Valikko
Kategoriat
Impro
    -Impro 1
    -Impro 2
Crossover
    -Crossover
Paritus (S-K13)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Paritus (K13-K15)
    -hetero
    -poikarakkaus
    -tyttörakkaus
    -muu
Muu
    -Kilpailu
    -S-K13
    -K13-K15
    -muu
Deidara joutuu Konohaan Osa 2 - Itachisan
(Listaa käyttäjän ficit)
Ikäraja: -K3- - Kieli: Suomi - Osia: 2 - Pituus: 465 sanaa, 3318 merkkiä - Kommentteja: - Julkaistu: 2013-10-25 22:28:07 - Sarja kesken
Kansio: Impro - Impro 1

Toinen osa!! Kesti viikon, ennenkuin hoksasin miten liittää wordista tänne sen kirjoituksen.  -_-``  Mutta kuitenkin, nauttikaa! ;)

Tarinan osat

Arvostelu
2
Katsottu 1183 kertaa, Ladattu 0 kertaa.
Laajenna teksti
``Hnnh, un´´ Deidara tuhisi tyytyväisenä taju kankaalla, tietämättä mitä on tapahtunut. Uni ei jatkunut kovinkaan kauaa, kun hän tunsi jotain outoa vatsansa pohjassa. Deidara avasi silmänsä rauhallisesti, ja katsoi ensin sivuille, sitten eteensä. Hän huokaisi syvään, ja karjui; ``Mitä helvettiä, un???!!!´´ Hän karjui kolmesta syystä: Ensimmäiseksi, ympärillä oli kaksikymmentä Konohan anbua. Toiseksi, häntä kannettiin reppuselässä köytettynä. Ja kolmanneksi, Dei ei tajunnut enään mistään mitään.
``Kas, heräsihän se tyttö jo.´´ tokaisi Deidaraa kantava anbu. Blondin päässä kuumeni, kun hän kuuli miksi häntä kutsuttiin:TYTÖKSI. Sitten Dei maltti mielensä: Hänhän oli nyt Akatsukin täysivaltainen jäsen, joten hänen piti malttaa mielensä. ``Anteeksi mitä?´´ Dei kysyi pilkallisella äänensävyllä. ``Suu tukkoon.´´ vastasi Deidaraa kantava anbu, ja heitti blondin puulaatikkoon.

KONOHAN PORTEILLA:
``HOOOOI!!! Kakashi!! Toimme pienen tuliaisen tehtävältämme! huusi yksi anbuista.``Hm? Saitteko informaatiota Akatsukin liikkeistä? Vaaleatukkainen jounin kysyi. ``Parempaa. Paljon parempaa.´´
``Hm?´´ Kakashi näytti kysyvältä kunnes kurkisti laatikkoon. ``Akatsukin jäsen?!´´ Kakashi sanoi mielessään. ```Hienoa työtä. Menkää, ja raportoikaa Hokage-samalle tehtävän onnistumisesta. Minä palaan taas tiimini pariin.´´ Kakashi sanoi hymyillen.

TEAM 7 LUONA:
``Yo´´ Kakashi sanoi tutun rauhalliseen tapaansa. ``Ärrh! Mikä sua taas viivytti, Sensei??!´´ Naruto kysyi ärsyyntyneenä. `` Ei valitettavasti nyt kuulu teille.´´ Kakashi vastasi. ``Kerro nyt vaan se syy, sillä jos sä peittelet sitä, se on varmaankin tällä kertaa aito.´´ Naruto sanoi takaisin reilusti. Sasuke ja Sakurakin kiinnostuivat vähän. ``No, tätä ei ehkä genineille saisi kertoa, mutta kumminkin….´´ Harmaahiuksinen ninja aloitti. ``Mitä hän oikein yrittää sanoa..?´´ Sasuke mietti harvinaisen kiinnostuneena. ``Eräs anbu ryhmä sai kiinni yhden Akatsukin jäsenen.´´ Kakashi sanoi hitusen vakavammalla äänensävyllä. Sasuken silmät revähtivät auki kuullessaan tämän. ``No, se oli tältä päivältä. Hei hei!´´ Sensei heitti terveisensä oppilaillensa. `` Hei Kakashi?´´ Sasuke kysyi opettajaltaan muitten häivyttyä. `` Voinko tulla mukaasi katsomaan tätä vankia?´´ Sasuke kysyi vakavalla ilmeellä. ``Tiedäthän… varmistaakseni vain että olisiko se hän…. ja jos ei, niin hankkimaan informaatiota hänestä.´´ Sasuke tarkensi vielä. Kakashi hymähti:``Arvaa kaksi kertaa…´´

ANBUJEN LUONA:
Deidara odotteli kohtalaisen hermostuneena tuomiotansa. Surmattaisiinko hänet? Vaiko kidutettaisiin? Sitä hän ei tiennyt ollenkaan. Yhtäkkiä laatikko avattiin, ja Dei heitettiin taas toiseen häkkiin. Heti tämän jälkeen, kuului oven avaus: ``Ohayo~!´´ Kakashi tervehti muita anbuja iloisella äänensävyllä, samalla kun Sasuke ja Deidara katsoivat häntä pikkuisen noloina. Sitten Dein katse siirtyi Uchihaan. Hetken ajan blondi katsoi tätä hetken, tajuten sitten miksi he olivat siellä. ``Vain niin, nyttenhän tämä selventyikin….´´Deidara aloitti. `` Tulit nyhtämään minusta tietoa Itachista, eikö totta?´´ Sasuken ilmeestä näki, miten oikeaan hän osuikaan.

Kommentit (Lataa vanhempia)
KakashiHatake - 2013-10-28 14:50:16
Nyt ei niitä virheitä kauheesti ollut ^^ Mutta pituutta tuoplasti! 3 pojoing!

Millie - 2013-11-07 21:22:26
Tämä on nyt yhteiskommentti kumpaankin tähän mennessä ilmestyneeseen osaan.
Aluksi haluan sanoa, että olet lupaava kirjoittajan alku. Tekstiä oli mielenkiintoista lukea eikä se takunnut. Samalla paras mitä voi tapahtua on tapahtunut jo pelkästään kahden osan välillä. Sait kehittämiskohteita. Et ottanut nokkiisi vaan paransit. Voit jo siitä olla hyvin ylpeä.

Sitten muutamia vinkkejä, joilla tekstistä saa nätimmän näköistä. Usein ennen puheenvuoroja voi painaa entteriä. Muutoin repliikki helposti hukkuu kuvailuun. Tämä tuntuu huvittavalta, sillä itse sain aluksi täsmälleen saman ohjeen ja nyt siirrän tietoa eteenpäin: väliotsikot. Ne tuntuvat järkevältä ja helpolta keinolta pitää lukija kartalla. Todellisuudessa ne katkaisevat tekstin. Saman saat tehtyä paljon tyylikkäämmin esim. kuvailemalla sitä, miten joku ambuista näki konohan portit ja odotti innolla saavansa näyttää tuliaisensa. Samalla saat kuvailua, jota kylläkin varsinkin ensimmäisestä osasta löytyi. Varo myös kysymys-ja huutomerkkien kanssa. Yhdestäkin ymmärtää, että kysytään tai huudetaan.

Kokonaisuutena teet juonellista ja mielenkiintoista tarinaa, jota haluan lukea enemmän. Jos tämä on ensimmäinen tarinasi, niin ihmettelen sitä, että näin aikaisessa vaiheessa sinulla on jo jokin ominainen tyyli kirjoittaa, joka tuli esille varsinkin ensimmäisessä osassa. Nyt neuvoisin sinulle kolmea reseptiä 1) Lue äärimmäisen paljon ficcejä/kirjoja. Ota mallia (tämä ei tarkoita kopioi!) niistä puolista joista pidät. Yritä ymmärtää, miten rakenteellisesti lauseet ja kappaleet toimivat, millaisista lauseista ja sanoista pidät. 2) Kärsivällisyyttä. Yksi kappale ei välttämättä tarkoita sitä, että kirjoitit sen yhdellä kerralla. Se on järkevä tapa lopettaa yksi osa ja aloittaa toinen. Lue omat tekstisi mieluusti uudestaan vielä seuraavana päivänä, kun olet saanut tekstin mielestäsi valmiiksi. Virheitä/muokattavaa löytää yllättävän paljon, kun katsoo tekstiä uudestaan pienen levon jälkeen. Sitten viimeiseksi: 3)Kirjoita. Kirjoita älyttömästi. Vain kirjoittaessa kehittyy ja kukaan ei ole seppä syntyessään.
Pisteitä antaisin tästä tekstistä 3 pojoa. Toivottavasti hehtaarikommentti ei haitannut ja sait tästä jotain hyödyllistä irti. Kiitos ficistä ja jatkoa odotellessa. :)

Sivut © Fador ja kumppanit, Sisältö © käyttäjät. fador [ät] iki.fi saa yhteyttä.
Joitakin ikoneita otettu osoitteesta http://wefunction.com/2008/07/function-free-icon-set.
Rekisteriseloste