Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Memories
Tehnyt: horaaneko - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2011-09-27 15:52:38

Tagit Kansio
Muu - Muut

Arvostelu
21
Katsottu 1753 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Sanokaa heti alkuun onko laatu liian huono. Otin kuvan kännykän kameralla ja lisäsin myös kännykällä, joten en tiiä miltä tää näyttää koneella. :P Ja samalla pahoittelen laadusta, parempaa en 2 megapixelin kameralla saa.

Tämän kuvan tarina:
Tausta tehty joskus 7. luokan alussa. Huomasin sillon että virhettä perspektiivivirhettä kuvassa ja se jäi lojumaan pöytälaatikkoon. Nyt päätin sit tylsistyneenä viimeistellä kuvan. Tentenin tein erilliselle paperille ja leikkasin, sekä kiinnitin tähän kuvaan. (sinitarralla!!)
Virhehän oli tuo polku joka johtaa sillalle. Sen voi kuitenkin ajatella oikeestaan niin et siinä on ylämäki. Kuvitellaanko kaikki niin, siinähän ei ole mitään virhettä? :>>>

Kuvaan on käytetty:
- paskoja akvarelleja. Hyi, kuolen. Antakaa miulle kunnon vesivärit. D':
- koululta pöllittyä mustaa tussia
- sinitarraa<3
- tuskaa
- akvarellikynää (vihreetä ja ruskeeta)

Aikaa meni tuohon Tenteniin ehkä joku 40 minuuttia..? En kattonu kelloo. :>
Jouduin myös ottamaan kuvasta vähän pois, että saisin ees jotenkin hyvän valotuksen siihen. Siinä oli taustalla vielä kaupunki ja "kiitos kesä 2011" -teksti. Harmi ku ei mahtunu. ;__; Saa kelvata näin.
Niin, ja en tehnyt ihan tarkotuksella Tentenille varjoa tai yrittänyt sulattaa taustaan, koska miusta idea, että se on tavallaan leikattu kuvaan, on jotenkin kiva. x) (ernuhoraanpaahanpistot.com)

...
...
Mie haluun sen skannerin!! D''''X Mutku ei jaksa säästää. :'D Somebody help me.

Kommentteja toivon. Jos kuvasta saa selvää, älä valita laadusta, sille en voi mitään. Jos tästä ei saa mitään selvää, ole kiltti ja ilmoita. Pisteytä harkiten. Mie nimittäin puren. Nollapojottajia. >:3 Joo, mut alle kahen pisteyttäviltä toivon jo vähän parempia persusteluja. :>

Niin ja sen Daybreakin lisään tänään/huomenna. Oikeesti. Lupaan. :'D Kuka muhun enää luottaa? x'''D Horaa olet paha ihminen.
*jää hakkaamaan päätään seinään ja odottamaan kommentteja*
Kommentit (Lataa vanhempia)
-naruto- - 2011-09-27 15:54:44
aawww tää on jotenki söpö:3 laatu on hieman *kröhöm* mut annan silti 5pojoa koska on muuteski hyvä filis:D

Kojima-chan - 2011-09-27 16:04:03
voi tää on ihana <3<3 tosi söpö tenten ^^ sille sopii mekko!! mut arvaappa mitä!! oon nii kade ku täs o nii järkyttävän hieno tausta!! mite oot osannu tehä o: järjetöntä et yks osaa ;)) <3 kumpa osaisin samallailla :)) anna 5  p <3 tosi mahtava työ!! tyksin toosi toosi paljon tästä ensinnäki et mulla o ollu tnä vähä tollane päivä.. ^^

Shinji - 2011-09-27 16:07:48
Laatu on kohtulinen. Tenten erotuu joukosta vähän, mutta ei se haitaa paljoa. Maisemat on kuminkin kivan näköisi. 4 pistetä.

Thgilnoom - 2011-09-27 16:47:03
On kaunis ja onnistunut kuva. Hyvin toteutettu ja harvinaisesta hahmosta plussaa.
Itselläni pistää silmään taustan perspektiivi-härvelit tästä, lähinnä tuo sivutie ja silta. Lisäksi tuo penkki näyttää jotenkin pieneltä tai jotain, heh.

Mutta hyvää työtä.

Tobi-fani - 2011-09-27 17:13:06
Awww~ vähä ihana<3

Knox - 2011-09-27 17:49:49
aah Tenten niin nättinä. Se on niin söpö tyttö

SuzaKi-chan - 2011-09-27 17:50:12
Oooh.. O 3o Jotku sitten osaa piirtää.. Näen itse hyvin kuvasi.. XD Osaisinpa itsekkin piirtää puita.. XD Eli hmm.. Yksinkertaisesti sanottuna.. Kuva on HIENO! 8DD Ja toteutus on hieno myös.. 8D

En tiiä yhtää minkä antais joten.. koska on työ ja työn toteutus on hieno.. ANNAN! *Jännitys tiivistyy~~* 4p.. ei ku oho.. 5p.. XD (5 pojoo on se oikee~~ 8DDD )

ahmatassu - 2011-09-27 17:51:00
Jos siis ymmärsin oikein, niin piirsit tuon Tentenin nytten juuri vähän aikaa sitten...? Jos näin on niin miten niin muka olet kadottanut sen "sarjakuvamaisuuden" ja hienouden mitä sulla niissä toissä oli vielä silloin joskus vuonna peruna? o___0 kun sähän valitit siitä ihan kympillä tässä vielä joskus. :l Mut mä en ymmärrä! Toihan on just hieno tolleen mitä siitä nyt lievästä pikselipaskasta erottaa! D: Ja se laatu on lievästi sumuinen ja paikoitellen pikseleinä, mut muuten jees~

...ja koska pettämätön virheenpaljastinsilmäni on aktivoitunut, niin valitampas sitten samalla neidin "pötköjaloista". :--D Siis ei niitä lihasten muotoja kun on vaan noi pötköt. Kädet kans pikkasen myös, muttei niin häiritsevästi. Jah juu perpektiivistä on kai ihan turha ruveta paasaamaan? Se on meinaan myös noissa katukiveyksissä kun niitten pitäs pienentyä myös tossa isossa tiessä mitä kauemmaks mennään.

Jah juu mutta hupaisaa nähä näitä sun ei koneella tehtyjä töitä~ (°3°)~<3 ja nyt mietitään että ollaanko ilkeitä ja annetaanko taustan perpektiivi anteeks vai ollaanko ilkeitä ja heitetäänkä nelosella...

NIIN jOO ja kerroinko jo että rakastuin noihin hiuksiin! Ó3Ò <3<3<3

Genma - 2011-09-27 18:45:33
Omalla tavallaan hieno, sanotaanko näin typerästi, että retrohenkinen kuva. Tuo mieleen erään Naruton ekojen episodien, oisko neljäss episodi, jossa Narska hyökkää kunai kädessä kohti Kaksua, animaation. Kyseistä jaksoa katsoessa tuli tunne, että kohtaus ois tehty pelkästään "vyöryttämällä" kohti kameraa Naruto paperinukke sinisellä taustalla.

Mjoo meni offtopic, mutta ihan ok kuva. Olen nähnyt sulta hienompiakin, joten annetaan 4 pojoa.

Anzu-Chan - 2011-09-27 19:34:21
Oi vitsi, ompas ihanan tunnelmallinen kuva. :)

Laatu on mun mielestä ihan tarpeeksi hyvä, eräänlainen pehmeys sopii tähän. Että ei sen kanssa huolta!
Mutta tuo tausta. *O* Aivan upea. Värisävyt on sopusoinnussa, nurmikko, vesi, puut, kaikki on kohdillaan. Perspektiivijutut ON vaikeita, ja niissä tekee ihan huomaamatta paljon virheitä joten en ala niistä paasaamaan. Sen sijaan vain nostan hattua että olet jaksanut tehdä näin ihanan ja yksityiskohtaisen taustan. :)

Tenten on kans suloinen, ja tajusin juuri äsken miksi se näyttää niin päällelliimatulta: oot jättänyt siihen nuo valkoiset reunat, joten hahmo pomppaa kuvasta eikä sulaudu maisemaan. Se on ehkä suurin "moka" minkä itse tästä löydän. :/ Mutta puku on suloinen, jännä nähdä TenTeniä oikeasti tyttömäisissä vaatteissa. :3

Tykkään siis tosi paljon, ja jään miettimään kumpaan suuntaan 4.5 pyöristyy tällä kertaa.. ;D Hyvä hyvä!

Hakaneula - 2011-09-27 19:38:32
No aw. Onpas söpö :'D
Ei kun oikeasti ~ Melkeinpä järkytyin, kun naamalle hyppäsi Tenten, en olisi Horaalta ekana odottanut, ennemminkin jotain Gaaraa tai NaruGaata...
Mutta hyvä taiteilija osaa yllättää, ne? :3

Mutta mitäs sanoisi... Ei-osaa-kommentoida-kuvia.com x)
Mutta ihana tunnelma tässä on, Tentenistä tulee vähän mieleen paperinukke, sellainen suloinen, jolle on tehty paljon hörhelöisiä mekkoja vaaleanpunaisesta kartongista.. Tai jotain :3
Ah. Haluan tuon mekon xD Sö on söpö -3-

Noh, kaikki "negatiivinen" sanottava, mitä minulla oli, sanottiin jo, joten...
Hmm, pidemmittä puheitta taitaa tipahtaa neljä pistettä :D
Ei täygellinen kuva, mutta niin suloinen <3
Eikä on niin suloinen, että sittenkin vitonen xD
Ei kun en tiedä... Mietin vielä hetken ~

Bai-Ju-Li - 2011-09-29 04:00:31
Tausta on hieno, mutta hyvin pastellin sävyinen... Kaipaisin enemmän tarkkoja viivoja, ja yksityiskohtia sekä varjoja enemmän kovettamaan kontrastia.

TenTen... Hänen mekossaan voisi olla paljon enemmän rypytyksiä, ja siksi hänen mekkonsa näyttää muoviselta. Kädet ovat liian tikut ja kämmenet liian pienet, ja jalat ovat pötkömäiset, pohkeiden pitäisi tuoda jalkoihin muotoa, ne on litistetty.

Ja nyt plussat:
Tykkään tentenin tyttömäisyydestä sekä siitä miten pinkki sopii hänelle. Mekko on sopivan oloinen tälle ja maisema on aiheena hyvin hieno. Jos sitä saisit hiukan päiviteltyä niin se näyttäisi hienolta maalaukselta. Laatu ei ole niin paha kuin väität.

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste