Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Konohan erikoisjoukkue osa 3 - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 2106 sanaa, 13362 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-01-20 23:24:01
Kansio: Muu - muu

Sotaficin kolmas osa. Toiminnan täyteinen osa luvassa. Onnistuuko Konohan tusina tehtävässään?

Varoitukset: Sisältää kuvausta väkivallasta. Muutaman kirosanan. Joten K-15v

Disclaimer: M.Kishimoto Omistaa hahmot ja Naruto sarjan. Tarina on minun.

Arvostelu
3
Katsottu 1100 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Itachi nuokkui väsyneenä ja laskuhumalassa vasten yhtä kylän harvoista kivirakennuksista. Hän otti pitkän kulauksen sakea ja irvisti. Hidania ei kestänyt sitten millään selvin päin. Se sadisti nautti vankien rääkkäyksestä. Nytkin se käsitteli kahta konohalaista, niin ettei pahemmasta väliksi. Itachi otti yhden huojuvan askeleen kohti aukiota. Hän kaivoi taskusta ryppyisen savukeaskin ja laittoi tupakan suuhun. Sitten hän otti sytyttimen ja tarkasti käsillä suojaten sai savukkeen palamaan. Itachi veti hermosavuja. Kuulas syysaamuyö tuntui oudon tunkkaiselle. Samassa läheiseltä kukkulalta suhahti jotain. Seuraava mitä Itachi muistikin oli kuinka tori muuttui tulipalloksi ja räjähdyksen paineaalto heitti hänet maahan. Tupakka lensi toiseen ja sakepullo toiseen suuntaan. Itachi osui maahan ja isku salpasi miehen hengityksen. Deidara tuli vastapäisestä rakennuksesta ulos ja huusi:

”Mistä oikein on kyse?”

”Suo..jau…du”, ähki Itachi tuskissaan.

Pian Deidara sai huomata, että maastoutuminen kannatti. Aukiolle alkoi sataa lyijyä. Konekiväärien nakutuksen seasta Itachi erotti kaksi uutta suhahdusta ja hän näki kuinka kaksi muuta panssaria tuhoutui. Pahus, vain pomon ja Konanin vaunu, joka on sillan toisella puolen on tuhoutumatta, ajatteli Itachi. Silta, välähti Itachin ajatuksissa. Nuo pahukset yrittävät vallata sillan takaisin. Itachi ponnahti ylös maasta ja syöksähti lähimmästä ovesta sisälle. Hän tasasi hengitystään, kun näätä kuuli jotain viheltävän ilmassa. Vihellys päättyi räjähdykseen, joka tärisytti taloa. Tässä vaiheessa, jopa pimeässä huoneessa nukkunut Kisame havahtui meluun:

”Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu?”

”Konoha hyökkää, joten alahan etsiä kivääriäsi!” Itachi huusi Kisamelle.

”Joo joo”, sanoi Kisame ja hieroi silmiään.

Lähelle osunut kranaatti, jonka aiheuttama paineaalto rikkoi ikkunat, sai Kisaameenkin liikettä. Hän ponnahti ylös ja nappasi oman kiväärinsä, joka oli punkan vieressä. Kaksikko kyyristyi oviaukon lähelle ja Itachi katsoi ulos, huomatakseen kuinka Shinon ja Sakuran konekiväärit lahtasivat hyökkäykseen lähteneitä äänen liittolaisjoukkoja. Itachi kääntyi Kisamea kohti ja sanoi:

”Meidän on peräännyttävä.”

”Yritetään päästä sillalle. Pomon panssari on siellä vielä”, Kisame kuiskasi.

Samassa Itachi ja Kisame saivat seuraa, Sasori ja Deidara syöksyivät taloon sisälle kuin pesäpalloilijat kotipesään. Itachi kurkisti uudestaan ulos. Se mitä hän näki, oli kuin suoraan kauhuelokuvasta. Kylän aukiolla palavien panssarien liekkeihin sekoittuivat kranaatinheitinten räjähdysten välähdykset sekä kalmantanssia tanssivien kuolevien hyökkääjien varjot. Äänimaailmaan sekoittui liekkien humina, kranaattien ujellus ja pauke, tähän kakofoniaan kun lisättiin automaattiaseiden räkätys ja niiden ”onnekkaiden”, jotka olivat haavoittuneet, huudot.  Itachille oli selvää, että heidän tulisi selviytyä sillalle.

Guyn joukkio oli saanut kumiveneen irti karilta ja vene liukui kovassa virrassa kohti siltaa. Nelikko saattoi kuulla kuinka kylässä käytiin taistelua. Lee istui ankkuri sylissään veneen kärjessä. Tenten tarkasti räjähteitä ja sytytintä. Guy tarkkaili rotkon molempia laitoja. Neji yritti ohjata venettä, jos se nyt oli mahdollista.

”Kirottua miten voimakas virtaus”, puhisi Neji yrittäessään luovia karikkoisessa joessa.

”Olisitko mieluummin tuolla?”, Guy kysyi ja osoitti kylää kohti, jossa junioriyhdeksikkö kävi omaa taisteluaan.

Neji tyytyi hymähtämään ja jatkoi luovimista. Tenten oli saanut panokset valmiiksi ja pakkasi niitä omaan reppuunsa. Vene saapui sillan alle. Samaan aikaan sillalla käytiin kiivasta laukausten vaihtoa. Automaattikiväärien pauke sekoittui konetuliaseiden rätinään. Äkkiä Guy kuuli kaameaa kirskuntaa ylhäältä. Hän tajusi hetkessä, että panssari kohdisti tykkiään. Guy riuhtaisi reppuradion mikrofoonin sellaisella voimalla, että Neji oli pudota veteen. Vihreä peto karjui kuulokkeeseen:

”Tässä peto, pelätille! Paetkaa, sillä panssarille ette voi mitään!”

Pain katsoi kuinka suurin osa hänen alaisista vetäytyi sillalle. Konankin oli havahtunut tykkitornissa taistelun rajuun alkuun. Pain kääntyi Konania kohti ja nyökkäsi. Konan pudottautui ampujan paikalle ja alkoi etsiä vihollista tähtäimellä. Pian hän saikin kaksi hahmoa näkyviin. Yötähtäin paljasti keistä oli kyse. Konan hypähti ylös paikalta ja huudahti:

”Kenraali Pain, meillä on vastassa Konohan ”tusina” tai ainakin osa siitä!”

”Ovatko ne kahden vai kolmen kortin porukkaa?”, uteli Pain.

”Jos oikein näin niin näillä kahdella oli kolme korttia.”, mietti Konan.

Molemmat olivat kuulleet, kuinka erikoisjoukot tunnistivat toisensa. Esimerkiksi Sasuken kypärään oli maalattu kolme korttia jotka olivat patarouva, ruutuyhdeksän  ja ristiseitsemän. Rouva merkitsi että he kuuluivat erikoisyksikköön. Erikoisyksikön junioriyhdeksiköllä oli ruutuyhdeksän korttina, lisäksi Sasuken ryhmä seitsemän käytti ristiseitsemää omana tunnuksena. Sasuken kypärä sisälsi vielä toiselle puolen maalatun sharingantähtäimen.

Pain nosti katseensa kohti Konania ja nyökkäsi uudestaan. Konan katosi uudestaan panssarin uumeniin ja alkoi suuntamaan tykkiä kaksikkoon. Tämän suuntausliikkeen Guy kuuli. Tilanne vain oli ylhäällä pahin mahdollinen. Hinata ja Naruto olivat radion kanssa omalla partiomatkalla. Kakashi johti valehyökkäystä tuskaillen sooloilijoiden perään ja lopuksi Kiba sekä Sasuke olivat joutuneet Konanin tähtäimeen. Eikä tällä kaksikolla ollut mitään yhteyttä ulkomaailmaan.

Itse asiassa Hinata ja Naruto saivat Guyn tilanne tiedon ensimmäisinä. Kaksikko oli laskeutumassa kylään, vaikka Kakashi oli hyökkäykset kieltänyt. Guyn mölinä radiosta sai aikaan kaksikon pikaisen maastoutumisen, eikä hetkeäkään liian myöhään, sillä kaksikko sai kuunnella tappavien lyijymoskiittojen surinaa ympärillään. Kaksikolle olisi taatusti käynyt huonosti ellei Shino olisi huomannut heitä ja kääntänyt konekivääriään antamaan suojatulta, samalla kun Kakashi syöksyi kaksikon luo. Tosin nyt kolmikko jäi jumiin. Kapteeni Hatake ärjyi kaksikolle:

”Ääliöt! Käsky kuului, että ei hyökkäyksiä eikä sooloiluja! Mitä kohtaa te puupäät ette tästä käskystä ymmärtäneet?!!”

Kakashi oli vihainen, mutta hillitsi itsensä ja huokasi:

”No, meidän on kai saatava itsemme pois tästä rotankolosta tai pääsemme Naruton kovin himoitsemalle kunniataululle.”

Naruto irvisti happamasti kuultuaan Kakashin sanat. Kaikkea tuo pelätti oikein muistikin, sillä Naruto oli testitehtävässä mennyt kehumaan, että pääsisi "kunnitauluun", kunnes Kakashi paljasti, että kyseessä oli taistelussa kuolleiden muistotaulu.

Raivoissaan Naruto nappasi Hinatan rintapielessä olevan käsikranaatin, kranaatin sokka jäi kiinni Hinatan rintapieleen. Naruto heitti räjähteen läheiseen ojaan, jossa vihollinen piileskeli. Äänen sotilaat syöksähtivät liikkeelle ojasta, mutta se mihin he törmäsivät oli taatusti yllätys, sillä Naruto odotti heitä vino virne naamalla ja lasittunein silmin. Naruto avasi tulen ja konepistoolin räkätys täytti aukean. Keltatukka tyhjensi lippaan lähellä olleisiin sotilaisiin, mutta takaa oli tulossa lisää ja Naruton ase piti ilkeän naksahduksen. Naruto haroi uutta lipasta kupeelta, kun Kakashi tempaisi keltapään matalaksi.

Tuntui kuin Kakashilla olisi ollut jokin kone käytössä, sillä samalla hetkellä kun Naruto maastoutui, niin Hinata ponnahti ylös. Hinatan kivääri sylki kuolemaa ympäristöön. Katsoessaan Hinatan toimintaa pelätti tajusi, että hänellä olisi täysi työ pitää nuori radisti hengissä. Kakashi lähi ryömimään ruohikossa, samalla hän retuutti Narutoa mukanaan. Päästyään radistin luo hän nykäisi Hinatan takin liepeestä matalaksi. Samalla Hinatan aseesta karkasi viimeinen panos taivaalle. Vinkaisten nuori nainen kaatui ruohikkoon ja samassa läheltä loikkasi ylös nuori äänen sotilas.

”Näittekö mä tapoin sen!”, sotilas kiljaisi.

Lauseen jälkeen kuului laukaus ja sotilas kaatui luodinreikä otsassaan kuolleena maahan. Kakashi irvisti savuava pistooli kädessään ja tuumi:

”Kukahan tässä tappoi ja kenet?”

Naruto kiroili Kakashin ruhon alla ja Hinatan hengitys oli täyttä vinguntaa, kun hän yritti tasata sitä. Kakashi oli ärsytetty tappiin ja ”rautahermo” menetti hermonsa. Hän karjaisi kypäränsä mikrofoniin:

”Yrittäkää nyt saatanan tohelot siellä heittimillä ampua savuverho!”

Itse asiassa Chooji ja Ino saivat ensimmäisen savukranaatin laukaistua samalla hetkellä. Pian Asuma ja Shikamaru seurasivat perässä, kohta kukkulan rinnettä reunusti paksu savu. Kakashi nykäisi Naruton ja Hinatan ylös, sitten hän tyrkkäsi molemmat vauhtiin. Kaikki kolme kiipesivät vauhdilla ylös kukkulan rinnettä. Päästyään suojaan, Kakashi huohotti:

”Tästä tulee teille kahdelle sanomista, mutta mikä teidät sai heittäytymään matalaksi?”

”Guy kiljui jotain panssarista reppuradiossa”, vinkui Hinata ja veti syvään henkeä.

Hinatan lause lävisti Kakashin kuin miljoona salamaa. Pelätti jäykistyi hetkeksi, sitten hän huusi mikrofooniin käskyn, joka sai liikettä porukkaan:

”Tämä on käsky! Vetäytykää pois asemista tai meidät haudataan kilon paloissa. Sillan toisella puolella on panssari!”

Kaikki muut kuulivat käskyn, paitsi Kiba ja Sasuke, sillä heillä kypärien radiolähettimet eivät toimineet.

Tenten kiipeili sillan rakenteissa. Hän sai pelätä harhaluoteja alhaalta sekä vihollisen tulitusta ylhäältä. Nelikko oli havaittu, kun sillalle perääntyneet Akatsukit olivat havainneet liikettä rakenteissa. Tentenin oikea silmä oli sokeutunut verestä, kun hän oli saanut osuman, joka oli raapaissut ohimoa. Toinen osuma oli tullut käsivarteen ja Tenten taisteli, aikaa, kipua sekä verenhukkaa vastaan. Hän asensi toisen panoksen ja sääti laukaisimen. Tenten kaivoi oman pistoolin esille ja alkoi ampua, samalla pallotukka etsi paikkaa, johon voisi päästä jotenkuten ehjin nahoin. Mutta mihin tahansa hän vain katsoikin, niin ainoat vaihtoehdot olivat joko kuolla sillalla tai hypätä koskeen, josta selviytyminen olikin jo toinen juttu. Tenten mietti lataushetken ajan vaihtoehtoja, sitten hän päätti mitä tehdä. Hän pudotti pommien laukaisuun tarkoitetun kauko-ohjaimen alas ja se ihme kyllä tuli juuri Guyn sekä Leen väliin. Tämän jälkeen Tenten tyhjensi pistoolinsa lippaan juostessaan kohti sillan reunaa ja päästyään reunalle hän hyppäsi vaalenevaa aamua kohden.

Guy huomasi kumiveneen pohjalle pudonneen kauko-ohjaimen ja lopetti hetkeksi tulituksen. Hän poimi ohjaimen käteen ja lausui tärkeän kysymyksen:

”Missä Tenten on?”

Muutkin havahtuivat räjähde-expertin puuttumiseen ja alkoivat etsiä katseella. Nouseva aurinko alkoi valaista solaa ja silloin he näkivät putoavan hahmon.

Kukkulalla vallitsi täysi sekasorto. Kiitos kranaatinheitinten levittämän savuverhon. Vain kaksikko Kiba ja Sasuke olivat täysin ulkona tapahtumista. Kiitos heidän hajonneiden radioiden. Kibaan iski ensimmäisenä pelko, että jotain oli pielessä, sillä Akamaru alkoi uikuttaa. Kiba ei ollut nähnyt koiraansa noin pelokkaana. Kiba sanoi Sasukelle:

”Peräännytään tai kohta meille käy huonosti.”

”Äh mitä meille voisi muka tapahtua?”, ehti Sasuke heittää, mutta kuultuaan panssarin tykkitornin natinan, hän tuli toisiin aatoksiin.

Molemmat lähtivät juoksemaan pakoon. Hetkeä myöhemmin Konan painoi laukaisinta ja panssarin tykki jyrähti.

Vain hetkeä aikaisemmin Kakashi oli pitänyt luvunlaskun ja todennut kahden puuttuvan joukoista.

”Ketkä sooloilijat puuttuvat? Olen aivan sekaisin näiden kahden seikkailun jäljiltä.”, pelätti huokasi.

Näillä kahdella Kakashi tarkoitti Narutoa ja Hinataa. Kakashi havahtui, kun Shino sanoi:

”Ainakin Kiba puuttuu, koska hänen piti olla minun kanssa konekiväärillä.”

”Ja Sasuke!”, huusivat Sakura sekä Ino yhtäaikaa.

Ennen kuin Kakashi ehti varoitusta sanoa tytöt syöksähtivät kukkulan laelle. Kaksikko oli ehtinyt juuri kukkulan laelle, kun Konan laukaisi oman panssarinsa tykin ja mahtava räjähdys tärisytti rinnettä. Räjähdyksen ääni peitti kaksi epätoivoista huutoa, joista ensimmäinen oli Nejin:

”Tenten!”

Ja toinen arvattavasti Inon ja Sakuran duetto:

”Sasuke-kun!!”

-Jatkuu-

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2011-01-23 08:13:51
Huh huh, olipas mahtava osa! :DD Tiedätkös, sun pitäis kirjoittaa joku sotakertomus! Toiminta oli nimittäin jotain todella mahtavaa, piti lukijan täysillä otteessaan loppuun asti!

Alussa kyllä häiritsi hieman töksähtelevät lauseet, kun et käyttänyt lähes ollenkaan sivulauseita. Siis näin: Naruto juoksi sillalle. Hän katsoi alas. Virtaus oli kova. <-- jostain ihmeestä temmattu esimerkki

Mutta sitten kun meno alkoi todella mennä jännittäväksi, niin en enää huomannut tuollaista, sillä tarina vei täysillä mukaansa! :3

Joku typo siellä oli, mutten nyt jaksa etsiä, eikä se mikään kovin suuri ollut. =w=

Mahdin tunnelman vuoksi se olisi sellainen hauska vitonen! :DD Ja jatkoa odottelen...

<(0w0)>
/______\ Horaaneko kuittaa!

kunja-chan - 2011-01-31 12:21:06
Mukaansa tempaava oli kyllä! Lisäpisteitä vertauskuvista ^^

5 pojoa ja toki sitä jatkoakin saa tulla :D

Knox - 2011-08-16 20:56:01
5 pojoa täydellistä olen lukenu täs noin 20 kertaa kuten edellsetkin osat. Tahtoo jatkoa. pliiiiiiis

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste