Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Lupaus - faith3hope
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 402 sanaa, 2507 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-12-11 18:07:33
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Muokkasin ensinmäistä tarinaani ja pidensin.
Toivoisin yhä asiallista ja rakentavaa kommenttia.
Tarinan paritus: SasuGaa ja hieman SasuSakua.

Toivottavasti pidätte tarinastani^^

Kiitoksia ystävilleni avusta, ilman heitä tekstissäni kuhisisi virheitä, kuin täitä vanhan noita-akan hiuksissa...

Kiitos erityisesti: kemikaalimörkö, orochimaru-, Baka-Chan ja Cati XDD

Arvostelu
5
Katsottu 1044 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Istuin yksin katolla ja mietin elämäni kulkua. Viimepäivien tapahtumat masensivat minua, enkä tiennyt, mitä olisin tehnyt.

Hoping this is just a bad dream

Naurahdin surullisesti viimeviikolle, miten sanoit minulle rakastavasi vielä minua. Mikä muuttui? Ai niin...Se tyttö tuli. Hän, jolla oli pinkit hiukset. Eikö minulla ole tarpeeksi punaiset hiukset? Pitäisikö niidenkin olla pinkit, niin kuin hänellä, eikä näin tulipunaiset?

Katsoin käsiäni, niiden syviä haavoja. En tuntenut kipua, en surua, vain suurta pettymystä. Olit pettänyt minua, hänen kanssaan. Sydämessäni viilsi nyt hento kipu.

Kerroit asian tyynen rauhallisena, kasvot sileinä kuin marmori; sanoissasi ei ollut tuskaa. Sanasi olivat konemaisia; neutraaleja. Annoin tietenkin sinulle anteeksi, vaikka petitkin minua ja tieto siitä sattui. Ennen, kuin ehdin kommentoida pettämiseesi, lisäsit sanat, jotka tuottivat minulle lievästi sanottuna suurinta tuskaa, minkä olin tuntenut siihen asti.

My heart is broken and I feel so bad

Painoin pääni polvieni päälle ja katsoin eteeni tyhjyyteen. En nähnyt mitään muuta, kuin kasvosi. Tummat hiuksesi ja silmäsi yhtä salaperäisinä, kuin aina. Ilma tuntui jo hieman kylmältä, mutta asia ei voisi minua vähempää kiinnostaa.

Why you have to go? Why we couldn't be together forever?

Sitten parin päivän päästä muutit pois, monien kilometrien päähän, ja otit hänet mukaasi. Enkö enää merkinnyt sinulle mitään? Edes sen vertaa, että olisit ilmoittanut muutostasi aikaisemmin kuin samana päivänä.

Lupasin sinulle, etten hirttäytyisi tai tappaisi itseäni, ehkä syynä se ettet olisi niin onneton tai se että ajattelin saavani sinut vielä takaisin.

I feel so bad

Pidin aina lupaukseni, mutta mietin tässä kohtaa, kannattaisiko se tällä kertaa. En kestä nähdä sinua toisen kanssa. Kipu tappaisi minut sisältä, tunne olisi tyhjä, niin kuin nyt. Mitä järkeä minun olisi enää elää, kun sinäkään et ole täällä.

Love is like big painful suicide

Kipu tuntui koko ruumiissani suuremmalta, kun mietin, mitä teet nyt. Oletko nyt hänen kanssa, ja mitä te teette? Oletko onnellinen? En kestä enää tätä tuskaa.

Olin nyt yksin katolla. Kyyneleet vierivät poskeani pitkin, mikä sai meikkini leviämään. Katsoin taivaalle ja toivoin, että annat minulle anteeksi seuraavan tekoni.

Last word what I say is only this: I love you~

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2010-12-11 20:01:20
Melkein itku tirahti... ;___; Vaikka näitä tän genren ficcejä on kolmetoista tusinassa, tässä oli jotain, mikä sai vanhan konkarin sydämen liikahtamaan. X'3
Gaaraa..... TT3TT Kuka pettäisi GAARAN saadakseen SAKURAN!!? Ò_____Ó
Sasuke. Koska se on ääliö. Sait mut vihaamaan sitä entistä syvemmin. XD

Argh! Mitään virheitä en nähnyt! Älä tee Gaara pieni itsaria, aina on olemassa Naruto, joka lupaa rakastaa sinua 4 ever!!!!
(muhahahahahaaa... >:D)

Joo, 5 pointsia! <3

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa.

ahmatassu - 2010-12-11 20:31:31
Jee se piteni, parani ja selkeytyi! Nyt mäkin tajuan tän idean ja hyvä niin.

Enpäs ny enää mitään valittamista keksi, joten sitä on turha odotella. Kyllä sääkin näemmä parempaan pystyit ku vähän enemmän yritit. xD

Mutta juu niin ne pisteet...oliskohan vaikka...ööö...viitonen ku oon hyväl tuulella^^ ja olisit kai saannu sen muutenkin. (>W<)-b

kemikaalimrk - 2010-12-12 13:12:09
ilmotapa beta/betat ^^D^^D^^D

Lumier - 2010-12-12 16:04:26
Vau... Aika hyvä. Oot sie kyllä aika hyvä kirjoittaja :D. Loppu oli minusta kyllä paras. Jotenkin, kai sen takia ku itselläni kaikki aina kuolee.... -_-". Mutta hyvin olet saanut kirjoitettua tuntemuksia! 4 pojoa ^^

tynnyri - 2010-12-12 18:50:49
No niin, nyt päästiin kunmom tarinan ääreen :D
Siis siitähän tuli ihan mahtava nyt kun hieman muuntelit ^^

Sanat saivat merkitystä ja lopputulos on hienoa luettavaa :)

Juupas että joo ei, nyt tule kunnon kommenttia joten annan pisteet ja häväin jonnekkin piiloon ^^
4p

Yumi - 2010-12-13 13:36:05
Ihana vaikkakin lyhyt<3 GaaSasu on aika jännä paritus, en kovin monta sellaista tarinaa olekkaan lukenut :D
   Sujuvaa tekstiä eikä kirjoitusvirheitäkään ollut mutta mietin tätä "annat minulle anteeksi seuraavaa tekoani." Olisiko parempi ihan vain "annat minulle anteeksi seuraavan tekoni"? Tyylikysymyshän tuokin vain on mutta se särähtää vähän korvassa ^^'
ISO PLUSSA noista enkun kielisistä pätkistä, sopi loistavasti tarinan tunnelmaan<3 Onko ne jostain laulusta vai ihan hatusta vetäisty? : )

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste