Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Naruton valinnat - KakashiHatake
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1140 sanaa, 7007 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-08-10 17:24:44
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Eli tuli vaan fiilish kirjoitella ficci tänne netin ihmeelliseen maailmaan. ^^

Koko juoni on minun päästäni, vaikka viittaan välillä oikeasti Naruto-sarjassa oleviin tapahtumiin.  Ei silti tule mitään spoilereita! >w<

Tarina sijoittuu Naruton maailmaan, jälkeen kaikkien Akatsukien voiton jne. Naruto ei oikein tiedä pitäisikö odottaa Sasukea vai ei. (Hiukan angstinen saattaa olla. ^w^) 
Suoraa paritusta ei ole mutta kyllä tulee mm. GaaNarua ja SasuNaru viiteitä. muuten tarina on aika angstinen  ja luvassa tappelu ehkä luvussa 3 ^^ (Jos ette pidä paritus valinnasta... sitten et pidä.)

Huom. minulla on lievä lukihäiriö niin en huomaa kaikkia virheitä, anteeksi.


-Toivottavasti pidätte ja kommentit ois mukavia. ^^-

Arvostelu
4
Katsottu 1173 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
1. luku

Naruto nosti katseensa. Hän katsoi sinisillä silmillään kattoon hiljaisena. Hän valvoi yönsä kuten aina. Konohan joonin ei ollut nukkunut moneen viikkoon kunnolla. Naruto istui tapansa mukaan nojaten sänkyynsä. Niin hän oli tehnyt aina, ja niin tulee tekemään vast edeskin. Tällä kertaa herra nousi kumminkin ylös ja käveli työpöytänsä luokse. Pöydällä ei ollut mitään muuta kuin pieni lamppu ja valokuvakehys.  Keltatukkainen nosti valokuvakehyksen ja katsoi siinä olevaa kuvaa. Se oli otettu kun herra oli itse 13 vuotias. Eli 10 vuotta sitten. Siinä oli hänen entinen ryhmänsä, ryhmä 7. Naruton lisäksi siinä oli Sakura. Pinkkitukkainen tyttö iloisella ilmeellä varustettuna. Sakuran pään yläpuolella oli melkein kokonaan kasvonsa peittänyt Kakashi.  Naruton sensei, jolle hän on ikuisesti henkensä, elämänsä ja kaiken velkaa. Naruto siirsi siniset silmänsä neljänteen henkilöön kuvassa. Mustat korppihiuket ja terävä katse. Aina kun keltatukka näkikin nuo silmät tällä nousi kyyneleet silmiin. Sasuke, miksi?
Hän laski valokuvakhyksen takaisin pöydälle, sillä olisi muuten pudottanut sen lattialle. Naruto pyyhki kyyneliään kämmen selällään ja käveli pois kuvan luota. Mies rojahti sängylle istumaan. "Sasuke, miksi?" herra kysyi ja puristi kätensä nyrkkiin. Sasuke oli ollut hänelle paras ystävä ja Naruto jaksoi toivoa aina että tämä tulisi takaisin. Kun Orochimaru viisivuotta sitten oli voitettu, Sasuke oli tullut järkiinsä ja auttanut peittoamaan Akatsukin, herra ei ollut siltikään tullut takaisin. Naruton mielikuva nousi päähän, viimeinen kerta kun oli nähnyt Sasuken. Naruto oli huutanut ja pyytänyt tätä olla lähtemättä. Vaikka Naruto tiesi varmasti miten unohtaisi Sasuken ja jättäisi kaiken vanhan taakse, mutta vanhat muisot nousivat Narutolla pintaan...

Flashback viiden vuoden taa:


Naruto heräsi pienoiseen kolahdukseen. Keltatukka nousi ylös unen pöpperössä ja katsoi korppitukkaista herraa, joka oli laittanut sängyn vieressä olevan lampun päälle. "Sasuke... etkö sinä saa unta?" Naruto kysyi ja sai tummatukan huomion itseensä. "Ei, en saa. Anteeksi että herätin..." Sasuke vastasi vaisusti. Keltatukka liikkui ystävänsä luo ja painoi päänsä tämän olkapäälle. "Vaivaako ne unet sinua vielä?" Naruto kysyi hiljaisesti. Sasuke oli hetken hiljaa. Mustatukka katsoi hajamielisenä pois, mutta vastasi viimein: "Eivät. Minua valvottaa konohalaiset." Naruto nosti katseensa kysyvästi. Mitä Sasuke tarkoitti? Aivan kun Sasuke olisi lukenut hänen ajatuksensa, sillä hän käänsi tummat silmänsä ystäväänsä ja sanoi: "He eivät hyväksy minua, Naruto. Vaikka vannoin suojelevani Konohaa hengelläni, he eivät hyväksy minua. He pelkäävät minua tai sitä mitä olin ennen. Olen asunut Akatsukien voiton jälkeen täällä. 5 kuukautta, eivätkä he vieläkään luota minuun." 
Naruto painoi päänsä. Hän tiesi ettei konohalaiset hyväksy ystäväänsä. Sasuke oli pettänyt Konohan jo kerran ja tehnyt hirveitä tekoja. Tappanut ja vuodattanut verta. Ymmärrettavaa ettei kukaan pitänyt Sasukesta enää. Ainoastaan Naruto iste, Sakura ja Kakashi luottivat Sasukeen. "Mutta... vaikka muut eivät hyväksy sinua, minä hyväksyn sinut aina." keltatukkainen tunnusti ja katsoi Sasukeen. Tummat silmät vastasivat, mutta toivottomina. "Naruto. Minä tiedän sen ja olen siitä onnellinen. Mutta tällä kertaa se ei taida riittää..." Keltatukka loukkaantui ystävänsä sanoista. EIkö hän merkinnyt mitään? "Eikö rakkauteni sinuun muka riitä? " Naruto pihahti surullisena. Sasuke käänsi katseensa. Vaikka hän kuinka halusi, hän ei voinut suudella Narutoa. Hän oli tehnyt päätöksen, ja jos hän edes halaisi tuota voisi olla että hän kääntäisi taas päänsä. "Kyllä se merkitsee, mutta minun täytyy..." Sasuke sanoi ja nousi ylös. Naruto katsoi kun tummatukkainen puki päälleen ja käveli hetken keräillen tavaroita. Naruto tiesi mikä oli tulossa, mutta ei tahtonut myöntää sitä itselleen. Mutta kun Sasuke oli valmis Naruto voihkaisi: "Sasuke, älä tee sitä minulle..." Kyyneleet nousivat konohalaisen poskille kun katsoi tuota tummaa hahmoa, joka seisoi vähän matkan päässä. "Naruto, minun täytyy! En voi elää täällä. Minua pidetään petturina ikuisesti, joten on parasta että lähden sekoittamasta sinunkin elämää." 
Naruto nousi ja juoksi ystävänsä kaulaan. "Sasuke, et saa mennä. Sinä sotket elämäni jos lähdet, et sillä että jäät!" Naruto huusi ja itki tuon valkoiseen paitaan. Sasuke ei tehnyt elettäkään että olisi nostanut käden halatakseen tuota. "Naruto, minä menen ja häivyn elämästäsi ikuisesti. Elä se elämäsi minunkin puolesta." Sasuke irroitti itkevän Naruton itsestään joka aneli yhä uudelleen: "Älämene älä mene!" Sasuke käveli ovelle surun sattelemana. Hän olisi tahtonut syleillä Narutoa vielä kerran ja suudella rakastaan, mutta hän ei voinut. Hän lähtisi pois. Joko hän etsisi Suigetsun joka oli lähtenyt maasta jonnekkin kauas tai hän vain häväisi pois. Hän avasi oven ja lähti. Naruto katsoi ovea ja itki ja huusi rakkaansa nimeä. Sasuke katosi. Hän ei tulisi ikinä enää. Nyt hänen rakkaansa katosi lopullisesti. "SASUKEEE!"

Flashback is end!


Naruto itki taas. Hän oli vain itkenyt. Sakura oli itkenyt, mutta hänellä oli Sai tukenaan. Naruto oli yksin, mutta ei hän haluaisi muiden sääliä. Iruka oli käynyt muutamaan otteeseen ovella, mutta Naruto oli huutanut miehen pois. Naruto häpesi käytöstään mutta ei voinut surulleen mitään. Hän oli rakastanut Sasukea. Hän oli rakastanut Sasukea aina. Miten hän voisi vain unohtaa sen herran jota hän oli rakastanut niin pitkään?
Naruto oli tappellut verissä päin monet vuodet. Hän luuli että saisi Sasuken muistot pois itsestään hakaamalla, mutta se oli turhaa. Hän oli ollut masentunut kaksivuotta sitten rajusti. Onneksi Gaara tuli. Aavikon Gaara, Narutolle pelastava Aavikon enkeli.
Gaara oli ainoa joka sai lohduttaa Narutoa. Gaara oli keltatukan tukena aina, joka paikassa. Vuosi sitten un Gaara oli lähtemässä takaisin omaan kyläänsä, pienen vierailunsa jälkeen hän oli sanonut: "Naruto, unohda Sasuke. Hän ei vain tule enää takaisin!" Naruto oli vain katsonut tyhjästi eteenpäin. "Mutta jos ikinä unohdat Sasuken, tule luokseni. Minä rakastan sinua Sasukenkin puolesta." Naruto oli vain jähmettynyt ja takellellut jotain.
Naruto puristi kätensä niin nyrkkiin että kynnet naarmuttivat niin että niistä vuosi verta. Gaara on hänelle niin kuin Sasuke ennen. Hänen oli pakko unohtaa Sasuke, hänen entinen rakkaansa. Mutta tällaisessa muistojen täyteisessä Konohassa se ei onnistuisi.
Naruto oli tehnyt päätöksensä viikko sitten, ja nyt se pantava täytäntöön.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Haikku - 2013-08-10 17:59:55
;___; Yhyyy miksi Sasuke?
      - Kiva tarina tuntuu olevan +tykkään aina GaaNarusta varsinkin ;3

Afeni - 2013-08-10 20:51:26
Lisääpä tähän tagit :)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste