Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Poikaparka - Hakaneula
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1759 sanaa, 11020 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2011-09-09 14:58:12
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Genre: Angst, Romance, AU, Songfic, H/C
Pairing: NaruGaa
Warnings: Shounen-ai, kliseet, yksi kirosana
Disclaimer: Naruto ja Gaara ovat Masashi Kishimoton omaisuutta, laulu Poikaparka kuuluu Habakukille.
Summary:

"Ja tämäkin päivä voisi muuttua yhdeksi niistä pahemmista päivistä. Jos Naruto heilauttaisi kättä, ja sanoisi 'moi moi'."

Arvostelu
9
Katsottu 1167 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
A/N:
"Wtf, Hakaneula kirjoittaa NaruGaaraa?!"
Juu, siis juu. Kirjoitan. xD
Mutta siis, idea koko ficciin syntyi jo aikoja sitten, kun NaruGaa oli vielä lempiparitukseni. Silloin kuuntelin Habakukin, levyä, ja eräs laulu kolahti minun paritusherkkään päähäni. Siitä kappaleesta olisi ihan pakko tehdä NaruGaa-AMV, tai NaruGaa-kuva, tai ylipäätään NaruGaa-jotain.
Noh, nyt, pitkän ajan jälkeen, kuuntelin tuon kappaleen uudelleen, ja tajusin, että haluan kirjoittaa siitä ficin. Ajattelin kaikkia lempiparituksiani InoSakusta TemaShikaan, mutta tajusin, etten halunnut kirjoittaa sitä ficciä mistään muusta parituksesta kuin NaruGaasta.
Ja tässä sitä ollaan, kilometrin pituisen A/N:in kirjoittaneina, valmiina lisäämään ficci Narskalaan kaikkien tuijotettavaksi.
Ja muuten, jos ficci näyttää tökkivän, se johtuu Narutosta, en osaa kirjoittaa hänestä xD
Ja minä en sitten luule tehneeni mitään nobelin arvoista kirjoitelmaa, tätä ei kuulu ottaa vakavammin kuin kevyenä poikarakkaushöttönä, jota voi aikansa kuluksi lueskelle. Tai no, saahan sen toki vakavamminki ottaa x3
Noh, ilmoittakaa, jos jokin suuremmin häiritsee ~
*kumarrus*
Edit// Tajusin, että tämä on kymmenes ficcini Narskalassa! xD
Hip hip hurraa ~

.........
.........
.........

Poikaparka




Satoi kaatamalla
Mutta sateenvarjon alla
Hymyilivät aurinkoiset kasvosi



Gaara käveli märällä asvaltilla, vesi loiskahteli pojan sukkien iskeytyessä siihen. Aivan, sukkien, Gaara ei ollut muistanut laittaa kenkiä. Punatukan jalat kastuisivat, ja hän saisi melko varmasti iankaikkisen taudin. Eipä voisi vähempää kiinnostaa.
Gaara vihasi sadetta, vihasi, vihasi, vihasi. Hän inhosi vettä ylipäätään, se oli kylmää ja märkää ja inhottavaa.

Poika oli niin vajonnut näihin henkeviin mietteisiinsä, ettei huomannut vastaan tulevaa hahmoa, ennen kuin törmäsi tähän. Gaara oli jo valmis mulkaisemaan mokomaa töytäisijää murhaavalla katseella ja sanomaan jotain myrkyllistä, kun hänen jääkylmä katseensa kohtasi sinisinä välkehtivät silmät.

"Naruto", Gaara totesi yllättyneenä, katsellen blodia poikaa kuin jotakin humanoidia. Gaaran suunnitelmat tappavista katseista haihtuivat sen siliän tien.

"Anteeksi", punatukka mutisi, "En huomannut sinua."

Naruto katseli Gaaraa hetken, kunnes hymyili sädehtivästi, ja naurahti: "Eipä mittään!"

Gaara vain seisoi siinä, punaiset hiuskiehkurat märkinä roikkuen, usvaiset silmät tuijottivat Narutoa. Poika ei lopettanut hymyilemistä. Gaara katseli Naruton aurinkoisia kasvoja, hänen pörröistä vaaleaa tukkaansa ja tummansinistä sateenvarjoaan.


Päivä mitä parhain
Mut sen pilata voi varhain
Jos sä lähdet etkä tule luokseni



"Huono päivä?" Naruto kysyi, lopettaen typerän virnistelynsä. Tai eihän Narutossa mikään ollut typerää, kaikki pojassa oli ihmeellistä, ihailtavaa, kadehdittavaa.

Gaara ei vastannut mitään. Vau, mikä kysymys, ainahan Gaaralla oli huono päivä. Tai ei sittenkään, ei kuitenkaan, nyt kun poika sisintään oikein tunnusteli. Oikeastaan, heti, kun hän oli nähnyt Naruton siniset silmät, oli valo kullannut harmaat myrskypilvet, jotka peittivät Gaaran sielunmaiseman.
Sydänotsalla oli oikeastaan kohtuullisen siedettävä olo.

Gaara pudisti päätään: "Onhan niitä pahempiakin päiviä nähty."

Ja tämäkin päivä voisi muuttua yhdeksi niistä pahemmista päivistä. Jos Naruto heilauttaisi kättä, ja sanoisi "moi moi".


Sä tarkkailet mun tilaa
Onko kaikki pelkkää pilaa
Ja mä pidätän sut niin kuin poliisi



Naruto tuijotti Gaaraa yllättyneenä, oli varmaankin olettanut kuulevansa jonkin sarkastisen lauseen, kuten vaikka "kuka muka voisi olla näin kauniilla ilmalla pahalla mielellä?".
Blondi katseli Gaaraa päästä varpaisiin, jostain syystä katse viipyili kengättömissä jaloissa. Katse osui hetkeksi Gaaran sumeisiin silmiin, mutta siirtyi taas sen jälkeen muualle. Naruto ei uskaltanut katsoa häntä kunnolla.

Naruto oli juuri aukaisemassa suutaan, kun Gaara aivasti. Myönnettäköön, ettei se ollut ollut vahinko.
Suusta kuuluvat sanat olisivat varmasti olleet "okei, nähään koulussa".
Ja niillä sanoilla Gaara ei halunnut Narutoa päästää. Ei, niillä sanoilla poikaa ei vapautettaisi.
Rikos; olla täydellinen.
Rangaistus; olla Gaaran kanssa vielä vähän aikaa.
Tuomari Gaara oli tuomionsa asettanut, ja se oli ehdoton.

Naruto ei tästä karkaisi.


Mä tahdon rakastaa sut omakseni
Kaulalles kietoa kaipaukseni
Tulla suojaasi surujen taa
Sä hymyilet ja se parantaa



"Ootko sä tullut kipeeksi?" Naruto kysyi huolestuneen näköisenä. Blondi riuhtaisi kaulaltaan sinisen neulehuivin, ja kietoi sen Gaaran kaulalle. Huivi oli tehty juuri sellaisesta langasta, josta isoäidit tuppasivat tekemään lapsenlapsilleen ne kaikista ärsyttävimmät kaulahuivinsa, ne, jotka pistelivät ja kutittivat, mutta joita ei kehdannut heittää pois.

Gaara katseli Narutoa normaalilla, mitäänsanomattomalla ilmeellään, kiittämättä huivista, ei edes vastannut pojan kysymykseen.
Oikeasti hän haluaisi kietoa kaiken kaipauksensa pojan kaulan ympärille. Kaiken rakkautensa.
Mutta sydänotsa pelkäsi liikaa. Pelkäsi, että hänen rakkautensa tuntuisi Naruton kaulan ympärillä hirttosilmukalta.
Tai mikä pahempaa, jos Gaaran rakkaus olisi kuin vanhuudenhöperön mummon neuloma kaulahuivi, joka kutitti ja pisteli, mutta jota ei kehdannut heittää roskakoriin.

Gaara hipaisi rintaansa, kohtaa jossa sydän oli. Siellä tuntui pieni vihlaisu.

Miksi ihmeessä Gaara rääkkäsi itseään näin? Katselemalla poikaa, jota ei voinut millään saada.

Eikö Gaaralle riittänyt se, mitä hän oli tähän asti kokenut, pitikö hänen kitua vielä enemmän?


On sydämeni arka
Sanot siihen "poikaparka
Sun täytyy nuolla omat haavasi"



Naruto katsahti Gaaran sydämenhipaisua. Blondin kulmat kurtistuivat vähän.

"Kuules nyt", poika huokaisi, "Ei täällä pärjää, jos sydän on noin arka, että sitä pitää tunnustella koko ajan."

Gaara vetäisi kätensä heti pois, ja tunsi, kuinka hänen poskiaan alkoi kuumottaa.

"E-ei se s-sitä", Gaara aloitti, ja tajusi samassa änkyttävänsä. Punatukka olisi voinut hakata päätään seinään. Voi Jeesus Kristus, hän punasteli ja änkytti!

Naruto naurahti pojan nolostumiselle, ja pörrötti Gaaran hiuksia: "Poikaparka."

Gaara katseli Naruton silmiä. Ei, ei hän oikeasti niitä katsellut, Gaara ei ollut tarpeeksi mutkaton ketsellakseen toista silmiin. Oikeastaan punatukan katse oli kiinnittynyt Naruton nenään.
Voi helvetti.
Gaara tajusi juuri, kuinka kaunis Naruton nenäkin oli.


"Ei susta oo nyt muuhun
Joudut vielä suden suuhun
Jos et ymmärtäisi pitää varaasi"



"Sun pitääkin olla oiken ekstra-varovainen ton sydämes kanssa", Naruto huokaisi, "Ne tytöt alemmilta luokilta, Matsuri, Sari ja muut, ne kuolaa sun perään. Jos sä et pidä kiinni, sulta lähtee homma lapasesta ihan just. Likat on semmosia, jos annat niille pikkusormen, ne vie sun koko kätes."

Gaara kohotti olemattomia kulmakarvojaan. Luuliko Naruto hänen kapsahtavan ensimmäisen tytön kaulaan, joka sanoisi palvovansa häntä? Ei, Gaara ei ollut epätoivoinen, vaikka niin saattoi luullakin. Vaikka tytöt ympäröivätkin poikaa, punatukkaa nuo eivät jaksaneet kiinnostaa. Matsuri, noh, se tyttö oli hänelle hyvin läheinen ystävä, mutta ei mitään muuta. Gaara oli pari kertaa auttanut häntä biologian läksyissä, ja heti luokassa oli alkanut kiertämään huhuja heidän suhteestaan.

Mutta Gaara osasi kyllä puolustautua.
Gaara ei ollut tyhmä.

Oikeastaan, Gaara oli aika fiksu. Hän ymmärsi kyllä pitää varansa.


"On syöjätärtä monta
Yksinäistä onnetonta
Ja sun pitää juosta niin kuin gaselli"



"Meinaan vaan, että niitä pikku syöjättäriä on maailmassa melkosesti", Naruto mutisi, "Hei, pitäskö sun oikeesti mennä kotiisi laittamaan kengät jalkaas? Vilustut vielä pahemmin tota menoa."

Gaara puri huultaan ja nyökkäsi.
"Kai minun pitäisi."

Punahiuksinen poika katseli Naruton pörröisiä hiuksia, joista osa oli liimautunut märiksi kiharoiksi blondin otsaa vasten.

"Mun pitää mennä", Naruto mutisi, punastuen vähän jostain syystä. Blondi kääntyi lähteäkseen, "Mä tulin ihan lyhyelle lenkille kolmeksi minuutiksi, ja oon kohta viipynyt jo kymmenen minuuttia. Pitää ehtiä keittämään lisää purkkiraamenia, kun se vanha on jo varmaankin ihan mössöä, ja..."

Gaara ei välittänyt Naruton tarkoituksettomasta höpötyksestä. Punatukka käänsi pojan takaisin ympäri. Naruto katseli Gaaraa hämmentyneenä, shokeeraavan siniset silmät säihkyen. Gaara tuijotti takaisin, vakavalla, aavistuksen surullisella ja avuttomalla ilmeellä. 'Älä mene vielä', Gaaran silmät kuiskasivat, 'Minä tarvitsen sinua...'. Gaara veti Naruton lähemmäksi itseään.
Sateenvarjo putosi blondin kädestä.

"Unohdit huivin", Gaara totesi, luoden katseensa asvalttiin. Hänen varpaansa olivat kylmät.

Naruto virnisti, katseessa häilyi ehkä hiven pettymystä. Huivista siis oli vain kysymys. Juu. Just. Tosi kiva.

Gaara otti liinan kaulastaan, ja kietoi sen Naruton kaulan ympäri. Kun blondi oli juuri sanomassa jotain, Gaara vetäisi hänet huivista lähemmäs itseään, niin, että heidän nenänsä hipaisivat toisiaan. Naruton hengitys tiheni, mutta Gaara ei kuullut sitä, koska hänen oma sydämensä hakkasi liian kovaa, jotta sen alta olisi voinut kuulla mitään.
Nenä nenää vasten, poski poskea vasten.
Sade peitti heidät hyytävän kylmien pisaroiden verholla.


Mä tahdon rakastaa sut omakseni
Kaulalles kietoa kaipaukseni
Tulla suojaasi surujen taa
Sä hymyilet ja se parantaa


Kommentit (Lataa vanhempia)
Mappi - 2011-09-09 15:18:38
Vooi, olipas sulonen (:
Tää oli just sellanen pieni kevyt tarina mitä on kiva lukee sillon ku ei jaksa keskittyä mihinkään hirveen mutkikkaaseen juoneen tai kauheeseen angstiin tai vastaavaan (: Tykkäsin molempien kuvailuista ja erityisesti siitä, miten käytit noita laulun sanoja seuraavissa kappaleissa, ja lopetus oli kans tooosi hyvä, ne oli molemmat nii ihania :D
Taitaapa olla iha femman arvone (:

Knox - 2011-09-09 17:04:56
Tää on kaunista. Todella kaunista. Rankan työviikon jälkeen kun lukee tämmöstä niin sitä ihan herkistyy ja jää Sherry-lasin ääreen miettimään ja havahtuu puolentunnin kuluttua ja ihmettelemään. (näin tosiaan kävi)

5 pojoa

ahmatassu - 2011-09-09 19:30:35
HOHOOO~~~~~ Ò3Ó Ficciä sinulta!

...ehee oon ilkee ja alotan pilkunviilaamisella. B---D Mut joo tuossa kappaleessa joka alkaa: Gaara vain seisoi siinä, punaiset... niin siinä kun puhutaan Narutosta tolleen "tuon" sitä "tuon" tätä niin sen olis voinu korvata ainakin siinä toisessa kohdassa vaikka "tämän", koska se ei kuulosta yhtä ilkeältä, mutta kuitenkin tuo vaihtelua ja sujuvuutta tekstiin. Ja parista kohtaa löysin kirjoitusvirheitä joista en ole varma miten ne oitäisi oikeasti kirjoittaa, joten niistä sitten vaikenen. ^^"

Mutta ei hellanlettas kun oli sulonen tää! Ó3333Ò Tommone ihan ylisöpö~~~ tuitui~! =^w^= Ja joo kyllä se taitaa olla se viitonen tästä kun tuli hyvälle mielelle. ^^

...ja sun takias mulla soi ny päässä "Annoin pikkusormen, se veii koko käden. Lähdin tulella leikkimään, tein sen salaa. Nyt mun sydän roihuaa, ja loppuun palaaa~~~" PERKELE! D8( vaikkei siihen viitannukkaan ku toi yks pieni lause tuolla jossakin! D; No ehkä mä vaan elän sen kanssa... ._____.

horaaneko - 2011-09-09 22:18:50
NaruGaata~<3 Hihihi<3
Varoitus: kirjoittaja on juuri raapustanut ylipitkän ficin, juonut kaksi tölkkiä energialitkuja, ja meinaa nukahtaa just nyt. Kommentista ei välttämättä tule mitään. x'3

Ensin ikävät asiat, aka pilkunnuss-... Krhm, pilkunviilaamiset! (pysytäänpä nyt ees sivistyneessä kieliasussa..)

Mutta myönnettäköön ettei se ollut vahinko. = Mutta myönnettäköön ettei se ollut ollut vahinko.
(kaksi kertaa olla -verbin toistaminen voi tuntua hassulta, mutta koska kyseessä on pluskvamperfektissä oleva lause, se vaan pitää kirjottaa noin :>)

Sit siellä oli joku kirjotusvirhe ja muukin epäselvyys, mut en vaan jaksa ettiä. x"D Sorge~

Niin ja tuo "sydänotsainen". Oikeastaan ihan hauska vertaus Gaarasta, mutta Gaaran kanji kun ei tarkoita sydäntä, niin tuo on vähän hassu. Tulee heti mieleen pieni söpö chibi-Gaara mikä ei kovin sovi kuvaan. x'D

Sitten plussaan<3
Tää oli ihana<3 <- tiivistettynä
Ihana pieni hetki Gaaran elämässä, niin yksinkertainen ja arkinen mutta kaunis. Kauneus ja sarkastisuus kulki koko ficin ajan käsi kädessä ja laulun sanatkin olit saanut laitettua oikein hyvin mukaan. Naruto tässä jäi vähän etäiseksi, mutta toisaalta on hyvä että välillä kuvataan Gaaraa ja hänen sisintään. Olit lisännyt tähän kivoja yksityiskohtia (kuten kengätön Gaara x) jotka väritti tekstiä mukavasti. Lisäksi pysyit suurinpiirtein kiinni hahmojen luonteissa. Good job!
<- pitkästi selitettynä x)

Vitosen pisteytin jo aiemmin. :)

<(0w0)>
  /_____\ Horaa kuittaa!

Anzu-Chan - 2011-09-11 15:58:59
Hihi, olipas söpö tarina. :3

Tää oli lyhyt, mutta sisälsi kauheasti kaikkea pikkukivaa ja ihania mielikuvia. Siis otetaan nyt vaikka sukkasillaan sateessa kävelevä Gaara, onko söpömpää olemassakaan? :DD Ja sitte tuo kaulahuivi-vertaus. Sai hymyilemään korvasta korvaan, tosi hyvin hoksattu. :)

En oo kuullu tuota biisiä, mutta sanat oli kyllä omalaatuisella tavalla suloiset. Ja ne sopi tähän ihan järjettömän hyvin. Mun kohdalla tuo heti lyriikassa tulleen sanan toistaminen ei ihan toiminut, tuntui vähän turhalta, mutta se oli pikkuvika. :D Loppu oli kans hyvä, olin jo että no nii nytkö ne pussaa, mutta tää oli iloinen yllätys.

En nää syytä olla antamatta vitosta. Hyvä juttu, kymppi on siis sulla täynnä! ;D

haru-97 - 2012-04-17 22:27:43
NaruGaa? Ärsyttävä ja vieras käsite mutt luimpa kuitenkin. Ihan hyvähän tää on. Mun teorian ja maailman katsomuksen mukaan Naruto on Sasuken ja Gaara joutuu olemaan yksin koska hän on niin täydellinen muille.

Mutt tää oli kaunis <3<3<3<3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste