Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Ei tämä tähän lopu - horaaneko
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1639 sanaa, 11001 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-08-31 18:53:57
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Author: Horaaneko
Characters: Sasuke&Suigetsu
Genre: romance&angst
Rating: K13
Pairings: Sasuke/Suigetsu
Warnings: angst, OOC-Sasuke, pusuttelua poikien kesken, vaikeaselkoista tekstiä, jättipitkät A/N:t 8D
Notice: Jos haluat pysyä ficin tunnelmassa, lue vika A/N vaikka myöhemmin tai jotain... Mut lue kuitenkin, koska se on tärkeä! >:I
Disclaimer:
Naruto (c) Masashi Kishimoto
Story (c) Horaaneko

Summary:
Vaikka tiesin, että myöhemmin se sattuisi. Vain pienen hetken annoin itseni olla heikko.



<;(0w0)>
/_____\ Horaa kuittaa!

Arvostelu
11
Katsottu 1922 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
A/N: Miten niin kesti pitkään? ^^' Viidennen Crashin aikaan varmaan sain haasteen friidulaiselta kirjottaa SasuSuita...
Hupsista. :'D
Mutta kun miulle annetaan vapaat kädet, käy näin...
Shinigami-sekoilun kautta päädyin Lotr-teemaiseen sekoiluun, mistä vampyyriteemaan ja siitä taasen ilosaarirock-teemaiseen kännisekoiluun, minkä jälkeen tuli epämääräistä piraatti-meininkiä, taas shinigami-sekoilu, pari raapaletta, ja taas shinigami-sekoilu, joka ei edelleenkään onnannut. Lopulta päädyin tähän. :''D

Uskoisin että tulette vielä joskus näkemään täällä ainakin ton festari-ficin ja shinigami-ficin, mut nyt en vaan enää jaksa ajatellakaan niitä... =w=' Joten tässä olkaa hyvät...
Ja lopussa kysely kaikille niille, jotka aikovat lukea tulevaa NaruGaa -sarjaani! (lukekaa silti vaikkette aikoisi sitä seurata, ehkä innostutte vielä lukemaan >8D) Ja sori näistä ylipitkistä A/N:istä... x'''D



Sairaala oli hiljaa.
Epätavallisen hiljaa, en pitänyt siitä. Ei kuulunut huutoa, ei kuiskaustakaan. Käytävän päässä vihreä valo näytti tietä ulos, ikkunoista sälekaihtimien välistä tulvi kalpeaa kuunvaloa. Mutta mikään ei liikkunut.

En edes minä. En muista milloin olin viimeksi liikkunut, milloin olin edes räpäyttänyt silmiäni.
Tai ehkä vain kuvittelin. Liikkumattomuuden tunne johtui siitä, mikä velloi sisälläni.
Odottava tuska. Ahdistus, joka pyrki pintaan kuin pohjasta meren pintaan nouseva kupla. Siksi en uskaltanut liikkua. Ettei kupla olisi pulpahtanut pintaan ja maailmani hajonnut.

Sinä olit hiljaa. Ehkä nukuit, ehkä olit vaipunut unen ja kuoleman sekaiseen horrostilaan. Siinä tilassa sinä päiväsi vietit, tiesin sillä kerroit siitä aina kun heräsit. Kerroit ettet pitänyt paikasta, mutta jokin kutsui sinua sinne aina uudelleen ja uudelleen. Se oli kuin sumua, jonka läpi teki mieli kulkea jotta näki mitä sen takana odotti. Niin sinä sanoit.

Ja aina minä olin hijaa, kun kerroit siitä. Hiljaa, vaikka minun olisi tehnyt mieli huutaa. Tai edes sanoa jotain, pyytää ettet enää menisi lähelle sitä sumua.
Mutta olin ääliö. Mitätön pieni paskiainen josta ei ollut sanomaan muutamaa hassua sanaa. Vihasin itseäni.

Olit niin luonnoton. Kasvojen väri oli kadonnut, vain yöntummat varjot värittivät silmiesi alusia. Huulet olivat kalpeat, posket painuneet sisälle paljastaen poskiluittesi muodot. Aivan kuin ihoasi olisi pikku hiljaa vedetty sisäänpäin, paljastaen hiljalleen luurangon muotoa alta.

Ajatus oksetti minua, ja hetken kuvittelin näkeväni paikallasi elottoman luukasan.
Karkottaakseni mielikuvan päästäni vein ajatukseni kauas menneisyyteen. Se oli minun pakokeinoni, vaikken siitä kenellekään kertonut. Kukaan ei tiennyt, että minäkin tarvitsin pakokeinoja.


"Sasuke!" huusit takaani iloisesti, ja käänsin katseeni.

Seisoit kukkulan laella, puhtaan sininen taivas takanasi ja vihreä niitty allasi. Suusi oli kääntynyt leveään hymyyn. Ei sellaiseen ilkikuriseen, joka yleensä kasvojasi koristi, nyt hymy oli aidon iloinen. Kävelin luoksesi kädet taskuissa, itsekin hiukan hymyillen.

"Tää on sika makee paikka! Pitää kutsua Juugo ja Karin joskus mukaan", sanoit ja käänsit katseesi jälleen taivaalle. Allamme levittäytyi auringossa kimalteleva meri, niin loputon ja tasainen. Kuin kaksi taivasta meidän välissämme.
"Juugo vielä menee mutta sitä akkaa ei tuoda pilaamaan luonnonrauhaa", mutisin katsellessani rantakiviin iskeytyviä aaltoja. Nauroit huvittuneesti.
"Totta..." sanoit ja käänsit katseesi silmiini. Kohotin hiukan kulmakarvaani. Tiesin tuon ilmeen, sinulla oli jotain mielessäsi.

"Ja mieluumin pidän tän paikan meidän salaisuutenamme" kuiskasit kietoen kätesi ympärilleni.

Painoit kasvosi lähemmäksi omiani ja olin jo varautumassa suudelmaan, kun yhtäkkiä tönäisit kädelläsi mahaani ja kaadoit minut ruohomatolle allamme. Asetuit vatsani päälle istumaan, tuttu voittajan hymy kasvoillasi. Ehkä olisin normaalisti suuttunut, mutta tämä paikka kai teki minut hulluksi, ja vain hymyilin takaisin.

"Mä en ole kostanut vielä sitä eilistä autojuttua", sanoit ja hymysi kasvoi hiukan.
"Kosto ei ole oikea tie, Suigetsu hyvä", ähkäisin, kun siirryit lähemmäs minua melkein litistäen keuhkoni kasaan.
"Paraskin puhuja", kuiskasit ja nauroit hiljaa. Henkäys tavoitti kasvoni. Kuuma henkäyksesi oli kuin kesäpäivän lämpimin tuulahdus, mutta sata kertaa parempi.

Sitten painoit huulesi omilleni. En väittänyt pitäväni asemasta, johon olin päätynyt, mutta suudelmaasi se ei pilannut lainkaan. Annoin periksi, heitin viileyteni jonnekin mieleni perukoille ja vastasin suudelmaan. Vedin sinut lähemmäs kehoani ja suljin silmäni antaen kesäpäivän lämmön ja raikkaan tuoksusi huumata maailmani.

"Mä rakastan sua", kuiskasit. Hymyilin takaisin, annoin katseeni tanssia kasvoillasi.


En vastannut koskaan. En sanonut koskaan niitä sanoista tärkeimpiä.
Miksi?
Miksi, niin. Hyvä kysymys.
Koska en kehdannut. Olin liian täynnä ylpeyttäni, en voinut antaa hänen murtaa vaivalla rakentamaani maskia.

Miksi? Miksi helvetissä?

Miksen osannut olla oma itseni. Miksi olin heikko.
Kysymyksiä oli tuhansia, mutta tiesin että vain minusta oli niihin vastaamaan. Ja silti en kyennyt.

Silloin aukaisit silmäsi. Niissä ei hehkunut enää se violetinsävyinen auringonlasku, lämpö oli karannut kokonaan jättäen tilalle vain kylmän sävyn. Sävyn, joka ei muistuttanut sinusta millään lailla. Kuin olisin katsonut jotain toista ihmistä.

Mutta sinähän se olit. Kuitenkin se olit sinä.

"Sasuke..." suusi kääntyi pieneen, tuskin huomattavaan hymyyn. Katsoin sinua tietämättä mitä sanoa tai tehdä. Yritin katseellani viestittää kaiken mitä halusin sinun tietävän.
Että vaikka olinkin tällainen paskiainen, joka ajatteli vain itseään, rakastin sinua.
Todella paljon. Liian paljon.

Hetken jo kuvittelin, että olit nukahtanut silmät auki, mutta sitten räpäytit luomiasi ja aukaisit suusi uudestaan. Sanat olivat vain heikko kuiskaus, kuin kesän viimeinen henkäys kylmenevässä syksyssä.
Mutta ymmärsin, mitä tarkoitit.

"Suutele mua."

Se itsekäs kusipää minussa halusi sanoa, ettei kannattanut. Viimeksi kun huulemme olivat kohdanneet, se oli tapahunut onnellisissa merkeissä, kun mitään murheita ei ollut vielä ollut.
Miksi en olisi halunnut jättää sinusta sitä muistoa? Sitä eläväistä, aurinkoista muistoa? Jos nyt suutelisin noita kylmenneitä huulia, jäisikö sinusta mieleeni vain kylmä, kuollut ruumis?

Mutta oli väärin ajatella niin. Siksi pakotin itseni hymyilemään. Kohottauduin kasvojasi kohti, painoin sormeni poskellesi. Koitin olla säikähtämättä kuinka erilaiselta ne tuntuivat kun poikamainen pyöreys oli kadonnut.
Se oli kevyt suudelma, ja toi liian tuskallisesti mieleen sellaisen, jonka ihminen teki kuolevalle - hyvästiksi.

Olivatko nämä nyt hyvästit? Nytkö se aika oli koittanut?

"Älä kato mua noin... Hölmö", kuiskasit ja naurahdit. Niin heikosti, mutta kuitenkin siinä oli hitunen sitä heleyttä entisestä naurustasi. Jo sekin oli musiikkia korvilleni, edes pieni ripaus entisestä Suigetsusta.

Milloin olinkaan alkanut välittämään sinusta näin paljon? Olin luvannut etten sitoutuisi enää koskaan ihmiseen, se tuotti vain liikaa tuskaa. Mitä se oli aluksi ollut välillämme? Himoa? Kai. Mitä se sitten nyt oli?
Tiesinhän minä.

Olin heikko, olinhan vain ihminen. Ihminen rakastuu, se oli täysin normaalia. Minun piti vain hyväksyä se. Jopa Sasuke Uchiha pystyi rakastumaan.

"Ei tää tähän lopu", jatkoit hiljaa, suu tuskin liikkuen.
Tunsin palan nousevan kurkkuuni.
Ei, en sentään voinut itkeä. En vain voinut, se olisi ollut jo liikaa.

En itkenyt. En koskaan.
En suostunut näkemään kyyneleitä, jotka tipahtelivat kalpealle ihollesi.

Sinä vain hymyilit. Etsit käteni ja puristit sitä heikosti.
"En mä mihinkään lähde. Mä oon tässä."

Hetken halusin uskoa niihin sanoihin. Vaikka tiesin, että myöhemmin se sattuisi. Vain pienen hetken annoin itseni olla heikko.


A/N: No huh mitä angstia. :D Mutku en osaa enää muuta kirjottaa, antakaa anteeks. ;__;
Nyt siihen kyselyyn, sillä en halua tuhlata liikaa tilaa näihin kirjotuksiini. x'D (oikeesti nää A/N:t yhessä varmaan pidempi ku ite tarina lol...)
Eli siis. Koska nyt on tullut niin paljon koulu-aiheisia sarjoja, mietin jaksatteko enää niitä, ja aloin epäröimään oman sarjani kanssa. Siksi haluaisin, että sanoisitte minkälaista sarjaa parituksella NaruGaa haluaisitte lukea. Miulla on kolme sarjaa alotteilla, ja jonkun niistä siis julkaisisin. (tulevaisuudessa tuun kuitenkin varmaan julkaisee nää kaikki :)

Tässä on vaihtoehdot:

A) kyseinen koulufic (nimi: Chains, pintaa syvemmälle)
Summary:
Naruto ja Gaara päätyy samaan amikseen. Tutustuessaan kummankin elämä alkaa paljastua pala palalta ja pinnallisista tunteista mennään pintaa syvemmälle....
Myös muita parituksia.
Käsitellään paljon Gaaran menneisyyttä.
Draamaa. Paljon!
Yaoita muttei lemonia, K15, angstia ja huumoria, pitkä! Vaatii kärsivällisyyttä.

B) Bändi-fic (ei vielä nimeä)
Summary:
Naruto, Gaara, Kiba ja Shikamaru viettävät raskasta keikkaelämää. Paljon suhdedraamaa Naruton ja Gaaran välillä. Runsasta alkoholin käyttöä paikoin ja muuta ikävää. Myös huumoria :> K15, yaoita muttei lemonia, ei niin pitkä.

C) Furryyyyseikalua<3<3<3 ihqihq no joo ei. xD Mut furrysekoilua silti.
Summary:
Mitä Naruto oikein pelasti joesta? Mitä hän tekee löytönsä kanssa?
Ja mitä ovat ne oudot tunteet poikaa kohtaan...?
Huomioitavaa myös, että Naruto tulee olemaan about 4-5 vuotta vanhempi kuin Gaara. (se on se kielletyn maku...!<3) Anteeksi jos ällöttää. xD (no ei se oos iso ikäero!)
(^ huomaatteko miten summaryt parantui aina vaan loppua kohden? xD)
K13-K15, en tiedä tuleeko yaoita, romantiikkaa, seikkailua ja ripaus scifiä O__o Myös muita hahmoja

Eli mitä tilaisitte? xD Aloittasin kirjottamisen tänä viikonloppuna - luultavasti. Chainsia on kirjotettu 6. lukuun asti, bändificciä 3. lukuun ja furrysöpöilyä johonkin 4. lukuun asti. :>
Jos taas mikään ei kelpaa angstaan koko loppuelämäni nurkassa, syöden vaan koulun pahvinäkkäreitä ja kirjottaen angstificcejä Rock Leestä!
(mistä tuo nyt tuli? xD)
Pelottaa et kukaan ei halua ees lukea sarjaa.. ;__; En vetoa sääliin, vaan ihan oikeesti pelkään sitä. :') Joten sanokaa jotain tähän "kyselyyn"!

Ja kommentoikaa tätä kerpeleen ficciä, täähän se pääasia oli! >8D
Sori kun Saske oli niin OOC mutku se on niin tylsä semmosena tunteettomana. ;__; Saske lavs Suigetsu, dattebayo!<3
(ja toivottavasti nää kilometri A/N:t ei nyt haitannut ficin tunnelmaan pääsemistä, ainakin miusta tuntuu siltä... :''D)

Kommentit (Lataa vanhempia)
horaaneko - 2011-08-31 18:55:40
Ei stna tuo vika A/N on ihan jumalattoman pitkä. XDD Tein varmaan jonkun ennätyksen. :''D

Yumisha - 2011-08-31 19:47:38
Miten kukaa ei oo vielä kommentoinu tähän? O.o mut mäpä kommentoin vaikka istunki junassa matkalla kotiin tappisuunnistuksesta jalat ja selkä kipeinä ja väsyttääki sikana x)

Eli tarina oli mielestäni hyvä, tunteikas ja hyvin kirjoitettu. :) Sasse ja suigetsu oli kyllä hieman OOC, mut johtuu varmaan siitä että paritus on hieman epänormaali xD Ainakin mun mielestä :3 En ny tiiä osaanko sanoa mitään muuta järkevää tässä nuokkuessani mutta jotain pientä tämä olisi vielä kaivannut. :D eli annan neljä pistettä ja antamistasi vaihtoehdoista sanoisin bändin tai furryn x)

Shinji - 2011-08-31 19:59:43
"Jopa Sasuke Uchiha pystyi rakastumaan" Tuo jäi jotekin päähän. Sasuke rakastaa näköjään likaa Suigetsua. Hyvin taas kirjoitetu.

Noista ficc ehdokaista itse valitisin jokoa A:an tai B:en. Kumatkin on mielestäni hyviä ideoita. Samoin myös C:ee.Mutta sinä päätät siitä.

Hakaneula - 2011-08-31 20:35:41
Naw, vaikkei paritus kuulu suosikkeihini, niin tämä kolahti :3
Ja duodaduoda, olihan Sasse aika OOC,  mutta Horaalta sen hyväksyy.. Jotenkin.. Rimaa hipoen.. Mutta kun tyyppi kirjottaa niin hyvin, on pirun hankalaa kritisoida xD
Juu sori, väsynyt oon, ei tule rakentavaa kommenttia, muuta, kuin että Suigetsu kyllä kohosi lempihahmolistallani tämän ficin jälkeen :D Ja kirjoitustyyli on taattua Horaata ^^
Ja kirjoita vaan angstista, jos on helpointa, angstia osaa kaikki kirjoittaa, ja teikäläinen osaa kirjoittaa sitä hyvin ~

Ja tuohon kysymykseesi, meikäläinen ainakin varmaan bändi-AU:sta tyksisi eniten, addiktio bänditarinoihin xD
(ja voitko tästä huolimatta kirjoittaa sievän angstificin leestä? siis ei xD mutta lukisin, lukisin!)

Että silviisii, sekavana annan varsin yllättävän vitosen, ja samalla lupauksen, jos kirjoitat B:stä, luen joka osan ~

Caltrop - 2011-09-01 03:40:25
OwO tää on ihana tarina! Tykkään tuosta parituksesta paljon ja ja en osaa kommentoida mitään D: mutta tarina oli mahti ja olit hyvin kirjottanut ja kuvaillut ja !! En keksi enempää Dx


Niin ja voisit tehdä siitä NaruGaa ficistä tuon B:n >D Kuulosti mielenkiintosimmalta. :D

Mutta pääasiahan on ne 5 pojoo~ =^^=

friidulainen - 2011-09-01 15:07:58
AAAAAAWWWWWW NIIN SÖPÖ melkein itkin oikeesti niin ihana X3 ihana tarinan kerronta ja odottamisen väärti :D kiitokset näin ihanasta ficistä ^_^

Knox - 2011-09-01 17:47:49
Jee jee jee lisää ficcejä mun loputtomaan ficcijanooni.
Agnsti Lee toisaalta on tosi söpö. Miten olis Alkoholisoitunut Lee?

Miku-Miu - 2011-09-01 18:04:07
Mä haluun, että teet A).

En oikein pitänyt todella pitkistä angsti hetkistä. Pientä iloa kyl siin tarinassa oli, mutta en pidä Sasuken ylpeydestä....

Ihana kaunis tarina! Kosketti sisäisesti T__T
Ja ihanan pitkäää! *änkyttää iloisella äänellä
Kirjoitat todella kauniisti, vaikka se Suigetsu onkin kuolemaisillaan ja Sasuke katsoo ja hymyilee hänelle. Hienoa, että kirjoitit heidän muistelmistaan.

Kiitos 5 pistettäää~♥


Scrimshaw - 2011-09-01 18:51:36
Jei, taas uusi yhdeltä lempparikirjoittajistani <3

Sööttiä, kuinka Sasse-the-ice-wall murtus sit kuitenki <3
Paritus ei ole kauheasti kohahtanut, mutta pidän tästä silti ^^

Niin ja kysymykseen: Äää en mä oo hyvä päättämään >..< Mitä jos kaikki kelpaa ? :D Mut ehk kuitenki B ja C kutkuttaa enempi ^^

Fuyu - 2011-09-02 11:08:51
ja minä vollotan täällä nyt riparit pitkin poskia :'''D tunnelmaa vaan lisäsi ku kuuntelin tätä lukiessani ;____;
kerronta oli kaunista ja tekstin asettelu onnistui kanssa. Tykkäsin noista jostain sana- ja lausevalinnoista kuten toi ihan vika :3

noista ficcivaihtoehdoista varmaan itse lukisin mieluiten a:ta ja c:tä :D bändificit on aika vaikeita toteuttaa hyvin loppujen lopuksi niin oon menettäny toivoni niihin :'D

mut mut ficille annan neljä pistettä, koska kuitenkin tästä puuttui sellainen selkeys ja jossain väleissä oli vaikea tajuta että mitä tapahtuikaan :D

Fuyu - 2011-09-02 11:09:23
^ja tarkoitin muuten ripsarit :'D isän koneella on vaikia kirjottaa...

Kotetsu_Hagane - 2011-09-02 11:14:08
Aivan ihana~~ (En taida osata nykyään mitään muuta sanoakkaan... '^.^)

Itkin, oikeasti, niin koskettava<3~ (heh, itken nykyään koko ajan... TT3TT)
En oikeastaan kamalasti edes pidä angst ficeistä, mutta tulee silti luettua niitä paljon, ja oikeastaan ne ovat aika ihania, vaikkakin kamalia.... en tajuu tosta itekkään mitää =.=' tätä se koulunkäynti teettää

Ja tuohon kyselyyn, ehkä B olisi kivoin, koska olen addiktoitunut bändi-ficceihin~~ <3

Eicchan - 2011-09-02 17:01:48
Tosi ihuna^^
En oikein tykkää mistään Saske-parituksista, mutta tää oli hyvä:)

Ja NaruGaasta toi A.)

Hidefini - 2011-09-05 15:45:55
Äää. Mun ei todellakaan pitäny alkaa lukee mitää ficcei nyt (varsinkaan kun Leon meni viimein pehkuihin ja vei mun viimesen viivyttely keinon mennessää) vaan lukee kirjaa huomiseks. Yea. Lazy me. But yeah. So. Mä luin tän. Joo. Ja tykkäsin, vaikka tää nyt oli kuinka angstista tahansa. Ha.

Okei. Mulla ei nyt oo mitää varsinaista käsitystä tästä. Ekaks ajattelin et Saske on koomas tai jotain, mut aika nopee mä skippasin sen idena. Sitten mä ajattelin et se makaa sairaalassa ja jotain. En ihan viel skipannu sitä, mut epäilen vahvasti. Mutta mistä mä nyt todennäkösest oon kartalla, on että Saske on menettäny puhekykynsä ja sillä on joku sairaus. Muute damn tää toi mielee,  et ehkä Suigetsusta on tullu kuuro ja sen vie joku sairaus ja siks Saske ei voi sanoo sille rakastavansa sitä, ku se ei kuitenkaa kuulis. Hi. Ja sitä varsinaista vaihtoehtoo mul ei sitte taiakkaa olla.. Jännää : D

Okei. Mä uskoisin, että tähä tulee jatkoo, juu ei ? Koska ää mun päässä on miljoona kysymystä ja haluisin kaikkeen vastauke. Ää. Tää oli niin ihana ku herätti mussa miljoona kysymystä, en oo pitkää aikaa lukenu mitää mikä todella herättäis nii paljo kysymyksi... Aika outoo sinänsä, mutta kuitenkin. Ja jos ei tuu... niin ei sit kai voi mitää : (

Kaikkii tuntuu jotenkin häiritsevän toi, että Saske ei ollu kauhee kylmäpäine paska, joka ei välitä muista, mut mää tykkäsin sen OOC piirteistä. Ei kukaa voi oikeesti olla niin tunteeton ja vammane koko aikaa, joten pakko Saskenki pinnan alla on olla jotai. Hi. Ja sitten tossa selvässä flasback kohassa mulle tuli Suigetsusta enemmä mielee Naruto ku Suigetsu : DDD että menee hyvin. Mutta jotenkin sen pirtee ja energine olemus jotenkin huoku sellast hieman Naruto maisuutta : D Ha. Menee taas hyvin.

Mitäs muuta ? Joo. Toi A/N. Nii siis. Mä haluun bändificin, joo. Kouluficit kyllästyttää mua jo liikaa, niit on ihan liikaa maailmas ja ne on aina suurinpiirtei samalaisii, furry kamast en oo koskaa innostunu, joten tuskin nyt sitäkää, vaikka kyllä sää oot kirjottaja joten periaatteessa voisin innostua tän seikan takia mistä vaan.. Mutta eniten silti bändificin perään, musiikkia ja sitte haluun nähä millasii musiikkivertauksii saat sinne. Hi. Ja nyt tuli mielee, et iteki vois kirjottaa sellase, mut nah. Billariinas on mulle liikaa työtä tällä hetkellä. Ha.

Ja joo. Tykkäsin, tykkäsin, tykkäsin ja lisää tälläst. Masentuneet tekstit on jees, kunhan niissä on sellane ihana, ihana fiilis eikä tyhmää ylidramatiikkaa. Hi. Ja mun uskolliseen tapaan en anna pisteitä, mut jos mä antaisin nii kai tää sen vitosen ansaitsis, be happy. Joo ja kiitos.

Anzu-Chan - 2011-09-11 15:44:38
Nyyh. ;___; Olipas tuskaista.

Joo, mun on pitänyt lukea tää jo vaikka kuinka kauan SORIIII täs on kestäny! Mut siis. Äh, tää vaan oli nii surullinen. Muutenki oon ollu ihan pala kurkussa viimeaikoina nii eipä tää ainakaan helpottanu sitä olotilaa. :'DD Voi raasut..

Mukavan mittainen (jos olis ollu yhtään enempää olisin alkanu poraa), sujuvaa, kaunista tekstiä ja ihana tuo flasback. Alussa meinasi olla epäselvää kumpi oli kertoja, mutta se ongelma hävisi aika äkkiä. :3 Tää herätti kyllä aika monta miksi-kysymystä, mutta silleen kiva ku saa ite vähä miettiä että no mitäs tässä nyt vois olla tapahtunu.

Mut aaagh, Sasse-pieni. ;___; Loppu oli kaunis. Mää niin tykkään tunteikkaasta Sassesta, se ei varmaan oo jääny kenellekkään epäselväksi. Eli OOC EI haittaa.
Ainii, ja pojot SasuSuista!! <3<3<3 JEEE! *wants more*

Ja tuohon NaruGaahan ei varmaan enää voi vaikuttaa ku oot jo aloittanu sarjan. :DD Senkin luen, kunhan kerkeän!! Odota vain! Kaikki vaihtoehdot nimittäin kuulostaa kyllä hyvältä, B ehkä kuitenki kolahtais mulle eniten.. Tai C. Vaikee..

4,5 en tiijä vielä kumpaan suuntaan hujahtaa. ;)

-SasukeUchiha- - 2011-10-13 13:06:40
...

(^^) <- alkuun tuo naamanilme

-.- Mikä angst tuossa tarinassa... Sitten D'''''''''''''''''''''''''''':
Kuoliko se...?
Suigetsu delas? Heitti veivinsä? Kuoli?? Eneneneneneneneneneneneneeeeeeeeeen usko. En vaan kerta kaikkiaan voi käsittää, että SEKUOLI!!!!
No niin, rauhoitutaanpas.

Tuollainen rakkaus on suloista, ihanaa, kaunista. Sasuke niin rakasti omaa Suigetsuaan, kyllähän mä sen ymmärrän. Huvittaa vain itkeä, en voi mitään.

Lissää tällaista, kiitos! Osaat keepele sentään kirjoittaa Sassesta ja Suigetsusta, joten miksi heittää hukkaan kaikki? Kirjoitat vaan, kyllä mä luen<3<3<3<3
Oh, SasuSui, my darling.

Mutmutmut, ei täs muuta osaa sanoa, että hyvä kirjoitus, joo. Nähdään taas joskus<3
Ryntään nurkkaan itkemään.

No joo, joo. Tyksin tosta ke.. keskimmäisestä... osiosta.
Se vastasi suudelmaan. Ei voi olla totta!
Hyvä kieli (kuten aina), lovely kuvailu. Ihastuin tohon meripaikkaan ja siihen, miten Sasuke haukku Karinia ämmäksi!♥ Se oli paras<3<3<3 xD
Mut annanhan mä joka tapauksessa viisi pistettä, niin mitä tässä enää turhia selittelemään.

haru-97 - 2012-04-17 22:42:31
Surullista sydäntä raastavaa tekstiä. KUOLIKS SUIGETSU!!!!?????? :( 1000pojoo

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste