Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Määrätietoiset kädet - Gasoline
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 735 sanaa, 4443 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-05-27 18:15:36
Kansio: Muu - muu

Author: Gasoline
Pairings:
Disclaimer: Hahmot kuuluvat mr. Kishimotolle. :c Tarinan kirjoitin minä. c:
Genre: angst
Warnings: murha ja kuolema
Summary:Tytöstä tuntui kuin hänen päässään olisi ollut demoni. Mutta nyt se on poissa. Koko maailma on poissa. Vielä viimeinen, koriseva hengenveto.

joo tällaane tuli kirjotettua joki aika sitte (: ja kun koneellani ei ole kirjoitusohjelmaa, joka korjaisi kirjoitusvirheet, olisin teille joka iikalle kiitolline jos kertoisitte virhesitä c: niin ja juu lyhyehkö tuli, mutta toivottavasti kestätte (: JA EIKUN LUKUILOA! 83

Arvostelu
9
Katsottu 1178 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Haparoivat kädet. Lapsen kädet. Jotka vahvistuvat ajan ja iän myötä. Pian ne ovat jo nuoren neidon kädet. Eivät enää niin haparoivat. Ne ovat määrätietoiset. Määrätietoiset tappamaan.

Uutisoidaan kauheista joukkomurhista. Epäillään naapurikyliä. Isoja joukkoja. Ja kaiken sen takan on vain yksi nuori, katkeroitunut tyttö.

Sirot kädet arvioivat hedelmiä kaupassa. Kukaan ei uskoisi niiden kuuluvan murhaajalle. Kukaan ei uskoisi että murhaaja liikkuu heidän joukossaan. Kädet tiputtavat ostokset koriin, maksavat ne. Ujo hymy myyjälle. Niin, ei uskoisi sellaista murhaajaksi.

Kevyin askelin tyttö kävelee Konohassa. Kapeat huulet suovat ujon hymyn kaikille. Suloiset, melkein lapsenomaiset kasvot punoittavat hieman. Niissä on kuitenkin selvästi jotakin aikuismaista. Tuolla käveleekin hänen ihastuksensa. Se blondi. Tyttö kätkee silmänsä hiusverhon taakse ja kävelee hiljaa ohi.

Vaaleat kädet avaavat oven. Hän astuu sisälle, laittaa oven kiinni ja jättää kengät eteiseen. Astelee hiljaa keittiöön. Asettelee hedelmät oikeille paikoilleen, laittaa korin keittiön nurkkaan.

Hän kävelee hitaasti kohti lukittua huonetta. Pysähtyy aivan sen eteen. Ei vielä, talo kuiskii. Vasta yön tultua. Tyttö hymyilee. Se vain ei ole enää sitä ujoa hymyä. Vaan hymyä, joka kuuluu murhaajalle. Se tummentaa tytön kauniit kasvot, vääristää hänen ulkomuotoaan.

Ovi aukeaa. Tytön ilme palautuu normaaliksi, ujoksi pieneksi hymyksi.
”Isosisko...” pieni tyttö aloittaa ovenraosta.
”Niin, Hanabi?” vanhempi tyttö vastaa.

”Mitä sen oven takana on?” Hanabi kysyy.
”En tiedä” isosiko valehtelee sujuvasti. Hetken Hanabi tuijottaa siskoaan.

”Miksi sinulla on noin kauniit tummat hiukset ja minulla tällaiset tylsän ruskeat?” Tyttö hymyilee ja kääntyy ympäri.
”Sitä minä en tiedä, Hanabi.” Brunette katsoo vielä hetken isoasiskoaan, mutta lopulta sulkee oven ja lähtee.

Tuo on seuraava... Ääni kuiskii tytön pään sisällä. Kasvoille kaartuu kiero hymy.

Yö saapuu. Kaikki nukkuvat, paitsi tyttö. Hän hiipii huoneestaan viereisen oven eteen, lukitun oven eteen. Hän viiltää piene haavan sormeensa ja vetää haavaa ovea pitkin niin, että siihen tulee pieni punainen viiru. Ovi aukeaa ja tyttö asuu sisään.

Pian tyttö tulee ulos mustassa asussa. Useita erilaisia aseita mukanaan. Kaikki on helppo kantaa.

Tyttö hiipii Hanabin huoneen oven taakse. Hän vetää syvään henkeä, ja raottaa ovea. Vielä koskaan hän ei ollut murhannut omassa kodissaan ketään. Oikeastaan, hän oli alkanut murhata koska äänet hänen päänsä sisällä sanoivat niin.

Tyttö laittaa oven hiljaa kiinni. Hän hipsii Hanabin sängyn viereen. Hän laittaa kätensä pikkusiskonsa suun eteen. Hanabi herää siihen.

”Mhmphs.” Tyttö hymyilee julmasti. Bruneten silmät suurenevat. Tyttö ottaa vyöltään terävän piikin.

”Anna anteeksi, Hanabi. Rakastan sinua yli kaiken, pikkusisko...” tyttö huokaisee ja työntää piikin Hanabin kaulan lävitse. Bruneten silmät suurenvat, kun hän ymmärtä murhaajan henkilöllisyyden. Sitten elämä katoaa hänen silmistään.

Pian, murhattuaan pikkusiskonsa, tyttö vaihtaa mustan asun yöpukuunsa. Veitsen hän kuitenkin ottaa mukaansa. Äänet huutavat ilosta hänen päässään.

Laitettuaan oman huoneen ovensa kiinni, tyttö nostaa veitsen ylös. Hän menee makaamaan sängylle. Harkitusti hän painaa veitsen terän kurkulleen. Sitten nopea ja voimakas viilto. Veri alkaa virrata. Kiitos aiempien murhien, tämä viimeinen murha on helppo.

Tytöstä tuntui kuin hänen päässään olisi ollut demoni. Mutta nyt se on poissa. Koko maailma on poissa. Vielä viimeinen, koriseva hengenveto.

Lehtileike: Hinata ja Hanabi Hyuga murhattu omiin sänkyihinsä. Murhaaja paennut. Ei vieläkään tietoa murhaajan henkilöllisyydestä.

Lehtileike: Hyugan sisarusten murhasta on tehty tutkimuksia, jotka ovat osoittaneet että ainakin nämä murhat teki Hinata Hyuga. Hinatan kädestä löytyi veitsi, missä oli molempien tyttöjän verta ja vain Hinatan sormenjälkiä.

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2011-05-27 19:00:17
Humm. 0___0 Ainakin jotain todella erikoista, en oo ite ennen törmänny murhaaja-Hinataan. xD

piene haavan = pienen haavan

Juuh... x3 Olisin kaivannut ehkä lisää selitystä näille äänille Hinatan päässä ja vähän lisää hulluutta hänen tekoihinsa ja ajatuksiinsa, sekä tekstiin muutenkin. Kun aihe oli näinkin seko, olisit voinut repäistä oikein kunnolla ja kirjoittaa jotain todella omituista. Tähän olisi sopinut esim se, et olisit kuvannut tekstin Hinatan päästä, ja tämän ajatukset olisivat olleet todella mielipuolisia.
Noh, esimerkkitekstiä:

Ne eivät aavista mitään. Olen niille enkeli, pieni ja viaton ja suloinen. Ne eivät aavista mitään, eivät yhtään mitään. Katson niitä ujosti hymyillen. Niin, kuin minulla olisi jokin salaisuus. Salaisuus, sepä hyvinkin. Sehän minulla onkin... Hihihi, suuri salaisuus. Minulla on suuri salaisuus, jota muut eivät tiedä. Minun salaisuuteni...

No kökkö suunnittelematon esimerkki, mutta tuollainen ihan hullu teksti tähän olisi ainakin omasta mielestäni sopinut. :D Tai sit oon vaan ite hullu... x3

Juuh, sitten vähän häiritsi kun teksti oli täynnä noita passiivimuodossa olevia tökkiviä lauseita. Siis tällaisia: (esimerkki) "Kävelee ulos. Huokaisee syvään." jne jne... Itse pidän kyllä tollasista lauseista tällaisessa tekstissä, mutta kun ne oli passiivissa, se vähän häikkäsi. Parempi olisi ollut, jos olisit laittanut vähän pilkkuja väliin. Esimerkki: "Hän kävelee ulos. Huokaisee syvään, jatkaa matkaansa, hymyilee."

Ja viimeinen huomautettava asia, että lehdissä ei henkilöitä puhutella yleensä etunimeltä, vaan "Hyuuga" tai "Hinata Hyuuga" olisi ollut parempi. Muutenkaan ei Japanissa puhutella tuntemattomia etunimeltä, varsinkaan siis lehdissä.
Ainiin, vielä yksi ainoa juttu. Vaikka joo, voi jollekin tulla traumat hahmokuolemista ja plaa plaa, mutta mielestäni se, että jo esittelyssä kerrotaan kuolemasta, on vähän tylsää ja kertoo lopun latistaen tunnelmaa. Eli voisit aina laittaa varoitukseen, jos hahmoja kuolee, vaikka että "lue omalla vastuulla" tai "fic ei sovi tämän ja tämän ikäisille sen tapahtumien takia". Eiköhän silloin lukijat ymmärrä. :> (muistan että sulle on huomautettu jos et ole laittanut hahmokuolemaa varoituksiin, mutta mielestäni sen mainitsematta jättäminen olisi parempi vaihtoehto, ja tiedän että moni muukin tykkää kun se jätetään pois :>)

Muuten tämä oli oikein hyvin kirjoitettu ja oli mielenkiintoista lukea näin erikoisesta aiheesta! :D Siitä syystä 4 pistettä, ollos hjuva! :> <3

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa!

Itsumolintu - 2011-05-27 19:24:56
pidin tästä :D psyko hinataa oonkin ootellut jonkun aikaa mutta ei semmoista oo tullut, 4 pojoa ^^

Anzu-Chan - 2011-05-30 07:34:57
Olipas hurja tarina. o_o Huhhuh.
Jotenkin nuo lyhyet lauseet ja pinnallisuus tuovat tähän sellaista kylmyyttä ja välinpitämättömyyttä, hulluutta suorastaan. Ja sehän sopii tähän mitä mainioimmin..

Psyko-Hinata on muuten aika karmaiseva ajatus, just ku se on oikeesti semmoinen kiltti ja näin, että se vielä lisäsi tämän hurjuutta. x)
Hyvää työtä!

faith3hope - 2011-06-09 07:08:06
tämähän on hyvä! 8)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste