Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Bad Boys 15 - Kipsi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 18 - Pituus: 1891 sanaa, 12799 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2010-06-15 15:47:59 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (K13-K15) - poikarakkaus

Author: Kipsi
Disclaimer: Hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle, tarina minulle.
Pairing: Kiba/Hinata, Naruto/Sasuke, Naruto/Sakura, Shikamaru/Temari ja muita hyvin epämääräisiä.
Summary: Naruton luokalla 8E on paljon tyttöjä, joita pojat tykkäävät kiusata aina jollain tavalla. Kohta Narska kuitenkin kyllästyy tyttöjen kiusaamiseen ja koittaa ystävystyä, jotta saisi vihdoinkin jonkun ihanan tyttöystävän, josta on aina unelmoinut.
Saako blondi sittenkään tyttöystävää vai tuleeko juoneen jokin kammottava käänne?
Genre: Romantiikka, huumori
Warning: Shounen-ai, kiroilu

Tarinan osat

Arvostelu
12
Katsottu 1809 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Edellinen  Seuraava

Naruto oli vihdoin saanut tungettua tavaransa järjestykseen kaappiinsa. Hän sulki kaapin oven huolella, otti vauhtia askelistaan ja hyppäsi pehmeälle sängylleen virnistäen iloisesti. Ehkäpä se ei ollutkaan niin kauheaa asustella Sasuken kanssa vähän aikaa. Ainakin hän saisi tutustua poikaan hieman paremmin, eiväthän he olleet olleet kauhean pitkään edes tunteneetkaan. Kaikki sähläyshän sai alkunsa siitä typerästä pullonpyörityksestä! Olihan hän toki vihannut Sasukea aluksi, mutta nyt kun mietti, niin poikahan oli kovin mukava. Blondi katsoi vielä nopeasti herätyskelloaan ennen kuin nukahti sängylleen hymy huulillaan.

Sasuke käveli omaa huonettaan kohti. Kello näytti jo puolta kahtatoista ja hän pelkäsi, ettei jaksaisi aamulla nousta aikaisin kouluun jos valvoisi vielä myöhempään. Hän käveli Naruton huoneen ohi, kunnes peruutti takaisin toisen huoneelle ja vilkaisi blondia. Sikeässä unessa. Uchiha hiipi hiljaa pojan huoneeseen ja virnisti itsekseen.

'Mokomakin pölvästi.' hän ajatteli ja peitteli toisen untuvapeitolla.

Tämän jälkeen korppi asteli huoneesta pois ja suuntasi itse nukkumaan. Aamusta oli tulossa hyvin hankala.

-----------------------------------------------------------------------

Pir pir pir
Pir pir pir


”Ääh, vielä muutama minuutti!” Naruto kirosi ja käänsi kylkeä sängyssään.

Pir pir pir
Pir pir pir
Pir pir- TOK


”Ärrr..”

Kettupoika mulkoili herätyskelloaan hyvin ikävästi. Se näytti seitsemää, olisi siis tunti aikaa valmistautua ennen kouluun lähtöä. Blondi päätti, että ottaisi heti alkajaisiksi raikkaan suihkun. Päivä ei voinut alkaa paremmin ilman virkistävän viileää suihkua!

Naruto otti pyyhkeensä ja shampoonsa mukaansa ja kipitti kylpyhuoneeseen boksereillaan. Kun poika pääsi kylpyhuoneeseen, hän vilkaisi heti alkajaisiksi peiliin. Hän näytti aivan villipedolta! Hiukset olivat aivan takussa ja sekaisin ja silmien alustaa koristivat hyvin tummat reunat.

Blondi huokaisi, ripusti pyyhkeensä naulakkoon ja riisui bokserinsa. Tämän jälkeen poika avasi suihkun hanan ja päästi veden valumaan. Viileä vesi virtasi hiusten takkujen lävitse alas kohti lattiaa ja viemäriä. Vilpoisaa. Naruto pesi hiuksensa nopeasti shampoolla saaden takut nätisti auki. Tämän jälkeen hän saippuoi itsensä ja seisoi suihkun alla muutaman minuutin miettien tulevaa koulupäivää. Hän oli onneksi muistanut tehdä kaikki läksyt jo aijemmin.

Naruto sulki suihkun hanan ja kuivasi hiuksiaan pyyhkeeseensä. Hän kuuli hiljaisesti miten kylpyhuoneen ovi avautui.

”Ah, sori.. en tiennyt että oot täällä.” Sasuken ääni kantautui pojan korviin.

Blondi nosti katseensa korppiin, joka oli ainoastaan mustissa boksereissaan. Sitten hän vasta älysi, että oli itse alasti. Naruto tunsi kuinka hänen poskiaan alkoi ikävästi kuumottaa.

”E-ei se mitään.. samaa sukupuoltahan me tässä kuiteskin ollaan!” Naruto kuuli itsensä sanovan ja nauroi sen jälkeen hieman vaivautuneena.

”Niinpä.” Sasuke totesi ja astui peremmälle kylpyhuoneeseen.

Korppi riisui omat bokserinsa jalastaan ja käveli blondin ohitse suihkun puolelle. Hän hymyili toiselle pienesti ja veti sen jälkeen suihkuverhon eteensä. Naruto hymähti itsekseen kuullessaan veden jälleen lotisevan ja sitoi pyyhkeen vyötärönsä ympärille. Sen jälkeen hän harjasi hiuksensa suoriksi ja tämän jälkeen pörrötti niitä hieman.

Kettupoika päätti suunnata aamupalalle, olihan kello sentään jo puoli kahdeksan. Oliko suihkussa muka vierähtänyt jo puoli tuntia?! Naruto ihmetteli miten aika meni niin nopeasti ja kaatoi itselleen murojensa päälle mansikkakeittoa. Poika päätti syödä nopeasti, jotta ehtisi vielä pukea kunnolla päälleen. Hän kauhoi murot suuhunsa ja nielaisi ne. Tämän jälkeen hän nousi portaat ylös yläkertaan ja käveli huoneeseensa valitsemaan vaatetusta itselleen.

Tällä välin Sasuke föönasi hiuksiaan uuteen uskoon, täytyihän hänen hiuksiensa olla täydelliset. Poika suki takahiuksiinsa geeliä, jotta ne pysyivät pystyssä. Hän hymyili peilikuvalleen ja vinkkasi sille silmäänsä. Tämän jälkeen hän päätti pestä hampaansa, sillä aamupalan hän oli ehtinyt jo syödä. Häntä nauratti edelleen se, että oli suostunut ottamaan Naruton asumaan hänen taloonsa ties kuinka pitkäksi aikaa. Nytkin aamulla poika oli vaikuttanut hieman omituiselta. Korppi ei kuitenkaan antanut tämän häiritä häntä. Niinpä hän pesi nopeasti hampaansa ja suuntasi huoneeseensa valitsemaan vaatteita.

Naruto oli vetänyt päälleen tummansiniset farkut ja punaisen t-paidan, jonka päällä roikkui kultainen tähtikaulakoru. Hän hymyili innostuneena pakaten reppuaan. Että siitä olikin aikaa kun hän oli viimeksi nähnyt luokkalaisiaan! Ja ai että miten hän kaipasikaan Kiban seuraa! Blondi todellakin toivoi, että koirapojalla ja Hinatalla oli asiat menneet hyvin ja että he eivät vain olleet riidelleet.

Mietittyään hetken ajan, blondi suuntasi vessaan pesemään hampaansa. Hän purskutti suunsa lopuksi kylmällä vedellä ja hyppelehti sen jälkeen huoneeseensa reppua hakemaan. Hän ei kuitenkaan odottanut sängyllään istuvaa vierailijaa.

”No vihdoinkin oot valmis! Meidän täytyy olla nopeita jos tahotaan ehtiä vielä ekalle tunnille..” Sasuke moitti toista ja heitti Narutolle toisen oman repun.

”Nnh..”

-----------------------------------------------------------------------

Kiba seisoi jäykistyneenä omassa huoneessaan. Hän katsoi järkyttyneenä Hinataa, joka seisoi häntä vastapäätä vaaleansininen mekko yllään. Tyttö katsoi varpaisiinsa ja näytti kärsivältä. Kiba ei voinut uskoa todeksi sitä, mitä oli tapahtunut.

”Hinata.. miten sä kehtasit pettää mua? Enkö oo sulle tarpeeks hyvä?!” Kiba kysyi ääni väristen.

Hinata jähmettyi paikalleen ja vilkaisi toisen kasvoja nopeasti. Sitten tyttö alkoi näpertää käsillään mekkonsa rusetteja.

”Älä leiki mykkäkoulua! Tahdon tietää syyn!” Kiba huusi.

”E-ei ollut tarkoitus..” tyttö sopersi hiljaisesti.

”Miten niin ei ollut tarkoitus?!” poika tivasi nyt vaativana.

”E-en tahtonut...se ei ollut minun s-syy...” Hinata jatkoi itkuaan pidättäen.

Kiba katsoi toista hiljaa ja koitti saada selkoa tytön sanoista. Mitään järkevää hänen mieleensä ei kuitenkaan syntynyt.

”Kuinka niin se ei ollut sun syy?” Kiba kysyi nyt raivosta täristen.

”Sähän mua petit!” poika jatkoi.

”...”

Hiljaisuus. Koirapoika katsoi kuinka tyttö veti kädet kasvoilleen ja alkoi nyyhkyttää. Kyynelvirta pääsi livahtamaan Hinatan sormien raosta suunnaten kohti tytön leukaa.

”...Gaara pakotti minut.” Kiba kuuli toisen sanovan itkun ja nyyhkäyksien välistä.

Silloin pojan mahassa muljahti ja pahasti.

”MITÄ?!” poika huudahti nyt yhä enemmän järkyttyneenä.

”MITÄ SE TEKI SULLE?” Kiba huusi raivostuneena.

”...”

”ÄLÄ VAAN SANO ET SE OTTI SUT VÄKISIN!”

Hinata nyökkäsi yhä itkien. Kiban vihamittari nousi maksimiin.

”MÄ NIIN TAPAN SEN!”


Splatsh!


Kiba avasi silmänsä ja katsoi järkyttyneenä eteensä päätään hieroen. Pelottavat silmät tuijottivat häntä.

”Mitä olen sanonut tunneillani nukkumisesta, Inuzuka?!” Pain-sensei huusi raivostuneena pidellen oppikirjaa oikeassa kädessään rullalla.

Hän oli siis nähnyt painajaista ja saanut kirjasta päähänsä. Luojan kiitos siitä! Kiba hieroi yhä päätään ja mulkaisi opettajaansa. Ei oppilaita yleensä saanut pahoinpidellä, eihän? Kirjallakin lyönti oli varmasti kiellettyä!

”Joo joo.. tuli nukuttua viime yönä huonosti.” poika vastasi yhä raivostuneelle opettajalleen.

”Seuraavasta kerrasta saat tulla jälki-istuntoon kanssani!” Kiba kuuli opettajansa vielä sanovan ennen kuin suuntasi takaisin liitutaulun eteen selittämään tylsää historiaa.

Naruto naurahti vieressään istuvalle Kiballe ja antoi tämän kopioida muistiinpanonsa vihostaan. Olihan poika sentään nukkunut jo yli puolet tunnin ajasta. Ihme ettei Pain-sensei ollut huomannut tätä jo aijemmin.

”Taisi olla makoisa uni.” blondi kuiskasi virnistäen toiselle.

”No ei totisesti ollut!” Kiba suhahti takaisin.

Koko uni sai hänet vain pahemmalle tuulelle.

-----------------------------------------------------------------------

Vihdoin oli ruokatunti. Kolme ensimmäistä tuntia olivat menneet yllättävän nopeasti, varsinkin kun oli ollut niin hauskaa. Naruto oli suunnannut Kiban kanssa suuren tammen alle varjoon syömään eväitä. Hänellä oli mukanaan ramenia. Kiba sen sijaan oli varannut mukaansa paahtoleipäpussin ja erilaisia lisukkeita. Blondia nauratti hieman pojan avuttomuus ruoan laitossa.

He söivät hiljaisesti nauttien lievästä tuulesta, joka puhalsi ruohonkorsia ja heidän hiuksiaan. Sitten Naruto vasta muisti, ettei ollut vielä kertonut parhaalle ystävälleen hänen ongelmistaan.

”Kuule, mulla ois yks asia josta tahoin puhua.” poika aloitti syöden samalla rameniaan.

Kiba katsoi toista suu täynnä leipää odottaen mitä toinen oli sanomassa.

”Tota noin.. mut häädettiin mun kämpästä.” blondi töksäytti ulos suustaan.

”Mitääh?” toinen sai sanottua ja katsoi Narutoa silmät suurina.

”Miten ne sellasta voi tehä?” toinen kysyi yhä ihmeissään.

”Noh.. se on aika pitkä tarina. Mutta kuitenkin.. jos tahot tavottaa mut muutenkin kun puhelimitse niin oon Sasuken luona.” Naruto selitti.

”Sasuken? Minkä pirun takia sä sen luona asut?! Oisit tullu meille!” poika vaahtosi järkyttyneenä.

”No en tienny että teille voi tulla..”

”Joten päätit ottaa yhteyttä siihen ihme hyypiöön?”

”...”

”Oisit voinu soittaa!”

”No sori. Mut ei se oo niin paha miltä se näyttää.”

”Jos se tekee sulle jotain nii kerro mulle. Mä lupaan rökittää sen.”

”Älä viitti hei, mähä just sanoin ettei se oo paha tyyppi.”

Naruto huokaisi. Hän tiesi, että Kiba suhtautuisi asiaan näin. Ei hän kuitenkaan voinut nyt lähteä Sasuken luolta ja häipyä Kiballe. Ehei, minkälaisen kuvan korppi sitten hänestä saisi? Ei ainakaan hyvää sellaista. Blondi päätti jättää asian sikseen ja puhua Kiban kanssa jostakin muusta.

”Mites sulla ja Hinatalla menee?” hän kysyi hymyillen.

”Ah, iha hyvi. Sovittiin täks päiväks treffit.” Kiba vastasi virnistäen.

”Käy kateeks.” Naruto sanoi hieman tympääntyneenä.

Kiba naurahti pojan hölmöydelle ja pörrötti toisen vaaleaa hiuspehkoa. Juuri sillä hetkellä koulun kellot soivat. Ulkona olleet oppilaat kiirehtivät sisään koulun ulko-ovista, jotta ehtisivät tunneilleen. Naruto ja Kiba söivät eväänsä nopeasti loppuun ja suuntasivat myöskin seuraavalle tunnille. Heillä oli seuraavaksi matematiikkaa.

Koko muu luokka oli päässyt jo sisälle kun kaksikko kiiruhti omille paikoilleen. Heidän matematiikan opettajansa ei ollut koskaan myöhässä. Hän oli hyvin täsmällinen ja piti aina sanansa kaikessa. Zabuza tervehti oppilaitaan ja alkoi kertaamaan viime tunnin asioita.

Naruto ei osannut yhtälöistä hölkäsen pöläystä, mutta oli onnellinen että hänen vieressään istui Tenten, joka oli matematiikassa todella hyvä. Blondi kysyi aina välillä apua tältä saaden tehtyä tehtävänsä. Opettaja ei nimittäin tykännyt laiskottelijoista yhtään. Hän oli jopa kerran passittanut Shikamarun siivoomaan vessoja kun tämä oli valittanut miten tylsää matematiikka olikaan.

Yllättäen joku heitti blondia paperitollolla päähän. Poika oli juuri raivoamassa heittäjälle kun hän huomasi Zabuza-sensein tulevan hieman lähemmäksi hänen pulpettiaan ja jäävän puolitiehen auttamaan Inoa tehtävissä. Naruto huokaisi ja avasi paperitollon. Hänen silmänsä suurenivat.

Tämän tunnin jälkeen koulun terassilla.
~ Sasuke


Naruto katsahti taakseen ja näki Sasuken. Hän nyökkäsi pienesti toiselle ja kääntyi sitten takaisin pulpettiaan päin tehtäviä tekemään. Häntä mietitytti kovin mitä asiaa korpilla mahtoi olla.-----------------------------------------------------------------------
Koitin tehdä tällä kertaa pidemmän osan nyt kun tämä sarja on ollut niin pitkällä tauolla. Koitan ottaa menetettyä aikaa kiinni ja kirjoittaa tätä nyt hieman ahkerammin. Uskaltauduin käyttämään myöskin ääniefektejä. Toivottavasti ei häiritse mitenkään. 8)
Kommentteja tahtoisin! >D

Kommentit (Lataa vanhempia)
NarutoAngel - 2010-06-15 17:17:03
...ENEMMÄN, ENEMMÄN ENEMMÄÄÄÄNGGHH!!! MÖKSI KAIKKI PITÄÄ JÄTTÄÄ PARHAISIIN KOHTIIN??!! XDDD
Huva taas kerran. OwwO Toivotaa että muutki vielä muistaa tän love stooryn!! ^ww^ Jajajaaaj... Sasuke tarvii kilpailijan. Vaikka tähän ei tuu enää paljoo nii kirjotat pitempii nii saahaan yllättäviä käänteitä!! >DD
5 pojoista mahahtavasta työstä~~

kagome-chan - 2010-06-15 21:59:52
Olen todella pahoillani! Olin jo melkei unohtanut tämän kokonaan! toivottavasti palaute hyvittää! :)

Vähän pidempihän tää on, mistä tulee vaan plussaa! Toi Kiban uni.. Mä en edes aavistanut, että se on unta ja olo olikin vähän,että wtf? x)

Seuraava osa vaan vähän nopeammin valmiiks ja neljä pistettä tulee nyt.

Karkki - 2010-06-17 09:13:16
Kun mie luin tätä ficciä ja luin, että Hinata olis pettäny Kibaa, niin mie vain huusin täysillä ''Mitä ihmettä?! Onko mulla jäänyt joku osa lukematta?!'' ja sitten se olikin unta :D

Ihana toi kohta, jossa Naruto kertoi huolensa Kiballe ja Kiba oli heti menossa korppia rökittämään :D
Hyvin kirjoitettu! MORE MORE!
4pojoa!

Jing-chan - 2010-06-22 13:07:57
oi kiitos kun ilmotit!!!!! :'D <3<3<3<3
ehdin tosin lukea tän jo jonki aikaa sitte, mutta kommentointi jäi väliin kun tuli äkkilähtö koneelta. :D

mä HIMOITSEN tietää, mitä seuraavassa osassa tapahtuu! :D piinaavaa! :D <3

paras puoli sun kirjotuksissa on pituus. ficcien laatu on laskenu ku lehmän häntä ku tekstit on noita joita voi lukea ilman että sivua yhtään rullaa. ei sellasee tekstiin mitää saa... mutta tässä oli ihanasti pituutta ja juttua eteenpäin vievää tarinaa ja kuvailua sopivasti. :D I LOVE IT! :D <3

tää pisteytys palloilee siinä 4 ja 5 välillä... heitän noppaa ja pistän 5. :D <3
MORE MORE MORE MORE! XD

Kanaye - 2010-06-24 23:38:14
Gawd, pitäis käydä N.Fissä useammin.
Mut hei: JATKOA<3
Kiitos kulta kun kirjoitit lisää :3
Mutta ömmmöömmmöö.. Mitä sanoisin. Pidin. Rakastin. Joo.  Kiban uni, en osaa vieläkään oikein käsittää että se oli uni. Tosin, olen sen verran väsynyt kun viimeyön uni jäi niin lyhkäiseksi... Ei asiat uppoa oikein päähän.
Mutta hei; 5 pistettä ja sekava kommentti josta ei saa selvää. Kultapieni, pesusieni, kirjoita lisää<3

roskaposti - 2010-06-26 19:27:58
LISÄÄÄ KIIIIITOS!!!!!!
IHIHIHIHAANAAAAAAAAAAA <3 miten olenkaan odottanut uutta osaa x3
En löytänyt kirjotusvirheitä tai muutakaan. :D

5p ja suklaalevy ^^

kunja-chan - 2010-07-01 11:59:48
Itte en voi sanoa mitään tohon tauon pituuteen liittyen ku omat kirjotukset jummaa, mutta kiva ku saatiin lisää luettavaa, ja KIITOS kun ilmoitit siitä :D

Osa oli hyvä ja en ainakaan löytänyt mitään suurempia virheitä. 4½ = 5 pinnaa ^^

Kadelma - 2010-07-30 02:12:13
jihuu! luin ykösestä tänne kaikki :3 lisäääää!! :D

MrXinxu - 2010-08-02 23:06:41
Luin just alust asti ja olin jo menos uutee lukuu mut niit oliki vaa tähä asti D: haluun nii tietää mitä seuraavas tapahtuu!! Sasse haluu Narskan terassille *grauh* ^^. Koska tähän on tulos jatkoo ku en jaksais oottaa ^^"?!? yks parhais ficeis ::) ja en vieläkää kyll diggaa tost KibaxHinast, mut omapa on ongelmani, olin jo sillee "Jes!" ku luulin et Hina oli oikeest pettäny Kibaa x) joo oon vähän outo ;P MUTTA MUTTA! JATKOA PYYDÄÄN<33335 pointsii

Tessai - 2010-09-28 11:23:35
Voi itku ja parku. Tää oli niin nautittavaa luettavaa kun sai lukea 15 osaa putkeen ja nyt sitten jätit tälläiseen kohtaan? XD
Nyyh, mä haluan lisää! Oot tosi hyvä kirjoittaja ja sulla on mielenkiintoisia ideoita ja näkemyksiä, kiva että toteutat niitä tällä tapaa. =) Ja pituus on hyvä tässä ficissä, ei liian lyhyitä eikä liian pitkiä osia.

Kuitenkin, kyaaahh, tää on niin ihana! Voi kuinka toivoisin että Sasselle ja Narskalle tulisi joku qma kohtaus. ;D
Ja Kiba ja Hinata on ihan älysöpöjä. ♥

Tästä koko ficistä nousee vaan pintaan ajatus että kumpa mullakin olisi noin paljon ystäviä joiden kanssa tehdä kaikkea kivaa niinkuin esim. nuo kilpailut ja metsässä suunnistamiset. :D

Jatkoa jään innokkaana odottelemaan. ^-^

MangoKunai - 2011-06-23 22:51:50
LISÄÄ! Mie menetän yöuneni!
KibaHina 4ever!

haru-97 - 2012-02-05 22:16:22
Milloin tulee lisää!!! SasuNaru 4ever!<3

Raiku16 - 2014-04-27 21:03:55
Oih! :'D Zabuza matikan opettajana! varmasti aikaa kuumottavaa XD mut muutenki tosi muksa tarina (vaikka SasuNaru ei oo suosikki) nii on kiva ku on nuita muita parituksia :) KibaHina<3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste