Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Mitternacht 9 - Guren
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1786 sanaa, 12191 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-09-08 20:18:42 - Sarja kesken
Kansio: Paritus (S-K13) - hetero

Moi, tässä on ficcisarjani uusin osa. Seuraava osa on suunnitteluvaiheessa. Tämän ficcin tapahtumat sijoittuvat lähinnä siihen, kun Itachi huolehtii kuumeisesta Chikanesta. Otan vastaan kaikenlaisia kommentteja.

Tarinan osat

Arvostelu
3
Katsottu 962 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
(Itachi)

Läpimärät, päänahkaani liimautuneet hiukseni tuntuivat inhottavilta ja kaapunikin oli epämiellyttävän kostea ja tuntui jokaisella askeleellani raskaammalta, kun kävelin hiljaisena metsässä kantaen tajutonta Chikanea sylissäni etsien katseellani lähintä Akatsukin levähdyspaikkaa, jossa voisin lämmitellä Chikanen kanssa.

Sylissäni oleva nainen näytti hyvin kalpealta tummaa kaapuani vasten, ja ympärillämme oleva öinen, sateen pieksemä metsä ei parantanut tilannetta lainkaan. En voinut antaa Chikanen kylmettyä entistä pahemmin.Koska Pain oli käskenyt minun pitää Chikanea silmällä, olin tavallaan vastuussa naisen hyvinvoinnista, minkä ansiosta sain voimia jatkaa matkaa. Sadetta lukuunottamatta yön synkkyys toi tahtomattakin mieleeni sen yön, jolloin olin Madaran kanssa tuhonnut klaanini, vaikkakin sen yön tapahtumat olivat olleet paljon synkempiä, kuin tämän yön tapahtumat. En saanut myöskään unohtaa sitä, että Madara saattoi tarkkailla liikkeitäni. Yhdestä asiasta olin kuitenkin varma. Minun olisi löydettävä levähdyspaikka mahdollisimman nopeasti ja pidettävä Chikane lämpimänä ja suojata häntä kylmältä.

”Tuo se on”, lähes huokaisin helpotuksesta, kun näin puiden varjossa olevan rakennuksen. Se oli vanha metsäkylpylä, joka oli muutettu Akatsukin levähdyspaikaksi vähän sen jälkeen, kun kylpylän omistaja oli joutunut myymään kylpylän. Hän oli tarvinnut rahaa jouduttuaan ongelmiin joidenkin velkojien kanssa ja lopulta, kun vaihtoehdot olivat käyneet vähiin, hän oli myynyt kylpylän Akatsukille, koska Pain oli tarjonnut miehelle rahasumman, joka oli kuulemmani perusteella ylittänyt reilusti miehen tarvitseman summan. Olin myös kuullut Kakuzun ehdottaneen hieman pienempää rahasummaa, mutta koska Painilla oli suurempi päätösvalta Akatsukin liikeasioissa kuin Kakuzulla, Kakuzu oli nopeasti luopunut ehdotuksestaan. Hieman harmistuneena tosin. Olihan Kakuzu järjestön rahastonhoitaja, joten ei ollut mikään ihme, että hän oli hyvin perillä raha-asioista ja niiden hoitamisesta. Mutta sen jälkeen, kun Kakuzu ja Hidan olivat hävinneet Konohalaisille, Pain oli ottanut järjestön raha-asiat vastuulleen.

”Kieltämättä kuuma kylpy kuulostaa hyvältä ja äiti sanoikin aina, että jos kastuu sateessa, kannattaa käydä kylvyssä, jottei vilustu. Mutta minun on nyt huolehdittava Chikanen terveydestä, ennen kuin voin mennä kylpyyn. Onneksi tässä kylpylässä on sisään rakennettu kuuma lähde-allas, jottei tarvitse mennä ulkona olevaan kuumaan lähteeseen pelkässä yukatassa tai laskea ammeeseen vettä, ennen kuin voi kylpeä”, ajattelin huojentuneena samalla, kun tein oikealla kädelläni oinaan merkin, jonka seurauksena kylpylän ulko-ovi avautui ja sulkeutui perässäni, minkä jälkeen suuntasin kulkuni kohti läheisiä portaita päästäkseni toiseen kerrokseen, jossa vierashuoneet olivat. Muistin sen selvästi, vaikken ollutkaan käynyt levähdyspaikassa aikoihin.

Pysähdyin portaikon yläpäähän tasaamaan hengitykseni samalla, kun kohensin sylissäni olevan naisen asentoa paremmaksi.

Jalkojani särki tavattoman paljon ja minua myös väsytti hieman, sillä olinhan juossut pimeässä metsässä ties kuinka kauan. Kaiken lisäksi olin kantanut sylissäni kuumeista naista, joten ei ollut mikään ihme, että voimani alkoivat olla vähissä. Ulkona pauhaava sadekaan ei parantanut tilannetta juuri ollenkaan.

Kun olin saanut tasattua hengitykseni, avasin käytävän oikeanpuoleisen oven ja menin huoneeseen sulkien oven perässäni. Painoin oikealla kyynärpäälläni oven oikealla puolella olevaa valokatkaisijaa, jonka seurauksena huoneen kattolamppu syttyi valaisten samalla huoneen himmeästi.

Huoneen toisella puolella oli ikkuna, jonka edessä oli pitkät, tummansiniset verhot. Ikkunan vasemmalla puolella oli parisänky, jonka vieressä oli pieni yö-pöytä. Huoneen oikealla puolella oli tummanruskea kaappi, jonka edessä oli sermi, jonka valkoiselle pinnalle oli maalattu punaisia ruusuja. Kaapin viereen oli ripustettu öljyväreillä maalattu taulu, joka esitti aijemmin puistossa näkemääni järvimaisemaa. Huoneen oikealla puolella oli myös ruokailuun tarkoitettu pöytä, jonka ympärillä oli kaksi tuolia.

Kävelin hiljaisena sängyn luokse ja asetin sylissäni olevan kunoichin istumaan yöpöydälle niin, että hän nojasi seinään, minkä jälkeen ryntäsin huoneen kaapille ja avasin kaapin pari-ovet, minkä jälkeen otin kaapin henkareilta kaksi, harmaata yukataa. Otin kaapista vielä pyykkikorin ja suljettuani kaapin ovet menin takaisin Chikanen lähelle. Aloin hiljaisena vähentää kunoichin vaatetusta vaihtaakseni hänen ylleen kuivan ja lämpimän yukatan, jottei hän saisi keuhkokuumetta.

Riisuin Chikanelta ensin hänen saappaansa, jotka jätin ikkunan eteen. Seuraavaksi poistin häneltä varustepussin, jonka jätin roikkumaan sängyn jalkopäädyn toiseen reunaan. Seuraavaksi oli hänen huivinsa vuoro. Kun olin avannut huivin solmun ja laittanut sen pyykkikoriin, oli Chikanen muiden vaatteiden vuoro. Kun olin sujauttanut kaikki Chikanen vaatteet ja rannekkeet pyykkikoriin, puin hänen ylleen toisen yukatan yrittäen samalla olla kiinnittämättä huomiotani hänen vartaloonsa, joka oli hoikka ja selvästi kunoichille ominainen. Yritin parhaani mukaan vältellä katsomasta Chikanen vartalon kriittisimpiä alueita, jotteivät hormonitoimintani ryhtyisi ilmoittelemaan itsestään. Vaikka olinkin ninja, niin olin silti ihminen, enkä voinut inhimillisyyteni takia kieltää itseltäni ajatusta siitä, että Chikane oli kaunis.

Kun olin onnistunut pukemaan Chikanelle yukatan, siirsin sängyssä olevan tummansinisen peiton sängyn jalkopäätyyn. Seuraavaksi nostin sinihiuksisen naisen jälleen syliini ja asetin hänet makaamaan vuoteeseen ja peittelin hänet.

Sitten riisuin omat vaatteeni ja siirsin nekin pyykkikoriin. Puettuani toisen kaapista ottamistani yukatoista päälleni, avasin yö-pöydän pöytälaatikon ja otin sieltä esiin valkoisen ensiapu-laukun. Kun oli avannut laukun, siirsin peiton pois vuoteessa makaavan naisen päältä, minkä jälkeen avasin hänen yukatansa vyön. En itse ollut haavoittunut aikaisemmin illalla käydyssä taistelussa, mutta sen sijaan olin nähnyt Chikanen vaatteissa hieman verta ja kun olin vaihtanut hänelle kuivat vaatteet, olin nähnyt hänen kehossaan haavoja, jotka aijoin nyt paikata.

Avattuani ensiapu-laukun kannen, otin sieltä pussin, jossa oli pumpuleita. Kaivoin laukusta myös esiin ruskean lasipullon, jossa oli haavojen puhdistamiseen tarkoitettua ainetta. Avasin pullon korkin ja kostutin puhdistusaineella yhden pumpulipallon, jolla aloin puhdistaa kunoichin haavoja.

Vaikka Chikane olikin tajuton, huomasin hänen kääntelevän välillä päätään sivuille, kun aloin sitoa hänen haavojaan sideharsolla, vaikka olin varovainen. Hänen kasvoillaan oli myös tuskainen ilme, minkä päättelin johtuvan kuumeesta. Kun olin saanut hänen haavansa sidottua, solmin hänen yukatansa vyön ja peittelin hänet uudelleen, minkä jälkeen sujautin ensiapu-tarvikkeet takaisin laukkuun, jonka laitoin yö-pöydän laatikkoon.

Sitten lähestyin huoneen ovea mahdollisimman hiljaa, jotten herättäisi nukkuvaa Chikanea. Päästyäni ovelle avasin ja suljin sen hiljaa perässäni, minkä jälkeen suuntasin kulkuni kohti lähintä suihkuhuonetta hakeakseni sieltä vettä ja puhtaan pyyhkeen, joiden avulla voisin alentaa Chikanen kuumetta. En voinut mennä alakerran lääkekaapille, koska kunoichin kuume saattaisi nousta uusille asteille sillä välin, kun hakisin hänelle lääkettä kuumeen lievittämiseksi ja chakranikin oli loppunut aikoja sitten, minkä takia en voinut luoda kloonia ja lähettää sitä hakemaan lääkettä, joten oli tyydyttävä toisenlaisiin hoitomenetelmiin.

”Ellen väärin muista, niin lähin suihkuhuone on kolmen oven päässä siitä huoneesta, josta juuri poistuin. Ja vieläpä samalla puolella käytävää”, ajattelin ääneen samalla, kun avasin kyseisen oven huomatakseni, että se todellakin oli etsimäni huone. Kylpyhuoneen katto oli tummanruskeaa puuta, seinät ja lattia oli peitetty valkoisilla kaakeleilla, huoneessa oli kolme ja huoneen vasemmalla puolella olevassa seinässä oli yksi ikkuna, joka aukesi työntämällä sen toista ruutua vasemmalle ja toista oikealle.

”Muistini ei näemmä temppuillut”, ajattelin samalla, kun otin oven vasemmalla puolella olevalta hyllyltä pienen pesuvadin ja valkoisen pyyhkeen, jonka laitoin vatiin, minkä jälkeen laskin vadin lähimmän suihkun alla olevalle lattialle. Avasin hanan jaa valutin vatiin haalean tuntuista vettä, jottei vesi olisi liian kuumaa tai kylmää.

Suljettuani hanan otin vadin lattialta ja lähdin kylpyhuoneesta ja suuntasin kulkuni siihen huoneeseen, jossa Chikane nukkui.

Vähän ajan kuluttua pysähdyin kyseisen huoneen ovelle ja avasin sen sulkien perässäni.

Menin hiljaisena Chikanen vuoteen luokse ja laskin pesuvadin yö-pöydälle, minkä jälkeen poimin pesuvadissa olevan märän pyyhkeen, josta puristin ylimääräiset vedet pois, ennen kuin asetin sen Chikanen otsalle, jotta kuume laskisi.

Yllättäen Chikanen keho jäykistyi ja hän alkoi myös hieman täristä.

”Chikane. Sinä kouristeet!” sanoin hermostuneena tunnistettuani oireet. Asetin vasemman käteni Chikanen kaulalle huomatakseni, että Chikanen iho oli alkanut kylmetä.

”Ei kai vihollinen vain käyttänyt myrkkyä?!” ajattelin hermostuneena, kun huomasin olevani huolissani Chikanesta, vaikka tuskin edes tunsin häntä.

”Hänessä on silti jotain, joka kiehtoo minua. Mitä on tekeillä? En minä yleensä ajattele tälläisiä”, ajattelin samalla, kun yritin koota itseni. Panikointi ei auttaisi tässä tilanteessa ollenkaan, eikä minulla yleensäkään ollut taipumusta panikoida.  

"Koska kaapissa ei ollut peittoja, minulla ei taida olla muita vaihtoehtoja, kuin pitää hänet lämpimänä oman ruumiinlämpöni avulla", ajattelin hiljaisena, kun ymmärsin, ettei minulla olisi muita vaihtoehtoja. Aktivoin varmuuden vuoksi Sharinganini ja huomasin helpotuksekseni, ettei hänen kehonsa chakrankierto-järjestelmässä näkynyt mitään normaalista poikkeavaa. Vihollinen ei siis ollut käyttänyt myrkkyä.

Riisuin hiljaisena oman yukatani, jonka laitoin läheiseen naulakkoon roikkumaan ja poistin hiuslenkkini, minkä jälkeen hiukseni valuivat olkapäilleni. Sen jälkeen otin peiton pois Chikanen yltä ja riisuin häneltäkin yukatan, jonka asetin myös naulakkoon, minkä jälkeen asetuin makaamaan hänen viereensä ja vedin hänet kehoani vasten pitääkseni hänet lämpimänä. Hänen ihonsa alkoi pikkuhiljaa lämmetä vaikka hän olikin edelleen hieman jäykistynyt. Tärinäkään ei ollut loppunut vielä.

"En ole varma, alentaako tämä kuumetta, mutta ainakin voin yrittää", kuiskasin hiljaisena samalla, kun siirryin Chikanen päälle ja painoin huuleni hänen omille huulilleen siirtääkseni häneen omaa chakraani. Chikanen huulet olivat silkinpehmeät, enkä voinut itselleni mitään, vaan punastuin kun ajattelin, miten intiimissä tilanteessa olimme tällä hetkellä, ja miltä mahdoimme näyttää. Työnsin kuitenkin ajatuksen pois mielestäni samalla, kun siirsin naisen huuliin lisää chakraa. Vähän ajan kuluttua oma chakrani löysi rippeitä sinihiuksisen naisen chakrasta ja yhdistyi niihin.

"Itachi", chakrani ansiosta kuulin Chikanen ajattelevan nimeäni ja samalla huomasin, että hänen silmänsä olivat hieman raollaan, mutta sulkeutuivat sitten uudestaan.

Otin huuleni pois Chikanen huulilta ja kokeilin toisella kädelläni hänen ihoaan huomatakseni, että ruumiinlämpö alkoi olla normaali, mutta hänellä oli vielä kuumetta.

"Parempi, että pidän hänet lämpimänä omalla ruumiinlämmölläni tämän yön ajan. Itse asiassa tämä ei ole lainkaan hassumpaa", ajattelin samalla, kun siirryin pois Chikanen päältä ja asetuin makaamaan hänen viereensä pitäen häntä sylissäni.

Kommentit (Lataa vanhempia)
KakashiHatake - 2013-09-09 06:25:38
Itachi on peervo! *naurua* juu hyvin olet kirjoittellut! (uusi lukija btw) jos se kertoo jotain että kouluni alkaa puoli 10 olen vielä täällä vaikka matkaa kestää noin 20 min, joten luin koko tarinasi enne kuin edes ajattelin kouluun menoa! x""D hyvä tämä on ja kuvailu on parantunut ekoista luvuista! >w<

Sweetie - 2013-09-12 13:30:46
ihuna osa ^^ jotain tällaista olen jo pitkään odottanutkin tapahtuvaksi. :) ja kyllä, miunkin mielestäni Ita oli hieman pervo mutta syynsä kullakin.. ^^

Jatkooooo

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste