Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Bad Boys 2 - Kipsi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 18 - Pituus: 1297 sanaa, 8659 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-02-09 15:47:57 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Author: Kipsi
Disclaimer: Hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle, tarina minulle.
Pairing: Kiba/Hinata, Naruto/Sasuke, Naruto/Sakura, Shikamaru/Temari ja muita hyvin epämääräisiä.
Summary: Naruton luokalla 8E on paljon tyttöjä, joita pojat tykkäävät kiusata aina jollain tavalla. Kohta Narska kuitenkin kyllästyy tyttöjen kiusaamiseen ja koittaa ystävystyä, jotta saisi vihdoinkin jonkun ihanan tyttöystävän, josta on aina unelmoinut.
Saako blondi sittenkään tyttöystävää vai tuleeko juoneen jokin kammottava käänne?
Genre: Romantiikka, huumori
Warning: Myöhemmissä osissa shounen-ai, kiroilu

Tarinan osat

Arvostelu
13
Katsottu 3041 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Edellinen Seuraava


Naruto siristi hieman silmiään, hän tunsi kirkkaan valon ja kylmyyden ympärillään. Kun hän oli tottunut kirkkaaseen valoon, hän katsahti vieressään olevaa herätyskelloa. Kello raksutti tasaista tahtia ja sekuntiviisari liikkui hiljalleen. Poika katsoi kelloa, se näytti yhdeksää.

”Voi helvetti!” hän huudahti kovaan ääneen ja pompahti pelästyneenä sängystään ylös.

Naruto kirosi ja kiskoi vaatteita ylleen nopeasti, sitten hän ryntäsi keittiöön ja voiteli itselleen leivän. Blondi otti leivän suuhunsa ja ryntäsi pakkaamaan reppuaan. Sitten hän tunki mustat kengät jalkaansa ja sinisen takin päälleen ja lähti juosten bussipysäkille. Hänen tuurillaan bussi ehti jo lähteä, joten hän jäi odottamaan bussia tehden läksyjä.

Vähän ajan päästä kun Naruto oli saanut jotenkin läksynsä tehtyä, hän kuuli miten puhelimensa soi. Soittaja oli Kiba.

”Moi.” Naruto vastasi puhelimeen.

”Terve, missä oikeen oot? Koulu alko tunti sitten!” Kiba rähjäsi ja muistutti, mitä Naruto oli luvannut.

”Joo joo! Nukuin pommiin ja venaan bussia. Oon siel jo ennen seuraavaa tuntia.” Naruto rauhotteli Kibaa ja lopetti puhelun.

Pian bussi tuli ja vaaleahiuksinen poika asteli sinne sisään. Hän valitsi mahdollisimman perällä olevan paikan, koska kaikki mummot istuivat aina edessä ja ne selittelivät kaikkea typerää.
Ajomatka sujui hitaasti ja tylsästi, Narutolla ei ollut mitään tekemistä.

Vihdoin kun bussi oli tullut koulun eteen, Naruto lähti nopeasti koululle. Hän suuntasi jo seuraavaa luokkaa kohden, kaikki odottivat oven ulkopuolella tunnin alkamista. Hengästyneenä Naruto istui oven viereiselle penkille. Hän näki miten Sakura ja Ino kuiskuttelivat keskenään ja heittivät välillä aina mulkauksia blondiin päin.

”No johan sä oot täällä.” Kiba kiusasi ja pörrötti blondin hiuksia.

”Joo, jos en ois herännyt niin en ois varmaan vieläkään täällä.” Naruto vastasi virnuillen ja katsoi Kibaa.

Kellot soivat ja oppilaat tungeksivat käytävillä, pian Naruton luokan opettaja tuli ja päästi oppilaat luokkaan. Heillä olisi nyt kemiaa.

”Onks toi opettaja susta vähän ällö?” Naruto kuuli Inon sanovan.

”No on, kato nyt sen naamaa!” Sakura vastasi ja osoitti vihreäsilmäistä miestä.

Kiba oli myös kuullut mitä tytöt olivat sanoneet ja tirskahti vähän. Oppilaat asettuivat nopeasti omille paikoilleen, kahden hengen pöytiin.

”Onko poissaolijoita?” Orochimaru kysyi ja irvisti hieman.

Kukaan ei viitsinyt vastata, joten opettaja piti sitä merkkinä siitä, ettei kukaan ollut poissa. Hän mulkoili oppilaita ja kaivoi sitten pöytälaatikosta kirjan.

”Tänään tutkailemme eri aineiden liuoksia ja seoksia.” opettaja sanoi hieman hajamielisesti ja alkoi kirjoittaa taululle jotakin outoa kaunoa.

”Räjäytetään jotain.” Kiba kuiskasi Naruton korvaan ja naurahti.

Naruto katsoi Kibaa ensin vakavana, mutta sitten purskahti nauruun. Opettaja kääntyi ja mulkaisi poikaa.

”En salli sitä, että luokassani nauretaan.” opettaja sanoi ja käveli hitaasti Kiban ja Naruton viereen.

”Jos ette halua jälki-istuntoa, saatte luvan käyttäytyä.” hän sanoi ja työnsi ylipitkän kielensä ulos.

Tytöt katsoivat opettajaa inhoten ja käänsivät nopeasti katseensa takaisin kirjoihin, kun opettaja käänsi päätään. Pian ohjeet oltiin kerrottu ja Kiba haki mittalaseihin vettä.

”Täältä saatte aineita joita sekoitatte.” opettaja selitti ja näytti erivärisiä seoksia ja jauheita.

Kiba haki pöydältä sattumanvaraisesti kaikkea mahdollista ja toi ne nopeasti pöytään opettajan huomaamatta. Sitten hän kaatoi kaikki ainekset suurimpaan mittalasiin ja sekoitti ne lasitikulla. Naruto katsoi huvittuneena Kibaa, joka tunki seokseen erivärisiä aineksia.

Opettaja selosti nyt tytöille miten aineita pitäisi sekottaa, mutta hänet keskeytti suuri pamahdus, joka kantautui takapulpeteista ja joka levitti luokkaan kamalan hajun. Pian Orochimaru ryntäsi Naruton ja Kiban luo vieden heidät ja muut oppilaat ulos luokasta.

”Tämä oli viimeinen temppunne! Te hajoititte kauniin valkoisen luokkani!” Orochimaru sihisi ja tarttui poikia hupuista vieden heidät rehtorin puhutteluun.

Ino ja Sakura tirskuivat ja näyttivät opettajan selän takana tälle keskisormea irvistäen. Temari, Hinata ja Tenten katsoivat pelästyneinä opettajansa perään, joka raahasi kahta kahdeksasluokkalaista poikaa pois.

-----------------------------------------------------------------------

Kun pojat olivat päässeet rehtorin puhuttelusta he olivat vain nauraneet räjähdykselle. Iltapäivä oli tullut ja viimeinen tunti pidettäisiin pian. Ruokailuun he eivät olleet ehtineet, muttei se kamalasti haitannut kun koulussa oli kioski josta sai ostaa kaikenlaista.

”Näitkö Tsunaden ilmeen kun se kuuli räjähdyksestä?!” Kiba nauroi ja piteli vatsaansa.

”Joo. Aika hyvän tempun teit.” blondi vastasi ja lähti Kiban kanssa pihalle.

Ulkona oli taas kaunis kesäpäivä, ruoho oli vihreää ja puut humisivat tuulessa. Aurinko paistoi kirkkaasti ja oli kuuma. Pojat näkivät, että tytöt olivat keinumassa ja suuntasivat suoraan heidän taakseen.

Naruto oli hommannut jostain ritsan ja päätti ampua sillä ruusunmarjoja tyttöihin. Suunnitelmat kuitenkin epäonnistuivat kun Kurenai näki kaukaa poikien aikomukset. Luokanvalvoja tuli pitämään pojille pitkän saarnan siitä, ettei tyttöjä saa kiusata.

Kiba oli vain nauranut ja sai sen kunniaksi siivousvuoron koulun jälkeen. Pojan hymy oli silloin hyytynyt ja hän oli kironnut Kurenain perään. Naruto koitti piristää Kibaa kuitenkin sillä, että tämä saisi olla sen jälkeen Hinatan kanssa kahdestaan, jos juttu onnistuisi.

Sitten blondi sai ajatuksen ja pyysi, että Kiba antaisi kännykkänsä. Tummahiuksinen poika ojensi kännykän Narutolle ja katsoi, mitä tämä teki. Naruto valitsi Hinatan numeron ja alkoi kirjoittaa hänelle viestiä:
”Moi Hinata! Tuu tänään koulun jälkeen tohon lähipuistoon, mulla on asiaa. -Kiba” hän kirjoitti ja nauroi hieman. Kiba punastui ja veti kännykän takaisin juuri silloin, kun viesti oli jo lähtenyt.

”Voi hemmetti Naruto! Mitä asiaa mulla sille muka on?” Kiba kysyi.

”Ai mitäkö? Sanot sille, että oot kusessa siihen ja sitten pyyät sitä vaikka kävelylle tai jotain tylsää.” Naruto selitti ja vinkkasi pojalle silmää.

Kiba punastui hieman ja mietti miten sanoisi sen Hinatalle, tyttö oli kuitenkin aika ujo ja arka, mutta se tekikin hänestä söpön. Naruto näki Kiban ilmeestä, että poika mietti. Blondi naurahti kiusoittelevasti ja raahasi tämän sisälle välituntikellojen soidessa.

”Viimeinen tunti!” Sakura julisti ja näytti peukkua.

Gaara ja Kankuro hymähtivät tylsistyneinä ja väsyneinä. Sasukella oli se sama ilme mikä aina, omahyväinen virne. Ainakin Naruton mielestä.

Opettaja saapui viipyilemättä ja avasi oppilaille oven. Heillä olisi viimeinen tunti englantia, joka oli Naruton ja Kiban mielestä kamalin aihe. Opettaja oli vielä kamalampi. Hänellä oli mustat hiukset nutturalla ja aina jokin kimono päällään. Kaikki aina ajattelivat, että opettaja olisi rikas tai jotain muuta vastaavaa.

”Hyvää päivää, lapsoset!” Haku huudahti innoissaan ja pyysi oppilaita nousemaan ylös. Kaikki vastasivat väsyneinä ja tylsistyneinä opettajalle.

Tunti kului hyvin nopeasti, tehtäviä tehtiin ja kuunneltiin Kankuron tarinointia. Lopulta koulupäivä päättyi ja täytyi lähteä kotiin, ainoa joka kuitenkin jäi koululle oli Kiba, joka joutui siivoamaan vessoja.

Naruto lähti kiireellä bussipysäkille, jotta ehtisi ajoissa bussiin. Hän ei haluaisi myöhästyä taas bussista ja joutua sen takia odottamaan kauempaan.

Pian blondi oli päässyt turvallisesti kotiin. Nyt hän luki tylsää kirjaa, jotta oppisi edes vähän tekemään itselleen ruokaa. Poika katsoi kuitenkin vähän väliä kelloa, koska tiesi että Kiballa olisi treffit kello neljä.

Koululla Kiba oli juuri saanut siivottua ja päätti mennä ilmoittautumaan Kurenaille opettajainhuoneeseen. Hän käveli ovelle ja koputti siihen, kukaan ei kuitenkaan vastannut. Niinpä hän lähti koulusta kohti puistoa.

-----------------------------------------------------------------------
Toivottavasti tykkäsitte, jatkoa tulee tuossa tällä viikolla.
Kommenttia tulemaan! ^o^


Kommentit (Lataa vanhempia)
Karkki - 2009-02-09 15:59:08
jes! hyvä ficci:D 5pojoo

Kanaye - 2009-04-13 19:10:31
"”En salli sitä, että luokassani nauretaan.” opettaja sanoi ja käveli hitaasti Kiban ja Naruton viereen."
Repesin totaalisesti :D
5 pojoa, taas :D

Engaru - 2009-05-29 11:52:41
Haku on...enkun ope..? :D

Rechiba - 2009-12-28 23:50:12
ööh. sori en nyt jaksa kommentoida koska kello on jo niin paljon... Mutta miksi eka Sakuralla oli valkoiset farkku shortsit ja sitten lopussa minihame? o,o
Sori mua väsyttäääh~~ XD

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste