Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Moon and Sunrise - horaaneko
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 335 sanaa, 2109 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-05-31 00:53:28
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Title: Moon and Sunrise
Rating: --
Genre: romance
Characters: Naruto&Gaara
Pairings: Naruto/Gaara
Warnings: OOC-Naruto?
Disclaimer:
Naruto (c) Masashi Kishimoto
Story (c) Horaaneko

Summary:
"Älä."

Valhetta. Se on kaikki valhetta, minkä löydän kylmistä silmistäsi. Löydän välinpitämättömyyttä, löydän tyyntä tunteettomuutta. Mutta se on valhetta, kaikki.


<;(0w0)>
/______\ Rättiväsynyt Horaa kuittaa! =w=
A/N: raapale ilman suunnittelua<3 xD Aamulla tämä luultavasti hirvittää, mut sit poistellaan~

Arvostelu
13
Katsottu 1386 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
"Älä."

Valhetta. Se on kaikki valhetta, minkä löydän kylmistä silmistäsi. Löydän välinpitämättömyyttä, löydän tyyntä tunteettomuutta. Mutta se on valhetta, kaikki.

"Älä, Naruto."

Kun lausut nimeni, siinä on väärä sävel. Kuin viulu olisi viritetty, mutta jossain kohtaa se menisi epävireeseen. Miksi sinun pitää muuttaa sanasikin, jopa nimeni osaksi kylmyyttäsi? Enkö voisi olla se aurinko, joka sulattaa sinut?

"Minulla on töitä."

Ja minulla on aikaa, arvon kazekage. Sitä minulla on ollut yllinkyllin elämässäni ja tulee olemaankin. Mikä oli sinun unelmasi? Saavuttaa kyläläisten hyväksyminen keskuuteensa? Nyt olet saavuttanut sen, mutta oletko onnellinen?

"Lopeta."

Nyt? Juuri kun olen saanut kylmyytesi säröilemään kuin jään kevättalvella? Nytkö minun pitäisi lopettaa? Olit miten korkean viran ninja tahansa, et voi vaatia minua tekoihin, joihin en kykene.
Tätä ei saa enää loppumaan. Aurinko haluaa saada kuunsa loistamaan itsensä tavoin.


"Et tarvitse minua."

Kenet sitten? En ole rakastanut Sakuraa pitkään aikaan, hän näkee silmissään vain pimeyteen vajonneen Sasuken, parhaan ystäväni, veljeni. Tarvitsen häntä, en tiedä miten kauan enää kestän tätä. En tiedä miten kauan jaksan enää toivoa Sasuken paluuta, itkeä tuskasta, kun veljeni on hukkunut yönmustaan pimeyteen.
Mutta etten tarvitsisi sinua? Mitä minulla sitten olisi? Minulla olisi vain musta yötaivas, johon pian hukkuisin, kun kuuni ei enää sitä valaisisi loisteellaan. Aivan kuten Sasuke.
Tarvitsen sinua.


"Miksi?"

Alat murtua. Jääkylmät silmäsi lämpenevät. Huomaan sen, et sinä voi sitä peitellä.
Ja tiedät kyllä, miksi. Koska sinä olet sinä, etkä kukaan muu. Olet se kuu, joka ei kierrä aurinkoaan. Olet se kuu, joka lumosi auringon, jota tämä nyt seuraa päästämättä koskaan irti.


"Naruto."

Vihdoinkin.
En tarvinnut muuta. Tarvitsin vain sen äänen, joka kuuluu sinulle, ei kylmälle kuorellesi.


"Älä lopeta."

Kiitos, Gaara.

Kommentit (Lataa vanhempia)
-SasukeUchiha- - 2011-05-31 08:14:40
;___; Naruto on niiiin lutuinen tuon Gaarulinsa kanssa. melkein aloin pillittää<3 -.- Naru on ihana, kun osaa ajatella noin suloisesti Sasukesta! .....
Eikös se melkein aina?♥ xD Ja Gaara on kans söpöläinen, kun ei kestä kauaakaan Naruton seurassa sen kylmän.. kuoren.. alla... *alkaa vihdoin tajuamaan..*
MITÄ Naruto sille sitte teki!? Mua alko jotenkin vaa pelottaa....
Aina vaan nää kursivoidut tekstit saavat mut itkemään. Tulee surullinen ja haikea mieli, ja yhtäkkiä kaikkialla on sitte vaan kyyneliä.. ;__________________;
Mut tää tarina oli hyvä, ihana, jotenkin surullinen (Sasuken maininnan takia, luultavimmin. Sasuken ilmaiseminen tekstissä aiheuttaa välillä myös kyyneltulvia >8'''D) ja melkein yhtä koskettava kuin ikuinen Crash. :DD
Uppista. Hymyilin. Ei saa!! Nyt pitää itkeä ja surra jajaja. Niin.  En ees enää tajua, miks pitäis itkeä.
Mut kohta mulle tulee pakkomielle lukea välillä NaruGaa ficcejä. Olet saanut minut koukkuun. Voihan... xD
Mutmut pitää nyt keskeyttää. Lupaan sen viisi pojoista :)

-SasukeUchiha- - 2011-05-31 08:15:15
Hahhaa. Olin eka<33 xD

Shinji - 2011-05-31 08:54:31
Aluksi en tajunut Naruton lähinä puhuvan, (vähän väsynyt olen) mutta ei se mitään.

Sori, oon lian huono kommentoimaan.

Anzu-Chan - 2011-05-31 09:51:07
Ihana vertaus tuo aurinko ja kuu, jotenkin niin osuva tälle kaksikolle. <3
Mun aivot jäi vielä tyynylle nukkuu, että ei tuu nyt mitään maailman hienointa kommenttia. :'D Mutta siis tosi koskettava lyhyydestään huolimatta, ja kylläpäs Sasukesta puhuttiin kauniisti. Tai siis siitä miten Narskulla on sitä ikävä ja sillee.. >u<

Gaara <3

Yumiko - 2011-05-31 14:21:20
Meni hetki tajuta että missä tässä ficissä mennään, mutta kyllä sitten tajusi ja oli silleen oijoi~ Ei nyt mitään rakentavaa saa kirjoitettua kun aivot on ihan pizzana. :D
Kulla siitä taitaa tulla se viisi pistettä - piilotettuna Kazekagen toimistoon. Pidä hauskaa etsiessä~ (Käyn kierommaksi joka kerta :D)

ahmatassu - 2011-05-31 16:13:33
Aivan yltiö ihana <3<3<3<3<3<3 Täs oli nii ihana tommonen ihmeellinen tunnelma. *3* Tajuutsää mitä mä yritän sanoo?

"et voi vaatia minua tekoihin, joihin en kykene."
Ihanasti sanottu <3 O____Q

Ja joo ihmeellistä että nytten jopa sunkin ficeissäs aletaan puhua kunnioittavasti ja ...no... hienosti Sasukesta. x'D Mut joo ehkä selviän vaikken itte tyypistä vieläkään perusta. Mut joo tähän se sopi eikä muuta saakkaan väittää. :)

Viisi pistettä ja urinkokuvioisia keksejä~
+----------------------------(>w<)--------------------------------------+

Hi-dan - 2011-06-01 07:30:42
Suloinen tarina, luen taas aamulla ficcejä (Jee) eli täysi työ jotta ymmärrän. Luin ton alun vaa neljä kertaa et ymmärsin Naruton olevan kertoja.
Mut oli kuitenkin ihana. Kaksmieleistä, "Älä lopeta."... siis mitä ei saa lopettaa :D

saat 5 pistettä <3 jotenki ei ollu arvattavaa et tarina oli GaaNaruu, mut se onki ihana paritus :DD

Hidefini - 2011-06-02 22:22:16
Raapale, ihan raapaleen merkityksessä tarkottaa tuotosta, jossa on TASAN 100 sataa, tuplaraapale on sitten kaksinkertainen sanamäärä mutta edelleen sen tasan 200 sanaa. Tässä on mun koneen mukaan 251 sanaa. Mutta kuitenkin.

Kaunis. Hieno. Herkkä. Sitten on joku sana, jota en saa mieleen. Tykkäsin tästä, todella tykkäsin. Jotenkin toi yötaivas ja Gaara siinä kuuna ja mitä Naruto oikeesti tekee, jollei siellä oo sitä kuuta edes vähän valaisemassa, kun kaikki muut vaan on Sasuken perää ja pitää olla myös jotain muuta kuin Sasuke ja Sasuken metsästys.

Toinen asia, josta tykkäsin, oli tän ficin rakenne. Tollattiin aina vuorotellen repliikkejä ja sitten kursiivissa Naruton ajatuksia tai tietyllä tavalla repliikkejä. Ne jäi sellattii kivasti avoimeks ja ah. Tykkään vaan. Niin erilailla ja persoonallisesti tehty. Ei voi olla ku kateellinen, ku osaat kirjottaa. Oikeesti 8)

Okei. Ehkä Naruto ei oo ihan narutomainen, mutta mulla on aina ollu sellane fiilis, että pakko Narutossa on myös olla sellane hieman synkempi ja haavoittumainen ja mikä-se-sana-ikinä-olikaan -puoli. Ei kukaan voi pitää naamaa virneellä koko aikaa ja olla positiivinen, pakko siellä on myös olla jotain muta. Sen takii tässä mulla nyt on vähä ristiriitaset fiilikset, et onks Naruto Narutomainen vai ei.

Jatka samaan malliin. Jotain tälläst vois lukee paljo enemmänki 8)

Knox - 2012-11-22 01:32:00
tää on ihana. voi hitto mä oon kohta 30v ja mies ja luen näitä

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste