Vapaa sana

Hidan - nuori naispuolinen otaku, harjoittelijapiirtäjä sekä cosplay- tyyppi.

Hidan, on nainen joka on hulluna myös kyseiseen hahmoon, Hidaniin. Tämä neiti on yhtälailla samanlainen kuin itse Hidan, nauraa mielipuolisesti ja on suurinpiirtein jashinisti. Neiti on myös ihan normaali, pohjois-suomen alueelta ja kirjoittaa ficcejä, että voisi tyydyttää tylsyytensä pois. Hidan ei pidä missään nimessä realistisesta elämästään, sillä se on yhtä painajaista. Hidan rakastaa mielikuvitustaan ja animea sekä mangaa.

Hän katsoo  yleensä: Kyo Kara Maoh! - sarjaa, Kuroshitsujia, Hetaliaa, Fullmetal Alchemistia, Death Notea, Soul Eateria ja välillä Madaraa. Hidan on katsonut myös Yu-gi-oh! sarjaa, mutta se ei ollut hänelle enää niin mieluisa. Naruto ja Naruto Shippuden on hänelle toinen elämä ja Hidan on tietenkin se esikuva. Akatsuki on hänelle puoleksi vain elämää ja omistaa juurikin sen kaavun ja monet otsapannat hahmoilta.

Hänen yleisin cosplay on Sasuke Uchiha, Hidan, Sasori, Deidara, Itachi ja näin edelleen. Kyo Kara Maohista, tämä cossaa Wolfram von Bielefeldiä. Hidan on myös kömpelö, jopa cosplay- tapahtumissa, hän on kaatanut sen Hidanin kirveen jalkoihinsa, se toki sattui... hieman
OwO
Kommentit (Lataa vanhempia)
Gaara-fani - 2012-10-06 15:31:15
Kiitos kommentista :3

Rin-Chan - 2012-10-06 21:14:38
kiitos kommentista<3 :3

Deidara - 2012-10-07 12:05:31
Kiitos kommentista.

yuujirou - 2013-06-27 12:44:52
moroxDD nimimerkki on niin miellyttävä että oli pakko tulla juttelemaan;D ( hidan-fani näköetäisyydellä!) mitäs hidanille kuuluu?:33

Hidan - 2013-09-29 17:03:17
Oih! Anteeksi, etten ole käynyt useammin luultavammin en muistanut koko paikkaa ja salasanaakin piti pähkäillä muutama viikko tai jopa kuukausi! Mutta hyväähän tänne. Itse olen Hidan-fanittaja ja omistan hänenlaisen naurunkin miltein c:


Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste