Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Bad Boys 9 - Kipsi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 18 - Pituus: 1365 sanaa, 9281 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2009-04-15 16:34:04 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (K13-K15) - hetero

Author: Kipsi
Disclaimer: Hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle, tarina minulle.
Pairing: Kiba/Hinata, Naruto/Sasuke, Naruto/Sakura, Shikamaru/Temari ja muita hyvin epämääräisiä.
Summary: Naruton luokalla 8E on paljon tyttöjä, joita pojat tykkäävät kiusata aina jollain tavalla. Kohta Narska kuitenkin kyllästyy tyttöjen kiusaamiseen ja koittaa ystävystyä, jotta saisi vihdoinkin jonkun ihanan tyttöystävän, josta on aina unelmoinut.
Saako blondi sittenkään tyttöystävää vai tuleeko juoneen jokin kammottava käänne?
Genre: Romantiikka, huumori
Warning: Shounen-ai, kiroilu

Tarinan osat

Arvostelu
12
Katsottu 1673 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Edellinen Seuraava

Temari vetäisi pari kunaita esiin ja katsoi vihaisena yhä taivaalle, kuului pieniä suhauhksia linnun siivistä. Tuuli humisi yhä kovasti, joten hyökkäyksen erottaminen voisi olla vaikeaa. Pian näkyviin kaarsi Sai, joka tähysteli alamaihin kuin etsien jotain. Temari helpottui nähdessään oman luokkalaisensa ja hän laittoi kunait takaisin taskuunsa.

Kiba lohdutti yhä nyyhkyttävää Hinataa, joka oli vielä shokkitilassa. Temari kääntyi kaksikon puoleen ja mietti hetken. Sitten hän nosti katseensa Kibaan ja odotti, että saisi häneen katsekontaktin.

”Enään on noin kaksikymmentä minuuttia aikaa, jatketaanko matkaa?” tyttö kysyi kun poika käänsi juuri päätään.

”Jatketaan vaan.” Kiba vastasi Temarille ja katsoi sitten Hinataan.

”Pystytkö kävellä?” hän kysyi Hinatalta.

Tyttö sai juuri ja juuri sanottua, ettei kykene kävelemään. Hänen oikeassa jalassaan oli myöskin haava ja kolme mustelmaa. Polvesta oli lähtenyt ihoa tytön kompastuessa kiveen. Kun Kiba oli nähnyt ruhjeet, hän oli luvannut antaa Leelle leiripaikalla köniin.

Kiba nosti Hinatan varovasti reppuselkäänsä ja lähti sitten Temarin rinnalla kohti leirintäpaikkaa. Ei se enää kaukana ollut, onneksi. Matkaan menisi ehkä vain noin kymmenen minuuttia jos sitäkään.

Sillä välin Sakura ja Shino matkasivat kohti leiripaikkaa, yhä hiljaisina. Sakuraa alkoi pian ahdistamaan hiljaisuus, joten hän koitti rikkoa sen. Yritykset olivat kuitenkin turhia, koska Shino ei pihahtanutkaan ja hän ei katsahtanutkaan tyttöön päin. Sakura veti nyrkkinsä esiin ja pamautti sillä poikaa takaraivoon.

”Puhu jotain!”

”...”

Sakura päätti olla hiljaa loppumatkan ja teeskennellä, ettei edes näkisi Shinoa. Sakuran vaaleanpunaiset hiukset luimusivat tuulessa, kun kaksikko matkasi eteenpäin kovalla kiireellä. He olisivat pian leirillä.

Lee oli jo spurtannut leiripaikalle. Neji oli ollut vihainen pojalle kun oli kuullut, että hän jätti Hinatan keskelle metsää yksin. Poika oli kuitenkin vannonut, että se oli ollut vahinko. Lee kertoi, että hän oli ollut niin innoissaan, että oli jättänyt tytön jälkeensä. Shikamaru tuskin edes kuuli selittelyjä, koska hän kirosi että koko metsäretki oli tylsistyttävä ja vaivalloinen.

-----------------------------------------------------------------------

Sasuke oli tullut takaisin paikalle, jossa Naruto oli 'nukkunut'. Hän kantoi mukanaan sieniä, joita oli löytänyt pitkin polkuja, samoin myös marjoja ja ketunleipiä. Naruto oli näköjään herännyt, koska hän oli piirtänyt hiekkaan ruudukon ja hyppi niitä. Kun blondi näki toisen saapuvan, hän juoksi poikaa vastaan ja hyppäsi halaamaan häntä.

Sasuke katsahti Narutoon pelästyneenä ja myös hieman punaisena kasvoiltaan. Blondi hymyili yhtä leveästi irrotessaan toisesta, kuin oli häntä halannutkin. Sasukella oli yhä hämmentynyt ilme kasvoillaan. Poika oli myös tiputtanut kaikki kantamuksensa maahan kauhuissaan, mutta Naruto ei ollut onneksi tallonut niitä.

”Heehee!” blondi nauroi ja auttoi toista keräämään sieniä ja marjanippuja.

”Mistä hyvästä se halaus oli?” Uchiha kysyi hieman punertuen.

”Se on salaisuus.” Naruto vastasi ja vinkkasi Sasukelle silmäänsä.

Sasuke tunsi punertuvansa kasvoiltaan yhä enemmän, kun edes katsoi blondia. Sieniä ja marjoja tuntui olevan maassa loputtomiin, sillä ne eivät näyttäneet loppuvan ollenkaan. Korppi heräsi ajatuksistaan vasta silloin kun huomasi, että oli osunut Naruton kanssa samaan kohtaan kädellään. Poika vetäisi kätensä nopeasti pois blondin käden päältä ja jatkoi hajamielisenä sienien keräämistä.

Kohta kaikki sienet, marjat ja ketunleivät oltiin kerätty kasaan. Naruto pudotti ne pieneen reppuunsa ja veti repun selkäänsä. Sitten hän katsahti Sasukeen ja hymyili jälleen.

”Jatketaanko matkaa?” hän kysyi.

”Jatketaan vaan.” Uchiha vastasi nyt jo rauhoittuneena ja tyynenä.

Molemmat lähtivät nyt suunnistamaan toiseen suuntaan, koska he saivat tietoonsa missä olivat. Aikaa olisi jäljellä enään vain kymmenen minuuttia.

Ino ja Kankuro olivat matkanneet koko suunnistusmatkan rauhallisina. Oikeastaan Kankuro oli kylläkin joutunut vain kuunnella Inon juoruamista muista luokkalaisista. Kun leiri pilkotti kaksikon edessä, blondi oli hyvin pettynyt. Hän ei saisi enää kertoa muhkeita juoruja pojalle. Kankuro sensijaan vain riemuitsi, ettei hänen tarvitsisi kuunnella Inon ärsyttävää kälätystä.

Kaikki jotka olivat jo saapuneet leirille hurrasivat ja toivottivat tulijat tervetulleiksi. Temari, Kiba ja Hinata olivat myöskin jo tulleet paikanpäälle. Temari oli mennyt Shikamarun seuraksi erääseen pöytään pelaaman shakkia. Kiba oli kantanut Hinatan istumaan sohvalle. Poika puhdisti parasta aikaa haavoja ja muita ruhjeita. Hän kääri lopuksi haavojen päälle sideharsoa.

-----------------------------------------------------------------------

Shino ja Sakura olivat pysähtyneet suuren tammen luokse. Edessä oli syvä rotko ja se täytyisi ohittaa jollain keinolla. Koska Shino ei vieläkään puhunut mitään, yhteistyö oli hyvin vaikeaa. Sakuralta meinasi mennä hermo monessa vaiheessa, kunnes hän päätti itse lähteä ylittämään rotkoa. Tyttö otti vauhtia ja koitti hypätä rotkon toiselle puolelle. Pahaksi onneksi Sakura jäi roikkumaan rotkon reunalle ja hänen kätensä lipesi.

Sakura putosi kovaa vauhtia kohti teräviä kiviä, jotka olivat rotkon pohjalla. Hän sai juuri ja juuri vedettyä kunainsa esiin ja iskettyä sen kallioon, jotta pysähtyisi. Sakura roikkui nyt kunain varassa noin 600 metriä pohjan yläpuolella.
'Eikä tuokaan tee mitään! Mitä jos olisin kuollut?!' Sakura ajatteli vihaisena ja koitti lähteä kiipeämään kalliota pitkin.

'Jos Sasuke olisi ollut täällä, hän olisi varmasti auttanut!' tyttö mietti raivoissaan.

Sakura kiipesi kunaiden avulla ylös toiselle puolelle jyrkännettä. Shino oli omin keinoin jo päässyt toiselle puolelle. Kun tyttö näki hänet, hänen teki mieli lyödä toista ja kovaa. Sakura puri hammastaan ja koitti pitää mahdollisimman neutraalin ilmeen kasvoillaan.

Kun tyttö oli päässyt jälleen jaloilleen, hän lähti Shinon perässä jälleen kohti leiripaikkaa. Jos heidät diskattaisiin, se olisi Shinon syy, ei hänen!

Naruto ja Sasuke olivat juuri päässeet leiripaikalle. Molemmat olivat hieman hengästyneitä ja hikisiä, koska aurinko paistoi yhä kuumasti taivaalla, eikä asiaa helpottanut yhtään se, ettei tuuli tuivertanut.

Ino oli katsonut sivusilmällä kaksikkoa ja oli huomannut, etteivät pojat riidelleet. Yleensä molemmat aukoivat toisilleen päitään ja haukkuivat toisiaan idiooteiksi. Tyttö ei kuitenkaan kiinnittänyt asiaan kamalasti huomiota, joten hän jätti asian sikseen ja lähti Hinatan seuraksi juomaan kylmää mehua.

”Äh hävisin taas!” kuului tylsistynyt älähdys.

Shikamaru nauroi hieman, kun näki Temarin ärsyyntyneen ja tylsistyneen ilmeen. Tyttö kuitenkin vetäisi nopeasti pojan lähelleen ja näykkäsi häntä alahuulesta. Shikamarun nauru loppui lyhyeen ja hän päätti alistua suudelmaan. Temari liikutti hieman kieltään pojan suun sisäpuolelle, mutta vetäisi sen aina takaisin päin, kun Shikamaru koitti itse tunkeutua tytön suuhun. Molemmat irrottivat toisistaan kun happi oli loppumassa.

Molemmat myöskin huomasivat, että heitä katsottiin. Kaksikko nolostui hieman ja heidän kasvoilleen kaarteli pieni puna. Lee oli jäänyt toljottamaan heitä vielä pitkäksi aijaksi, joten Nejin täytyi vetää poika pois kaksikon kimpusta.

Aika kulki hyvin nopeasti muiden ollessa leiripaikassa, joten kello tuli piakkoin puoli kaksi. Ino nauroi, kun Sakura tuli vihaisena Shinon perässä paikalle kartta kädessään.

”Mites meni?” Ino piruili ja kohotti kulmakarvojaan kuin vihjaten jotakin.

”Vitun perseelleen meni! Ja sekin oli ton hintin vika!” tyttö huusi naama punaisena kuin kadottaneen itsehillintäkykynsä.

Sakura lampsi suoraa päätä juomaan pari kylmää siideriä. Häntä ei kiinnostaisi ollenkaan mitä muut vielä tekisivät, hänhän oli tippunut muutenkin kaikesta kivasta paitsi. Shinolle seuraa hän ei kyllä tulisi pitämään. Se kärpäsen paska saisi pysyä ihan omissa oloissaan.

Tenten veti mikrofonin käteensä ja nappasi Nejiltä ohjelapun hyppysiinsä. Hän tulisi kuulluttamaan seuraavan ohjelmanumeron, ja tästä muuten tulisikin hauskaa!

”Huoomio! Katseet tänne päin!” tyttö kuullutti.

Kaikki kääntyivät Tenteniin päin odottaen mitä hän tulisi sanomaan. Koko porukkaa myöskin jännitti se, mitä seuraava ohjelma saattaisi sisältää ja mikä se ehkä olisi.

-----------------------------------------------------------------------
Toivottavasti jatko maitti, taisi tulla hieman pidempi(kö?).
Seuraavaa osaa tulen tänne lisäilemään heti taas kun tulee hetki, jona jaksan kirjoittaa ja jona tulee jokin hyväkin idea. ^^
Ideoitahan saa toki annella mitä voisi tapahtua, vink vink. >DD

Kommentit (Lataa vanhempia)
Karkki - 2009-04-15 18:52:46
Seuraavaa osaa odotellaan innoissaan ja Lee.... minulla olisi hieman kahdenkeskeistä asiaa kanssasi:DD eikä siitä hyvää seuraa ja nyt tämä tyttö häippäsee ja annan 4pojoo;)

SabakuNoGaara - 2009-04-16 14:17:51
eikai vaan narusasua!? ei prkl.. :( muuten hyvä ficcisarja luen kummiski ^^

Niki-chan - 2009-04-16 17:34:24
ihan kiva sain jotenkin juonesta kiinni vaikken oo lukenu ku tän osan ja kasin... ^^ oi, jos tähän tulee sasu/narua niin <33333!!! mut joo ihan kivalta vaikuttaa!! :DDD 5p

Kanaye - 2009-04-16 20:45:37
Jee<3 Seuraava osa ^u^
Loistava osa jälleen, ja alan jo odottaa seuraavaa osaa >:D
Kiitos~~ 5 pojoa ^^

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste