Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Bad Boys 17 - Kipsi
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K13- - Kieli: Suomi - Osia: 18 - Pituus: 1309 sanaa, 9208 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2012-07-31 08:35:12 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Author: Kipsi
Disclaimer: Hahmot kuuluvat Masashi Kishimotolle, tarina minulle.
Pairing: Kiba/Hinata, Naruto/Sasuke, Naruto/Sakura, Shikamaru/Temari ja muita hyvin epämääräisiä.
Summary: Naruton luokalla 8E on paljon tyttöjä, joita pojat tykkäävät kiusata aina jollain tavalla. Kohta Narska kuitenkin kyllästyy tyttöjen kiusaamiseen ja koittaa ystävystyä, jotta saisi vihdoinkin jonkun ihanan tyttöystävän, josta on aina unelmoinut.
Saako blondi sittenkään tyttöystävää vai tuleeko juoneen jokin kammottava käänne?
Genre: Romantiikka, huumori
Warning: Shounen-ai, kiroilu
A/N: Ok, jatkoa.. vihdoin ja jälleen. Aletaan olla pikku hiljaa loppusuoralla.. thank god. Tätä on kestäny niin kauan. XDD

Tarinan osat

Arvostelu
8
Katsottu 1690 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
Edellinen

Sasuken saatua Naruto rauhoitettua vei hän blondin terveydenhoitajan luokse, joka vilkaisi kaksikkoa paperitöidensä keskeltä ja ilmoitti sitten kertovansa heidän luokanvalvojalleen Kurenaille, että he olivat saaneet luvan lähteä. Kaksikon lähdettyä hänen luoltaan veti Anko pöytälaatikostaan taskumatin ja otti siitä huikan huultensa kaartuessa vaivihkaan hymyyn.

Naruto oli kävellyt koko matkan ajan hiljaisena maahan katsoen niin naulakoille kuin ulos koulurakennuksesta Sasuken luoksekin. Kiba oli huomannut Naruton naulakoilla ja oli tervehtinyt häntä tapansa mukaan iloisesti suunnaten samalla korppiin ikävän katseen. Blondi ei ollut kuitenkaan kuin kuulevinaan tervehdystä, mikä oli saanut Kiban hämmentymään. Ilmapiiri vaikutti muutenkin synkältä. Oliko jotakin sattunut?

Sasuke avasit talonsa oven päästäen yhä hiljaisen seuralaisensa sisälle ensimmäisenä. Blondi veti kengät pois jaloistaan ja suuntasi suoraan kohti kylpyhuonetta. Pian korppi kuulikin jo veden lotisevan – Naruto oli mennyt suihkuun, mikä ei oikeastaan ollut hänelle ollenkaan yllätys.

Puoli tuntia kului ja blondi oli yhä suihkussa. Sillä välin Sasuke oli valmistanut ruokaa, jotta kettupoika saisi jotakin syödäkseen tullessaan viimein takaisin alakertaan. Aikaa kului kuitenkin vielä seuraavat kymmenen minuuttia ja korppia alkoi jo hieman huolestuttaa. Vesi lotisi yhä yläkerran kylpyhuoneessa. Yleensä Narutolla meni suihkussa yllättävän vähän aikaa ja maksimissaan se puolisen tuntia, joka oli jo kulunut nyt viidentoista lisäminuutin jälkeen.

Sasuke ryntäsi yläkertaan hypäten kaksi porrasta kerralla välttäen samalla kaatumista. Hän juoksi kylpyhuoneen ovelle ja veti sen auki silmät suurentuen näystä. Hän toimi niin nopeasti kuin vain kykeni ja kurottautui sammuttamaan vesihanaa tuntiessaan kivun samalla viiltäen kämmentään – vesi oli aivan tulikuumaa! Korppi sai kuin saikin hanan kiinni ja katsoi nyt pelästyneenä Narutoa, joka oli aivan punainen ja verillä raadeltuaan ihoaan kovalla pesusienellä.

Korppi kyykistyi blondin viereen ja painoi kätensä tämän olalle huomaten miten kuuma toinen vielä oli. Blondi ei liikahtanutkaan.

”Naruto?” Sasuke yritti saada toisen huomion.

Siniset silmät siirtyivät hitaasti lattiasta Sasuken omiin. Yleensä blondin kirkkaansiniset ja tuikkivat silmät olivat nyt tyhjät ja kylmät – katse sai korpin kananlihalle.

Hän auttoi pojan ylös lattialta kuivaten tämän hiukset pehmoiseen pyyhkeeseen samoin kuten blondin vartalonkin, varoen samalla satuttamasta kettupojan haavoja. Sasuke joutui auttamaan poikaa pukemisessakin, kun hän oli saanut hoidettua Naruton haavat ja onneksi hyvin lievät palovammat.

Naruto ei näyttänyt reagoivan oikeastaan mihinkään, mitä hänen ympärillään tapahtui. Pelottavaa kyllä, poika vaikutti aivan zombilta. Sasuke oli pitänyt toisesta kuitenkin koko iltapäivän huolta ja kun kello tuli viisi, otti hän puhelimen käteensä ja valitsi Naruton parhaan ystävän numeron valikosta soittaakseen tälle. Kiba vastasi heti puheluun.

”Terve!”

”Kiba, olisi vähän asiaa Narutosta...” Sasuke aloitti epävarmana.

”S-Sasuke?! Mistä pirusta oot saanut mun numeron?!”

”...”

”Mitä asiaa sulla on?”

Sasuke vilkaisi sohvalla makaavaan blondiin, joka tuijotti kattoon kuin tyhjyyteen.

”Narutolla ei ole kaikki hyvin.”

-----------------------------------------------------------------------

Kiba oli Sasuken ulko-ovella viidentoista minuutin päästä. Hän oli rynnännyt kotoaan paikalle niin nopeasti kuin vain kykeni – Sasuken ääni puhelimessa oli ollut omituinen, mikä oli saanut hänet ajattelemaan melkeinpä kaikkein pahinta. Naruto oli ollut myös hyvin omituinen lähdettyään kesken koulupäivän kotiin Sasuke mukanaan, mitä Kiba ei ollut ymmärtänyt ollenkaan. Mitä oli oikein tapahtunut?

Kiba koputti kärsimättömänä ovea ja odotti jonkin aikaa, kunnes kuuli pian sisältä liikehdintää. Ovi avautui ja poika näki ensimmäisenä Sasuken, joka näytti aivan hätää kärsivältä. Tummat silmänaluset reunustivat pojan tummia silmiä ja iho oli kalpeampi kuin yleensä.

”Mitä helkkaria on tapahtunut?!” Kiba mesosi työntäen itsensä ovesta sisälle heittäen samalla kenkänsä epäsiististi lattialle.

Sasuke ei sanonut mitään, vaan sulki ulko-oven ja suuntasi kohti olohuonetta, jossa blondi makasi edelleen sohvalla. Naruto ei ollut liikahtanutkaan paikastaan.Kiba seurasi korppia yhä aivan hämmentyneenä tilanteesta. Nähdessään blondin hän ryntäsi ystävänsä vierelle ja katsoi kauhistuneena siteitä ja laastareita, joita oli yllättävän paljon pojan ruumiin peitteenä.

”Naruto? Naruto, ootko okei?” Kiba kysyi varovaisesti.

”...”

”Naruto, hei!”

”...”

”Naruto ei ole puhunut oikeastaan koko päivänä...sen jälkeen, kun lähdettiin koulusta.” Sasuke sanoi nyt hiljaisella äänellään.Kiba katsahti korppiin vihaisesti.

”Mitä sä teit Narutolle? Mähän sanoin, että saat turpaan, jos yrität jotain!”

”.....En mitään.”

”Minkä takia se ei sitten puhu mitään ja tuijottaa vaan kattoa!?”

”.....”

Sasuken katse vierähti sivulle ja sitten lattiaan. Hän ei tarvinnut Kibaa huutamaan viereensä ja solvaamaan häntä – hän tunsi jo aivan tarpeeksi syyllisyyttä. Jos hän olisi vain mennyt suoraan tapaamispaikalle...

Kiba otti kädellään tiukan otteen Sasuken paidan kauluksesta ja löi korppia nyrkillään suoraan kasvoihin niin lujaa, että Sasuke kaatui lattialle. Punaista verta alkoi tihkua pojan nenästä, mutta Sasuke ei tehnyt liikettäkään lopettaakseen verenvuotoa. Kiba katsoi jalkojensa juuressa makaavaa poikaa vihaisesti.

”Jos et muka tehnyt mitään niin minkä helvetin takia näytät niin syylliseltä?!” Kiba mesosi puristaen kätensä jälleen nyrkeiksi.

Sasuke ei vastannut mitään, vaan makasi yhä vain paikoillaan. Hän ei todellakaan tykännyt koko tilanteesta. Hän oli toki miettinyt miten voisi kertoa tapahtuneen Kiballe ilman, että tieto loukkaisi liikaa Naruton yksityisyyttä, mutta nyt kun Kiba oli hänen edessään – raivoissaan – hän ei tiennyt miten aloittaa ilman, että poika raivostuisi vain lisää.

Ehkä sellaista tietä ei ollutkaan, ei Kiban kanssa. Olisiko vain parempi sanoa kaikki kaunistelematta?

Sasuke havahtui mietteistään, kun Kiba kiskoi hänet paidankauluksesta ylös seisaalleen. Poika näytti nyt hieman rauhallisemmalta, vaikka hänen silmät kiiluivatkin vielä kylmästi. Korppi päätti, että nyt olisi paras tilaisuus kertoa tapahtumat ennen kuin pojan raivo kuohahtaisi takaisin pintaan. Niinpä hän irrotti koirapojan käden kauluksestaan ja viittoi tämän keittiöön, pois Naruton kuuloetäisyydeltä.

Sasuke huokaisi raskaasti sulkiessaan keittiön oven takanaan. Kiba seisoi ruokapöydän vieressä kärsimättömänä tutkaillen samalla korppia.

”Joko päätit kertoa mitä helvettiä on tapahtunut?” koirapoika kysyi nyt jo hieman neutraalimmalla äänellä.

”Mm.. parempi, että ehkä istut. En tahdo, että hajotat lisää paikkoja.” Sasuke vastasi vetäen itse tuolin itselleen ruokapöydän toiselta puolelta.

Kiba näytti närkästyneeltä, mutta teki työtä käskettyä.”Meidän piti tänään tavata Naruton kanssa koulun terassilla oppitunnin jälkeen.” Sasuke aloitti.

”Naruto meni yllättäen suoraan tapaamispaikalle, mitä en tietenkään odottanut. Olin itse haukkaamassa happea.. kunnes sinä hyökkäsit kimppuuni.” korppi mulkaisi poikaa saaden itse samanlaisen katseen osakseen.

”Joka tapauksessa.. menin sen jälkeen tapaamispaikalle ja ihmettelin, kun Narutoa ei näkynyt missään. Lähdin etsimään ja löysin hänet koulun nurkalta...”

Kiba katsoi nyt Sasukea, joka näytti takeltelevan saadakseen mitään sanotuksi.

”Mitä ihmeellistä siinä muka on?” Kiba kysyi odottaen yhä toisen jatkavan siitä mihin oli jäänyt.

”...”

”No?”

”...Löysin Naruton...ja häntä selvästi...ahdisteltiin.”

”...”

”Seksuaalisesti.”

”MITÄ?!”

Kiba pomppasi pystyyn niin rajusti, että meinasin melkein kaataa koko ruokapöydän mukanaan.

”....Kuka helvetin pervo sellaista tekisi?!” poika kysyi nyt järkyttyneenä älyten sitten, että oli juuri vastannut omaan kysymykseensä.

Eihän?” hän kysyi sitten kauhuissaan korpilta, joka istui yhä paikallaan sanomatta enää sanaakaan.

”MÄ NIIN TAPAN SEN!”



-----------------------------------------------------------------------

Omg.. en oo pitkään aikaan kirjottanu minkäänlaista angstia.. joten vähän vaihtelua, kait? Oikeestaan en oo kirjottanut pitkään aikaan mitään. Paitsi nyt sain taas jonkinlaisen innon kirjoittaa..
Ollaan siis jo aika loppusuoralla, kyllä vaan. Mun muistaakseni sanoin kai joskus, että tähän tulee maksimissaan 20 osaa? Kolme enää siis jäljellä.
Toivottavasti tykkäsitte tästä osasta ja kommentoitte! ♥ ^^

Kommentit (Lataa vanhempia)
Guren - 2012-07-31 13:03:46
Hyvin kirjoitettu. Kuka sairas pervo julkesi ahdistella Narutoa? Laita seuraava osa nopeasti tulemaan. Annan täydet pisteet.

Ren-fan - 2012-07-31 13:41:00
:D En oo aikasempii osii lukenu koska yleensä mua ei kauheesti heteroparitukset kiinnosta, mut tää osa niin hyvä et taidan alkaa seuraa tätä ja luen edellisetki osat :D Jatka vaa nopeesti.

roskaposti - 2012-07-31 13:54:56
bubuububbubu! hui ku jännäks menee kuka lie tämä mystinen ahdisteleva perverssi :( ja ilkee kiba ku meni lyömään sasselia nenuun:D
eniwei hyvä osa ja jatkoa odotellen!

Yukihime - 2012-08-01 07:29:26
kuka kehtaa ahdistella Naruto ='( minä olen hyyvin vihainen sille! *menee ja etsii tuon ahdistelijan käsiinsä ja tappaa sen mahdollisimman kivuliaasti* muhahahaaa= DD
joo mut ihana ficci jällee, en(ihme kyllä) huomannu yhtää kirj. virhettä^^
jatkoo ja äkkiä!

haru-97 - 2012-08-02 16:10:44
Iiihana!!!! <3<3<3<3
Narutolle ei sovi angsti mutt silti ihana <3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste