Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
menneisyyden uhri osa 2 - Takey-chan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 875 sanaa, 5478 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-05-20 19:13:34
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Okei tää on kakkos osa... Mä yritin tehdä tästä vähän paremman ku edellisestä, mut saa nähä onnistuinko.

Parituksena:SasuNaru (tietenkin) ja ehkä ihan vähän GaaNarua :)

Kommenttii kiitos :)))

*Takey kiittää ja kumartaa*

Arvostelu
4
Katsottu 945 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Pyydän anteeki jo valmiiksi ennen kuin alatte lukemaan jos tämä ei ole parempi kuin edellinen...
*Takey hyppelee pilvenpiirtäjän katolle ja näkee Itachin istuvan hänen paikallaan. Törkkäisee Itachin alas ja istuu paikoilleen. Kurkkaa vielä selvisikö Itachi elossa*

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Kello pirahti soimaan ja oppilaat lähtivät ulos.
''Hei, odota!'' Sasuke huusi Narutolle joka oli juuri astumassa ulos luokasta. Sasuke rynnisti Naruton viereen, ottaen kiinni Naruton kädestä ja lähti kuljettamaan häntä kauemmas muista. ''Naruto, sulla ei todellakaan oo kaikki hyvin'' Sasuke sanoi puristaen Naruton kädestä ja tuijottaen häntä otsa kurtussa. ''Ei minulla mikään ole, väsyttää vain vähän'', Naruto sanoi katsoen viattomasti Sasukeen. ''Naruto'', Sasuke huokaisi ja päästi irti Naruton kädestä. Samassa Sasuke halasi Narutoa. ''Naruto, sä tiiät, et sä voit kertoa mulle kaiken'', Sasuke sanoi puuhkuttaen Naruton niskaan. Naruto vastasi halaukseen. ''Joo, mut ei mulla oikeesti ole mitään hätää. Näin vain yöllä sellasta tosi outoa unta, ei muuta'', Naruto sanoi ja irtautui Sasukesta sen verran että pystyi katsomaan häntä silmiin. ''Okei'', Sasuke lisäsi vielä ennen kuin he suutelivat.
Lopun päivää Naruto yritti tosiaan olla vajoamatta ajatuksiinsa, jottei aiheuttaisi enempää huolia. Kuitenkin hän välillä vaipui ajatuksiinsa ja samassa heräsi niistä tietäen, että Sasuke seurasi hänen eleitään koko ajan. Naruto alkoi piirtämään vihkoonsa, koska ei kyennyt keskittymään tuntiin. Naruto keskittyi piirtämiseen kovasti ja yhtäkkiä kellot kirahtivat soimaan. Naruto irroitti kynän paperista ja katsoi tunnin aikaan saannosta. Piirrustuksessa oli mustassa kaavussa oleva hahmo. Se sama hahmo joka oli ollut Naruton unessa. Naruto repäisi sivun irti vihkostaan ja repi sen palasiin. Matkalla luokasta pois hän heitti sen roskikseen. Välitunnilla kukaan ei tiennyt missä Naruto piileskeli, eikä kyllä kukaan välittänytkään, sillä he kun lukivat kokeeseen.

Koulu päivä päättyi ja Naruto, Neji ja Hinata kävelivät kadulla asuntolaan päin. ''Na-Naruto...'' Hinata änkytti pienen punan vallitessa hänen kasvoillaan. ''Niiin?'' Naruto kääntyi Hinataan päin ja Hinatan kasvot tulivat vain punaisimmiksi. Kuitenkin Hinata rohkaisi itsensä ja kysyi, ''N-Naruto, olet ollut tänään jotenkin erillainen. Onko jotain tapahtunut?''
Naruto katsoi Hinataan hämmentyneesti ja sitten naurahti, ''Kaikki on ihan hyvin, olen vain vähän väsynyt''. Neji oli sanomassa jotain, mutta joku ehti ensin. ''Hei Naruto!!'' Kuului ääni jostain. Naruto käännähti ympäri ja näki Gaaran ja Shikamarun kävelevän kadun toisella puolella. Naruto heilautti kättään ja lähti kävelemään heidän luokseen.
Aurinko häikäisi kirkaasti taivaalta ja Naruto lähestyi autotietä. Naruto oli ylittämässä tietä kun äänekäs tööttäys kuului. Naruto kuuli jarruäänien kirskuvan ja kääntyi katsomaan. Rekka tuli täyttä vauhtia Narutoa päin, eikä Naruto pystynyt väistämään. Naruto jähmettyi katsomaan rekkaa. Rekka ajoi suoraan päin Narutoa ja Naruto puristi silmät kiinni.
Jokin törmäsi Narutoon, mutta tuli aivan väärästä suunnasta. Rekka suhahti ohi ja Naruto tömähti maahan. Joku oli hänen selkänsä päällä ja Naruto yritti tasoittaa hengityksensä. ''Oletko kunnossa?'' Joku sanoi Naruton selän takaa. ''Sa-Sasuke, k-kiitos'', Naruto sanoi väristen ja hengästyneenä. ''Hmph, aina sua saa olla pelastamassa'', Sasuke sanoi ja naurahti samalla kun nousi Naruton päältä pois. ''Kiitos'', Naruto sanoi samalla kun nousi istumaan. Sasuke katsoi Narutoa ja huokaisi.
''Naruto!'' Kaikki muut huusivat yhteen ääneen ja ryntäsivät heidän luokse. ''Oletko kunnossa?'' Gaara kysyi ja kyykistyi Naruton viereen. Naruto katsoi vähän aikaa Gaaraan ja hymyili sitten, ''Olen mä ihan kunnossa''. Sasuke oli näkevinään pienen punan Gaaran poskilla. Gaara huokaisi helpotuksesta ja hymyili Narutolle. ''Hyvä, ehdittiin jo säikähtää'', Neji sanoi ja kääntyi sitten Sasukeen päin. ''Mistäs sä tupsahdit?'' Sasuke tuijotti hetken Nejiä. ''Mulla oli asiaa Narutolle ja sitten näin sen tuossa keskellä tietä tuijottamassa rekkaa. Mitäs muutakaan mä olisin tehny?'' Sasuke sanoi rauhallisesti selittäen. Neji tuijotti Sasukeen hetken silmät pyöreinä, mutta unohti sen sitten.


Puiden oksat heiluivat tuulen kuiskiessa sulosanoja. Olin metsässä. Täällä ei ollut pimeää, mutta en erottanut yhdenkään esineen tai asian ääriviivoja. Aavistin että takanani on jotain, mutta minusta alkoi tuntua, etten halua katsoa sinne. Tuuli voimistui ja se pakotti minut kääntymään. Takanani seisoi poika. Se sama poika, murhanhimoisineen viirusilmineen kuin edellisessäkin unessa. Poika hymyili hymyä joka sai sydämeni pysähtymään. Yhtäkkiä kaikki katosi. Seisoin yksin pimeydessä. Oli kylmä. Näin alapuolellani verta ja huomasin että maassa, jalkojeni juurella, makasi pieni, valkoinen koira ja tyttö.


---------------------------------------------------------------------------------------------

Sorisori tää on aika lyhyt!!
tuota tuota... Kommentii :)
Ja SUURI KIITOS että edes vaivaudutte lukemaan !

Kommentit (Lataa vanhempia)
NarutoAngel - 2010-05-21 04:14:23
OOOH!! GaaNarua!! XDD
Ei hullumpaa... Vaa tarina o vasta alkamassa!!
4 pojoista~~

faith3hope - 2010-05-21 18:44:01
ihana<3^^

NarutoAngel - 2010-05-22 07:18:21
ai nii joo... Viel sen verran et koita tehä kirjotuksesta siistimpää ja helpommin luettavaa. 8)

Mallusaurus - 2010-07-27 22:14:17
Liian lyhyt taas. 8< Mutta teksti oli paljon selkeämpää kuin edellisessä, hyvähyvä. ^^ Muutenkin tykkäsin.
Annan 4 pistettä. 8)

horaaneko - 2010-08-28 14:31:24
huvä tääkin! :D jossain kohdassa toistelua ja yhdyssanavirhe, mutta muuten en huomannu mitään kömmähdyksiä! :3 tsemppiä, Gaara-sama!!!!! >///////<

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste