Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Nähdään taas - kemikaalimrk
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 242 sanaa, 1628 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-12-21 14:36:00
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Periaatteessahan tämä kuuluu tälle alueelle... vai? 8D Tästä tuli kyllä ihan hirveen lyhyt : D Enkä keksiny otsikkoa.

Author: kemikaalimörkö
Pairing: Sasunaru
Disclaimer: Hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle, mutta tekstin kirjoitin itse.
Warnings: Itsemurha 8)

Arvostelu
5
Katsottu 1083 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Sasuke istui vanhalla, nahkaisella ja hieman puhkikuluneella sohvalla. Hän ei ollut varma, mitä oli juuri tapahtunut, eikä ollut varma, milloin se oli tapahtunut. Hän tiesi vain, että oli yksin. Ilman Narutoa. Tuolla sohvalla oli tapahtunut asioita, joista olisi noloa puhua ääneen. Ihmiset puhuivat niistä hiljaa, todella hiljaa, miltei kuulumattomalla äänellä. Sasuke ei ollut vielä palautunut tähän maailmaan. Hän haluaisi olla kuollut. Hän haluaisi viiltää ranteensa auki sillä veitsellä, jolla oli Narutoa kiduttanut. Ja kyllä, he molemmat olivat nauttineet siitä. Sasuke värähti. Hänen mieleensä palautui, kun hän oli painanut kylmät huulensa Naruton haavoittuneille mutta kuitenkin niin pehmeille huulille viimeisen kerran. Sasuke painoi kasvonsa paperinvalkoisiin käsiinsä. Naruto... Hän toivoi saavansa blondiin jonkinlaisen telepaattisen yhteyden. Minä olen niin pahoillani... Niin pahoillani, etten pelastanut sinua! Hän nosti katseensa päin pimeän ja ahtaan huoneen kattoa. Maailma tuntui niin painavalta paikalta.

Huomenaamuna Sasuke heräsi. Hän tuijotti kättään. Kättään, jolla oli pelastanut vain itsensä. Tummahiuksinen nousi seisomaan ja laittoi tummansiniset Uchiha-klaanin merkillä varustetut aamutohvelit jalkaansa. Häntä oksetti. Haparoivin askelin hän käveli keittiöön. Hän tiesi, että nämä epävarmat askeleet olisivat hänen viimeisensä. Sasuke lähestyi pimeyden syleilemää keittiötä. Punaiset pisarat putoilivat likaiselle lattialle muodostaen syvänpunaisen lammikon, jonka oli luonut vain pieni, masentunut poika.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Kawamaru - 2009-12-21 14:50:02
Teksti oli ihan hyvä. Kyllä tällainen menee tekemisen puutteessa. Idea oli ihan hyvä, tosin, aika käytetty, ja kerronta ihan ok, mutta parannettavaa löytyy vielä.

Kappalejakoa olisit voinut käyttää reilummin. Tällainen pötköön kirjoitettu teksti on vaikeaselkoista luettavaa - erityisesti, jos tämä olisi ollut pidempi.

Vertauksia käytit ihan mukavasti, kevensivät tekstiä eikä ollut niin pahasti tökkivää. Kappalejaon kanssa tämä olisi ollut ihan mainio.

Suosittelen vilkaisemaan yleisesti ottaen muidenkin ficcejä. Näin alkaa hahmottua, millaisia tekstejä on jo ennestään paljon - kuten alussa sanoin, tämä idea oli aika käytetty.

Toivottavasti et loukkaantunut, koetin antaa vain rakentavaa palautetta tulevaisuutta varten ^^'

Antaisin 3,5, muttei voi joten pyöristän parempaan suuntaan =3

Raw - 2009-12-21 15:05:27
Nöf nöf nöf... <- And that was what i say IRL..... :D
Kaameen surullista >0 Olisin halunnu vähän selvempää kuvaa:
-Mitä tapahtui
-Miksei se pelastanu
-Miten se kuoli
-Hä? Kidutti? 0.0''

Jus tommosii :D 4 pojoa!

soldy - 2009-12-21 15:31:33
So sad desu~ : <<

en pysty kirjoittaa mitään rakentavaa, kun itkettää niin kovasti ;---;

saat 4 p ♥

Baka-chan - 2010-01-02 14:11:52
ihana ficci... mua ei haittaa, vaikka ei ois kappalejakoja... XD huono kommentoija... 4p ^^ mut en osaa kirjottaa mitää järkevää, niin en kirjota mitää XD

faith3hope - 2010-05-21 12:22:37
yhyyy surullista ;( mut hyvä on<3 :)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste