Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Tenken 7 - Michiyo
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 9 - Pituus: 759 sanaa, 5369 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-10-17 16:00:58 - Sarja kesken
Kansio: Muu - S-K13

Sis. StrongNarua, WiseNarua. Naruto ajettin pois Konohasta neljä vuotta sitten ja sen jälkeen hän on luonut itselleen kokonaan uuden elämän vaeltavana ninjana. Hänet tunnettaan nimellä Tenken (Heavenly Blade), mutta vain harvat tietävät kuka hän todellisuudessa on. Nyt hän on kuitenkin olosuhteiden pakosta tullut takaisin ja elää valheellisella identiteetillä.

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 894 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
A/N: Tämän jälkeen voi hyvinkin tulla pidempi tauko, sillä en ole varma mihin suuntaan lähden tarinaa viemään. Kuulun kirjoittajakastiin, jossa en suunnittele useimmiten tarinoitani alkua pidemmälle ja annan ideoiden ja intuition johtaa minua eteenpäin. Tähän asti olen ollut tyytyväinen tuloksiin, mutta tulevaisuus näyttää mitä tuleman pitää.

Kaikesta huolimatta toivon, että nautitte tästä kappaleesta ja kerrotte mielipiteenne tulevaisuudesta. Kiitos.
__________________________________________________________________________________

Tenken

"Joten," Shikamaru aloitti, "miten sinä päädyit Tenkeniksi? Mitä sinulle on tapahtunut?" ananashiuksinen poika ei ollut aivan sisäistänyt juuri tapahtunutta, ja asioita pyöri hänen päässää salamannopeasti kun tämä yhdisteli tietojaan ja koitti päästä takaisin kärryille.

"Se on pitkä tarina. Oletko aivan varma? Et välttämättä pidä isosta osasta mitä on tapahtunut..." Shikamaru vain nyökkäsi vakavana

"No, muistatko sen missionisi rajalle, jolta palattuasi minä olin kadonnut?" Naruto aloitti rauhallisesti. Aiheesta puhuminen ei selvästikään ollut miehelle helppoa, ja viiksenmuotoinen arpi tämän poskella värähti lyhyesti. Katkeruutta, kenties? "Se oli kaiken tämän alku, syy miksi olen tässä ja nyt sellaisena kuin olen. Kaikki alkoi saman tein kun sinä, yhdessä muiden todellisten ystävieni kanssa olitte poistuneet kylästä. Kylänvanhimmat kutsuivat neuvoston koolle..."

Kuchiyose no jutsu: Furasshubakku! SAI!

"Poika on saatava ulos kylästä! Hän on hirviö!" yksi kyläläisten edustajista huudahti kovaan ääneen edustajiston kokouksessa yksi myöhäinen iltapäivä.

"Puhummeko nyt siitä samasta pojasta, joka sai ennen valmistumistaan kiinni vakooja, suojeli kylää chuunin kokeiden aikana tapahtuneen invaasion aikana urheasti, ottaen yhteen Sunan oman jinchuurikin kanssa ja toi teidän rakkaan viimeisen Uchihanne takaisin?" Tsunade yritti pysyä tyynenä.

"Toki! Henkihieveriin hakattuna ja runneltuna! Mitä jos Uchiha olisi menettänyt lisääntymiskykynsä? Äänestän että peto lopetetaan samoin tein. Hokage-sama, teidän on tehtävä päätös, tai luovutamme epäluottamuslausekkeen ja Danzo Himura nimetään tilapäiseksi Hokageksi ennen kuin uusi valinta keritään suorittaa.", kyläläisten edustajien puheenjohtaja asetti ja kaikkien katseet kohdistuivat pöydän päässä istuvaan vaaleaan Hokageen.

'Voi, minkä takia kaikkien Naruton puolesta puhujien oli oltava pois kylästä juuri tänä päivänä...' Tsunade aprikoi toivottomana mielessään ja valmistautui seuraavaan.

"Hyvä on, ketkä ovat Uzumaki Naruton häätämisen puolesta?" Tsunade lausui raskain sydämin. Tämä oli kuitenkin se pienempi paha, kuin mitä olisi luovuttaa kylä Danzon käsiin ja antaa kieroutuneen miehen muuttaa Naruto mielettömäksi orjasoturiksi muiden lakeijoidensa rinnalla. Sarutobi olisi varmasti ollut läpeensä kauhistunut rakkaiden neuvonantajiensa toimista viimeisen parin kuukauden aikana. He eivät olleet tehneet juuri muuta kuin asettaneet kapuloita Naruton kehityksen tielle ja ajaneet kylää koko ajan huonompaan tilaan.

Kokouksen jälkeen Tsunade lähti välittämään vihaamansa viestiä adoptoidulle pikkuveljelleen sydän raskaana ja mieli maassa. Tsunade koputti vaatimattomaan oveen ja nosti katseensa maasta kuullessaan oven avautuvan.

"Mikä on vikana, baachan?" Naruto kysyi, aavistellen jo tulevaa kylänjohtajan kasvoilta.

"Olen pahoillani Naruto, minä todella olen. En voinut asialle mitään. Sinut on häädetty kylästä kyläneuvoston toimesta. Häätö astuu voimaan jo tunnin päästä..."

Naruto kiersi käsivartensa vanhemman blondin ympärille. "Kaikki tulee päättymään vielä hyvin. Usko se, baachan! Palaan vielä, ja voit olla ylpeä minusta!"

"Sen on parempi olla totta.", Tsunade nyyhkäisi hiljaa. "Onnea matkaan."

Kuchiyose no jutsu: Furasshubakku! KAI!

Kerronnan aikana Shikamaru oli siirtynyt ystävänsä viereen istumaan ja asettanut kätensä toisen käsivarrelle tarjoamaan sanatonta tukea. Mitä kaikkea yksi hänen ainoista todellisista ystävistään olikin joutunut kokemaan kylänvanhimpien ja kyläläisten toimesta! No, ainakin nyt Shikamaru tiesi.

Shikamaru ei tiennyt mitä sanoa Narutolle. Hän ei voinut uskoa, että Konohan väki kykenisi johonkin vastaavaan. Täytyi toki myöntää, etteivät he selvästikään olleet välkyimmästä päästä. Näkihän typerämpikin ettei Naruto voinut olla Kyuubin vaikutuksen alaisena, saati sitten demoni itse ihmismuodossa.

"Kun minut oli heitetty ulos kylästä, jossa olin elänyt koko elämäni, minun oli päätettävä mitä teen. Tiesin, että mikäli jään liian lähelle kylää, kylänvanhimmat vaatisivat hunter niniä noutamaan pääni. Koska tietenkin olin suunnittelemassa erään demonisen ketun vapauttamista kostoniskuna. Ihan kuin. Joten, suuntasin kohti ainoaa paikkaa, jossa tiesin olevani turvassa ja haluttu, Sunaa ja Gaaraa..."
_____________________________________________________________________________________

A/N: Arvelisin, että tiivistän lopun historiasta seuraavassa kappaleessa. Pikakelaus nykyisyyteen. Tai sitten en. ^^" Saa nähdä. Seuraavaa chapua on kuitenkin jo kirjoitettu muutama sata sanaa.

Kommentit (Lataa vanhempia)
Itachisan - 2013-10-17 22:44:56
Millo tulee seuraava :3?

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste