Valikko
Avatar

05.06.2009 11:53:16

IMPROFICCILÄISILLE HIUKAN INFORMAATIOTA

Kirjoittanut: Shiroi





Rakkaat improficciläiset.

Tuota noin... kuten ne, jotka ovat seuranneet tarinaa, ovat huomanneet että uusia osia tulee melko harvassa nykypäivinä. Myönnän että se on melko lailla omaa vikaani, hommat on tullut hoidettua laiskanpuoleisesti ja ilmeisesti Naruto-innostus on laantunut muissakin kuin meikäläisessä. D: Viime uutisen jälkeen moni ihminen on eronnut ryhmistä ja onhan se ymmärrettävää jos ei enää kiinnosta. Mutta koska moni on tykännyt projektin ideasta, sitä olisi sääli lopettaa – ei, älkää nyt hätäilkö, ei lopettaminen ole todellakaan ole ollut päällimmäisenä mielessä. Ihmismäärät ovat vain pienentyneet ja innostus tosiaan laantunut niin, että on ollut aika alkaa etsiä uusia vaihtoehtoja.

Jotenka, olen jutellut pari kertaa Spican kanssa asiasta, muun muassa hän vaikuttaa innokkaalta jatkamaan i-ficciä, ja halukkaalta jopa vetämään sitä. Jokin aika sitten laitoin myös pienen kysymyksen profiiliini, mitä mieltä ihmiset ovat improficin tilasta. Sain hyvä ehdotuksia ja tässähän minä olen, periaatteessa työntämässä valtaa muille. Oivoi. :D

Mutta, joka tapauksessa! Hitaudesta ja eroamisista huolimatta jokainen on ymmärtänyt hommansa ja hoitanut ne loistavasti! Väärinymmärryksiä ei juuri ole ollut, tarinat ovat olleet upeita, jotkut ovat nähneet vaivaa sormet verillä. Yhteishenki on ollut mahtavaa, tällaista sen pitääkin olla. :D Toivottavasti kestätte pienet muutokset siten.

Eli tiivistettynä: annan vallan Spicalle vetäjänä ja asioiden päättämisessä. Itse kyllä olen mukana yhä projektissa, niin kauan kuin ennätän ja jaksan vaikka käynkin täällä harvemmin. :)  Nimenne näkyvät yhä minun profiilistani ja jos tulee kysyttävää meikän luokse voin heittää kommenttia, mutta kunhan Spicakin saa listat profiiliinsa, niin hänenkin puoleensa voi kääntyä.

Tässä siis toistaiseksi kaikki, editointia saattaa tulla. Hyvää kesää!
Kommentit (Lataa vanhempia)
Spica - 2009-06-08 20:03:47
Ilmoitan vain vielä tännekin, että profiilini on nyt asianmukaisesti päivitetty (mikäli jotain puuttuu tai huomaatte virheen, siitä saa ja pitääkin huomauttaa).

Huomisesta alkaen puhaltavat toivon mukaan uudet tuulet, kun seuraavat kirjoittajat astuvat vuoroon. Säännöt ovat edelleen samat, ja aikataulussa pyritään pysymään. Kommentteja, kysymyksiä ja muuta asiaa saa laukoa minulle kaikista ilmansuunnista, milloin vain.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste