Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Digitaalitaide
    -3D
    -animaatio
    -pikseli
    -vektori
    -oekaki
    -paint
    -muu
Perinteinen taide
    -lyijykynä
    -tussi
    -kuulakärki
    -muste
    -muu
Paritus
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muut
Sarjakuva
    -Doujinshi
    -Omat hahmot
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -Ryhmä
    -Chibi
    -Muut
Goddess of Asgard
Tehnyt: Sanzen - Lisää tämän käyttäjän taidetta
Lisätty
2014-01-07 13:48:30

Tagit Kansio
Digitaalitaide - oekaki

Arvostelu
4
Katsottu 1167 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Info
Tuli pidettyä pidempää taukoo piirtämisestä taas hetkeks. Tosin yritin kyllä aina rustata jotain muttei inspiraatio oikein iskenyt kunnolla. Kasa puolivalmiita kuvia odottamassa viimestelyä. 

Sitten huvin vuokseni otin ja kattelin DA:sta ihania fanficcejä, eksyin sitten ottamaan LokixReader ja ihastuin täysin. Ei sillä, ainahan oon Lokista pitäny ;). Ainoo ilkeä mies joka vetoaa muhun. 
Mutta siis kehittelin sitten aikani kuluks hahmon joka Asgardin ensimmäisiä hallitsijoita. 

Rakastettu hallitsia kaikilla yhdeksällä Realmilla. Naikkosella ei ole vielä kunnollista nimeä mutta jotain White queen ajattelin. Tottakai käännettynä sitten jollekkin toiselle kielelle ja siitä sitten lyhentämään. Kuningatar pukeutu aina koko valkoseen asuun ja peitti vasemman kätensä vielä valkoisella hanskalla. Yllään valkoinen pitsi hilkka. Korut kultaisia, vihreillä kivillä. Tottakai kuningattarella oli myös ihana kuningas. Tosin mies oli ensin aikas ilkeä kunnes sitten löysi parannuksen rakastuttuaan. (Tuntuu typerältä rustata tätä suomeksi xD Nytkin kirjottanu monet sanat englanniksi alitajuisesti ja sitten korjannut.) Naista pidettiin enemmän Jumalattarena kuin kuningattarena, koska hän pyrki aina hyvään ja rauhaan ilman väkivaltaa. Hän oli myös todella hyvä puhumaan ja rauhoittamaan olentoja? Eikai niitä ihmisiksi voi kutsua kun niitä on niin monenlaista. xD 

Pari hallitsi pitkään kunnes sitten, kuten aina on joku vastarannan kiiski joka ei pidä päätöksistä aloitti sodan johon kuningatar menetti miehensä. Hän menetti näkönsä surun murtamana. Mutta hän ei ollut täysin sokea, hän näki kaikkien elävien asijoiden energiat/aurat/sydämmet. Paljon mitä muut eivät voineet ymmärtää. Hän jatkoi hyvää hallintoaan vielä pitkään miehensä jälkeen kunnes puhkesi uusi sota jonka lopettamiseksi kuningatar uhrasi itensä. Sokeuduttuaan hänen hilkkaansa lisättii kasvokappale joka peitti kuningattaren kasvot. Ennen kuolemaansa kuningatar sanoi hovilleen palaavansa vielä kun kansa olisi siihen valmis ja hänen aviomiehensä olisi uudelleen syntynyt. DA DA DA DAM! 

NO mutta niin :). Sellasta. Eipä oikein mihinkään animeen liity, sarvakuvaan koska Marvelin maailma. Mutta lisäilimpä tänne kumminkin kun olen aikas tyytyväinen loppu tulokseen. 
Kommentit (Lataa vanhempia)
MissRedMoon - 2014-01-07 22:18:11
tää on tosi ihana :D

KakashiHatake - 2014-01-08 12:13:41
Oikein hyvät värit ja varjot!!! Kuvissa (mihin olen törmännyt ennen) jossa on tummempi tausta ja sitten hiukan kirkkaammat silmät, joidenka pitäisi erottu kuvasta, ovat yleensä olleet liian kirkkaat. Tuntuisi kun silmät eivät kuuluisi siihen. Sinä olet puolestaan onnistunut silmien kirkkaudessa hyvin. Ne erottuvat mutta juuri sopivasti. ^^

Sanzen - 2014-01-08 22:13:37
@KakashiHatale: Kiitän :3 Itsekkin olin oikein tyytyväinen varjoihin. Tuli harjoiteltua uutta tekniikkaa CS:llä.

Sanzen - 2014-01-08 22:13:53
@MissRedMoon: Kiitän :3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste