Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Welcome to the future - prologi - Dreamer-
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 428 sanaa, 2875 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-08-21 14:42:39 - Sarja kesken
Kansio: Muu - S-K13

Rating: K-3
Genre: Drama, time travelling
Pairings: Näette sitten tarinan edetessä
Summary: Sasuke on saanut iskettyä Narutolta tajun kankaalle heidän taistellessa ja Naruto matkustaa ajassa eteenpäin omalta ajaltaan meidän nykyaikamme 2000-luvulle. Naruton ajassa hän on vain koomassa.
Warnings: Ei kait mitää, jollei pelkää pientä kiroamista ja pientä nyrkkien heiluntaa. Anteeksi myös välillä Naruton OOC
Disclaimer: Hahmot omistaa rakas Kishimoto, mutta Erin on omani!

Tarinan osat

Arvostelu
1
Katsottu 1039 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
”Ei siitä ollu taaskaa vastusta”, kuului hiljainen puhe mustatukkaisen pojan suusta. Hän katsoi jalkojensa juuressa makaavaa veristä blondia. Näytti siltä kuin blondi nukkuisi tihkusateen huuhdellessa vähitellen verta pois kasvoilta. Tummasilmäinen miehenalku kääntyy ja lähtee juoksemaan pois nähtyään kauempana saapuvat apujoukot. Vähän ajan jälkeen saapuvat paikalle pinkkitukkainen tyttö, hiilenmusta hiuksinen poika ja harmaatukkainen mies.
”Pulssi tuntuu, mutta vaa heikosti. Naruto pitää nopeasti kuljettaa Konohaan hoitoon tai tila saattaa heiketä vielä enemmän”, pinkkitukkainen tyttö sanoi ja kyyneleet sekoittuivat sateeseen. Oli alkanut ukkostamaan. Harmaahiuksinen mies nosti Naruto-nimisen pojan harteilleen ja he lähtivät juoksemaan kohti lähimpää kaupunkia.

~---~

Vilkkaan Konohan kaupungin kaduilla kävelee normaali viisitoista vuotias tyttö. Hänellä on tummanrusket hiukset ja harmaat silmät näyttävät loistavan älykkyyttä. Tyttö kävelee kuulokkeet korvilla bussipysäkille hyräillen jotain metallipainotteista biisiä.
”Let the bodies hit the floor, let the bodies hit the floor, let the bodies hit the FLOOR!”, kuului tytön suusta, kunnes hän huomasi pysäkin penkillä makaavan pojan. Hän otti kuulokkeet pois korvilta, käveli epävarmoin askelin pojan viereen ja katseli blondeja hiuksia ja viiruja naamassa. Mikähän pelle sekin oli, kun esitti jotain kissaa?
”Hoi! Ei täällä saa nukkua”, tyttö huusi blondin korvaan ja sai vastaukseksi lyönnin poskeen. Hän horjahti hieman ja piteli kivistävää poskea oikealla kädellä. Poika nousi penkiltä ja aloitti mielipuolisen huutamisen:
”Missä sä oot, Sasuke! Tuu tänne ja tappele ku mies!”
Ohikulkevat ihmiset katsoivat tätä outoa näytöstä, mutta eivät pysähtyneet sen kummemmin katselemaan näytöstä työkiireiltään. Oli se normaalia jos nuori nukkuu bussipysäkin penkillä selvittämässä päätään. Tummatukkaisen tytön toinnuttua tämä käveli blondin eteen ja katsoi suoraan taivaansinisiin silmiin. Hän unohtui hetkeksi tuijottamaan niitä, mutta tokeni nopeasti ja löi poikaa poskelle takaisin.
”Mikä helvetti sulla on ku hakkaat tuntemattomia ihmisiä?” tyttö huudahti ja poika katsoi yllättyneenä. Saatuaan tarpeekseen tytön katselusta poika katsoi ympärilleen ja huomasi jotain: kaikki oli jotenkin niin... erilaista.
”Aatteliks sä vastata et mikä sua riepoo ku vedät turpii ennen ensimmäistä sanaa?” naisenalku toisti ja heilutteli kättään typertyneen pojan naaman edessä. Poika käänsi hitaasti päätään tyttöön päin ja kysyi hiljaa, melkein kuiskaten:
”Missä mä oon..?”

~---~

A/N: What did you like? :) Tää on sitte eka jatkoficci, tai no, ylipäätään eka ficci, että rakentavaa palautetta saa antaa. Dreamer kuittaa~ ♥

Kommentit (Lataa vanhempia)
killer-chan - 2011-08-21 15:47:08
Lyhyt.

Rakentava kommentti, myönnän~

Dreamer- - 2011-08-21 15:52:55
killer-chan : se oliki vaa epilogi :Dd

SilentNumberXIII - 2011-08-21 16:11:38
Aika hyvä. Odotan innolla seuraavia osia :D

Muuten tämä taitaa olla prologi eli esinäytös eikä epilogi joa taasen on jälkinäytös ;) Ihan vinkkinä vaan xD

Dreamer- - 2011-08-21 16:12:04
Hups. Tuppaa aina menemää väärin päin xdd

Kojima-chan - 2011-08-21 18:47:44
heh lyhyt ja ytimekäs :)) tykkäsin (Y)

Knox - 2011-08-21 19:25:19
jatkoa odotellessa

Bai-Ju-Li - 2011-08-25 06:38:52
Tosi hyvältä vaikuttaa, odotan jatkoo!

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste