Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Konohan erikoisjoukkue 5 - Genma
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 964 sanaa, 6854 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-02-21 18:49:28 - Sarja kesken
Kansio: Muu - S-K13

Hello! Se on taas Genma puikoissa ja tekstiä syntyy vaikka tuskaisen hitaasti, ainakin joidenkin mielestä.

Elikkäs viidettä osaa sotaficciä viedään.

Mikäli haluaa virittäytyä tunnelmaan, niin suosituksena Helikopterien lähdön lukemiselle on CCR ja kappale Fortunate Son soimaan taustalle.

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 1109 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Guy kertoi nopeasti Gaaralle, kuinka tapahtumat olivat edenneet. Aloittaen sillan menettämisestä ja päättäen siihen kuinka Neji räjäytti sillan ilmaan. Gaaran naama oli vakava ja yrmeä, kun Guy päätti kertomuksensa sanoihin:
 
”En tiedä mikä keltanokkien tilanne on. He voivat hyvinkin olla saarroksissa.”
 
”Mitä luultavimmin näin on, sillä osa partioistamme on törmännyt viholliseen eilisen aikana. Meille tulee kiire, jos aiomme saada porukan elossa ulos piirityksestä.”, totesi Gaara.
 
Tämän jälkeen Gaara meni telttansa nurkassa olevan pöydän luo ja kirjoitti nopeasti muutaman rivin, jotka hän koodasi radistia varten. Tämän jälkeen punapää syöksyi radiotelttaan, jossa hän käski radistia lähettämään viestin Konohan taajuudella. Radisti nyökkäsi ja alkoi lähettää koodia Konohan taajuudella.
 
Radistin lähettäessä viestiä, jatkoi Hiekan pesukarhu joukkojensa luo. Neljän panssarin kokoinen plutoona valmistautui taistelua varten. Tankkeja ladattiin ja miehistöt tarkastivat varusteitaan. Valmistelut katkaisi eversti Temarin tiukka huuto:
 
”Huomio!”
 
Kolmen muun panssarin luona hyörinä katkesi aivan samalla hetkellä, vain Kankuro jatkoi omaa puuhailuaan, kunnes Gaara rykäisi:
 
”Saisinko huomionne ja sinä myös Kankuro.”
 
Nyt Kankurokin havahtui ja hyppäsi alas panssarin tykkitornista. Toisella loikalla hän olikin maan pinnalla ja valmis Gaaran käskynjakoon.
 
”Selvä, tehtävämme on saada Konohan keltanokat pois pussista. Meidän varsinainen tehtävä on hajottaa saartorengas ja suojata Konohalaisia sen aikaa, kun he hakevat omat pois. Tässäpä tämä kaikki lyhykäisyydessä. Alkakaahan asettua paikoillenne, sillä meillä on hikinen tehtävä edessä.”
 
Gaara päätti käskynjaon omalta osalta ja nousi panssariin. Hän kiinnitti kypärän päähän ja tarkasti edessään olevan konekiväärin kohdalta, että kaikki oli kunnossa.
 
Punapään johtama tankki oli mallia S-5 ”Shukaku”. Panssari sisälsi kolmen hengen miehistön ja oli varustettu tykillä sekä konekiväärillä. Lisäksi panssarin kuljettajalla ja tykin käsittelijällä olivat omat ampuma-aukot, joita Kankuro ja Temari käyttivätkin mielellään. Kyseisen mallin heikkous piili siinä, että se oli prototyyppi ja siksi altis häiriöille. Gaaralla olivat molemmat  aseet klikanneet, kun hän oli joutunut taistelemaan Deidaraa vastaan, siksi taistelu oli päättynyt Akatsukin voittoon.
 
Nyt Gaaralla oli pieni kiire, sillä hän tiesi parhaan ystävänsä olevan tiukassa paikassa, siksi Gaara kiirehti joukkojaan liikkeelle:
 
”No niin, onko valmista? Nyt mennään potkimaan hieman nuottia persuuksille.”, ilmoitti Gaara.
 
Pian neljä dieselmoottoria murahti käyntiin ja panssarit lähtivät Gaaran johdolla eteenpäin. Odota vielä hetki Uzumaki Naruto, me olemme tulossa, oli Gaaran viimeinen miete, kun hän johti panssarinsa kohti taistelua.
 
Konohan radioteltta odotti kuumeisesti viestiä omiltaan, kun eräs radisteista kiljaisi:
 
”Hakekaa Shiho, hiekalta tuli juuri koodattu viesti!”
 
Yksi radisteista syöksyi kuulokkeet päässä hakemaan koodiasiantuntijaa. Hetkeä myöhemmin Shiho seisoi radioteltassa ja sai käteensä Gaaran koodaaman viestin. Shiho oli aluksi hieman nyreänä, koska oli odottanut jotain haastavampaa, mutta avattuaan koodin, hän päästi kauhunsekaisen huokauksen. Hetken viestiä katsottuaan, Shiho alkoi antaa ohjeita:
 
”Yrittäkää hakea yhteyttä Hyuuga Hinataan näiltä taajuuksilta.”, Shiho ohjeisti ja jatkoi, ”Minä puolestani menen kertomaan uutiset Kenraali Tsunadelle.”
 
Shiho ryntäsi ulos teltasta ja jatkoi juoksujalkaa Tsunaden luo.
 
Tsunade nuokkui väsyneenä pöytänsä ääressä, sillä öinen herätys oli vaatinut oman veronsa. Shihon tuomat uutiset herättivät Kenraalin unesta. Pian Tsunaden teltassa alkoikin oikea hyörinä, sillä ensin Tsunade repi Shizunen ylös vuoteesta. Tämän jälkeen Shizune pääsi kostamaan aikaisen herätyksen Ankolle ja Ibikille. Molemmat hieroivat silmiään ja mutisivat jotain äkkiherätyksestä, mutta terästäytyivät heti, kun Tsunade kertoi uutiset:
 
”Guyn joukkojen onnistui sitten räjäyttää silta, mutta keltanokat ovat pinteessä. Ääni on saartanut heidät kylän lähelle. Hiekka on lähettänyt oman panssarivaliojoukon apuihin. Nyt tarvittaisiin hyvä suunnitelma joukkojen pelastamiseksi.”
 
”Miksei Genma ole hakemassa heitä pois?”, ihmetteli Anko.
 
”Genma sai joukkoja viedessä osuman polttoaineletkuun. Hän on korjaamassa parhaillaan vuotoa. Ehkä hän on saanut korjaukset tehtyä ja on valmis lähtemään.”, puuttui telttaan poikennut Raidoo puheeseen.
 
Tsunade oli kuullut sanan polttoaine ja hänen aivonsa kehittelivät jo suunnitelmaa. Tsunade kysyi Raidoolta kuin ohimennen:
 
”Joko Sai ja Yamato ovat hereillä?”
 
”Kyllä minä ne näin tuolla messissä aamiaisella. Kuinka niin?”, Raidoo hämmästeli.
 
”Minulla on tehtävä heille, sekä helikopterijoukoille eli sinulle, Genmalle ja Izumolle.”, ohjeisti Tsunade.
 
”Selvä, rouva Kenraali.”, Raidoo kuittasi Tsunaden käskyn ja lähti etsimään tarvittavia henkilöitä kokoon.
 
Muutamaa hetkeä myöhemmin kaikki pyydetyt henkilöt olivat paikalla ja Tsunade saattoi käydä suunnitelmansa läpi:
 
”Helikopterit lähtevät Genman opastuksella kohti sitä paikkaa, jossa keltanokat ovat saarroksissa. Kaikki ottavat täydet lastit ammuksia. Lisäksi Raidoo ja Aoba ottavat Shizunen mukaan, mikäli mahdollisesti ja todennäköisesti ensiapua tarvitaan. Tehtävänne alkaa nyt. Pidämme teidät ajan tasalla radiolla. Onko kysyttävää?”
 
Hiljaisuus vastasi, joten Tsunade jatkoi ohjeiden läpikäyntiä:
 
”Sitten te kaksi.”, hän kääntyi kohti Saita ja Yamatoa. ”Lastaatte koneet täyteen napalmia ja tiputatte lastin nuottien niskaan. Meidän porukat ovat mitä suurimmalla todennäköisyydellä lähellä tätä kylää, mutta eivät kylässä. Pommitatte pohjoista metsikköä ja kylää. Tämän kukkulan jätätte rauhaan. Onko tehtävä selvä?”
 
”Kyllä.”, vastasivat Yamato ja Sai yhdestä suusta.
 
”Selvä tässä nämä ohjeet olivatkin, joten ei muuta kuin onnea tehtävään.”
 
Kymmenen minuuttia käskynjaosta ja kolmen helikopterin roottorit käynnistyivät viheltäen. Pian roottorien lavat ottivat kierroksia ja lopulta kolmen kopterin joukko nousi korvia huumaavan pauhun saattelemana ilmaan.
 
Kaksikymmentä minuuttia helikoptereiden jälkeen kaksi suihkuhävittäjää rullasi peltisen hallin suojasta. Hetken aikaa karmiva ujellus kiiri ilmassa kun kaksikko keräsi kierroksia koneisiinsa, sitten huumaavan vihellyksen saattelemana molemmat ampaisivat matkaan.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Knox - 2012-02-25 08:23:05
Jiihaaaaaa. kuuntelin CCR ja lueskelin tän maastopuku päälläni tää rokkaa. Nyt salille hakkaa säkkii.
Kiitos

horaaneko - 2012-06-26 21:45:38
Jee! Gaara!
(tunnelmia jälleen kauniissa tiivistelmässä)

Ölölö en osaa sanoa oikein mitään (unilääke otettu ja olo sekava xD) mutta tietynlaiseksi täyteosaksi oli oikein hyvä ja kiva että kerrot niin tarkkaan kaikesta. Luo aidon tunnelman koko juttuun: jos ficci olisi pelkkää sitä sotimista, tähän ei pääsisi ollenkaan niin hyvin sisälle.
Tuli Shukaku-panssarivaunusta mieleen hiekanruskea vaunu johon on maalattu eteen Shukakun kaunis irvistys... xD Täältä tullaan Naruto! 8D

(joo anteeks, tosi levoton olo. x')

Mut siis joo, tykkään niinku aina! Peukku ylös. :>

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste