa kämmenpuoli ylöspäin ja kaivoi takkinsa taskusta kuulakärkikynän. Hän kirjoitti kämmenen pehmeään ihoon monta numeroa peräkkäin.

”Näen, että soitat minulle pian”, Naruto vastasi virnistäen.

Sasuke puhkesi heleään nauruun ja kietoi kätensä Naruton ympärille.

”Olet ihan hassu.”

Naruto vain hymähti ja nojautui eteenpäin suudellen edessään olevia huulia. Sasuke yllättyi, mutta ei antanut sen näkyä ulospäin. Hän vastasi suudelmaan ottaen johtoaseman itselleen. Varovasti ja hellästi hän hamusi Naruton huulia todeten miehen käyttäneen mansikan makuista huulirasvaa.

”Ei liikaa makeaa mahantäydeltä”, Naruto sanoi ilkikurisesti vetäytyen kauemmas Sasukesta ja iskien silmäänsä. ”Minun täytyy mennä, toivottavasti näemme pian uudelleen.”

”Taatusti. Soitan sinulle”, Sasuke vastasi hymyillen silittäessään Naruton vaaleita hiuksia.

He erkanivat parin silmäyksen ja hymyn jälkeen toisistaan. Sasuke onnitteli kävellessään itseään loistavasta suorituksesta. Naruto oli jäänyt haaviin, eikä pakomahdollisuutta ollut.

Naruton kasvoilla komeili koko matkan kotiin asti viheliäinen hymy. Kuinka helposti hän olikaan kietonut Sasuken pikkusormensa ympärille! Uzumakin mielessä oli kehkeytynyt jo loistavia ideoita Uchihan pojan varalle.

”Voi, kuinka Sasuke vielä katuu tätä päivää kun tapasi minut. Teen hänen päivistään yhtä helvettiä”, Naruto naurahti kadoten asuntonsa lämpöön.

--------------

Sininen enkeli on ihan oikea juoma ja vaikka nimessä mainitaan sininen, se on loppujen lopuksi violetti :D

Olisi mukava saada kommenttia, jotta tiedän mitä piditte tästä ja kannattaako jatkoa väsätä :3

Kommentit (Lataa vanhempia)
Daikon - 2009-05-02 11:29:12
Milloinkas meinasit seuraavan osan julkaista? xDD

Jos ei tullut selväksi niin jatkoa lukisin mielelläni.

En ole kyllä nähnyt tuota leffaa kait.. Mutta kuullut olen. Siksi mietinkin, että miten niin tutun kuuloinen nimi tällä ficillä olikaan.

Ui, ui mukavat tehtävät Naruto ja Sasuke saivat. Mitenköhän niille nyt käy :3

Yhden kirjoitusvirheen löysin!

Sauske kysyi aivan ihmeissään moisesta vastauksesta heittämäänsä kohteliaisuuteen. (Sasuke)

Täydet pisteet on kyllä pakko antaa ja no eipä tässä muuta. ^__^

Kipsi - 2009-05-02 11:31:20
Hahaha oon nähnyt tän leffan ja tää ficci oli tosi hyvä. 8D
Nauroin pahasti tuolle kun Naruto heilutteli takapuoltaan. XD
5pojoo. Kirjota ihmeessä jatkoa!

hejid - 2009-05-02 13:25:34
Joo jatkoa vaa kehii heti ku jaksat oli meinaa iha älyttömän hyvä :D
5p!

soldy - 2009-05-02 14:40:31
Ihana OwO repesin jotenkin kummasti ton tarinan puolivälissä xDD Mut 5p Ja olen muuten nähnyt tuon leffan joskus ;D

Jing-chan - 2009-05-02 16:32:08
EI HELKUTTI! :D mikää idea! :D sasse ja naru kuvittelee molemmat vetävänsä toisiaan totaalisesti nenästä... ja kai niille tulee ihan aitoa kipinää mukaan, vai? :D

tjoo.. mä en löytäny mitää valitettavaa mutta toi sininen enkei... outo juoman nimi... x'D sininen uni on tuttu mutta sininen enkeli... x'D

5 pistettä ja JATKOAAAAA! :D <3

LOO - 2009-05-02 16:55:43
5pistettä. Tää oli tosi hyvä : DDDDDD Oon nähny tän elokuvan varmaan miljoona kertaa ko äiti haluu aina kattoo :''D Odotan jatkoo. <3 Siis aivan ihana <3 Monta osaa tätä tulee ? :'''DDDD

kagome-chan - 2009-05-02 18:38:57
EI HELVETTI! OMG! xDDD

DALIGAR KUOMASENI!! xDDD (älä Välitä =D)

Tuo leffa kuuluu mun suosikkeihin! xDDD Ei elämä, että tulee ihania muistojaxDDD

mä haluun jatkoo!!!! ja öh...äh...Tuota...
5PISTETTÄ!
(Sori ei tuu mitään järkevää kun heräsin just äsken^_^'...Syyn jätän toistaiseksi kertomatta xDDDD)

jesu-chan - 2009-05-03 09:55:11
Tykkäsin tästä^^ Kiva tietää, miten saat tehtyy elokuvasta näin hyvän ficin, kun elokuvakin oli hyvä;) Siis ei nyt järkevää tullu, mutta jatkoo vaan, haluun lukee miten se piinaa Sasukea ne päivät^^

Feratu - 2009-05-03 12:29:29
Aaaa... rakastuin tähän<3
Sä kirjotat niin ihanasti, ja tuo Naruto oli niin kieron imelä tossa :D
Pakko saada jatkoa.

Ayumi92 - 2009-05-04 06:02:16
Aivan ihana ficci jälleen :DD Jatkoa ja lisää SasuNarua<3 5pojoo. ai niin, repeilin pahasti Jirayalle XD

yuu-chan - 2009-05-05 09:17:57
tää oli tosi hyvä...ja olet oikeassa tuon juoman suhteen..tosin se on järkyttävän pahaa!!! :D:D

mutta mutta jatkoa ja 5p... mielenkiintoista :)

Tatti_ - 2009-05-05 15:44:12
Oi että rakastin<33 :D
Leffaa en ole katsonut, mut tämän ficit myötä pakko sekin on kattoo joskus, varmasti on hyvä jos siitä näin hiton hyvii ficcei syntyy<3 :3
Jäin jo koukkuun x) En uskalla ees kuvitella mitä pojat suunnittelee jatkossa ;P Aws<3
Oi voi, kaikki on jo sanottu mitä haluisin sanoo x)
Ja vaikka ala-ikänen oonki, oon silti kuullu sinisestä enkelistä joka on violetin värinen x'')

Mutt, Sieni hiljenee odottamaan jatkowaaa~~<33
5pinnaaa saat muutes ehrottomasti!

Naruto-chan - 2009-05-07 06:03:30
Ihana! <3 :D Pitää houkutella Tatti_ kattomaan toi leffa mun kaa... En vaan tykkää (hetero)romantiikasta hirveesti... :< Mutta tästä ficistä tykkäsin! :D Ihanaa kuvailua, ja Jiraiya oli mahtava. :''D Jatkoaah~! Ja 5 pistettä. Kaikki järkevä on taas sanottu ennen muah... 8'<

Mary-chan - 2009-06-24 14:45:20
... *sanaton* Tähän täytyy tosiaan saada jatkoa! Ihana! Kiva nimi juomalle^^ Ei tule taas mitään takentavaa...

5 p.

Bambu - 2009-07-20 23:19:36
Iha mahtava 5p

faith3hope - 2010-06-24 10:31:20
ihana<3<3<3 XDDD 5p^^

akatsukilover2 - 2012-03-31 19:27:55
Pitäs olla nukkumassa... Mutku tää sai mut repeemään ja nyt oon pirskatin pirtee.
Oikeestaan sain naurun pidettyä kurissa... puremalla kättäni niin kovaa että tulee tuskan kyyneleitä. Tulos:Tämä ficci on vaarallinen nukkumaan meno ajan jälkeen. XD

haru-97 - 2012-04-11 18:32:12
XD <3<3<3<3<3<3<3<3 Kuulin kamuilta ett tää on hyvä sarja ja taas kerran he olivat oikeassaXD Oon lukenu pari aijempaa sarjaaski ja tullu siihen loppu tulokseen ett sä oot loistava!!!!!!!!! 100pojoo!!!!!!!!! Sasunaru<3<3<3<3 Liityn viell akatsukilover2 kommenttiin tää vie unen mutt se on sen arvosta<3<3<3<3<3
#Sekoaa#

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste