Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Naruton valinnat 4 - KakashiHatake
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K11- - Kieli: Suomi - Osia: 1 - Pituus: 1790 sanaa, 11989 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-09-16 12:49:50
Kansio: Paritus (S-K13) - poikarakkaus

Mitäs juu niin! 

Tämä piti olla finaali mutta siitä tulisi liiiian pitkä joten kukaan ei jaksaisi lukea sitä, joten tämä on nyt
toisiksi viimeinen luku ^ ^ 

Tässä luvussa:
Neljä ninjakylää ovat joutuneet ritaan ja ovat nyt 2vs2. Miten käy kun Hiekka ja Konoha taistelevat toisiaan
vastaan? Jaa se selviää lukemalla.

Huom: Iskut ovat kirjoitettu Naruto Ultimate Ninja pelien enkkudubin mukaan, joten iskut enkuksi. ^^ Toivottavasti
se ei haittaa lukemista.

Kaikenlaiset kommentit ovat suotavia >w< toivottavasti pidätte!!

Arvostelu
1
Katsottu 1141 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
5 vuoden Naruton lähtemisen jälkeen syttyi koko ninjamaailmaan koskeva tapaus. Silloinen Raikage, eli pilvikylän johtaja sai surmansa. Asiaa tutkittiin ja Raikagen kuolema todettiin murhaksi. Raikagen tilalle astunut johtaja kertoi, että tutkimusten tiimellyksestä Sumunkylän ninjat olivat nouseet ensiepäilyiksi. Tästä syystä käytin kiivakasta sanaharkaa Pilven ja Sumun välillä. Pilven kylän johtaja sanoi julistavansa sodan jos Sumu ei tunnustaisi tekojaan. Sumu kielsi kaiken joten Pilvi teki sen mitä oli uhannut.Pilvi tiesi ettei voisi taistella Sumua vastaan yksin. Hän pyysi liitolaisekseen Konohan. Konohan hogake, Tsunade epäröi, mutta vastasi myöntyvästi Pilven johtajan pyyntöön. Toisaalla Sumu oli saanut tietää Pilven ja Konohan yhteisestä suunnitelmista. Sumu mietti ankarasti, miten voisi päihittää kaksi kokonaista ninjakylää vastaan. Mutta sitten he muistivat, olihan olemassa jotain muitakin ninjakyliä kuin Konoha! Sumu lähetti avunpyynnön Hiekkakylään. Kazekage mietti pitkään., halusiko hän sotaa? Mutta neuvoston ylimalkaisella äänestyksellä Aavikon Gaaralla ei ollut muita vaihtoehtoja kuin vastata myöntyvästi Sumun hätään. Silloin alkoi ninjasota, jota kustuttiin jälkeenpäin: “4 tuulen myrskyksi”.Oli kulunut puoli vuotta tätä sotaa. ANBU oli hajonnut ja sen jäsenet olivat menneet kotikyliinsä. Koko ninjamaailmassa vallisti sekasorto. Ninjoja kuoli melkein joka sekunti. Sodan aiheuttaneet sumu ja pilvi olivat tuhoutuneet erittäin pahasti, niin kuin Hiekka ja Konohakin. Mutta yhä se jatkui ja lopulle ei ollut näkyä...

Kiba hyppi puissa, koiransa Akamaru kintereillään. Koirapoika tarkisti kokoajan että haistaisi Shinon hajun takanaan. Metsä oli aivan liian hiljainen joten Konohan kaksi jooninia tiesivät että se oli puhdasta ansaa. “Kirottu, että vihaankin tätä ainaista sotaa!” Kiba ajatteli ja samalla hänen nenäänsä kantautui outo tuoksu. Hän nosti kätensä ja pysähtyi siihen paikkaan. Akamaru huomasi hajun myös ja hypähti isäntänsä viereen. “Mikä on, Kiba?” Shino kysyi kohottaen kulmiaan aurinkolasiensa takaa. “Outo haju. Siinä on sekoitus hiekkaa ja jotain muuta. En ole ikinä törmännytkään vastaavaan.” koirapoika selitti ja sai ystävänsä kummastumaan. “Mutta hänen charansa löyhkää pahaenteiselle.” Kiba lisäsi ja tärisi hiukan.

Shino kohotti katseensa ystäväänsä. Hän ja Kiba olivat tunteneet ties kuinka kauan, ja tiesi milloin Kiba pelkäsi ja milloin ei. Ja tuon koirapojan tuollainen reaktio ei voinut kertoa kuin jostain kauheasta. “Älä pelkää, Kiba.” Shino sanoi nostaen kätensä ystävänsä olkapäälle. “Minä olen kanssasi.” Kiba virnisti Shinolle, ja huojentui ystävänsä tuesta. “Olen siitä onnellinen, kiitti Shino! Mutta vaikka kuinka pelastaisit henkeni, en ikinä anna sinun semettää minua!” ötökkäpoika punastui pikkaisen ja sai Kiban nauramaan voitokkaana.

Pian kaksikon, tai siis kolmikon (olihan Akamarukin siellä) näkökenttään ilmetyi hahmo. Tällä oli vaalea “vaeltaja”-kaapu päällään ja se peitti henkilön kasvot. Shino pystyi tämän ruumiin rakenteesta päättelemään tämän olevan mies. “Shino.” Kiba kuiskasi, kuin hahmo oli pysähtynyt tarkkailemaan. “Minä rakastan sinua!” koirapoika sanoi tarraten ystävänsä hihasta. Shino hymyili. “Tiedän. Minäkin sinua!” Ötökkäpoika tarttui ystävänsä käteen ja veti hänet nopeaan suudelmaan. Akamaru haukahti hyväksyvästi, mutta hiljaa.

“Shino!” Kiba huudahti kun Shino äkki horjahti taaksepäin vetäen koirapojan itsessään mukanaan. “Chidori!” kuului karjaisu ja siinä missä nuo kaksiolivat hetki sitten olleet, sujahti hahmo säkenöivä käsi ojossa. Shinon tarkoituksellisen horjahduksen johdosta, he eivät saaneet Chidoristä päähänsä. “Tuohan on...” Shino aloitti “Kakashi-sensein isku!” Kiba täydensi ja pudottautui Akamarun kanssa maahan. “Miten hän voi osata sen?” Kiba kysyi ääneen itseltään. Shino hyppäsi alas ja he nostivat katseensa heidän kimpuun hyökänneeseen herraan.

“Anteeksi, että rikoin romanttisen hetkenne, mutta tämä on sotaa tiedättehän!” herra nauroi ja Kiballa syttyi pieni liekki pääsään. Hän tunnisti tuon äänen, mutta ei muistanut missä tai milloin oli sen kuullut. “Valmistautukaa!” herra huudahti taas ja teki sarjan in-merkkejä: “Fire style: Fireball jutsu!” Hänen kädestään lähti jättimäinen tulipallo joka syöksähti kolmikkoa päin. Kaksi Konohan kokenutta jooninia sai väisettyyä edestä tulleen iskun. “Nuo iskut...” Shino huudahti ihmeissään. Vain yksi henkilö on käyttänyt noita. Kiba muisti itsekkin. “Sinä olet... Oletko sinä Sasuke?” tämä huusi muukalaiselle. Tämä hätkähti hiukan mutta nauroi päälle: “NO en tosiaan ole Sasuke Uchiha! Shadow clone jutsu!” Samassa muukalaisia oli kaksi. “Varjoklooni.” Shino sanoi ja valmistautui torjumaan. Kiba sen siaan tarkkaili vastustajansa liikeitä. “RASENGAN!” huudettiin ja uusi syöksy tapahtui Kibaa kohti. Kiba väisti täpärästi ja iski vastustajaansa sivulta. Uhkarohkea... Kiba mietti ja kuuli Shinon äänen: “Insect no justu” Kärpäsryöppy osui vastustajan selkään ja tämä lensi päin puuta. “Worm no jutsu!” Shino iski taas ja madot sitoivat vastustajan puuhun. Tämä rimpuili ja kirosi. “Olet liian uhkarohkea!” Kiba sanoi, hymyille sitten kiitollisena Shinolle. “Ei kannata aliarvioida Konohan ninoja.” Muukalainen naurahti. “Katsotaanpa kukas täällä hupun alla on!” Kiba virnisti ja käveli muukalaisen luo. Hän tarttui hupun reinaan ja riuhtaisi sen pois.

Kiban silmät laajenivat. Keltaisen hohtavat hiukset ja siniset silmät. Kolme viirua kummallakin poskella. “Ei voi olla totta..” Kiba henkäisi ja päästi hupusta irti. “Naruto?” Shinon epäuskoinen ääni kuului Kiban selän takaa. “Siitä on viisi vuotta, Kiba ja Shino.” keltatukka hymyili. Siinä missä enne oli komeillut Konohan tunnus Naruton otsasuojuksessa, oli nyt Hiekan kylän tunnus. “Olet Hiekan joonin...” Kiba sanoi edelleen uskomatta silmiään. Naruto pyöritti päätään. “En vaan hiekan genin. Aloittettuani Kazekagen alaisena minut pakkoalennettiin takaisin geniniksi. Ja ettepä ole nähneet minua Chuunin kokeessa joten miten voisin yletä?” Shino nyökkäsi tajuten entisen ninjaystävänsä selostuksen. “Miksi lähdit?” ötökkäpoika kuuli poikaystävänsä kysyvän. “Minä tahdoin kadottaa kaikki ikävät muistot.” Naruto vastasi sulkien silmänsä. “Sitten tuli tämä sota. En tahtoisi taistella teitä vastaan mutta pakkohan se oli.”

“ANNATKO SINÄ GAARAN POMPOTELLA ITSEÄSI TUOLLA TAVALLA!?” Kiba huusi ja tarttui entistä ystäväänsä kauluksesta. “Älä puhu Gaarasta pahaa! Ei hänkään tahtonut tätä sotaa!” Naruto vastasi huutaen.Samassa maa järähti ja valtava hiekka suihku pyyhälsi metsä yli jonnekkin kauas kolmesta ninjasta metsässä. “Hitto! Onko ne lähettäneet Kazekagen matkaan?” Kiba kirosi ja päästi Naruton kauluksesta. Katsomatta Narutoon enää hän vilkaisi Shinoon.“Shino! Mennään!” Kiba sanoi ja heilautti Akamarun lähtemään myös. Herra koirineen lähti pois. Shino seisoi vielä hetken Naruton luona. Hän tahtoi sanoa jotain keltatukkaiselle herralle, mutta ei voinut taikka pystynyt. “Teillä taitaa olla suhde.” Naruto nauroi ja virnisti aurinkolasi päiselle tyypille. Tämä nyökkäsi. “Miten muut voi? Sakura? Sai?” shino puri huultaan. “Anteeksi, olet hiekasta joten en voi vastata.” Siinä samassa Shino oli lähtenyt.

Naruto oli jäänyt yksin. Miksi Gaara lähetettiin taisteluun? Oliko Tsunadekin siellä? “NARUTO!” kuului huuto ja tummiin pukeutunut herra hyppäsi purkamaan Shinon madot. “Kankuro.” Naruto sanoi helpottuneena tunnistaessaan Hiekan jooninin. “Gaara on lähetetty taisteluun Hokagea vastaan!” Kankuro huudahti voimattomana. Naruto nyökkäsi ja lähti Kankuroon mukana kohti oikeaa paikkaa. “Missä Temari?” Naruto kysyi. Kankuro värähti kuulessaan siskonsa nimen. “Hän perääntyi. Hän huusi, ettei voinut taistella Konohaa vastaan. “ Naruto käänsi katseensa eteen. Hiekan Temarilla oli suhde Shikamaruun, ei ihme ettei tämä voinut taistella poikaystäväänsä vastaan. Miten oli Shikamarun laita? Entä hän? Hänen entinen kotinsa oli Konoha, mutta silti oli valmis taistelemaan sitä vastaan. Hänen rakkautensa Gaaraan taisi olla suurempi kuin entiseen kotiinsa.
“Voi helvetti! Miksi Gaara..” Kankuro voihkaisi ja nopensi tahtiaan. Narutonkin ajatukset olivat Gaarassa. Mitä hän tekisi jos Gaaralle sattuisi jotain? Hän nopeensi tahtiaan itsekkin ja nappasi Kankuroota olkapäästä. “Älä pelkää. Gaara ei häviä. Vaikka Tsunade prinsessa olisikin vastassa.” Kankuro hymähti Narutolle.

He pääsivät juuri ajoissa paikalle kun uusi hiekka suihku kohdistui Konohan Hokagea päin. Gaara oli hiekkansa päällä ilmassa ja Tsunade taas kutsumansa etanan päällä. Kankuro kirosi ja hyppäsi bunkeriin, Naruto perässään. “Usko nyt jo Gaaraseni! Peräänny tai oikeasti vahingoitan sinua!” Tsunade huusi ja lähetti muutaman varjokloonin Kazekagea päin. Gaara vain hymähti ja torjui hiekallaan Hokagen varjokloonit. Naruto puri huultaan. Hän katsoi entistä johtajaansa ja nykyistä johtajaansa. Taistelu oli tasaista, mutta Tsunadella oli suuri ongelma. Gaara pystyi helposti kaukotaisteluun, joka oli Tsunadelle ongelma. Mutta jos Tsunade pääsisi Gaaraan käsiksi, olisi Kazekagella itsellään suuri vaara hävitä.

Taistelun tahti nopeutui ja Naruto näki miten kummatkin olivat menettäneet charaa erittäin paljon. Tsunade iski taas varjoklooni tekniikan ja lähti itsekkin matkaan. Gaara valmistautui torjumaan hiekallaan, mutta sitten. Kunai lensi ja osui Gaaraa kylkeen. "Gaara!" Naruto huudahti ja etsi vihaisella katseella heittäjää. Heittäjä oli noin 10 metrin päässä ja Naruto olisi tunnistanut tuon henkilön missä vain.. Harmaista hiuksista, suumaskista ja vasemman sharingan silmästä ei voinut erehtyä. Naruton entinen opettaja, Hatake Kakashi. Kunai törrötti Gaaran hiekka suojassa ja se räjähti. Gaara menetti huomionsa Tsunadesta, joka virnisti erittäin pahasti. Varjokloonit katosivat ja Tsunade oli aivan kohottanut nyrkkinsä. “GAAARA!” Kankuro huudahti ja nousi seisomaan valmina hyppäämään väliin. Kuitenkin hän näki jonkun toisen liikkuvan. Keltaiset hiusket välähtivät nukkepojan silmien edestä. “NARUTO!” poika huudahti mutta liian myöhään.

Konoha Hokagenn nyrkki lävisti Hiekkan geninin vatsan. Tsunaden silmät levisivät kun tunsi väliin hypäänneen miehen. “Naruto?” tämä kuiskasi. “Hei Tsunade-sama.” Naruto puhahti ja yskäisi verta entisen johtajansa käsivarrelle. Tsunade vetäisi kätensä ja katsoi järkyttyneenä Narutoa. Tsunaden silmät heittivät ja hän alkoi tippua. Ennen kuin Tsunaden pää kosksetti maata, Kakashi hyppäsi alle ja sai kuin saikin naisen kiinni.

“Naruto! Naruto!” Gaara huusi itkien pitäen tätä sylissään. Naruto hymyili ja koski verisellä kädellään poikaystävänsä kasvoja. “Gaara...” mutta raju veren yksiminen keskeytti naruton puheen. “Älä puhu Naruto!” Gaara huudahti ja itki. Hän tärisi ja halasi Narutoaan. “Sinä et saa jättää minua! Se on käsky!” Gaara huusi. Naruto hymyili, sitä hymyä mitä Gaara rakasti. “En minä sinua jätä! Minähän rakastan sinua.” Gaara katsoi sinisiin silmiin. Hän ei enää tuntenut Naruton kättä poskellaan. Hän ei nähnyt enää sinisiä silmiä. Hän ei enää... “NARUTOOO!”Naruto oli sulkenut silmänsä. “Hyvästi Gaara” tämä kusikasi ajatuksissaan. Hän näki hämärästi hahmoja. “Ai tulitteko vastaan, isä, äiti... Sasuke? Mitä sinä täällä teet??”



Kommentit (Lataa vanhempia)
Haruna - 2013-09-16 18:16:01
Ihana!! Aivan täydellisesri kirjoitettu, parhain osa tähän mennessä <3 Ja täydellinen loppu. Tulleehan jatkoa? Ei Naruto voi kuolla ;0 mut tosi hyvä, 5pojoo <3

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste